Jihlava neposilovala, přesto věří v ligovou záchranu

14.02.2017, 19:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bilek

Reagovat
smazaný uživatel

Žloutek

Reagovat
shitcool

#FDF - na jaře vše 0:0 a zachrání se

Reagovat
veikko

Co ten Ikaunieks, odešel nebo zůstává?

Reagovat
OranžováKarkulka

zůstává

Reagovat
veikko

Reagovat
smazaný uživatel

No neposilovalaa příprava stála za hov*no... na tráve odehranej jeden zápas.... hmmmm 2.liga volá ale tak třeba překvapí....

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek je na ligu poměrně dobrej trenér, ale s tím kádrem co má k dispozici to bude mít hodně těžký. Nicméně 2 body se dají dohnat za jediný kolo. Bohužel v Jihlavě mají pouze kvalitního golmana, záloha k ničemu, takovej Zoubele na ligu už asi 5 let nemá, útok Ikaunieks ze začátku super pak to šlo z kopce no a Rambo to je trápení. Myslím, že Příbram a Jihlava budou sestupující.

Reagovat
veikko

Jenže Ikaunieks to v sobě má pořád. Navíc třeba Hronek nebo Urblík se mi docela líbili. V obraně Rosa, Krejčí a Urdinov, to taky není úplně špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

No Rosa už není žádnej zázrak. Souhlasím Ikaunieks má potenciál to stejný Hronek a Urblík, ale ten zbytek je hodně slabej materiál. Nicméně stále mají šanci se zachránit, jen říkám, že ve srovnání s týmy co jsou nad nimi mají kádr daleko horší.

Reagovat
veikko

Já bych právě řekl, že nejhůře je na tom Liberec, ale ten to snad nějak ukope, v lize by chyběli.

Reagovat
smazaný uživatel

Urdinova poslali do juniorky

Reagovat
vanGomm

Zachránit se mohou,ale musí se plně soustředit na zápasy s těma co také jako oni hrají o sestup a ne se tzv.vyčerpávat s týmy ze špice tabulky.Co by bylo platné,kdyby npř. remizovali na Slavii a pak prohráli doma s Hradcem Král.Tudy by cesta k záchraně sotva vedla.

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle klub nema lize co nabidnout

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele