Je to sen každého kluka, říká o duelu ve Wembley hrdina Rochdale Davies

19.02.2018, 13:03
Aktuality
Tottenham před týdnem podal kvalitní výkon na půdě Juventusu a před odvetou osmifinále Ligy mistrů má dobrou šanci na postup, další pohárový duel na hřišti soupeře se mu ale už tolik nepovedl. Londýnský celek v pátém kole FA Cupu jenom remizoval s třetiligovým Rochdale a souboj s tímto klubem si bude muset zopakovat...

Rochdale ve čtvrtém kole vyzrál na Millwall a nyní si vyšlápl na mnohem zvučnějšího soupeře. Ve hře ho přitom udržely skvělé závěry poločasů, v nastavení prvního se pošesté v tomto ročníku FA Cupu prosadil Ian Henderson, ve třetí minutě nastavení druhé půle pak po centru z levé strany nezaváhal a srovnal Steve Davies.

"Několik týdnů jsem byl zraněný a do týmu se dostával hodně složitě. Udělal jsem svou práci a zakončil akci. Až když se za dneškem ohlédnete, uvidíte, jak zvláštní den to byl. Dle mého názoru jsme měli dokonce na výhru. Ukázali jsme skvělého týmového ducha a to, že se nikdy nevzdáváme," radoval se po utkání Davies.

Rochdale si řekl o pozornost médií a za několik dní se mu dostane další odměny. V případě remízy se v prvním utkání FA Cupu neprodlužuje, ale dojde k opakovanému zápasu a hráči třetiligového anglického celku se tak mohou těšit na duel ve slavném Wembley.

"Je to sen každého kluka," těší se Davies na odvetu ve Wembley. "Máme to štěstí, že si tam zahrajeme a snad podáme i kvalitní výkon a budeme na sebe pyšní," věří před opakovaným duelem.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
PP

Juventus = Rochdale..

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson > Henderson

Reagovat
Hromy4

Reagovat
JessePinkman

Jordan > Jordan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele