Je to velká výzva, říká o angažmá v Uzbekistánu Zico

27.09.2008, 20:48
Aktuality
Do uzbeckého Bunjodkoru před měsícem odešel Rivaldo, nyní tohoto bývalého brazilského reprezentanta následuje Zico. Ten naposledy působil v tureckém Fenerbahce a angažmá ve svém novém působišti považuje za velkou výzvu...

"Pro mě je to velká výzva. Cítím se podobně jako v devadesátých letech, kdy jsem dostal možnost zahrát si fotbal v Japonsku. Jedním z mých cílů je využít zkušeností a pomoci tamnímu fotbalu na cestě vzhůru," prohlásil Zico.

Zico se se svým novým zaměstnavatelem dohodl na patnáctiměsíční smlouvě, podle zákulisních informací by si pak měl vydělat pět až šest milionů eur. V jednom klubu se tak poprvé v životě sejde s Rivaldem.

"Rivaldo byl základem k tomu, abych tuto výzvu přijal. Před několika týdny mi zavolal a ptal se, jestli bych neměl zájem pracovat v toto klubu. Říkal mi o ambicích klubu a způsobu, jakým se hodlá vyvíjet," popisuje Zico.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda, že se Zico kvůli penězům vzdal skvělého fleku ve Fenerbahce, předpokládám, že v Bunjodkoru si zatrénuje nanejvýš rok, finančně se zaopatří a vrátí se zpět k trénování pořádného klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Velká výzva? To určitě... Ale co taky jiného měl říct, že?

Reagovat
soukup

jsou to velký prachy,říká o angažmá Zico

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele