João Mário: Na těch 14 báječných let nikdy nezapomenu

29.08.2016, 21:07
Aktuality
S lisabonským Sportingem se v průběhu uplynulého víkendu rozloučil João Mário. Portugalské křídlo vyráží za hranice a nově bude oblékat dres milánského Interu, který svou akvizici představil před nedělním utkáním proti Palermu (1:1)...

23letý fotbalista má doma zlatou medaili z letošního evropského šampionátu a italský celek za něho zaplatil čtyřicet milionů eur. A tato suma nemusí být konečná, v závislosti na bonusech může do Lisabonu putovat ještě dalších pět milionů.

João Mário ve Sportingu vyrůstal a do této chvíle mu byl věrný. Výjimku tvoří pouze první polovina roku 2014, v níž hostoval ve Vitórii FC Setúbal.

"Jak začít... Na těch 14 báječných let nikdy nezapomenu, ať se stane cokoli! Jedinou věcí, která se mi v tuto chvíli dere na mysl, je poděkování. Děkuji Sportingu za vše, co pro mě udělal. Začínal jsem jako malý kluk, který přišel trénovat a snil o tom, že se dostane do prvního týmu. Od prvního dne jsem věděl, že jsem udělal správnou volbu a bez výjimky děkuji všem, kteří byli součástí tohoto příběhu," napsal portugalský reprezentant na svůj Instagram.

"Všem trenérům a lidem, kteří roky pracovali v akademii, říkám DĚKUJI. Všichni jste v mém srdci, stejně jako fanoušci Sportingu za jejich náklonnost, kterou mi vždy projevovali. Od dnešního dne jsem také fanouškem Sportingu. A také děkuji Interu za tuto šanci. Nemohu se dočkat, až začnu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (370)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele