Jankto litoval zahozených šancí, ale výkon týmu ho potěšil

17.10.2018, 10:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
poz3n

Jak už jsem říkal včera, nedává mi smysl, že hrají v základu hráči, kteří pravidelně nehrají ve svých týmech. Například na Janktovi to podle mě bylo včera vidět. Nejistota v zakončení a pod by jistě byla lepší, kdyby hrával.

Reagovat
smazaný uživatel

My ale nejsme Španělsko nebo Francie, aby za nás mohli nastoupit dvě stejně kvalitní jedenáctky. Kým chceš nahradit Janka, Svíčka nebo Baráka? Hušbauerem, Coufalem, Frýdkem nebo snad Zmrhalem. Vždyť je přeci logický, že má hrát to nejlepší. A ne že bude hrát někdo, kdo hraje ve svým klubu základ (čau, Hušbo), ale na evropskou úroveň nemá.

Reagovat
poz3n

No to je právě to, o čem nejsem tak plně přesvědčenej asi jako ty. Podle mě je mnohdy lepší varianta nasadit (a teď hodně zobecňuju) o něco horšího hráče, který ale hraje a má nějakou konstatntní formu, než hráče, který sice je objektivně z celkového pohledu lepší, ale v té době pravidelně nenastupuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, u nás v lize ten rozdíl kolikrát ani nepoznáš, ale v Evropě ten rozdíl bije do očí. Stačí si vzpomenout na super výkony Hušbauera, kterej při skoro každým zápase na mezinárodní úrovni vypadá jako nějaká groteska.

Reagovat
poz3n

To je samozřejmě pravda. Nicméně například včerejší zápas mě třeba v případě Jankta nepřesvědčil, že by to byla o moc větší výhra, než tam dát někoho ve formě z naší ligy. Druhá věc je, kdo vůbec v nějaké formě je, ale jak jsem psal níž, třeba Zmrhal teď poslední týdny hraje asi svůj nadstandard a tudíž já osobně bych ho tam včera asi viděl raději.

Reagovat
JeséRodriguez

třeba Zmrhal byl na Slovensku strašně špatnej...sice je teď z těch potenciálních křídel v nejlepší formě (Zmrhal, Kopic, Krejčí, Masopust, Falta, ...)...ale podle mě všichni ti hráči jsou tady v těch těžších zápasech nepoužitelní. Nemáme prostě rozdílová křídla, proto bych tam zkoušel časem Černého s Matouškem, díky jejich rychlosti, technice, odhodlanosti a zarputilosti. Snad se jim bude v budoucnu dařit.

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

*Jankta, Schicka a Baráka

Reagovat
wyqinac

sem si rikal, kdo je svicka

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kdyby jsme měli třeba jediného hráče který by hrál venku za velkoklub .Například za tvůj velkoklub Liverpool.Hrával by tam sice jen 10 minut za zápas.Ale byl by tam, byl v klubu o kterých si každý další náš hráč může nechat jen zdát.Ale ty bys ho nepovolal i když má daleko věší kvalitu než všichni ostatní v našem českém výběru.Ale na základě toho že nehraje v klubu, tak bys ho nepovolal..Bravo.Všude je tohle normální věc a někteří se nad tím furt pozastavují.My nemáme na výběr z 50 top hráčů.My nemáme ani 11 top hráčů!!

Reagovat
smazaný uživatel

Teda do základu..sory.Stejně nechápu jako kdo by tam místo Jankta měl hrát.On aspoň nějaké roky předtím pravidelně Serii A kopal, hrával pravidelně základní sestavu.To si dalších 20 v nároďáku o tomhle může nechat zatím jen zdát.

Reagovat
poz3n

Viz to, co jsem napsal o příspěvek výše. Chápu, co tím myslíš a pokud by nějaký náš hráč hrál opravdu za velkoklub, je podle mě pravděpodobné, že by kvalitou ty ostatní nějak výrazněji převyšoval. Schick, Jankto a Barák hrají v dobrých klubech (AS Řím je výborný klub, ale asi se shodneme, že to není pořád ten top velkoklub, o kterých jsi asi mluvil), ale momentálně pravidelně nenastupují, takže ano, můj názor je ten, že bych do základu dal třeba někoho, kdo je objektivně horší, ale je v zápasovém zápřahu a daří se mu.

Reagovat
poz3n

Abych byl konkrétní, asi bych ty, kteří střídali (tedy Krmenčík a Zmrhal), dal spíše do základu, protože (podle mého názoru) mají oba poměrně dobré období a hlavně prostě pravidelně hrajou ligu i poháry.

Reagovat
F.Torres

ono se toto těžko posuzuje. Dřív Baroš taky nehrál v klubu a v repre byl vždy parádní

Reagovat
shitcool

Reagovat
lampas

To je přístup, který nás za Jarolíma dovedl do hoven. Je nesmysl nenominovat takovýho Krejčího, ač nehraje třeba pravidelně, když je to suveréně náš nejlepší krajní záložník.

Reagovat
lampas

Zatím má náběh na novýho Plašila. Předvede hovno a nasazovanej jen proto, že hraje kvalitní evropskou soutěž. Mi přijde ve všem průměrnej, stejně jako Plašil.

Reagovat
8lampard8

a stejně jako Plašil nehraje na svém postu. O Vydrovi mluvit nebudu, stejný případ.

Reagovat
Acrocephalus

Jankto nemá bilanci, co přihrávka, to "perla". Ten by se ani do takových střeleckých pozic ani nedostal.

Reagovat
Kachna92

OT: Odkud berete FM 19? Já po loňské zkušenosti kdy jsem si předobjednal u CZC a nakonec dorazil o 3 dny později přemýšlím odkud letos a nějak nevím, dík za radu

Reagovat
kylo ren

Jrc

Reagovat
Kachna92

Právě se koukám n JRC a Alzu, přes ně je garance, že to bude v den vydání ve "schránce" ?

Reagovat
kylo ren

Jj ale i s czc mam dobry zkusenosti

Reagovat
Kachna92

Já právě po loňsku ne, hra vycházela v pátek a já ji měl nakonec až někde v úterý

Reagovat
kylo ren

Pres víkend hry nepos8laji tak asi proto

Reagovat
Kachna92

No ono to nebylo na poslání poštou ale že to měli na prodejně až v úterý, což je ten hlavní problém

Reagovat
bobis21

když kupuješ v předprodeji, tak někde kde k tomu máš i betu - pak v době vydání se ti na steamu jen stáhne aktualizace hry a máš to hned při vydání já to teda tak měl v 16 i 18 (kupuji jen každý druhý ročník ...)

Reagovat
Vincent Vegan

https://www.fmscout.com/a-football-manager-2019-steam-key.html

už ho mám ve Steamu a jen čekám, až se spustí beta

Reagovat
naheCZ

Volil bych JRC či Xzone

Reagovat
Kachna92

Nakonec beru xzone, dík za rady

Reagovat
Spalovač šancí

A co stane, když to budeš mít o pár dní později?

Reagovat
Pepe1911

přes vikend by se z něj mohl stát alkoholik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele