Jednadvacítka se začala chystat na Itálii, Barák šetřil sval

19.06.2017, 20:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neřeší nic jiného než systém turnaje a sílu soupeři...ale těžko čekat sebevědomí od týmu, který vede Lavička

Reagovat
kattos

Ale notak, už to, že nás sem dostal, i když v kvaldě byla Belgie je úspěch a snad nemůžeš vyloženě čekat, že z té skupiny poustoupíme, věřit jo, ale čekat?

Reagovat
smazaný uživatel

vubec neřeším, jestli bude postup nebo ne, jde mi o celkovou prezentaci a mentální připravenost toho týmu...samozřejmě kvalifikace byla skvělá, herně se mi to moc líbilo, belgii jsme přehrávali rozdílem třídy

Reagovat
SpartaOvenka

Postup byl šance tak 30%, teď je o něco méně a dost lidí začne odsuzovat hráče či Lavičku za to, že nepostoupí, ač se to stejně nečekalo, což je jedna možnost kritiky. Druhá věc je, že výkon nebyl optimální a v kvalifikaci jsme odehráli snad až na dvě první utkání výborné zápasy, tak se asi čekalo více. Nicméně Německo má obrovskou kvalitu a to ještě za ně nehráli všichni. Bohužel podle mě nejdůležitější hráč sestavy Čermák vypadnul, udával tempo celému týmu, kapitán a jeho cit pro přihrávku a myšlenky byly na stejné vlně jako té naší útočné trojky. Velká škoda ho, s ním by to bylo o dost lepší.

Je smutné, že se tu můžou naši hráči chválit celý rok, potažmo 2 a pak je kvůli nepovedenému zápasu s o třídu lepším soupeřem většina diváctva smete jako nekopy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vita "komplikace" Lavicka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele