Jako kdybychom celý pohár vyhráli, říká kouč Pordenone

13.12.2017, 09:59
Aktuality
K obrovské senzaci se včera večer schylovalo v Miláně, kde se v rámci osmifinále Coppa Italia střetly Inter a Pordenone. Vedoucí tým nejvyšší soutěže měl s třetiligovým soupeřem obrovské problémy a přestože nakonec prošel mezi nejlepších osm, po utkání se mnohem více mluvilo o benjamínkovi...

Pordenone v předchozím kole vyřadilo Cagliari a v úterý večer nebylo daleko od ještě cennějšího skalpu. V průběhu utkání nastřelilo tyč a dovedlo si vytvořit i další šance, v základní hrací době ovšem branka nepadla a na tom se nic nezměnilo ani v prodloužení.

Domácí kouč Luciano Spalletti od úvodních minut poslal na trávník náhradníky a až v průběhu se na hřiště dostali Ivan Perišić a Mauro Icardi. Postupujícího nakonec musel určit penaltový rozstřel a v něm měli pevnější nervy domácí, ti přitom balancovali na hraně, v páté sérii je zachránil Icardi a v šesté Vecino.

"Hráči byli skvělí, neprohráli jsme a nemohl jsem žádat více. Dostat Inter až do penaltového rozstřelu, to je jako kdybychom celý pohár vyhráli. V průběhu penalt jsem si dokonce myslel, že můžeme postoupit a oceňuji všechny, kteří měli tu odvahu na pokutový kop jít. (Trenér Interu Luciano) Spalletti mi řekl, že jsme si zasloužili jít dál, za tuto upřímnost mu moc děkuji," nechal se po utkání slyšet kouč Leonardo Colucci.

"Od středy se vrátíme na zem a v neděli nás čeká Renate. V šatně měli všichni svěšené hlavy a já to chápu, ale hráči mají svou mentalitu a dostanou se z toho. Musí mít na paměti to, že jsme s lídrem Serie A prohráli až na penalty a vytvořili si čtyři nebo pět gólových šancí. Nyní musíme obrátit list. Je to trochu hořké, ovšem krása fotbalu je v tom, že vás v neděli čeká další utkání," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

tradiční krásný pohárový příběhy trpaslíků, jen houšť

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

škoda ,že to nevyšlo

Reagovat
AjaxFans

Už italskou komedii vsázet nebudu,jak nevypeče inter,tak As

Reagovat
Josifek

Ono celkově ty domácí poháry jsou asi dost ošemetný na sázení..

Reagovat
Deki

a co jsi jako sázel? Inter s kurzem 1,10?

Reagovat
AjaxFans

No 1.17.Byla to blbost no.že jsem kokot nedal to tweente Bylo to v nabídce dne v nejsázenjěších zápasech.Toto asi čekal málo kdo,že tak vybouchnou

Reagovat
BílíAndelDrcKo

čo ja viem taketo zápasy podávat max. live alebo tesne pred. Nevieš odhadnut čo tam pošle za zostavu.

Reagovat
cetto

Naopak docela často sázím kdyžtak v poháru na outsidera. Třeba kdyby dejme tomu ve středu hrála Slavia pohár s Krůtou nad Bílinou a v sobotu měla derby na Letné...

Reagovat
mayday

Já jsem dával před prodloužením jedničku za 1.7 tuším. Přece jen další půlhodina a hosté už šlapali vodu. Ale zachytal gólman, pak už tam byla jen tyčka od Icardiho.

Reagovat
Jajinek

Past letošního Interu je jasná...pokud nezahrají kraje, nemáme žádnou alternativu. I přes to, že střed zálohy nastoupil v podstatě v parametrech základní sestavy, nedokázal si poradit s týmem ze Série C, který hrál jen zhuštěný hluboký blok s takřka nulovou individuální kvalitou.

Jak to po Chievu vypadalo herně růžově, tak ty následující dva zápasy nás vrátili zase na zem, i když výsledkově paradoxně kýžený bod a postup.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele