Je čas na něco nového, naznačil Hazard možný přestup do Realu

15.07.2018, 10:34
Aktuality
Belgický záložník Eden Hazard by se mohl stěhovat z londýnské Chelsea do Realu Madrid. Ten je prý připraven vysázet za něj přestupový rekord - až 200 milionů liber. Sám Hazard už po zápase o 3. místo na mistrovství světa naznačil, že by se transferu nebránil.

"Po šesti skvělých letech je možná čas na to objevit něco jiného," řekl Hazard krátce poté, c s Belgií vybojoval bronzové medaile na mistrovství světa.

Na výhře 2:0 nad Anglií se sám podílel druhou brankou v 82. minutě. Pak už se před novináři rozpovídal o případném přestupu do Španělska.

"Víte, jakou destinaci preferuji," připomněl sedmadvacetiletý hráč už své dřívější námluvy s Realem Madrid.

Zároveň však Hazard zůstal diplomatem a dobře si uvědomuje, v jaké situaci se momentálně nachází. V Chelsea má totiž platnou smlouvu na další dva roky. "Můžu se rozhodnout, že chci odejít, ale konečné rozhodnutí, jestli mě nechají jít, bude na Chelsea." ví dobře Hazard, který do Anglie přišel v roce 2012 z francouzského Lille za 32 milionů liber.

Real je prý nyní připraven zaplatit za něj 200 milionů liber (226 milionů eur), což by znamenalo nový přestupový rekord. Brazilec Neymar odešel loni z Barcelony do Paris Saint Germain za 222 milionů eur.

Autor: Jiří Fišara / bbc.co.uk, dailymirror.co.uk

Komentáře (528)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele