Je zde konkrétní zájem, potvrzuje agent obránce Lindelöfa

30.11.2016, 14:47
Aktuality
V kádru lisabonské Benfiky je pravidelně několik hodně žádaných fotbalistů a jedním z nich je i Viktor Lindelöf. O švédského obránce se zajímají kluby z Itálie nebo Anglie a přestože se fotbalista koncentruje na výkony v dresu portugalského zaměstnavatele, jeho agent nevylučuje možné stěhování...

22letý obránce přišel na Pyrenejský poloostrov v létě 2012 z domovského celku Västerås SK a od druhé poloviny loňské sezony má místo v základní sestavě. Jeho výkonů si všimli například zástupci AC Milán a Manchesteru United a prvně jmenovaný klub už měl neúspěšně nabídnout dvacet milionů eur. Benfica tuto sumu podle některých médií odmítla a chce s hráčem prodloužit stávající kontrakt platný do června 2020.

"Nechci se bavit o různých klubech, ale je zde konkrétní zájem ze strany několika z největších týmů Evropy. Je v Benfice velmi spokojen, ale jak už jsem řekl dříve, není dýmu bez ohně ve chvíli, kdy se o něho zajímá několik klubů. Ovšem Victor se soustředí na Benficu," prohlásil agent Hasan Ceinkaya.

Lindelöfovi udělal reklamu i jeho bývalý spoluhráč ze švédské reprezentace Zlatan Ibrahimović. Ten se o obránci vyjádřil minulý týden před utkáním Evropské ligy s Feyenoordem a reakce na sebe nenechala dlouho čekat - anglický celek rychle vyslal do Portugalska skauty, aby stále mladého fotbalistu sledovali.

"Victor dle mého názoru dělá skvělé věci. Hraje dobře v Benfice, má velkou zodpovědnost v národním týmu a roste. Jestli je dostatečně dobrý pro United? Podle mě je dobrý pro velké zahraniční kluby. Ať si vybere cokoli, bude to pro něho dobré," je si jistý Ibrahimović.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
Rarášek

Hlavně ne Chelsea, nebo United..

Reagovat
Han střelil první

Co by tam dělal?

Reagovat
Rarášek

Stal by se nejlepším obráncem v klubu, a to díky, ale snad ne v těhle paskvilech.

Reagovat
Han střelil první

No tak to asi těžko.

Reagovat
Rarášek

Proč? V pohodě na to má, když se koukneš na současnou úroveň stoperů, tak on v pohodě má na to aby se jim vyrovnal. Není to žádný Puyol, Ferdinand a spol.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
off-olda

Reagovat
Eldarion

Výkupku má ževraj 26m. Fassone len to zaplať please

Reagovat
smazaný uživatel

Takže do Anglie za 80m

Reagovat
Han střelil první

Benfica je pro něj tak akorát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli má výkupku vážně "jenom" 26m, tak se o něj serve boj, Na ME U21 bylo jasně viděl, že je vysoko nad všemi svými vrstevníky.

Reagovat
smazaný uživatel

U21 není měřítko..

Reagovat
.13

na ME bol podla mna jedno z mala pozitiv Svedov. Ma potencial byt v dost blizkej dobe TOP na svojom poste a to ma este iba 22. Takze vykupit ho by bol pre mna super kauf. V AC by som si ho vedel predstavit. Alebo aj v Liverpoole

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

to je portrét pachatele???

Reagovat
r.mrazik

Jestli má opci 26 Mega tak do MU nepřijde...je to moc málo

Reagovat
spider_8

Třeba zas prošvihnou nějaký termín a zaplatí 40

Reagovat
r.mrazik

to uz by slo!!

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

neni duvod spechat.

Reagovat
Gareth Bale 11

Já h teda viděl jen na tom ME a tam bylo vidět, že je vážně talentovaný. V Benfice jsem ho neviděl, ale jestli si vede tak, jak mě nakročeno a má tak "malou" výkupku, bral bych ho hned.

Reagovat
JessePinkman

Pěkně se vypracoval. Škoda jen, že zas odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

jako je dobrej, ale ještě jedna sezona v benfice by mu výrazně pomohla nahoru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele