JEN CHELSEA ZŮSTALA V BOJI O BALLACKA

10.03.2006, 14:58
Aktuality
Hvězda mnichovského Bayernu a kapitán německé reprezentace Michael Ballack si možná už příští sezónu zahraje Premier League - nejžhavějším kandidátem na jeho ulovení se zdá být Chelsea.

Zřejmě nejlepší fotbalista poslední doby v hostitelské zemi letošního MS se netají tím, že nehodlá prodloužit smlouvu s Bayernem Mnichov a v létě z německého velkoklubu odejde.

Ovšem o angažmá se obávat nemusí. Z původních zájemců o jeho služby se vylouplo trio Real Madrid, Inter Milán a Chelsea Londýn. Real se však s odchodem Florentina Pereze nechal slyšet, že s koupí další superhvězdy nepočítá, a tak z tohoto souboje zřejmě vypadává. Navíc v posledních dnech ztratil zájem i Inter Milán. "V poslední době jsem četl mnoho věcí, které nebyly pravdivé. Zdá se, že Ballackovy požadavky jsou přehnané, proto nemáme zájem. To je konec případu Ballack," stručně ukončil debaty majitel Interu Massimo Moratti.

Zbývá tedy anglická Chelsea, což by pro Ballacka, který hledá novou výzvu, bylo jistě velké lákadlo. Ballackův agent Michael Becker navíc prohlásil, že jeho svěřenec by chtěl podepsat smlouvu s týmem, který má v příštích letech větší šanci na vítězství v Lize Mistrů než Bayern, což se o ambiciózní Chelsea dá tvrdit.

Ovšem do léta se vše může změnit a obzvlášť světový šampionát může cestu Ballacka úplně přesměrovat.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (52)

Přidat komentář
smazaný uživatel

K čemu jim bude, když je Lampard 2x lepší a hlavně vyrovnanější... Leda by nám Lamparda pustili, on už by Frank nějaký to místečko našel :)

Reagovat
Messiáš

Snad mi nechceš tvrdit , že Lampard je lepší než Ballack???

Lampard je až moc přecenovanej hráč...Na Ballacka nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

No to bych kurva řekl, že je Lampard lepší. To, že je teď z formy, na tom nic nemění

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Lampard je trochu jinde než Balack...

Reagovat
smazaný uživatel

jako nic proti, ale podle mě je Ballack nejlépe myslící hráč... Lampard je taká odrůdka Beckhama....

Reagovat
HOST*yarda

Hm, ty asi budeš taky taková odrůdka

Reagovat
HOST*

já si myslím že Lampard by Ballacka strčil do kapsy a ještě dál

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi teda vážně nezdá lampard má více mozkový hmoty než beckham teda beckhem nemá v hlavě nic

Reagovat
HOST*

tak to teda je a všechny záložníky na světě by strčil do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard je srac,jediny co umi je vystrelit a je durazdnej v osobnich soubojich jinak nic.Zato takovej Ballack to je borec a Bajern je mu uz nakej ten rok malej potrebuje jit do lepsiho klubu treba jako Rosa.Ballack ´to je vybornej technik a hlavu nema o nic horsi nez nohy ba spis naopak.

Reagovat
HOST*

tak jestli je Lampard sráč tak to pak nevim proč hraje za Chelsea a dává tolik gól. kolik pak dal ten tvůj Ballack gólů ty machře. tomu taky hovno rozumýš

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Máš pravdu Messiaši!Balack je mnohem lepší a drží si výkonost.Ne jak Lampard,třeba jak proti Barceloně!Totální magor.Tam mohl místo něj hrát třeba Vráťa Lokvencuj.Lamparda nechci ani do Barcelony kopyto jedno.Sice dává goly ale kolik jich dal z penalt!Lamparda nebrat!!!

Reagovat
HOST*Fugas

Balack je mnohem lepší??? Lampard nemá stálou výkonost???? proti Barceloně totální magor??

- cos to tu prosimtě vypotil??? Jak můžeš napsat že Lampard nemá stálou výkonost???? - teď udělal novej rekord v odehranejch zápasech v řadě - drží se v jedný z nejnabitějších sestav na světě už tři roky. A nemá stálou výkonost??? Proti Barceloně hrál fakt bídně ale nebylo to tim že byl před tim zraněnej a musel hrát se sebezapřenim???

Nechci tim říct že Balack je špatnej player, ale pořád Lampard je trochu někde jinde koukni kolikátej skončil Lampard v zlatym míči a kolikátej Balack, koukni kdo je nejužitečnější hráč PL a pak tu něco piš o tom že je to kopyto, navíc Balack hraje v Bundeslize která pořád pokulhává za PL, SeriiA a Primerou.

Reagovat
PJ

100% souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

ale taky Lampard se veze na Chelsea...Ballack všechno v Bayernu oddře sám ;)

Reagovat
HOST*yarda

Spíš se Chelsea veze na něm, si chtěl říct...

Reagovat
HOST*

přesně tak souhlasím s tebou Ballack je sráč

Reagovat
HOST*Mari

Lampard hral mozna hovno, ale rovna tak Ballack proti AC

Reagovat
smazaný uživatel

když dal gola, tak hrál určitě špatně, to víš že jo ;)

Reagovat
HOST*

góla moch dát ale stejně hrál hovno. si myslíš že když dáš góla že musíš hrát dobře

Reagovat
HOST*

a proč ty penalty teda kope ty vole protože je umí proměnit a je na něj zpolehnutí

Reagovat
HOST*

Mate pravdu, Lampard je uplny zebrak, proti Barcelone bol najslabsim hracom na ihrisku, vobec ho nebolo vidiet.

Reagovat
PJ

Jo. Nepoved se mu jeden zápas. Je to žebrák. Prodejte ho do Blšan...

Reagovat
HOST*

kvůli jednomu zápasu ho hodnotíš jo a kolik zápásů pro Chelsea otočil nebo rozhodl to už nikoho nezajímá ale ze zápasu proti Barceloně se můžete všichny posrat vy kreténi

Reagovat
HOST*Fugas

koukam samý anonimní experti - a všichni přejou barceloně žeby náhoda??

Reagovat
smazaný uživatel

Barca is good

Reagovat
smazaný uživatel

Před touhle a předminulou sezonou se spekulovalo o jeho přestupu do Barcy, tak proč by to teď nemělo vyjít ? Múže hrát v záloze kdekoliv. Navíc když hrajem na tři záložníky tak krajní hráči úplně u kraje nehrajou, takže by pro něj místo bylo......

Reagovat
HOST*Kubo

Ballack by mohol skvele nahradit Keane v Manchestri podla mna...hodil by sa tam

Reagovat
smazaný uživatel

no hej ale balack je predsa viac ofenzivnej si tip hraca i ked fergie vie velke veci mozno by ho dokazal preorientovat..

Teraz ked smith i scholes su zraneni do zalohy na 100% by som ho bral!!

Cervena mu k tomu aj slusi

Reagovat
PJ

Já v to pořád pevně doufam, že po něm Fargie sáhne a že ho ukecá, i když už se o Manchesteru dlouho nemluvilo, tak nevim... Že to neni typ jako Keane nevadí, záložníky potřebujeme jako sůl.

Reagovat
smazaný uživatel

S Makounem by to byl střed zálohy snů

Reagovat
smazaný uživatel

Glazer dava v lete 35 mega na prestupi

Reagovat
HOST*Andy

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard s Ballackem jsou podle mě na podobné úrovni, nemyslím si, že by byl jeden z nich nějak očividně lepší.

Lae Lamaprd nemá v Barce co dělat, je to kvalitní hráč, ale my ho vážně nepotřebujem.

Reagovat
smazaný uživatel

spávně barca si vystačí se svým kvalitním týmem

Reagovat
sansiro

Lampard je podle mne kvalitnější hráč a má i větší perspektivu. Ballack nehrál nic i teďka proti AC. Ať se vyhne AC, jinak je mi to fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

lampard tiez nehral nic proti barcelone

Reagovat
HOST*

se z toho neposer

Reagovat
HOST*LeBron

Já si myslím no že Lampard není nějaká obrovská hvězda ale je to kvalitní hráč je pro Chelsea hodne platnym.Ballack to je taky hodne dobry hrac sice nevim jestli by mu sedel styl Chelsea,ale Barcelone by takovy hrac taky urcite pomohl..A to jsem fanousek Chelsea.Osobne si myslim ze pro oko divaka je fotbal Chelsea naprosto otresny,ale nadruhou stranu zkuste se vzit do role trenera a zkuste hrat fotbal na krasu a aby vam to slo jako Barce.A musim uznat ze zapasy Chelsea-Barca byly nejlepsi!Co rikate?

Reagovat
HOST*Andy

No až na ten poslední zápas to byly fakt dobrý špíly. Ten byl taky dobrý, ale jenom ze strany Barcy. Teď byl lepší Arsenal s Realem. To byl kurňa MATCH. Jinak taky fandím CFC a jsem rád, že tu nejsem sám.

Reagovat
HOST*

já taky fandim CFC a je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bych se hádala

Reagovat
HOST*Andy

Nechtějte mě doprdele nasrat. jakýho Ballacka? Já žadnýho nechci! Týpka Tiaga s lehkým srdcem pustíme a chceme si tam nasrat hvězdy typu Essiena a Ballacka. Blbost! Začíná se mi to hnusit. Tohle skupování hvězd jsem tvrdě odsuzoval u Realu a teď to mám trpět u Chelsea?! Lepší to bylo před příchodem Abramoviche, doprdele to byly časy! Teď jsme sice velkoklub, ale za jakou cenu. Úplně jsme ztratili původní tvář. Já miluju tradice. Srdcem jsem jim fandil jen prvním rokem příchodu toho zasra*nýho Rusa. Teď je to právě spíš jen z té tradice. Nerad bych kdyby mě to omrzelo, ale může se stát! Takže radši nepokoušet mou přízeň! Nebo zůstanu jen u Atlética. NO a co, že nejsou ani poháry. Prostě se mi ten klub líbí!

Reagovat
Radin

no ještě že Real od něj upustil,by mě asi mrdlo kdyby tam přišel další "borec" co by nestačil mladým.Podle mě je Ballack "slečínka"a nesnáším Němce a jejich haluzovej fotbal a Ballack je takovej Německej Beckham,akorát s tím že nic nedokázal narozdíl od Beckhama

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham při fotbale nemyslí a neumí hlavičkovat...a to Ballack umí neuvěřitelně skvěle...s Beckhamem nemá nic společnýho...možná tak techniku...a taky je rozhodně těžší dokázat něco s Leverkusenem než s Manchesterem ;)

Reagovat
HOST*Andy

...teď proti Arsenalu vyhrával Beckham hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

a bolo ich naozaj dost tym ma velmi prekvapil..

beckham ma teraz super styl dufam ze mu vydrzi sak on patri k tej parii v reale co ich drzia nad vodou..

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard ten nic jinyho neumi nez vystrelit a je duraznej v osobnich soubojich.Zato takovej Ballack je upne jinej skvelej technik a ma vynikajici hlavu....

Reagovat
smazaný uživatel

+ dodavam, co asi pred rokom alebo dvoma na ballackovu adresu povedal beckenbauer a mal naprostu pravdu:"Ballack mozno nie je taky elegantny ako figo alebo zidane ale da viac golov ako oni dvaja dokopy... " a preto by som bol nestastny keby nam odisiel ale ak odide tak mu budem dalej drzat palce ...

Reagovat
HOST*

Bohuzel nam odejde.A Beckham je jen primadona,tak jak ta jeho buchta.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dopadne jako real vivat Barca

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele