JOAQUIN JE PŘIPRAVEN OPUSTIT BETIS

07.04.2006, 10:33
Aktuality
Řady fotbalistů Betisu Sevilla by v létě mohl opustit Joaquín Sánchez Rodriguez. 24letý záložník je již dlouho považován za jeden z největších talentů španělského fotbalu, v letošní sezóně se mu však příliš nedaří a sám cítí, že právě odchod z Betisu by mohl být tím správným impulzem pro jeho další kariéru.

"Ano, jsem otevřen všemu. Strávil jsem v Betisu mnoho let a je pochopitelné, že chci získat nové zkušenosti. Možná je čas na to změnit trochu můj život z fotbalové stránky. Je pravděpodobné, že můj čas v Betisu je u konce a klub mě potřebuje prodat, aby mohl posílit tým za peníze, které za mě dostane," nechal se slyšet Joaquin.

24letý španělský reprezentant strávil celou svoji profesionální kariéru v Betisu. V loňské sezóně byl jedním z hlavních strůjců úspěšné sezóny, na jejímž konci bylo čtvrté místo zajišťující účast ve třetím předkole Ligy mistrů a zisk Španělského poháru. Ta letošní sezóna však tolik úspěšná není. Betis se dlouho potácel na dně tabulky Primera Division a v současné době mu patří až dvanáctá příčka. Hodně za očekáváním zůstává i Joaquin a sám cítí, že nadchází čas pro změnu.

"Strávil jsem zde pět sezón, během nichž jsem dosáhl několika úspěchů. V tuto chvíli ale cítím, že potřebuji změnit prostředí, abych mohl pokračovat ve fotbalovém růstu. Pokud dostanu možnost hrát tento sport v zahraničí, budu připraven tenhle krok udělat a zkusím štěstí v jiné zemi. Nebudu prvním ani posledním, kdo tak učiní," nebrání se Joaquin angažmá za hranicemi Španělska.

O Joaquina má již delší dobu zájem londýnská Chelsea, není však vyloučeno, že hráč i nadále zůstane na Pyrenejském poloostrově. Jeho jméno se nejčastěji spojuje s možným přestupem do Realu Madrid a v kádru by ho rádi uvítali i v Barceloně a ve Valencii.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Najlepsia sanca pre Real konecne obsadit pravu stranu kvalitnym fotbalistom

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som si až tak istý, čítaš, že mu to v poslednej dobe moc nejde. Minimálne pol roka nehrá nič..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže každej ví, že on umí, de o to aby měl motivaci a tu v průměrnym klubu nebude. Radši druhej Real než 10. Betis... K nám ho ani moc nechci...

Reagovat
HOST*

real by ho zkazil!!!! ....takže nic nebude

Reagovat
Radin

Tak ve Fifě 2006 už ho mám v Realu dávno,tak snad to vyjde aji normal

Reagovat
Marv

Tohle je presnej cas na nakup Joaquina do Realu a prodat beckhama

Reagovat
HOST*

Jen si ho tam vemte!Další hráč který se u vás ještě víc zahrabe

Reagovat
smazaný uživatel

do Sparty a rychle!!!

Reagovat
HOST*RM

Záleží jaké rozestavení bude hrát Real příští sezónu. Při 442 stačí Becks. Při hře na křídla musíme koupit Joaquina nabo C. Ronalda.

Reagovat
HOST*RM

nebo

Reagovat
smazaný uživatel

Joaquin je pro Real velka sance, muze to byt pro ne jenom posileni, urcite by hral lip nez Beckham..C. Ronalda asi z Manu utd. nedostanete..

Reagovat
HOST*

real! real! real! ...jaká potupa Si hodně věříte! A Káju z budějic byste třeba nechtěli??

Reagovat
HOST*Kaká

Ze Cristiano Ronaldo pojde do Realu?????

HAHAHAHAHAHAHAHA

Reagovat
HOST*

Co to je za rozestavení 442 ?To neznám.C.Ronaldo do Realu? Dobrý!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že výše tvého IQ stěží přesahuje počet tebou vysraných smajlíků, žejo? 4-4-2, chápu že na zvláštní škole pomlčky neberete, ale teď to aspoň víš. Jinak ten systém znamená, že hrají 4 obránci, před nimi 4 záložníci a vepředu dva útočníci...

Reagovat
smazaný uživatel

Vazquezi, to že hraje blbě souvisí i s výkony mužstva a zároveň snižuje jeho cenu. Takže bych se vysral na C.Ronalda a koupil jeho. A že ho chce Chelsea? A kam ho dá, když má napravo SWP a Colea?

Reagovat
Mr.Jindros

Na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

No s tim C. Ronaldem: prej má nějaký hemzy na spoluhráče, takže by ho mohli vykopnout a přestup by vypadal zase reálnější... Nějak se posilněte, ať se nám aspoň přiblížíte :D

Reagovat
HOST*RM

Rozhodl jsem se, že porovnám Joaquina s C. Ronaldem.

Ronaldo: mladší, prodá více dresů , může z obou stran, má vyrovnanější nohy, někdy mu rupnou nervy.

Joaquin: španěl , snáze získatelný, je mi sympatičtější, asi je levnější.

Výsledek: radši Joaquin, ale s Ronaldem počítat jako s možnou náhradou.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodá více dresů, to je to nejdůležitější co se týče výkonu mužstva...

Reagovat
HOST*

To víš...čím víc dresů, tím víc kvality... madridské myšlení

Reagovat
HOST*yarda

...já doufám, že tenhle styl myšlení odešel s Pérezem, navíc Joaquín je po Španělsku známý obecně, ovšem přítomnost Beckhama a Cicinha mu brány uzavírá. Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

mně se mnohem víc líbí C.Ronaldo, je to takový Figo2, Portugalec a Španěl není zase takový rozdíl , dostupní jsou podle mě oba stejně lehce, C.Ronaldo je ale po právu dražší...

Reagovat
HOST*Syphoon

do Valencie s ním. pojd pojd pojd rádi te tu uvítame

Reagovat
HOST*Syphoon

do Valencie s ním. pojd pojd pojd rádi te tu uvítame

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele