Jardima po dalším nezdaru AS Monaco zklamal především přístup hráčů

26.09.2018, 11:48
Aktuality
Velké rozpaky aktuálně panují v táboře AS Monaco. Knížecí celek i přes další letní odchod hráčů základní sestavy pomýšlel v tabulce Ligue 1 na nejvyšší příčky a úvod nového ligového ročníku mu vůbec nevyšel, zlepšení nepřišlo ani včera proti Angers...

AS Monaco začalo sezonu triumfem v Nantes, od té doby ovšem nevyhrálo a z dalších šesti ligových soubojů vytěžilo jen tři remízy. Včera pak zaznamenalo třetí porážku, když doma podlehlo 0:1 Angers.

Svěřenci Leonarda Jardima jsou v tabulce až na šestnáctém místě a po dalších duelech sedmého kola se mohou ještě propadnout, a to o dvě pozice.

"V průběhu předchozích dvou zápasů jsem viděl velké odhodlání, nyní jsem ale zklamán. Tým nepředvedl přístup, který jsem po něm požadoval. Kazili jsme přihrávky a zaostávali v technice. V těchto ohledech se do budoucnosti musíme zlepšit," prohlásil portugalský kouč.

"Nejdůležitější je se sebrat a začít myslet na páteční zápas. Čeká nás Saint-Étienne, tedy hodně kvalitní tým, proti němuž potřebujeme získat body a začít se tabulkou posouvat směrem vzhůru. Chci, aby hráči na stávající situaci zareagovali a fanouškům odpověděli pátečním vítězstvím. Musíme podat lepší výkon," uvědomuje si Jardim.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mels pred sezonou jit k nam radsi

Reagovat
masly008

Reagovat
Counter

Ale tohle asi nebyla zrovna jeho chyba.

Reagovat
Setwo

Do Arsenalu by sa velmi hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dal by aspoň tři žongly?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ne to by ho jeho tata ztriskal

Reagovat
iamek

Berem

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
iamek

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
AnthonyR

Je to špatný... včera nejhorší zápas Monaca od sestupový sezony.

Reagovat
Y.N.W.A

mám slabý brejle a čet jsem Jarolíma

Reagovat
Neutron

do United

Reagovat
celeb

no zatial najrozumnejsia alternativa za Mourka

Reagovat
Neutron

pevne verim, ze uz aj vedenie s nim stratilo trpezlivost...

Reagovat
Bucky

Zizou?

Reagovat
celeb

nemyslim. Zizu je dobry, ak chcete z dobreho timu dostat viac (ako v Reale, kde mal Ramosa, Varana, Marcela, Modrica, Kroosa, Ronalda, Isca, ....). MU potrebuje najskor vybudovat tim, na co je IMHO Jardim lepsi. Zizu az potom, ak Jardim nebude schopny dosahovat vysledky po 2-3 rokoch.

Reagovat
Bucky

Tak to by chtělo přivést spíš Monchiho, než Jardima.

Navíc nevěřím tomu, že by Jardim mohl dostat 2-3 roky důvěry bez výsledků, to dostane v takových týmech max Pep nebo Klopp.

Reagovat
Neutron

myslim, ze to by bol celkom dost risk, predsalen Zizou prisiel uz k hotovemu timu, nemusel si ho budovat z takych sraciek ako je teraz United.

Reagovat
Bucky

Fanoušek Utd nejsem, ale nemyslím si, že s hráči by na tom byli tak špatně. Když ten kádr srovnám s tím, který naposledy vyhrál titul, tak to zas tak propastný rozdíl kvality není. Jasně, byl tam Ferdinand, Giggs, Scholes, ale pro Giggse poslední pořádná sezóna, v další už prakticky nehrál; Ferdinand po sezóně v United skončil a Scholes ukončil kariéru úplně. Vliv těch hráčů tam byl, ale jejich hlavní přínos už byl mimo hřiště, ne na něm (s výjimkou Ria).

Výrazný rozdíl je v útoku, kde byl Rooney a Van Persie v dobré formě, ale Lukaku, Rashford ani Martial nejsou žádní bídáci. Navíc v té sezóně dostávali pravidelné minuty hráči jako Anderson, Cleverly, Kagawa, Nani nebo Rafael, s tím že na žádného z nich se nevzpomíná moc s láskou. A třeba i v obraně, kde dohrával Vidič dostávali podobný nebo větší prostor Smalling, Evans nebo Phil Jones, kteří v té době rozhodně nehráli nijak úžasně.

Jde tam dost o to, co tam bude za trenéra a jestli z toho týmu dokáže vyždímat maximum. Pokud by se novému trenérovi povedlo ustálit obranu, získat Pogbu na svou stranu, šikovně posílit tak o 2-3 hráče (s tím, že prodat se jich může dost) a vytvořit v šatně pozitivní atmosféru, tak může United zase alespoň hrát o titul. V tuhle chvíli je City a Liverpool o dost napřed a pokud si to nepokazí sami, tak je asi United ihned oba neporazí.

Reagovat
Neutron

s tym suhlasim len proste nejde zrovnavat material aky mal Zizou v Reale s tym co je teraz v United. Hej v utoku je to dobre, aj ked teda momentalne hraju ti hraci hlboko pod svoje moznosti, ale trebars obrana je zalostna, teraz ci kvôli Josemu alebo jednoducho tam chyba ta kvalita.

Reagovat
Bucky

Jj, obrana je největší rozdíl papírově (Ferdinand + Vidič ), ale realita byla taková, že Vidič toho už moc neodehrál a pravidelně se točila trojice Smalling, Evans a Jones (s tím, že v té době dostávali prostor hlavně kvůli rozvoje potenciálu, ale kvalitu na United neměli).

Reagovat
Irek

Souhlasím s Tebou, kádr špatný nemají, jen by to chtělo někoho, kdo tomu dá fungující systém a řád...Mou zaspal a ujel mu vlak...chce to trenéra co ví, co má dělat! Dokáže se sám přizpůsobit, nějaká sebereflexe... Mou je už jen arogantní betonář, moderní prvky nikde...plus posílit jak říkáš 2-4 dobré hráče, zbavit se těch zbytečných a může se stát z nich mašina na vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne tam ne

Reagovat
Neutron

pevne verim, ze ano...ale vedenie United to podla mna do uvahy brat nebude. Skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel prodavat tolik hracu. Tohle muselo byt jasny, takze dobre jim tak

Reagovat
Irek

On určitě nechtěl ;) ale zkus si udržet v týmu někoho, kdo tam být nechce, když přijde nabídka z lepšího ;) agenti tlačí ;)

Reagovat
smazaný uživatel

OK, ale ne 90% tahounu.. bez adekvatnich nahrad.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele