Je mi 22 let a chci hrát, říká o své současné situaci Christensen

11.10.2018, 11:59
Aktuality
Chelsea začala letošní sezonu velmi dobře a jen z lavičky to po většinu času sleduje Andreas Christensen. Mladý dánský obránce si zatím nevysloužil důvěru nového kormidelníka Maurizia Sarriho, v lize nehraje a začíná se spekulovat o tom, že by mohl změnit dres...

Christensen dříve sbíral zkušenosti v Borussii Mönchengladbach a loni za Chelsea odehrál 27 ligových zápasů. Vedle důvěry dřívějšího manažera Antonia Conteho mu odměnou byl i nový kontrakt, ten podepsal v lednu a budoucnost s klubem ze Stamford Bridge spojil do června 2022.

Letošní ligový ročník ovšem z pohledu dánského fotbalisty už tak povedený není. V Premier League ještě neodehrál ani jednu minutu a svým dílem přispěl pouze ke dvěma výhrám v rámci Evropské ligy a nedávno k postupu v Ligovém poháru přes Liverpool.

"Nemohu s jistotou tvrdit, že budu mít i nadále tolik trpělivosti. Je mi 22 let a chci hrát. Během uplynulých třech sezon jsem nastupoval pravidelně, je tak jasné, že setrvání nevidím příliš pravděpodobně za předpokladu, že současná situace bude pokračovat," nechal se slyšet Christensen.

"Je stále příliš brzy na to bavit se o tom, kdy a kam případně odejdu. Jasné ale je, že moje situace není dobrá. Bylo těžké prosadit se do týmu a jelikož máme dobré výsledky, bude to ještě složitější," uvědomuje si.

Autor: Tomáš Pavlík / bleacherreport.com

Komentáře (220)

Přidat komentář
hona.kub

co zkusit začít víc trénovat, když už letos nastoupil, tak dělal hromadu chyb...

Reagovat
ttopi

Často to souvisí (to chybování, když už nastoupíš po měsíc) právě s tím, že nejsi v zápasovém tempu.

Reagovat
smazaný uživatel

On ty chyby ale delal i kdyz hral pravidelne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, tohle není hráč pro klub typu Chelsea

Reagovat
raduinho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Paddy

Trošku pokory by to chtělo... Měl by na sobě začít pořádně makat, zatím s tím co předvedl, tak teda nemá nárok... Zavřít hubu, makat a posadit Luise

Reagovat
Agent z Melmacu

hype or not?

Reagovat
dinss

Minulý rok ne ale co slyším, tak letos bída.

Reagovat
Spasitel

Tak tento rok slabota a minulý rok pohorel v dôležitých zápasoch. Je trochu hype

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste namyslenej

Reagovat
Vincent Vegan

kvůli tomu, že chce pravidelně hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

precti si jeho prvni vetu, to pronese jen arogant

Reagovat
off-olda

Chelsea začala letošní sezonu velmi dobře a jen z lavičky to po většinu času sleduje Andreas Christensen.

Reagovat
smazaný uživatel

cemu nerozumis na slovu "jeho"?aha sparta + chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

To slovo jsem samozřejmě přehlédl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

do ledna luxus, pak trapas

Reagovat
Vincent Vegan

mohl by se vrátit do Gladbachu, nebo třeba do Werderu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hostovačka na půl roku

Reagovat
smazaný uživatel

Tragikomik

Reagovat
Hokaido

Jestli kvůli Luizovi přijde o Christensena, tak se už fakt poseru.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co je s Origim? Myslel jsem, ze zas nekde hostuje. Proc nekam neodesel znovu?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze na hostovanie ho pustit nechceli a zaujem mala len BVB, ale ta ponukala len hostovanie s opciou

Reagovat
mimi_united

On + Lindelof by mohla byť výborná dvojka do budúcnosti, len im treba nechať čas

Naopak Smalling a Jones sú stratené prípady

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nišimura
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

ale origo je sračka roku

Reagovat
Nišimura

já ho ani neposlouchám ;-)

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

Reagovat
nemanja

T

Reagovat
Error

"Během uplynulých třech sezon jsem nastupoval pravidelně, je tak jasné, že setrvání nevidím příliš pravděpodobně"

ach... prave proto, ze doted odehral temer vse, vice nez jeho vrstevnici, by mel najit tu trpelivost a prezit jednu sezonu v roli, kdy neni clen zakladni 11 kazdy zapas

Reagovat
kvasha16

Reagovat
hitZor

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

ten by neměl ani na Serii A...

Reagovat
Largo

Pokud nemá na PL, tak by samozřejmě neměl ani na Serii A

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Whitemedia

však on se Luiz určitě zraní, akorát toho pak musí Christensen využít a ne zase předvádět trapné výkony, jaké nám předvádí už od ledna..

Reagovat
John Obi Mikel

je to tak, když bude hrát tuhle srajdu ještě ho přeskočí Cahill

Reagovat
Svatej

Dva roky v gladbachu z neho uchcavam a netrpelive vyhlizim jeho navrat. On se pak dokonce prosadi do sestavy, podava super vykony a od zapasu s Barcelonou se promeni na kratkovlasyho Luize. Dost me ta situace ohledne jehi vytizeni mrzi.

Kazdopadne mi tim vecnym fnukanim vztekanim se pripomina Courtoise. Narozdil od ty zmije ale neni schopnej o misto zabojovat a hned by nejradsi zdrhal nekam pryc. Dnesni fotbal fakt postrada osobnosti..

Reagovat
blade115

To je fakt smutný, že už jsme se dostali do pozice, kdy nám trenér ve jménu úspěchu na dva roky odstřelí jediného odchovance za dlouhá léta a my mu to žerem a nadáváme ještě spíš tomu hráči...

Reagovat
Mimalu

Nezlob se na mě, ale tady se sešlo hned několik okolností a Sarri není hlavním viníkem ani omylem. Od jara Christensen nepodává výkony jaké by ho opravňovali k nárokování si základní sestavy. Jestli za to může čistě jenom on a nebo i Conte který se přes svou rozhádanost s Luizem rozhodl ho držet v základu i v okamžiku, kdy po sérii chyb měl dostat několik zápasu klidu, to úplně nechci řešit. Ale faktem zůstává že ani MS mu úplně nevyšlo a k jeho smůle dorazil do rozjeté přípravy kde ho Luiz připravil místo v základu. Pak je potom těžké dělat změny zvláště na stoperu když vyhráváme a Andreas při svých příležitostech proti slabším soupeřům nadále chybuje...

Máme za sebou 8 kol a on už vydává prohlášení o odchodu? Jako já nevím kde to jsme, ale trochu trpělivosti by prokázat mohl, zvlášť když před ním je Luiz a ne žádný Maldini v navrcholu...

Reagovat
blade115

Tak od něj je to jen takový první varování, pochybuju, že už o tom reálně uvažuje. Nicméně je rozdíl se do sestavy dostávat, když ti trenér věří a když ti dává minuty jen aby se neřeklo... V žádném vesmíru neexistuje omluva pro to, že Christensen je upozaděn na úkor tragédů Cahilla a Luize...

Talkerovi bych psal prakticky to samé, tak to nechám jen v jedné reakci.

Reagovat
Mimalu

Tak uvidíme jak to varování Sarri přijme, jsem si téměř jistý že Conte by v lepším případě měl s takovým hráčem důrazný rozhovor, v tom horším by letěl okamžitě na tribunu. Náročnější program teprve přijde a tam se pak uvidí, jak na tom v očích Sarriho doopravdy je, zatím prostě a jednoduše nebyl důvod sestavu jakkoliv měnit a v pohárových utkáních spíše spousta náhradníků včetně Andrease nezaujala (mírně řečeno)

Luiz zatím jako tragéd nepůsobí, byť jsem u něj přesvědčen že se dříve nebo později u něj Sarri spálí, tak zatím mu forma drží na hodně dobré úrovni. Cahill před ním není, startů v základu má méně, na lavičku se dostal méněkrát a to z pozice kapitána.

Reagovat
blade115

Je to blbý v tom, že Luiz vážně zatím jako tragéd nepůsobí. Ale u něj je to prostě jen otázka času, má to v krvi.

Reagovat
Talker

Tady je problém, že ty to bereš čistě podle nějakého ratingu, který pro ty hráče máš, kdy Christensena stavíš kvalitativně výše. Což prostě od jara není realita - Christensen se výkonostně propadl, nepřesvědčuje ani na podzim, zato Luiz působí jistě a ještě přidává nadstavbu v rozehrávce.

A pokud to vypadá stejně i na treninku, tak logicky nebude záměrně manažer oslabovat svůj tým tím, že nasadí hráče, který je X měsíců z formy a nejde mu to.

Ten argument s tím, že dostává minuty, aby se neřeklo mi přijde dost špatný. Dostává minuty stejně jako Emerson, Cesc, Barkley a další. A zatímco Giroud se z pozice dvojky dostal do role sdílené jedničky, Barkley bojuje o základ v PL také, tak takový Emerson či Zappa si o místo neříkají a Christensen prostě také ne.

Kdyby byl Christensen lepší nebo přinejmenším srovnatelný, tak ho Sarri podle mého rád staví. Ale není to tak.

Reagovat
blade115

Giroud se tam ale dostal kvůli tomu, že je Morata extrémně špatný. A to i teď to vypadá, že ho opět Sarri zkusí probudit na úkor Girouda. Neberu mu to, že hraje ten, kdo má lepší výkonnost. Jen si nejsem jistý, že je fajn tohle uplatňovat i v případě Luiz vs. Christensen. Jeden ti dá přinejlepším dva dobré roky. Druhý při troše práce a důvěry třeba deset. Co se děje na tréninku, to nevím, tak se radši nebudu do takových spekulací pouštět.

Reagovat
Talker

Tak samozřejmě, že to prohodil, protože byl jeden špatný. Přece nevyhodíš ze základu výborného hráče, abys tam dal možná srovnatelného. A to je prostě situace na stoperovi. Prostě si musí Christensen počkat na pár špatných zápasů Luize a předvét pár slušných výkonů a v tu chvíli se dostane před něj.

Reagovat
blade115

Tam je důležité to slovo "extrémně". Dokud nebude Luiz vyloženě nahrávat soupeři před prázdnou, bude hrát základ.

Upřímně, oba víme, kam tohle vede. Christensen zdrhne jinam, Sarriho zanedlouho po něm vyhodí, Andreas zatím někde jinde udělá kariéru a my zase budeme bulet, že jsme ho nechali jít. Totálně nepoučitelný. Si jen místo Sarriho dosaď Mourinha...

Reagovat
Talker

Já chápu tvůj pohled, ale z pohledu Sarriho (nebo kteréhokoliv jiného kouče) prostě je Christensen v základu oslabením. A žádný kouč dobrovolně neoslabí svůj tým. Když letos Christensen hrál, tak selhal. Ať už na jaře tak i na podzim. Kdyby zahrál dobře, tak bych taky po tom kroku volal. Ale když hraje špatně, tak ho tam dávat manažer prostě nebude.

Zvlášť u nás, kdy stačí horší období a manažer letí. Prostě hráč si musí o svojí pozici říct. Barkley si řekl o více času a hned ho dostal. Giroud si o čas řekl a dostal ho. Pedro vytlačil ze základu Williana. Prostě základ není neměnný, ale ten hráč musí ukazovat více než ten, který v tom základu je a to prostě Christensen ani náhodou nedělá. Může být rád, že před ním není Ampadu.

Navíc Christensen má smlouvu na 4 roky, nemůže jen tak zdrhnout. Takže i kdyby nakrásně chtěl, tak musíme chtít i my. A stejně jako to zatrhl Juventus Ruganimu, tak to můžeme zatrhnout my Christensenovi.

To už mě spíš než Christensen (který letos nic moc neukazuje) sere CHO a Ampadu, že si ještě nekopli. Aby mohli ukázat, na co mají.

Reagovat
blade115

Tak si dosaď místo Christensena Ampadua, je to ta samá písnička. Ampadu je navíc ve formě a hodí se mu do systému. Jen je mladší a tam se dá chápat argument, že "má čas", jakkoliv je to otravné klišé, které se u nás stejně nikdy nepřetaví v "jo, teď už by měl hrát".

Reagovat
icka

Nejvetsiho hatera Luize nepresvedcis.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Talker

Sarri hraje to nejlepší, co má a co mu nejlépe sedí do systému. To mu to fakt chceš vyčítat?

Christensen by měl tvrdě makat, aby se zlepšil a to místo si vybojoval zpátky. Na jaře šel hodně dolů, v těch zápasech letos taky nepřesvědčuje ani náhodou. Prostoru bude mít dost, aby ukázal, že si pozici jedničky zaslouží – v EL, v pohárech, přijdou karty, zranění… Momentálně si svými výkony říká o pozici čtyřky až za Cahillem.

Prostoru ukázat se bude mít dost. Doufám, že zatne zuby a porve se o místo místo aby zdrhal.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
raduinho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Whitemedia

Nežeru mu to, ale Christensena bych mu prostě nevyčítal, před toho momentálně výkonnostně řadím Ampadua i s Cahillem a je to vina jen a jen toho hráče, že nebyl schopný se už přes půl roku probrat a místo to akorát začíná brečet do médií.. dávej mu sadu za Ampadua s Odoiem a pak se nějak určitě domluvíme

Reagovat
blade115

Tak o Ampaduovi s Odoiem už vůbec nemůže být řeč... Nejlepší hráči přípravy neodehráli ani prd. K smíchu. Snad odejdou na hostování a překají tu Sarriho vládu někde jinde.

Reagovat
Whitemedia

Je jedno, jestli Sarriho vládu přečká a nebo ne, stejně po Sarrim přijde další trenér, co se na mladé vysere

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

Kdo ví, jestli by to u nás nezlomilo i Jardima, nikde není řečeno, že i on by se pod nátlakem na mladé nevykašlal ale bral bych ho no..

Reagovat
blade115

Tak jasně, tady pořád nadáváme na trenéry, ale je to z velké části i chyba vedení, jak nastavilo ty priority... Prostě u nás se razí krátkodobý úspěch. A pochybuju, že někdy budeme mít nějakou znatelnější koncepci bez pořádného sportovního ředitele.

Reagovat
Whitemedia

Emanelo by měl být možná brzy volný

Reagovat
blade115

Tvl to by bylo pro nás tak typický...

Jose in

Drogba in

Jose out

Matic in

Emenalo in

Luiz in

Matic out

Drogba out

Jose in

Drogba in

Matic in

Drogba out

Luiz out

Jose out

Luiz in

Matic out

Emenalo out

Emenalo in

Reagovat
Busby babes

vsak vam to rikame leta, ze to u vas neni o trenerovi, ale o tom, ze vedeni tlaci na vysledky tady a ted a ne na nejakou vychovu mladych. Mate jednu z nejsuspesnejsich juniorek poslednich let a presto jim ani jeden z asi 4-5 treneru nedal sanci.

Reagovat
blade115

Tak ale my to tak nějak víme. Ale já třeba doufám, že se najde trenér, co si dokáže vybudovat pozici nějakým rychlým úspěchem a udělá si tak prostor pro nějakou pořádnou koncepci i co do odchovanců. Jardimovi bych v tomhle i dost věřil. Pochemu taky. Sarrimu vůbec, ten má prostě tyhle věci u prdele. Tomu jde především o hezký fotbal, legraci, možná nějaké trofeje a tím to tak nějak hasne.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fanoušek Christensena už od Gladbachu, ale nemůžeš přece stavět rozvoj hráče nad úspěch týmu. Christensen je už půl roku bez formy a momentálně si nezaslouží hrát místo Luize, jen protože je to odchovanec. Navíc je naopak smutný, že tady všichni dělají z Luize nýmanda, když tenhle člověk je jedním z těch, který mají velký vliv a starají se i o celkovou atmosféru v klubu, je to vůči němu neuctiví i vzhledem k tomu, že letos patří právem do základu.

Reagovat
blade115

Ale vždyť tady se tak nějak pořád omílá, že Luiz je skvělej a Christensen tragickej, přitom ale Luiz v každém zápase udělá alespoň jednu naprosto příšernou chybu a Christensen odehrál jeden OK zápas proti Soluni, horší zápas proti Liverpoolu (!) a proti Vidi v naprosto hrozném zdravotním stavu. To je jako nějaký validní vzorek zápasů, po kterém už můžeme bezpečně prohlásit, že je hrozný a Luiz úžasný? To teda ani náhodou. Luiz hraje proto, že se hodí Sarrimu do systému, to nemá s výkonností nic společného - tu můžeme vidět tak u toho Girouda, možná teď Barkleyho a asi i Alonsa, ale tady fakt ne. Luiz dal v prvních X zápasech milion důvodů proto, aby se vrátil na tribunu. A je tady celkem jedno, jestli ho měl nahradit Christensen nebo Ampadu - ten třeba byl jeden z nejlepších hráčů přípravy a i se svým stylem na rozdíl od Cahilla do systému hodí. Formu má taky výtečnou, viz nároďák.

Na nějaký vliv v kabině seru, jednak jsem to Luizovo šaškování nikdy moc neuznával, a jednak se dá tým povzbuzovat ostatně i z tribuny. Na hřišti to žádný lídr není, vždyť není schopen korigovat ani sám sebe. A to mu tu někteří chtěli dát pásku... Asi stejný výsměch a poplivání hodnot, jako když ji Sarri dal frackovi Willianovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nehodnotím Christensena podle tří zápasů, ale podle posledního půl roku a to prostě chyboval. Jasně, druhej půlku minulý sezóny tam bylo víc hráčů, kteří neměli formu, ale ne každý si to přenesl do nové sezóny jako Christensen. Prostě Luiz si oproti Christensenovi zaslouží hrát, protože má momentálně lepší formu a jak ty říkáš, hodí se víc do toho systému. To je celkem pádnej argument si myslím. A určitě není pravda, že Luiz hraje jen proto, že se mu hodí do systému. To znamená, že když bude hrát tragicky, ale sem tam dá dobrou přihrávku, že bude hrát? Asi těžko. Souhlasím s tím, že mohl hrát třeba Ampadu, to už je něco jiného, ten formu má, ale my se bavili o dvojci Christensen x Luiz a tam momentálně není důvod, proč by měl Luize posadit.

Že sereš na nějaký vliv v kabině, je smutný. Moc dobře totiž všichni víme, jaký to je, když v tý kabině není lídr. Vždycky tam někdo takový musí být. A pokud si přečteš odpovědi hráčů Chelsea na otázky, kdo je v kabině lídr, tak vždycky zmíní Azpiho a Luize. Takže oni to asi vědí nejlíp.

Reagovat
blade115

Ano, přesně to si myslím - Luiz bude hrát, i když to bude tragédie a občas dá jednu dobrou přihrávku.

Jak říkám - vliv v kabině může mít i mimo základ. A při odchodu jednoho lídra je na někom jiném, aby vystoupil a tím lídrem se stal místo něj. Nedělejme pls z Luize něco, co není...

Reagovat
Talker

Jenže to, že bude (či nebude) hrát není žádným faktem, ale přesvědčením. To uvidíme, až se nakupí zápasy a případně chyby.

Stejně jako jsi v létě volal po tom, aby se počkalo na hodnocení po skončení přestupového období, tak teď volám po tom, aby se počkalo s hodnocením toho kdo hraje a kdo ne dále, než na 1/5 sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

To je fér.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvasha16

... btw, je vobec odchovanec on? neprisiel k nam niekedy v 17=18 rokoch?

Reagovat
Whitemedia

zbytečné slovíčkaření.. někdo hráče, co do klubu přišel v 17, za odchovance považuje a někdo zase ne, o to tu ale stejně nejde

Reagovat
blade115

Asi v patnácti no. Prošel normálně několika mládežnickými týmy. A hlavně to vůbec není důležitý.

Reagovat
John Obi Mikel

Jasný, za všechno může Sarri

Reagovat
John Obi Mikel

Christensen na to momentálně nemá, to už spíš Ampadu či starý Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

12:51 Ralls si musí odpykat trest

Joe Ralls přijde o zápasy proti Fulhamu, Liverpoolu a Leicesteru. Záložník Cardiffu byl o víkendu v průběhu utkání s Tottenhamem vyloučen a do platnosti vstoupil trest na tři zápasy, jeho zaměstnavatel totiž neuspěl s odvoláním.

odvoláním? jim jebe?

Reagovat
icemike

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
inbloom

Ja co jsem ho viděl v posledním roce, tak fyzicky dobrej, ale kazde zapas udelal strašnou chybu, působí na te top top urovni nefotbalově

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/F365/status/1050324929617518593

Chapu, ze Chelsea je odpornej klub, ale dat tam fotku Osvetimi mi prijde uz trochu moc...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
andrew96

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

wtf

Reagovat
Mastný Chobot

15:25 Chelsea vypraví fanoušky do Osvětimi?

transporty začínajú

Reagovat
Lacko_Boh

Je mi 25 a chcem sa opiť a nebyť z toho 3dni rozbitý.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Whitemedia

Začátky jsou kruté, ale až se do toho dostaneš, tak můžeš celý večer chlastat a ráno jít na 7 do práce v top formě

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

jen trénink dělá mistra

Reagovat
Rišty

Reagovat
Hokaido

Musíš pít něco kvalitního, Laco. Například second cheapest wine z Vrtule.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

kocoviny odnaučí chlastat

Reagovat
smazaný uživatel

tipoavl jsem max 24

Reagovat
Lacko_Boh

Beriem to ako kompliment.

Presne 25rokov a 7dní

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak opožděně vše nejlepší

Reagovat
Lacko_Boh

Ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ppisu do kalendare

Reagovat
ďuriLFC

este povedz ze o 16.25 a zacnem o sebe pochybovat ze mam rozdvojenu osobost

Reagovat
Nikikrew

Chodte s partiou do baru, pi iba kvalitnejsi alkohol a skus vytancovat do rana

Reagovat
Lacko_Boh

Ale veď ja viem Niki :) :)

Keď sme pri tom, aký kvalitnjší alkoho pijete?

Reagovat
kiwwi

skus prejst z jemnej vodky na nicolausku a potom uvidis co dalej

Reagovat
Lacko_Boh

neviem ako to myslíš

Reagovat
Nikikrew

kvalitna palenka, kvalitny rum alebo whiskey ale s tym opatrne

Reagovat
Lacko_Boh

a najma ty si cucák, uvidíš sám za pár rokov.

Reagovat
Nikikrew

ja som cucak? ja uz to mam ,,za sebou"

Reagovat
smazaný uživatel

při ranní kocovině a bolesti hlavy jde primárně o dehydrataci, kdy na sebe alkohol váže vodu. kvalita alkoholu to tolik neovlivňuje, proto ať piješ cokoli, je dobré to prokládat vodou nebo jakýmkoli jiným nesladkým nápojem

Reagovat
smazaný uživatel

plus mi vzdycky pomuze, kdyz se pred chlastanim a po chlastani nazeru...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

bohuzial, po chlastacke mi slape velmi dobre fast food

Reagovat
Mass

Chlastej ve čtvrtek jako já a v pátek si vem volno.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Busby babes

single malt whisky.

Reagovat
Azazelo RD

Zkoušel jsem dát celou lahev Laphroaigu za večer a nebyl jsem druhý den úplně svěží.

Reagovat
Busby babes

to verim, ale moje zkusenost je takova, ze mi neni blbe, jen jsem proste porad ozralej.

Reagovat
Azazelo RD

To souhlas. Na blití mi nebylo.Ono teda tyhle rašeliny se stejně nedají pít ve velkým množství. To člověku křiví hubu, že ty dvě, tři sklenky před spaním jsou akorát. Jen škoda, že nejsou levnější.

Reagovat
Busby babes

daj se pit ve vetsim mnozstvi. jinak jasne no, leze to do penez. Ted tu mam 17 letou Bowmore. je super. a stala 60 euro, coz mi prislo hodne dobry.

Ale jinak jak rikas, vetsinou nevypijes pul lahve za vecer, takze to pak zase dlouho vydrzi.

Reagovat
Azazelo RD

Bowmore jsem měl jen základní a 15Y. Teď jsem zkoušel nově Smokehead. Ale dnes jsem si vyhlédl Benromach Peat Smoke, což by mi mohlo sedět. Nicméně asi až za delší dobu, protože zítra přicestuje Lagavulin a dva Laphroaigy, poprvé ten Triple Wood, tak jsem zvědav.

Jde to ve větším množství, ale jsou jiné alkoholy, co se pijí přívětivěji ve větším množství.

Reagovat
Busby babes

Lagavulin, klasika. ten asi objednam priste, dlouho jsem ho nemel. Teda v baru jo. Ono tady v belgii je to docela vtipny. Pivo za 5-6 euro tretinka, Lagavulin za 9. ono je ta matematika pak celkem jednoducha.

Reagovat
Busby babes

a Laphroig jsem mel asi jen ten zakladni zatim.

Reagovat
Azazelo RD

Já měl 10yo, Select a Quarter Cask a ten poslední mi sedí nejvíc. Za prvé je to fakt dobrý a za druhé ta cena je příznivá. Jinak ten Lagavulin má prostě něco do sebe, proč ho beru za sváteční záležitost.

Jinak při cenách piva v Belgii to chápu, tady by člověk za cenu panáka Lagavulinu sehnal basu piv.

Reagovat
Busby babes

ono pak v kramu je to podobny. je tu brutal rozdil mezi pivem v hospode a pivem v kramu. To pak sezenu za cenu 7-8 eur celej sixpack.

Reagovat
Busby babes

jinak jsem si ted objednal i tu specialni edici Johni Walker ke Game of Thrones, White walkers... bude to asi strasna stracka (uz jen, ze rikaj, ze se to ma podavat namrazeny), ale ta lahev je super.

Reagovat
Azazelo RD

Do toho už bych nešel. Já si na to zvyknul tak, že ty horší whisky už dám jen výjimečně v hospodě, ale doma bych to neotevřel.

Reagovat
smazaný uživatel

lagavulin, parks and rec

Reagovat
Azazelo RD

Nevybavuji si. Každopádně Nick Offerman je nej ve Fargu. A kupodivu se Lagavulin dostal i do Fear Walking Dead.

Reagovat
smazaný uživatel

zmineno hned nekolikrat a pak udelali i dil o vyletu do skotska

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Largo

Záleží, kde je kupuješ.

Reagovat
Azazelo RD

Přes eshop.

Reagovat
Largo

Přes kterej?

Reagovat
Azazelo RD

Gastroklub. Ale teď byla někde akce na whisky Bruichladdich jinde, tak jsem to taky vzal.

Reagovat
Largo

Jo, tam taky kupuju asi nejvíc Mám tam oblíbenýho Taliskera 10 a někdy taky Ardbeg.

Reagovat
Azazelo RD

Ardbeg super. Střídám to s Lagavulinem a Laphroaig Quarter Cask nebo 10y. Občas střihnu nějaký rum.

Teď jsem našel akci na ten Bruichladdich Laddies, kdy k tou byla zdarma Port Charlotte a druhá jmenovaná taky super.

Jinak Talisker jsem zkoušel jen jednou a vadil mi na něm takový pepřový dozvuk nebo jak to nazvat.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Reagovat
pingla

jsi na chlast moc starý, to už nebude lepší

Reagovat
Talker

Většinou pomáhá jít den předtím na 3 piva a ten druhej den už je tělo zvyklé a přežije chlastačku v pohodě.

Reagovat
Acquanni

Den před pořádnou akcí si dát 2-3 pivka, druhý den si dát pivko k obědu, případně ještě jedno trochu později a večer se pak pije mnohem lépe

Reagovat
hona.kub

Je mi 34 a tyto problémy mě potkávají až teď, tzn. nemáš natrénováno

Reagovat
mayday

Já měl tyto problémy právě v pětadvaceti. Po neskutečných dávkách do těch pětadvaceti se cosi zlomilo, každá chlastačka neskutečná kocovina, v podstatě pokaždé jsem musel mít kýbl u postele, druhej den bolest hlavy šílenost. Chce to vydržet, kalit dál a kolem třiceti se to vrátí do normálu...

Reagovat
Busby babes

Swarlos tu nebude nejstarsi?

Reagovat
smazaný uživatel

ten už roky nepočítá, slaví staletí

Reagovat
Whitemedia

že by tu byl skutečný fanoušek Chelsea ještě z dob Vialliho?

Reagovat
hona.kub

Už to tak bude

Reagovat
Mastný Chobot

tipoval jsem max 13

Reagovat
Lacko_Boh

*tipoavl

Reagovat
Mastný Chobot

Haha vy mladi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SaianSupaCrew

Já se naučil vypít litr čisté vody před spaním, když přijdu z tahu. Nevěřil jsem tomu, ale praktikuju to už 10 let.

A když jsem ráno i tak rozbitý, dám si dva prdy dobré sativy

Reagovat
fajdax

to ke hovno “tah” ale když si pak schopny doma ještě něco dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to už je notorova automatika po příchodu, sundat boty, vypit vodu, nasrat do pradelniho koše, spát...

Reagovat
twelwer

Reagovat
SaianSupaCrew

https://goo.gl/images/LZ7YzY

Jeden z nejlepších dílů

Reagovat
sunakashi

Nejlepší!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sunakashi

Jo to je klasika...Akorát,že já seru do umyvadla a chčiju do prádelního koše

Reagovat
Nišimura

Reagovat
SaianSupaCrew

Po třicítce, se ženou, dětmi a krátkým vodítkem už to moc nejde. Ale chybí mi to

Reagovat
hona.kub

hehe, mám to podobně, když už někam du, tak dondu ve 3 ráno totálně na sračky

Reagovat
sunakashi

Ty si mejdlo. Taky mám po třicítce s dvěmi dětmi ,ale normálně se zryju v pátek či sobotu...a i pak trpím max dva dny (a to musím fungovat a lítat kolem dětí,což je bjes) ,takže nechápu co se děje 25 letému klučinovi. Jestli nemá náhodou nějaký zdravotní problém, o kterém neví...Žaludek v pejči nebo slinivka,dvanáctník,střeva atd....

Reagovat
Josifek

Já jsme teda většinou tak na sračku, že bych si před spaním na vypití litru vody určitě nevzpomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
kvasha16

pravidelny a poctivy trening, ziadne flakanie po vikendoch a hladanie vyhovoriek, ze preco nepit (ako napr. ty pises, ze nepijem lebo mi je zle), idealne je trenovat aj aspon raz cez tyzden... zaciatky budu tazke, ale ked sa dostanes do formy zvladnes aj cely vikend a budes rozbity len v pondelok

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle věku 3denni kocovina? To bych chtel vidět tvůj nápojový listek - buď to je 1) něco ve stylu 3 piva, vodka, vino, mochito, pivo, wizour, redbull vodka, absinth redbull, zakončené "šánem" nebo 2) borovička v kombinaci se šarišem

Reagovat
kvasha16

borovicku so sarisom som uz pil, ale bol som rozbity iba den

Reagovat
smazaný uživatel

To akorát značí, že nejsi kunda mekka..

Reagovat
kvasha16

ok, to beriem

Reagovat
smazaný uživatel

Borovicka a saris je u nas standard a nikomu neni zle

Reagovat
Alan_Shearer

Kundo mekka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
twelwer

Mam podobne problemy

Reagovat
Dody10

Zapíjet chlast vodou.

Reagovat
Josifek

Tvl, i ve 30 jsem po kalbě druhej den nejdýl do pozdního odpoledne OK. Jen už pak nejdu znova chlastat jak ve 20

Reagovat
Blasphemer

3 dny?

Reagovat
smazaný uživatel

Mne síce nebýva zle, ale mám pár tipov:

1. Alkohol bez farbív a cukrov(pridaných):

Vodka, alebo vraj aj tequila

2. Alkohol vyššej triedy:

Ja som low budget študent, čo si ide second cheapest wine takže u mňa keď je sviatok, tak

si doprajem ruský štandard, alebo fínsku.

Ale, môžeš skúsiť destilát, keď sa na to cítiť finančne.

3. Najdôležitejšie, VODA a jedlo:

pi toľko čistej vody as possible. Pred spaním, pri pití a počas spánku si načapuj aspoň 2 litre.

čo sa týka jedla, tak ak si ako ja a nechceš si narušiť fines ciele, tak v deň keď budeš piť

sotva ješ tak ti bude na piču. A nie, nebudeš mať viacej muziky za menej peňazí, budeš mať

toľko muziky, že ti potečie ušami, doslova.

Expert mode:

Minerály/Vitamíny

nepoviem ti ktoré nepoviem ti koľko,

ale ak si rozbitý, tak z toho, že si dehydrovaný a tvoje telo vyplaví väčšinu minerálov a vitamínov, takže si môžeš doplniť minerálku večer pred spaním, nejakú Sulinku, ale opatrne s ňou nech ti neujebe obličku, lebo to sa dá potom dobre predať, keď ťa vyhodia z roboty, že si zaspal.

Toľko k tomu Laci. Nazdravie!

Reagovat
smazaný uživatel

hej a nebuď kunda mäkká

Reagovat
smazaný uživatel

za tri dni vstal Ježiš z mŕtvych

Reagovat
sunakashi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Já bych jenom dodal, že co se týče jídla, tak před chlastáním a hned ráno poté něco pořádně mastného, večer třeba volské oka s osmaženou anglickou slaninou a ráno třeba mekáč

Reagovat
Hokaido

fakt to jebať, posraté alkoholi

Reagovat
Zaschrona

Kdyz si stezuje Christensen, tak jaka je sance, ze tam bude misto pro Zoumu? Zatim hraje tak, ze bych byl rad, kdyby zustal trvale.

Reagovat
Recik

A ono to tak dost možná bude. Po sezoně očekávám konec Cahila, a návrat Sariho k pokusu o Ruganiho. Jedině že by viděl v Zoumovi potenciální silovou náhradu za Rudigera, ale s tim se asi moc počítat nedá.

Reagovat
Zaschrona

Takze se da cekat neco typu Rudiger, Christensen, Luiz a posila, pripadne jeste Ampadu?

Reagovat
RonaldinhoCFC

Cfc nemá moc volných slotu na cizí hráče takže zouma má tu výhodu že je hg takže si ho možná nechají na 1 sezonu

Reagovat
Recik

Čekám že to přesně takhle bude. Pokud teda Christensen nějak nebude blbnout s odchodem. Což snad ne, protože těch použitelných HG hráčů fakt moc nemáme, no.

Reagovat
Svatej

Zoumy se budeme chtit temer urcite zbavit.

Reagovat
Zaschrona

Pri prichodu k nam rikal, jak chce zabojovat o misto v sestave u vas, ale jestli je primo takhle nepotrebny... by mohlo byt nejlepsi pro vsechny. RLC, Fabregas a Drinkwater asi taky pujdou, co?

Reagovat
Svatej

Rozhodně, já bych mu u vás uspěšýn angažmá přál, je to super kluk a fyzicky je to úplný zvíře, jen má v porovnání se špičkou slabinu ve hře nohama.

Fabregas asi zůstane, ten prokazuje až obdivuhodnou vůli bojovat o místo s kýmkoliv pod jakýmkoliv trenérem. Nikdy bych neřekl, že má v havě takhle srovnáno a mám ho hrozně rád. On na odchod tlačit nebude.

RLC je jiná kapitola. Pokud tenhle rok nebude hrát, tak si odchod vynutí a vůbec se mu nebudu divit. On má na mnohem víc. Nejhorší je, že ho klidně i k vám pustíme a za tři roky budeme zas fňukat, jak nemmáme odchovanec v sestavě a naši odloženci někde válcujou za jinej dres...

Reagovat
Svatej

A Drinkwater je jasnej, ten na to asbolutně nemá v žádným ohledu. Fakt definice průměráka uplně ve všem, není dokonce ani dostatečně běhavej nebo bojovnej aby svý limity vynahradil. Příšernej přestup.

Reagovat
blade115

Hlavně že zůstane Luiz, jinak by se nám rozpadla kabina.

Reagovat
Whitemedia

Drinkwater by měl jít už v zimě, ale je u něj možnost, že se mu ten vysoký plat zalíbil a počká si do léta.. Cescovi končí smlouva, ale snad ji ještě o rok prodloužíme.. ale Cahilla si můžete vzít..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť běž hrát někam do číny třeba na anglickou ligu prostě nemáš

Reagovat
ajouki

Christensen zkouší hru, která v Chelsea některým poslední dobou vychází. Loni Cahillovi hrozilo, že nepojede na MS, tak si postěžoval do médií. Conte byl pod tlakem, aby jej do sestavy vrátil a nebylo to na něj. Letos pohrozil lednovým odchodem a pár dní na to byl na lavičce on. K tomu Sarri nechce udělat podobnou chybu jako Conte, který odstavil Luize a Williana, a ti mu pak dělali v kabině dusno. Sarri prvního podržel i při špatném začátku a Williana tlačí do sestavy i když od začátku sezony nic nezahrál. Držet pusu a krok se nevyplácí. Christensen nemá co ztratit.

Reagovat
John Obi Mikel

No on Willian při zranění Pedra do sestavy docela patří. I když je fakt, že zatím ten nadějný junior pořádnou šanci nedostal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele