JOAQUIN BY NEJRADĚJI ŠEL DO REALU

07.07.2006, 11:42
Aktuality
Španělský záložník Joaquin rozesmutnil spoustu uchazečů o jeho služby. 24letý záložník se totiž nechal slyšet, že v případě odchodu z Betisu Sevilla by nejraději zamířil do Realu Madrid, čímž tak trochu nahrál na "smeč" novému prezidentovi tohoto klubu Ramonu Calderonovi.

"Mám smlouvu s Betisem, ale pokud bych měl klub opustit, můj cíl je jasný. Vždycky jsem preferoval možnost hrát za Real Madrid, nebo v Premier League. Betis zná můj názor, chci odejít jedině do nějakého velkého klubu," prozradil cosi ze svých plánů do budoucna Joaquin.

Šance na jeho angažování tak stále mají anglické klubu Chelsea a Liverpool, největší možnost získak ho do svých řad se však nabízí Realu Madrid. Jeho prezident Ramon Calderon sice slíbil přivést do mužstva Fabregase, Robbena a Kaka, ani Joaquin by ale nebyl nevítaným zbožím.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (45)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tento smutný příběh trvá už 4 roky

Pokud chce Capello v sestavě Beckhama, tak se nemáme o čem bavit.

Reagovat
RMCF

Tak doufám že mají stejný názor pánové Mijatovič a Capello....Ale když Calderon chce aby Bechmham zůstal Capello už ho myslím chtěl do Juventusu, tak by tam zájem být mohl...

Reagovat
RMCF

Sakrá já mám zase den ten smajlík patrí za toho Beckhama

Reagovat
RMCF

Na teletextu markízy píšou, že o Beckhama se prý zajímá Newcastle a prý už proběhla nějaká zchůzka mezi hráčem a klubem(Victoria u toho nemohla chybět ).Tak že by se pro Joaquina přece uvolnilo místo

Reagovat
Shevchenko

pochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď budeme Newcastle žalovat

Reagovat
smazaný uživatel

beckham uz to v realu dosolicha do konce....

Reagovat
HOST*xx

mohol by robit reklamu lavicke Realu i ked tam maju uz takeho Cassana

Reagovat
smazaný uživatel

...veľa hráčov chce hrať za Real Madrid, ale nie všetkých môžme zobrať.

Každý si to už vysvetlí sám.

Reagovat
smazaný uživatel

...veľa hráčov chce hrať za Real Madrid, ale nemame na ne penize

Reagovat
HOST*xx

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by se hodil nejvíc. (Vicente-----Joaquín, hmm ) Protože když Beckham zůstává, tak to jsou vyhozený (neřikam, že zbytečně) prachy... Chtělo by to posílit na jinejch postech...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Joaquin odide, Betis bude slaby.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo dufam ze kupia za tie peniaze niekoho exotickeho..

Reagovat
smazaný uživatel

První z posil bude Cannavaro. Pak asi Zambrotta (ač se zajímají i culos) a Emerson.

Co je VELMI důležité, že se pohnou věci ve věci Cesca (CM) a Diarry (DM), které chce prý sám Capello!

NICMÉNĚ jsem MOC zvědav, jak pan CALDERÓN splní svůj volební slib na téma Kaká a Robben! Buďˇ, ať veřejně prohlásí, že to byl kec a on sám chtěl skrze něj vyhrát, což z něj činí čuráka, nebo ať je přivede! Robben by mi až tak nevadil, kdyby nebyl, radši bych Reyese, ale Kaká, to by mě sralo! Přece nebudeme jako Barcelona!

No nic, Beckham by klidně do Newcastlu jít mohl, otázkou je, do jaké míry Capello uklidňuje rozvířené vody a do jaké míry ho opravdu chce (bude na marodce, stejně jako Ronaldo, který prý mlží okolo svého zranění)

Joaquína mám moc rád, ale že by Capello vyměnil celou zálohu, to se mi nezdá... Pokud ale Beckham vypadne, tak brát všema deseti (po pěti letech nahradit Navasem)

Jinak Arsenal chce Baptistu, Getafe se chce taky posílit o naše hráče, neřekli ale o které (tipoval bych Jurado, Soldado, De la Red).

A nakonec bonbónek: Výměna mezi Atléticem a Barcelonou: Pablo - Iniesta. Takže možnost reprezentačních stoperů v jednom mužstvu na jedné a přítomnost tvořivého CM až anchora, který Atléticu tak chybí, na druhé straně.

Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

S těma culos už jdi do prdele.. Výměna Pablo-Iniesta je naprostý blábol, ani nevím, kde si to vyčetl, když se to objevovalo asi před 14 dny nebo 3 týdny.. Máme prý zájem o trojici z Juve a to Zambrottu, Thurama a Vieiru..Docela se divím, že Capello chce do Realu Emersona namísto Vieiry..Calderón prostě kecal a Vám nezbývá, než se s tím rychle smířit..Kaká by mohl přijít v případě sestupu AC, ale Robben v žádném případě a zrádce Fabregas asi taky ne..

Visca El Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Vieira je jasnej, divím se, že sis to neodvodil s mého příspěvku. Pokud přijde Diarra, tak k čemu by nám byl druhý starý DM? Když budeme mít ještě Emersona? Jinak si se projevil jako typický culo, věřím, že se ti budu moct vysmát...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak druhý starý..? Já jsem psal, že se divím, že chce Emersona MÍSTO Vieiry.. Věřím tomu, že už máš velkou chuť po třech letech se culés vysmát, ale budeš to muset ještě oddálit..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ale Vieira není co do herního projevu stejný jako Emerson, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

1) Emerson je Capellův kůň

2) Vieira je typově totéž co Diarra, Emerson ne

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys pls napsat, z jakého zdroje máš informaci o výměně Pablo-Iniesta..?

Reagovat
smazaný uživatel

To mi asi vypadla zpráva, psal jsem, že Mercafutbol.com. Prý je mění kvůli tomu, že se zapletli do volebních slibů kandidátů na prezidenta Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jsem spokojený s tím, že uprostřed zálohy může hrát velice silná čtverka Cesc, Diarra, Guti, Emerson Místo Kaká Joaquín (stažený centr bude Robinho), místo Robbena Cristiano o Reyes Ještě nějakého útočníka a jde se na to

Casillas (López) - Cicinho (Salgado) Cannavaro (Woodgate, Helguera) Ramos (Mejía) Zambrotta (Bravo) - Diarra (Emerson) Cesc (Guti) - Joaquín (Beckham ) Robinho (Raúl, Baptista, Jurado) C.Ronaldo (Cassano) - Toni (Soldado)

Reagovat
smazaný uživatel

5+5+20+5+20+20+20...tak leda by byl Toni za pět mega...

Reagovat
RMCF

Toho Emersona doufám nepřivedou pokud bude Diarra, to radši někoho mladýho na lavku a Kaká by mě taky nechyběl kdyby nepřišel, Robinho je jako staženej utočník idealní... Joaquin by byl super, doufám že Beckham opravdu odejde. Myslím že Fabio bude hrát se dvěma utočníky, ale u Robinha to není stejně moc poznat jako staženej útočník se dost vrací pro míče...

Reagovat
smazaný uživatel

"Krásná" sestava s jedním odchovancem.. Ještě by to chtělo místo Casillase Buffona ne..? V té sestavě mi chybí takový lídr týmu, v budoucnu by to možná mohl být Ramos, ale teď v té sestavě nikoho takového nevidím..

Reagovat
HOST*Real

Tak se podívej pořádně. A jestli se budeš snažit, tak tam možná uvidíš Fabia Cannavara. Jo a s těma odchovancema se ti musim fakt vysmát, protože na to kdo a kolik má v sestavě odchovanců se fakt nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pochybuju, že Cannavaro bude hned ve své první sezoně hlavním lídrem týmu.. S těma odchovancema to svědčí o tom, že si neumíte vychovat svoje hráče a tím bych se moc nechlubil..Navíc je důležité mít v týmu odchovance, kteří touží už od dětství hrát za klub a ne jen prodejné mrchy typu Fabregase..

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, ten Fabregas vás asi hodně sere, co? Jinak s odchovanci se to zatím má jako s tou ženskou, co neumí vařit, musí vydělávat víc a chodit do restaurací Jinak Jurado, Soldado a De la Red asi do áčka půjdou a nikde jsme je nekoupili...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu moc nevěřím, i když Capello by mohl v tomto směru udělat pokrok..Záleží, kdo všechno odejde, ale troufám si říct, že z těch 3 hráčů bude alespoň na lavičce pouze Soldado, Jurado a De la Red odejdou někam na hostování, možná do Getafe, jak si tady myslím zmínil..

Reagovat
smazaný uživatel

Při svém prvním působení udělal v Capello v sestavě pořádný průvan, uvidíme s čím přijde teď. Pryč jde určitě Diogo a asi Helguera, Woodgate a možná Pavón nebo Mejía. Samozřejmě taky Gravesen a snad i Pablo García...A v otázce odchovanců spoléhám na Michela, který je s Realem hodně spjatý...

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik stoperů asi nepustí, max. 1-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z jistých zdrojů jsem se dozvěděl, že Woody je OK, takže Mejía a Helguera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Měl bych jednu otázku..Když už tady padají v souvislosti s Realem posily jako Emerson, Diarra nebo Kaká, tak bych se chtěl zeptat, kdo z Realu nemá pas EU..Podle mě je to trojice Cicinho, Robinho, Baptista, ale nevím to jistě..V tom případě by jste se při nákupu např. Kaká museli jednoho z nich zbavit, pže by vám byl docela zbytečný..Jestli to někdo víte, tak pls napište, jak jsou na tom s pasy i Kaká, Diarra a Emerson..Díky..

Reagovat
smazaný uživatel

Cicinho má, Kaká prý taky, Diarra nemá, Emerson nevím... Baptista možná do Arsenalu...To je další problém, který se dost přehlíží, uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson má taky. Nemá Robinho s Baptistou, z potenciálních posil akorát Diarra, takže no problem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jde o posily Realu na další sezónu, tady je zajímavá statistika Capella a změn, které udělal při nástupu do nového mužstva:

1991 AC Milán - 5 nových a 2 pryč

1996 Real Madrid - 7 nových a 13(!) pryč, mezi nimi i Laudrup či Zamorano

2000 AS Řím - 18 (!) nových a 7 pryč

2004 Juventus - 9 nových a 6 pryč

Jen bych dodal, že při každé premiéře získal Capello nějaký titul, tak věřím, že bude v tradici pokračovat...

Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom Římě to byl hotový masakr, to si někde budu muset najít

Ten rozdíl v Realu dorovnal díky odchovancům (García Calvo, Víctor, F.Sanz, Guti, Álvaro), takže bacha na nás!

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to asi nebyla taková divočina, nebyl to rok 2000, ale 1999.

it.wikipedia.org/wiki/Associazione_Sportiva_Roma_1998-1999

it.wikipedia.org/wiki/Associazione_Sportiva_Roma/Rosa_1999-2000

Reagovat
smazaný uživatel

07.07.2006 19:40 - Ř í m - Italský ministr spravedlnosti Clemente Mastella naznačil, že by korupční skandál v italské fotbalové lize mohl skončit i všeobecnou amnestií. "Vláda se do toho nebude vměšovat, ale opravdu si myslím, že většina fanoušků chce amnestii, " řekl ministr v rozhovoru pro list Corriere della Sera.

"Cožpak je to fér, aby Cannavaro a Del Piero po tom všem, co udělali, hráli v třetí lize?," říká-

V Itálii čelí obvinění z podvodů čtyři kluby. V procesu, který se zatím odehrává jen na sportovní půdě, hrozí Juventusu sestup o dvě třídy níž, AC Milán, Laziu a Fiorentině pád do druhé ligy.

Po úspěšném tažení reprezentačního týmu na světovém šampionátu v Německu však zesílilo volání po amnestii, k němuž se teď připojil i ministr spravedlnosti.

Ani ve vládě ale v této věci nepanuje jednota. Ministryně sportu Giovanna Melandriová nedávno označila podobné úvahy za "naprostou pitomost".

Na vlasteneckou notu nicméně hraje také právní zástupce bývalého generálního manažera Juventusu Luciana Mogggiho, zveřejnění jehož nestandardních telefonních hovorů s šéfem komise rozhodčích prakticky aféru odstartovalo.

"Až se budete v neděli dívat na finále mistrovství světa, uvidíte hráče, z nichž třetinu zaměstnával Moggi. Uvidíte trenéra Lippiho, který koučoval Juventus. Toho člověka (Moggiho) byste měli velebit, ne ho soudit," uvedl dnes advokát Paolo Trofino.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Nedovedu si představit, že by naši chlapci vyhráli MS a pánům Horníkovi či Košťálovi bylo vše odpuštěno

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to by do budoucna určitě nebyla dobrá cesta.. Soudruhu Košťálovi se bohuže nikdy nic nedokázalo(čti nechtělo dokázat..) a Horník podle neoficiálních názorů lidi spojených s fotbalem dál pracuje pro některé ligové kluby.. Je to prostě humus, ve kterém se může soudruh Košťál dosadit do jakýchkoliv funkcí, které se mu líbí..Ale zpět k tématu, podle mě je to nemyslitelné, aby se to zametlo kvůli úspěchu reprezentace..Ten poslední odstavec je vážně srandovní, to snad ani nemůže myslet vážně..I když jediný důvod, kvůli kterému by mi to nevadilo je ten, že by se madristi jen tak lehce neposílili..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele