Je mi hodně smutno z postavení Brna, uvedl Pernica

05.05.2018, 23:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Brno amatérů plno.

Reagovat
ladyboy arsenal

to je styl jak brno

Reagovat
smazaný uživatel

to je slušný

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tim že ty dementi co to plánovali podle mě ani nevědí, že ta červená dlažba jsou vodící pruhy pro slepce.

Reagovat
mayday

Postavení Brna ukazuje, že fotbal tam dělají buď úplní tupani, anebo lidé, kterým je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš je to jedno městu, bych řekl...prostě na první místě je teď hokej, obrovská euforie, 2 tituly a fotbal šel dávno stranou..pro Brno je podle mě restart nejlepší varianta...

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej s tim nemá nic společného. Prostě městu je to úplně jedno nějaká kultura. Na fotbal kašlou už dlouho, Lužánky pohřbili.. Kometa byla taky v háji a nikoho z radnice to netrápilo. Víc jak 10 let byli ve druhý lize, než přišel Zábranský, koupil licenci, přivedl a zaplatil dobré hráče atd.

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsem to blbě, nemyslel jsem, že město pomáhá hokeji...městu je jedno vše, ale euforie lidí bylo myšleno...každý zápas vyprodáno, na fotbal chodí "pár" lidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to je i v jiných městech. Na hokeji je super atmosféra, nezajímá tě počasí venku, hra je rychlejší. Fotbal děsně utrpěl tim projektem stadiony 2003 nebo kolik. Dneska máš všude montované tribuny s plastovejma sedačkama. Dřív když byly ty starý stadiony s lavicema a sektorama na stání tak bejvalo plno, lidi k tomu stánku měli vztah.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím souhlasím...k těmto týmům se řadí i Slovácko, Jihlava, Dukla, apod...

Ale na Baník, například, ač hraje také na spodku tabulky, chodí stále neskutečně lidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Ústí je to podobné. Člověk se o zdejším hokeji a fotbale dozví pouze tehdy, když zajede ke stadionu a vidí tam plakát, kdy se s kým hraje nebo poslouchá místní radiostanice, kde to nějaký týpeček zamumlá. Ale že by někde byly stánky, nějaké akce, propagační materiály? Kdovíjaká věc mi do schránky příjde, ale o sportu ne. Že by někde Ústí propagovalo, že hledá mládež? Slyšel jsem, že je u nás nedostatek kvalitnich mladých fotbalistů, tak proč proto něco nedělat? Já mít syna fotbalistu, ani nevím, zda tam může jít. Polepené autobusy mají buď firmy, které neznám nebo realitky. Kluby ne. Jako Ústí je hezké město, mám ho rád, ale za sportovní město bych ho vůbec neoznačil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rarášek

Chodíš v Ústí na fotbal?

Reagovat
Mirek na tenisu

Nejsem z Brna, ale když sleduji primatora Vokřála, jeho tlupu koblih, Hollana a sektu Žít Brno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Za mě furt o 1000% lepší jak ti, co tam byli před nima.

Za Onderky se kradlo ve velkým.

Reagovat
smazaný uživatel

Jóó Onderka, to bylo dobré prasátko jateční.

Reagovat
Kucka

Reagovat
mayday

Tak městu... Je to o tom se tomu věnovat, shánět sponzory, peníze... Zabranskej taky vytáhl Kometu z totálních sraček a šlo to. Nedávno jsem někde četl, že byl dokonce za lidma na Zbrojovce, že by mohli založit nějaké sdružení a vzájemně si i vypomáhat, marketingem, i peníze se snažit shánět společně a prostě spolupracovat. Poslali ho do hajzlu. Když jsou ve vedení buď lidi neschopní nebo lidí, kterým je to jedno, tak je to prostě špatný. Nemůžu pochopit, že fotbal je v takovým městě jako Brno takhle ve sračkách. V Brně se daří, firem je tu jako máku a peníze tu jsou. Jen je prostě někdo musí sehnat.

Reagovat
smazaný uživatel

když tam peníze jsou, není třeba je shánět, jen se musí sehnat někdo, kdo je bude investovat fo fotbalu

Reagovat
mayday

Musí být manažer, který sežene toho, kdo ty peníze má, aby je investoval. Ve Zbrojovce jsou ve vedení ti lidé neschopní, jinak by ty peníze sehnali.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, to samozřejmě neznám, ty lidi, kteří tam momentálně jsou

Reagovat
smazaný uživatel

V srdci zůstává..

Reagovat
Mirek na tenisu

Zbrojárna patři do ligy stejně jako Baník. Už na podzim jsem ale tvrdil, že spadnou. A to tehdy měli dost bodů. Kádr je ale velmi slabý, navíc Pivarnikovi tohle angažmá hrubě nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kádr je naprosto k smíchu, a oni když mohli brát třeba i jen bod, tak udělají nějakou dementní individuální chybu, a pak se sesypou.

Reagovat
mayday

Kádr je otřesnej. Vepředu vemena, co jsou schopni spálit dvě tutovky z malýho vápna za zápas a vzadu totální naivky s žákovskýma chybama. Tady mě Pivovarník těžce zklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem to parkrat psal bartonek je hotovej. V zavesu kokot fjn fajnovej a jeho parta retardu. Nehraje se fotbal a zazemi jak v prostejove. Kdyzse najdou odvazlivci co to prekousnou tak je vyzene kinderkotel blbcu kterej museli presunout na hlavni tribunu protoze nemas ani na vycep a security na puvodnimmiste. Vrchol vseho je vstup 200 kdyz na kometu je 190. Dekuji panu bartonkovi aka danovi nekonecnymu.

Reagovat
kecipep

vstup za 200? jako vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

150 v předprodeji, 200 v den zápasu

Reagovat
kecipep

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědom si že bez toho "kinderkotle blbcu" by na jaře byla atmosfera jak ve smuteční síni ústředního hřbitova, až takoví "fanoušci" jako ty přestanete na Flintu chodit kvůli hnusnýmu pivu a studeným párkům, my budeme pořád na stejným fleku podporovat svůj tým. Habanec to tu s Bartoňkem a jeho kamarádama Prosama zlikvidovali tak, že se z těch hoven budeme hrabat ještě hooodně dlouho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele