JE RIVALDO NA ODCHODU?

20.09.2003, 19:05
Aktuality
Budoucnost brazilského útočníka Rivalda v AC Milán je velmi nejistá. Nedávno sám prohlásil, že odejde, pokud nebude dostávat příležitost, poté jeho agent popřel, že by měl s klubem jakýkoli problém, nyní se však ozval i samotný klub...

"Není s ním žádný problém. Pokud chce zůstat, tak zůstane, ale pokud chce odejít, nebudeme mu v tom bránit," prohlásil Adriano Galliani, viceprezident klubu a pravá ruka prezidenta Silvia Berlusconiho. "Zatím žádné přání nevyslovil," dodal Galliani.

Rivaldo si letos ještě nezahrál a i loni, po svém příchodu z Barcelony, nastupoval velmi nepravidelně. Milánský klub k němu přišel zadarmo, jeho bývalý zaměstnavatel, FC Barcelona, se jej totiž bez okolků zbavil. V Miláně tak zřejmě necítí nutnost nechat jej hrát, jak tomu bývá u drahých posil. Rivaldo určitě má na to, aby pravidelně hrál v nějakém velkoklubu, AC však pro něj zřejmě není to pravé...

Autor: Petr Starý

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fantastický hráč jen ho nechat hrát! Kéž by se vrátil do Španěl

Reagovat
HOST*Rivaldo

Rivaldo nemel ejt vubec vyhozenej z Barcelony, to ze se nelibi trenerovi neni podle me duvod k tomu aby ho vyhodil. Rivaldo hral v Barcelone vyborne a kdyby se vratil zpatky mea by Barcelona nejlepsi utok na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Riquelme ani Ronaldinho Rivalda nenahradili a nikdy nenahradí.

Reagovat
antimadrista

Něco ti asi ušlo, Ronnie už ho nahradil.

Reagovat
Mr.Jindros

nic mu neuslo, Rivaldo je lepsi fotbalista a navic, kdybyste si ho nechali, tak zaloha Rivaldo - Rodaldinho by byla jiste dobra...

Reagovat
HOST*Lolo

Dobra?- Nejlepší.

Reagovat
HOST*Lolo

Máš pravdu

Reagovat
HOST*yarda

Nechápu-Rivaldo byl (a je) jeden z nejlepších útočných záložníků/útočníků na světě, k tomu mistr světa a Italové ho posadí na lavičku. Jeho případ ale není první ani poslední (viz "vyprodej" hráčů Bohemians do nejmenovaného českého "velkoklubu")

Reagovat
HOST*Skye

Já myslím, že je to celkem jednoduché: Italové staví nadevše taktiku a disciplínu. Jestliže jim hráč nezapadá do koncepce nebo jestli jedno či druhé nezvládá tak jak má, tak jednoduše nehraje. A kor v AC Milán. Hlavní důvod proč Rivaldo skončil zrovna v AC je zřejmě ten, že byl zadarmo. Kdyby si Barcelona řekla o tučné odstupné, tak by v Miláně nikdy neskončil. Uvidíme co dál, sám Rivaldo si moc vybírat nemůže. Kluby momentálně nemají moc peněz a Rivaldova pověst individualisty není zrovna nejlepší, nemluvě o tom, že rok pořádně nehrál.

Reagovat
antimadrista

Rivaldo nikdy neměl odcházet a na tom si trvám.

Reagovat
Mr.Jindros

souhlasim..............

Reagovat
smazaný uživatel

ste ho vyhodili volbou van Gaala tak drž pysk

Reagovat
Mr.Jindros

coz ovsem neznamena ze nemel odchazet ;-)

Reagovat
HOST*

Odešel, protože nebyly peníze.

Reagovat
HOST*skynet

mel by jit do juve jestli chce neco dokazat

Reagovat
HOST*k

Rivaldo už ale přestoupil do Chelsea

Reagovat
PJ

Jo a to psali v blesku, ne?

Reagovat
HOST*sss

Neser mě.je to namyšlený.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele