Jarolím budoucnost neřeší, v Rusku plánuje nasadit čtyři obránce

09.09.2018, 23:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny

Komentáře (38)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak teda zaccnu

Rusko

Reagovat
mistr129

Tak teda pokračuju

Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě doplním.Williamsová

Reagovat
mistr129

Reagovat
Xaviercreus

Tak jo

Jarolím

Reagovat
Wambasen

Tak dobře

Neřešení budoucnosti

Reagovat
Xaviercreus

Reagovat
josepe

bohužel to vypadá, že neřeší ani budoucnost nároďáku ...

Reagovat
Snatus

V té repre nikdo nic neřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by řešili? Stačí přeci věřit.

Reagovat
meno

Posunul bych Lavičku do Áčka. A pak všechny od mládežnických repre o rok vejš. Jedině oni zanají hráče a mohou pracovat koncepčně, tahat si lepší mladší kluky, o kterých si myslí, že na to mají zase o úroveň výš. Tuším, že takhle to mají RedBull týmy a podle všeho to funguje.

Reagovat
Beči

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lampas

A klidně bych k němu přidal Šilhavýho. Dvojce Šilhavý/Lavička by mohla dobře fungovat a doplňovat se.

Reagovat
fsada

Pan Jarolím tam nemá dávno co dělat.Repre nemá co dát,hlavně,že se penízky sypou.A kecy typu,že vypovědět smlouvu nelze nebo co,že by svaz ho musel vyplatit,ten kdo mu tu smlouvu dovolil,takhle sepsat je na odstřel...Nicméně si myslím,že by tým a celková skladba týmu šla složit úplně jinak s úplně jinými hráči.Až na naše tři brankáře Vaclík,Koubek,Pavlenka tak by ten tým od obránců po útok,bych složil jinak,pravda nemám trenérskou licenci nicméně fotbalu rozumím a tohle,jak to Jarolím vede,to se chce brečet.Až tam po něm bude kdokoliv tak hlavně ať staví mladý hráče,třeba takoví 18-21 let a,že to nejde,ale jde vždit ve světě je to normální,že v Repre nastoupí 18,19 atd... Mladík,jenže tady je každej připosranej,že by to nevyšlo apod...Možná kdo ví,ale ty mladí mají výbušnost,rychlost,nasazení,elán a hlavně bojovnost a srdíčko by do toho daly.No českému týmu přeji jen to nejlepší,ale nicméně budoucnost nevidím optimálně,snad se mýlím a bude se nám aspoň chvíli dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

To by ti mladí museli hrát nejdříve za klub

Reagovat
Kiwi-21

Nemyslím zrovna tuhle nominaci a nezastavám se Jarolíma ale jak jinak poskládat ten tým

Útok-Schick,Krmenčík je to nej co teď máme+Vydra

Nemáme křídla

Z mladých teď vyletěl jenom Matoušek ten maturoval a teď ve Slávii se uvidí zda na to má

Jinak ty hráče opravdu nemáme bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

a koho bys nominoval prosím tě

Reagovat
Beči

Zlatý Bílek. Ten byl sice neustále hejtovaný, ale pravdou je, že z toho "materiálu", co měl tehdy k dispozici, dokázala vymačkat asi maximum, co šlo a stále ukazuje, že na ligové poměry je kvalitním koučem. Dnes, když konečně máme opět kde brát a někteří kluci hrají důležité role v týmech Bundesligy (Darida, Kadeřábek, Gebre, Pavlenka) či Serie A (Jankto, Barák, Schick) a i v dalších kvalitních soutěžích (Koubek, Vaclík, Vydra...), tak s tím předvádíme katastrofální výkony. A teď už je myslím jasné, že chyba je v trenérovi. Je nemožné, aby po tak dlouhé době neměl tým jasnou myšlenku, koncepci, kostru či jakoukoliv taktiku. Jarolím musí být odejit, a to ideálně hned po zápase s Ruskem. Místo něj bych si ideálně představoval Lavičku, s tím, že Krejčí by se posunul na jeho místo v U21 a nebo jako alternativu Šilhavého. Pokud se to nestane, nic se nezmění. Jarolím na to prostě nemá.

Reagovat
king23

První dvě slova a už je mi jasné, že jsi od neděle ještě nevystřízlivěl

Reagovat
king23

A jak čtu dál, tak nechápu proč lžeš...."někteří kluci hrají důležité role v Searii A" a uvedeš Jankta? Jak může borec, co před sezonou teprve do klubu přestoupil a za 3 zápasy odehrál "závratných" 60 minut, hrát důležitou roli? To samé v bledě modrém Vydra....

Bílek měl k dispozici mnohem kvalitnější hráče. Možná by si chtělo uvdomit, že tři z těch hráčů, které jsi uvedl jsou brankáři a z nich jaksi může hrát jenom jeden. A Kadeřábek s Gebrem si taky konkurují na stejném postu...

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl ti někdo, že Jankto už v Serii A hraje nějaký pátek?

Reagovat
Beči

Aha, takže Jankta budeme hodnotit podle prvních tří zápasů po přestupu do nového klubu? A to, že předchozí dvě sezóny hrál klíčovou roli v Udine, to se nepočítá? Co se týče Bílkových hráčů, jmenuj mi hráče, kromě Čecha a Rosického, kteří v tu dobu hráli důležité role v týmech kvalitních soutěží? Moc jich nebylo a i ti, co ano, už byli většinou "důchodci" za zenitem.

Reagovat
king23

Jankta vůbec nehodnotím, jenom mi přijde zvláštní tvrdit o někom, kdo před necelým měsícem někam přestoupil, že "hraje důležitou roli v klubu", to snad chápeš...

A k tvému dotazu:

Baroš - v éře Bílka byl hvězda v Galatasaray, podle mě jeho nejúspěšnější angažmá za celou kariéru

Sivok - stabilní základ v Besiktasi

Jankulovski - AC Milán, tehdy TOP klub

Jarolím - tehdy už tuším kapitán v Hamburku

Plašil - stabilní člen sestavvy Bordeaux

a určitě by se našli další.

Reagovat
Beči

Plašila a Jarolíma beru, i když v repre nikdy nedokázali předvádět výkony, jako v klubu. Jankul už v AC akorát dohrával kariéru, když Bílek převzal repre, odehrál tam za dvě sezóny cca 1000 minut. Sivok s Barošem ok, ale Turecko jsem zmiňovat nechtěl. V tom případě bych totiž musel sám zmínit např. Nováka, Pavelku, Čelůstku atd. kteří také hrají základ v tureckých klubech.

Reagovat
Acrocephalus

Plašila ne, proboha to už jste zapomněli, co v repre vždy hrál za hovna?

Reagovat
Beči

Přečetl sis, co jsem napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže zrovna Čelůstka a Pavelka jsou jaksi opomíjeni. On ten tým je relativně srovnatelný. Vždyť tam byly docela nekopové - Pekhart, Necid, Rezek, Petržela, Kolář, Rajtoral, Hubník, Jiráček. Ale ten tým měl nějakou tvář, prezentoval se nějakým stylem, což už aktuálně není.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak zase Sivoka bych neznevažoval, on hrál tehdy faakt dobře, jak mi nikdy nebyl moc sympatický tak co by jsem za něj dnes dal..

Reagovat
Kostomlat

Celý národ chtěl hrát na čtyři vzadu, tak jsem tam dal čtyři.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně jsem zvědav s čím Jarolím do zápasu půjde, jediné co mě děsí, že opět se mění jeho filosofie. Jednou se hraje na 3 obránce, podruhé na 4. Tento tým bohužel nemá žádnou tvář. Jediné řešení vidím ve změně trenéra.

Reagovat
Puskas

Škoda že jsme vyhráli s Nigérií, už by letěl a nový trenéry by měl čas na práci.

Reagovat
Stannis Baratheon

tak jo.

Každý kdo napíše: Rusko :

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Acrocephalus

Mrzí mě, že ani Jarolím nebude tím "spasitelem" českého nároďáku. Vždy, když se najde někdo nový, tak si řeknu, že "to už by mohl být On", ale pořád nepřichází. Teda naposledy dokázal Vrba uplést z hovna bič, kterým se probil na první místo v kvaldě o EURO 2016, ale přímo zápasy na EURU bylo pak jedno velké fiasko. A jeho útěk od repre kamsi do řiti... no tím si pověst dobrého trenéra repre docela zazdil.

Jarolím má podle mě už jen pár zápasů před sebou, jeho pozice je neudržitelná. Ví to sám dobře, ale asi je natolik ješitnej, že nemá koule na to říct "hele, nezvládám to, du od toho". Fandil jsem mu, chtěl mu dát čas, ale sám vlastně neví, co chce hrát. Jakýmsi na koleni složeným paskvilem, kterému říká taktika, mu ostatní týmy vomlátí o hlavu, snadno se čte, nepřekvapí, hráči pořád mají hrát něco jiného a sami už jsou podle mě tak zblblí, že potom hrají tak otřesně.

Podle mě chyba nebude v hráčích, mají svoji kvalitu, mohou ze sebe vytřískat víc, kdyby hráli tak týmově a zodpovědně jako třeba Island. Ale když sami neví, co vlastně Jarolím po nich chce a jak toho chce dosáhnout, tak těžko pak očekávat super výsledky. Jako nikdo z nás neví, jak Jarolím předává hráčům taktické pokyny, jestli brble stejně jako před kamerou, 100x to proloží nějakým "éééé" a dohromady neřekne nic kloudnýho, tak z toho by byl každej úplně blbej.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

5-4-5-4-5-4-5-4-5-4-5-4-5-4-5-4-5-4-5-4-5-4-5-4-5-4-5-4-5-4-5-4-5-4-5-4......

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele