Jednoho dne se chci vrátit do Itálie, přiznává Gabbiadini

25.10.2017, 14:58
Aktuality
Manolo Gabbiadini před necelým rokem zamířil z Neapole do Southamptonu, kde se mu od příchodu střelecky daří. Přesto italský útočník přiznává, že se chce jednou vrátit do své vlasti...

Zanedlouho šestadvacetiletý útočník je odchovancem Atalanty Bergamo, odkud si ho vytáhl Juventus, za ten si však Gabbiadini nikdy nezahrál, neboť putoval do Sampdorie.

Janovský klub následně po roce a půl vystřídala Neapol, kde však reprezentant Itálie nedokázal natrvalo proniknout do základní jedenáctky, a tak loni odešel do Anglie.

Angažmá u "Svatých" se pak pro Gabbidiniho od počátku vyvíjí dobře, když se prosazuje střelecky. "Od začátku jsem bojoval s angličtinou, ale všechno je jednodušší, když se vám daří skórovat," prohlásil Gabbiadini. "Navíc mi všichni pomáhali," dodal.

Gabbiadini, jenž před příchodem do Southamptonu strávil celou kariéru na Apeninském poloostrově, však přiznal, že se chce jednoho dne do své domoviny vrátit. "V Southamptonu se cítíme s rodinou dobře, ale nemohu říct, že se nebudu chtít jednoho dne vrátit," přiznal Gabbiadini.

Autor: Jiří Vojík / clubcall.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
vitasrp

Mám k dispozici 4 lístky na zápas Arsenalu s Tottenhamem. Místa jsou v horním patře na tribuně za brankou, 2 lístky jsou v horním patře v dolní části tribuny za 3600 Kč/kus, 2 jsou v horní části za 3300 Kč/kus. V případě zájmu pište sem do zpráv či na mail vitasrp@centrum.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě

Reagovat
Pipo123

Dám ti za všetky 4 lístky 2600cz, ber alebo nechaj tak

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš tam o jednu nulu míň ?

Reagovat
cervo

nebo víc

Reagovat
santini

za obchodneho ducha

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

az bude na tot-arsenal tak napis. dikes

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď do AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna pujde

Reagovat
Bandita_Harry

Naspäť do SSC aspoň v januári na hostovacku kryt chrbát Driesovi a vyhrať titul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele