JAROŠÍK DO BIRMINGHAMU

22.08.2005, 21:19
Aktuality
Jiří Jarošík dnes definitivně odchází na roční hostování do Birminghamu City. Jeho budoucnost v Chelsea totiž nevypadala moc růžově poté, co londýnský klub za rekordní sumu angažoval Michaela Essiena z Lyonu.

Již zítra by mohl reprezentační středopolař nastoupit v utkání Premier league proti Middlesbrough. Kde ho bude manažer Steve Bruce využívat - v ofenzivě či defenzivě? "Jiří rád hraje vepředu, to je jeho nejlepší pozice," uvedl Bruce pro britský deník The Sun.

Společnost Sport Invest, který Jarošíka zastupuje, hledala nového zaměstnavatele delší dobu. "V podstatě od té doby, co se Chelsea začala zajímat o Michaela Essiena z Lyonu," oznámil nedávno zástupce Sport Investu Viktor Kolář.

O českého záložníka měly zájem kluby jako CSKA Moskva, Everton, Celta Vigo a Besiktas Istanbul. Žádný zájem nebyl ale tak konkrétní jako ten birminghamský.

Po příchodu Essiena na Stamford Bridge byla Jarošíkova pozice v týmu křehká. "Hostování v Birminghamu je v momentální chvíli pro mě nejvhodnější řešení," řekl Jarošík.

"Tím však nevzdávám boj o základní sestavu v Chelsea," zakončil.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jenom na hostování ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi nez prodat. co kdyby se na dlouho zranil Essien? Taky se nemusi prosadit. Udelali dobre, ze ho poslali na hostovani.

Reagovat
smazaný uživatel

by kupili zase niekoho ineho

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by to dělali? Jarošík je přesně tím hráčem, které Mourinho uznává a potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se divíš? Birmungham bere furt někoho na hostování - šetří jim to prachy, viz. Forsel - když se navíc zranil, tak ho šoupli zpátky do Chelsea, aby nemuseli platit ani libru. Holt ta baba, co to vede je vychcaná jak díra do sněhu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Jarošíka je to lepšie!Veď stále má otvorené dvere do Chelsey.Steve Bruce je bývalá legenda ManU, futbalu sa rozumie a Jarošík si určite schuti zahrá, lebo na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko, at ti to strili! Ukaz, co umis!

Reagovat
HOST*

HLAVNĚ ABY SI JIRKA POŘADNĚ ZAHRÁL!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele