Jardim po další porážce litoval špatné koncovky

13.09.2014, 15:18
Aktuality
AS Monaco loni obsadilo ve francouzské lize druhé místo a letos si zahraje Ligu mistrů, ze vstupu do sezony ovšem jeho fanoušci velkou radost mít nemohou. Knížecí klub se potácí ve spodních patrech tabulky Ligue 1 a po včerejší prohře 1:2 v Lyonu se o víkendu může propadnout až na sestupové pozice...

Monaco vytěžilo z pěti ligových zápasů jenom čtyři body, když porazilo Nantes, remizovalo s Lille a podlehlo Lorientu a Bordeaux. Třetí porážku si na své konto připsalo včera, v Lyonu sice rychle dohnalo jednobrankové manko, na trefu Corentina Tolissa ze 73. minuty už ovšem odpověď nenašlo.

"Byl to vyrovnaný zápas a výsledek pro nás není spravedlivý. Kdybychom byli klidnější v koncovce, mohlo být konečné skóre opačné," posteskl si trenér Leonardo Jardim.

"Měli jsme větší šance a vytvořili si jich šest nebo sedm, jenomže naneštěstí proměnili jenom jednu. Soupeř byl efektivnější. Tým je zklamaný, chtěli jsme vyhrát. Hráli jsme dobře a celý týden se poctivě připravovali. Utkání Ligy mistrů s Leverkusenem bude náročné, budeme muset být bezohlednější," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / ligue1.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jó ty vole kdyby jsi zůstal ve Sportingu, ale ty to musíš prostě posrat

Reagovat
STR

Konečně šel Sporting nahoru....

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri se lehce pousmál

Reagovat
smazaný uživatel

přeju jim to, AS Monaco budou hodně, ale hodně rádi když uhrají EL, nejvetší chyba byl odchod Ranieriho, ten tým než na druhý místo vůbec neměl, dosáhnul strop co šlo, absolutně nechápu proč vzali jednosezoního trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele