Jablonecký Kysela i kvůli epilepsii ukončil kariéru

18.01.2018, 15:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (138)

Přidat komentář
PavlíčeQ

Škoda, stoper to byl solidní, ale zdraví je samozřejmě přednější. Hodně štěstí v osobním životě a hlavně ať slouží zdraví

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
svaca

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

pls mýtus o tom, že je zdraví přednější.

Reagovat
Nihilister

Až budeš nemocnej pochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak víš, že nemocný nejsem? A co vlastně víš, kromě toho, že děláš opozici domnělému významu té věty?

Reagovat
DieFohlenBMG

píšeš hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá

Reagovat
smazaný uživatel

existuje jen subjektivní poznání. pravda, tak jak ji vytyčil Ježíš nebo věda jsou ve skutečnosti dílčími pravdami. pravda je rozmanitost celé duševní i fyzické skutečnosti, včetně svých odchylek, s kterými duchovenstvo nebo věda nepočítají. a proto nemají pravdu. já mám svoji pravdu. a ty si obecnou představu pravdy třeba oslavuj.

Reagovat
Alan_Shearer

Ty me snad ze vsech uzivatelu prekvapujes uplne nejvic. Pises tu filosoficky slohy, kterym temer nikdo nerozumi a pak to kolikrat zabijes takovouhle kokotinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, uznávám, že je to ode mě docela necitlivé a sprosté chtít provokativně otevřít diskuzi nad pro mě prázdným pojmem ve zprávě, která oznamuje relativně nelítostný osud člověka a v příspěvku, který toho zdá se upřímně lituje a vyjadřuje přání zdaru do dalšího života. Budiž mi odpuštěním pokrytecké svědomí v dalším zájmu o osud Marka Kysely níže. Ne, promiň, dneska jsem cynik. Vlastně ale nevím, proč bych si to nemohl dovolit, když ten kluk se z toho zdá se zdárně dostal a dle zjevného optimismu z překonání nemocí má život a jeho možnosti před sebou. Vlastně pořádně nevím čeho mám já litovat. Samozřejmě jsem hulvát, když to píšu pod příspěvkem, v kterém PavlíčeQ jako fanda Jablonce co litovat má. Ale takhle žiju zas já, že reaguju na pro mě důležité podněty.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Když takto otevřeš diskuzi, tak lidi asi obyčejně čekají, že ji otevřeš také nějakým svým názorem co je teda přednější než zdraví!? Toho jsme se tu zatím nedočkali, tak se nediv hateům na svůj prázdný a jak sám říkáš provokativní příspěvek, když ho sám nedoplníš!

Reagovat
smazaný uživatel

Máš prostou a hlubokou pravdu. Protože o vysvětlování mnohdy nikdo nejeví zájem, lenivě jsem si zvykl spokojovat se s nepochopením a s nenávistí, kterou mé provokace vyvolávají. Máš pravdu, že to je špatná cesta, ale já někdy nemám dostatek sil vysvětlovat. Kromě toho, že to bylo ode mě zhrzené, bylo to taky ode mě v Kyselově kontextu hloupé a nihilistické. Uvědomil jsem si, že pro své pitomé debaty přehlížím člověka. Konkrétního člověka. Zdraví v mé teorii? Je to má dějinná teorie, ale mám za to, že je i aktuální, i když by se mohla zdát až moc abstraktní. Je to pro mě pojem nejen tělesný, ale jdoucí ruku v ruce s duševním zdravím. Duše tíhne ke svým čtyřem cílům. 1) Cíl nesmrtelnosti: nejvyšší třída lidí, třída úspěchu (v jakékoliv formě) zdraví přehlíží ve prospěch vůle, která jim zajistí úspěch. Přehlíží jak cizí, tak mnohdy svoje komplexní zdraví (např. velcí ideologové, velcí umělci). 2) Cíl lásky: Střední třída svoje zdraví přehlíží ve prospěch pohodlnosti. A tato pohodlnost často vytváří zlaté klece, v kterých je vše včetně dětí nezdravě chráněno, sterilizováno od přirozeně špinavé tělesnosti ve prospěch jakési duševní něhy, která se ale nerozlétne dál než ke svým mřížím. Zde můžeme sledovat paradoxy, kdy rodiče chrání své dítě od tělesné práce, kterou za nich dělají jiní (nejrozmanitější třída, patří sem všichni ti, kteří se někým stali, aby se měli dobře) 3) Cíl svobody: manuálně pracující třída. Otázka zdraví tu neexistuje do doby než nemůžou pracovat, protože jsou nemocní. A jejich duše? Ta trpí přehlížením, bezvýznamností, zlostí, nenávistí. Mnoho z nich hodně kouří, hodně chlastá. Někdy se vyskytne člověk, který se jich chce zastat (Ježíš, Marx), ale v podstatě se pro ně nic nemění. Snad jen při modernizaci a robotizaci výroby se část této třídy přesunula do třídy lásky. 4) Cíl boha: Tu patří kult těla, který upozaďuje duši a tvoří v ní iracionalitu (kult tělocvičen). A jejich protipól kult radikální duše, který hlásá nesmyslné a nenaplnitelné popření těla (všelijaká rozmanitá duchovenstva, od křesťanského protestantismu až po třeba budhismus). Samozřejmě jsou výjimky. Ale pro mě něco jako zdraví takřka neexistuje. Je to jen termín, který vyjadřuje přání stavu bez nemoci. Jen se podívej kolem sebe a uvidíš jedince ve svých malých šílenstvích, ve svých touhách po idolech všelijakých podpůrných látek, které je nabudí nebo utlumí (kafe, cigára, chlast, drogy, jídlo, vegetariánství atd.), aby to jedno velké nemocné šílenství mohli přežít. Nevzpomínám si na jediného člověka, včetně sebe, o kterém bych mohl říct, že je zdravý a vyrovnaný. V civilizaci ho vždy něco chytí, přiškrtí, udusí, vystresuje jiným způsobem než v přírodě. Myslím si, že to tak musí být. Takže, ač by se mohlo zdát, nekritizuju to. Sám jsem dekadent. Jen si představuju termín zdraví v jiném významu, a v tom kontextu v jakých je používán jen jako stav bez nemoci = v absurdním smyslu. Ale PavlíčeQ to myslel od srdce a dobře. Jsem hnidopich.

Reagovat
Posledni Kovboj

tl;dr

Reagovat
smazaný uživatel

neboj se Henry Chinaski, tohle všechno jsou jen cvičení, abych pak byl schopen vyjádřit svět jen v několika úderných větách, jaks to vždycky chtěl.

Reagovat
El-Pistolero-68

Měl by sis najít ženskou.

Reagovat
smazaný uživatel

A ve tvém zájmu by mělo být od ní odejít.

Reagovat
cetto

Reagovat
El-Pistolero-68

Proč myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

protože jsi dal ženu jako protiklad šíře myšlení, usoudil jsem, že si nevážíš ani jí ani sebe.

Reagovat
El-Pistolero-68

Zajímavá myšlenka.

Reagovat
frankiefcb

aby mu zničila život? To mu nepřeješ ne.

Reagovat
smazaný uživatel

to zas ne. je to právě jakési zvláštní tajemství žen, které můj život uvedlo v dynamiku. Ale s dlouhodobým vztahem přichází zas pohodlnost. A děti by se měly rodit jen těm, kteří se mají opravdu rádi, jinak je svět plný nebožáků. Ti ostatní by se měli odevzdat lásce k poznání. Den začínat i končit s lahváčem. Před prací chvíli přemýšlet o smyslu existence. Práci dát co se dát dá. Jednou za den se usmát kráse světa. A práci opouštět ve chvíli, když už tohle nejde. Bydlet každý rok jinde. A takhle do smrti.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Tvl že jsem se ptal. Zkusím to ještě jednou že se vyspím.

Reagovat
twelwer

Ja som to nedal cele, nabudúce opatrne s otázkami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bakary3

Musim to sice cist vzdy hodne pomalu a pozorne, protoze na tvuj styl vyjadrovani nejsem obecne zvykly, ale vzdycky to aspon ma neco do sebe

Jen pro zajimavost, jestli se muzu zeptat - ty jsi na nejaky filozoficky fakulte, nebo tak neco?

Reagovat
cetto

Někde psal, že je mu pod 30 a je montážník

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně nejen montážník, to jediné umím, ale i různá podržtaška.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, zhruba dva roky jsem filosofii studoval, ale během toho jsem dost chlastal a nakonec jsem se zašel odhlásit. neměl jsem asi na tu akademickou formální uhlazenost a preciznost. spíš jsem chtěl být žitým příjemcem myšlení a zkušenosti. každopádně jsem tomu prostředí vděčný a ač jím pohrdám, jsou tam kvality kterých si vážím.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi také studoval, že?

Reagovat
Bakary3

Omlouvam se, zapomnel jsem, ze jsem pod tento clanek psal a pak mi to uteklo.

Ja jeste studuju, dalkove, posledni semestr zbyva..

Reagovat
cetto

Asi je to jinej lvl intelektuality, ale stejně jsem z toho nějak nepochopil, proč by zdraví nemělo být přednější než nějaké životní cíle. Zdraví v tvojem smyslu, čili stav bez nemoci, je základem všech čtyř cílů. Protože když budu chcíplej pod drnem, tak těžko dosáhnu lásky, svobody, boha (spíš bych to nazval spiritualitou), natož nesmrtelnosti

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To není intelektualismus. To je idealismus plynoucí z dostupné zkušenosti. Zkušenost sama o sobě je strašně nudná, tak je třeba ji trochu zbásnit. To zdraví je málokdy korigovanou podmínkou těch cílů, ne cíl sám. Tak lehko se nedá umřít, jak si představuješ. Častěji je to tak, že se životem táhneš s různýma zdravotníma potížema. Během těch zdravotních potíží samozřejmě ale můžeš přemýšlet. Nesmrtelnosti může dosáhnout právě tenhle obsah. Myslíš si, že ideologové a umělci umřeli? Ale kdeže. Jejich existence se jen změnila do obsahu, který tu zanechali. Nezdá se mi, že bych byl v obecnu živější než třeba Ježíš, a to žiju a on ne. Vau, díky, pod tvým podnětem jsem právě zpředmětnil hlavní myšlenku Georga Berkeleyho - být znamená být vnímán.

Reagovat
Shevchenko

Zdraví je cesta, ne cíl.

Reagovat
smazaný uživatel

velká myšlenka dotýkající se horizontu povahy zdraví, tak jak jsem ho myslel. nepřekvapuje mě, že mě dostáváš takhle do úzkých zrovna ty. ač se většinou vyjadřuješ jenom věcně, všiml jsem si, že sebereflexi a pokoru máš jako málokdo. strašně rád bych s tebou souhlasil, ale já takové vyrovnanosti a takového nadhledu nejsem schopen. nedokážu skutečnost emocionálně neprožívat, což je předpoklad toho, aby bylo zdraví cesta. mám v sobě moc citu. nedokážu necítit, že v okolí mé působnosti je spoustu nedůstojné smrti (obecně, nejen lidské), spoustu nedorozumění, nepochopení, cynismu, nenávisti. Nedokážu se ustanovit jediným smyslem skutečnosti, abych mě tohle všechno nedělalo nemocným. Naopak pokud zrovna nemám lhostejné a zbabělé období, zkouším se angažovat minimálně za svoji důstojnost, ačkoliv nepředstavuju fyzickou sílu.

Reagovat
smazaný uživatel

a tím vlastně dávám důstojnost i skutečnosti. v konfliktu je určitá míra důstojnosti.

Reagovat
cetto

Ale tak to už je pak o vnímání toho, co je to život. Pokud pro Tebe žít znamená být pamatován, tak pro mne rozhodně ne. A nemyslím si, že by jeden z nás dvou měl či neměl pravdu. A nikdo zde přeci netvrdí, že zdraví je cíl. Já jen poukazuju na to, že je nutnou podmínkou pro vše ostatní. Zkus to říct někomu na smrtelné posteli. Pokud to nebude obdobný myslitel, tak věřím, že zmobilizuje všechny své zbývající síly aby ti nakopal zadek. A to ted neber nijak špatně, ale prostě je to tak.

Jinak teda donutil si mě, abysch si zadal do googlu "eurofotbal Andy Conceicao" a vyjely na mne desítky odkazů již od roku 2008. Nebo možná ještě dřív. Strávil jsem poslední 3 hodiny v práci projížděním těch odkazů a pročítáním Tvých mouder a dospěl jsem k jednomu závěru - působiš na mne tak trochu jako generátor náhodných vět. Jako kdyby si někdo udělal prográmek, do kterýho by se pokusil naládovat všechno filosofické moudro lidstva a pak by na základě nějakého klíčového slova generoval texty. Protože když se třeba podívám, co jsi ted napsal, tak mi nikdo nedokáže, že existuje jakákoliv souvislost mezi prvními třemi větami a zbytkem textu. Hádám, že budeš skvělý řečník, nechtěl bych s Tebou jít třeba do nějaké politické diskuse, protože bych to projel. Na všechno najdeš argument, ač mnohdy nemá opodstatnění.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jde mi o ontologii pojmů, o jejich pozitivní významy (co to je zdraví?). Ne o jejich negativní, tzn. že zdraví je jen tehdy, když není nemoc. Jakýkoliv pojem v otázce po svém pozitivním významu se týká samotného života.

Být zapamatován pro mě neznamená žít, žít pro mě znamená už existovat vůbec a o svoji existenci se starat. Je to ale jeden z miliónu ideálů, který odkazuje na to, že jeho autor měl touhu pochopit svět a život v něm. Z toho se nemůžu než radovat.

Ano, už jsem zmiňoval, že jsem si vědom toho, že jsou situace mezi životem a smrtí, v kterých jsou otázky po smyslu bytí nesmyslné, absurdní a sprosté.

Jenže já ty texty už nějakou dobu negeneruju. Jsem reakce a vývoj, včetně cizích myšlenek (včetně tvých), který v nich nemá cíl, ani být jejich databáze. Jsou stejně jako zkušenost doprovodem mého vlastního idealismu. A jak už jsem řekl, ten je pro mě podstatný v tom, že bez něho je materiální skutečnost, natažená ve svém negativním pojmu, že buď něco je anebo není, nijaká, ani ne smutná ani ne radostná. Neživá.

Souvislost existuje v té mé jediné větě, že zdraví je podmínkou a ne cílem. Seznal jsem, že jsem to téma vyčerpal a zaměřil jsem se na jiné odbočky mého idealismu, které kontext konotoval.

Nejsem skvělý řečník, naopak jsem mizerný řečník. Spontánně dokážu propojit myšlení jen s psaným textem. Ano, často odbíhám od tématu. Chceš vědět ještě něco víc? Nebo si to najdeš?

Reagovat
cetto

Super, jsem rád, že se na tom shodneme

Reagovat
smazaný uživatel

aha, takže nejsi zas tak chytrý.

Reagovat
twerp

A jak se vlastně máš Ondro?

Reagovat
smazaný uživatel

jednou zklamaně ze sebe, jednou z jiných, jednou láskyplně, jednou cynicky, jednou s hněvivou nadějí, ale nevím na co, Jardo.

Reagovat
twerp

Tak jestli nejsi zklamany ze me, tak muzem zajit na lyze.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě je zajímavé. Proč potřebuješ termín jako je obecná pravda? Zdá se mi, že pravda je jen to naše šermování, nárok jsem si na ni pokud vím nedělal. A možná, že o to jde víc než o nějakou domnělou obecnou pravdu, která je nekonečným regresem. Přijde mi, že jsi dost chytrý, ale takovýhle předpoklad tě sráží.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá debata. A ještě zajímavější mi přijde, že se tu oháníš větami jako "Proč potřebuješ termín jako je obecná pravda?", ale vzápětí na základě jednotlivých prohlášení kastuješ na "chytrý", "asi ne tak chytrý" atp.... Co za tím asi bude...

Reagovat
smazaný uživatel

pokrytectví, potřeba se povyšovat, přistoupení na jeho zesměšňující tón

Reagovat
smazaný uživatel

Proč přistupovat na jeho zesměšnující tón?

Reagovat
smazaný uživatel

protože mám dlouhodobý těžký zánět spojivek a z podrážděné nudy si už začínám všímat každé pičoviny. Proč se vlastně ptáš? To tě tolik moc seru?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, vůbec. Jen mě to zajímá, nic víc za tím nehledej a už vůbec si to neber osobně. Prostě mě zaujalo, že se někdo, kdo tu řeší poměrně složité filozofické otázky, nechá takhle lehce strhnout a přistoupí na inkorektní styl diskuze toho druhého.

Reagovat
Lof

Něco na tom je.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
db18

Reagovat
Hurricane

Reagovat
tnt03

To je škoda, smutná zpráva. Ať zdraví slouží Marku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

To je napsané, jak kdyby mu ten nádor přivodil Jiráček.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta ho zničila...

Reagovat
Chlupatá máma

Přitom stačilo, aby na na něj plivnul Pelta.

Reagovat
tnt03

Reagovat
REPLIKATOR

Zdraví je důležitější.

Reagovat
ondrasch77

Tak snad bude na jaře prostor vedle Luďka dostávat Lischka, ať se trochu rozehraje...

Reagovat
PavlíčeQ

Zatím jsem viděl všechny 4 přáteláky a Lischka se mi líbí, navíc ho chválí i Rada, což je dobrý znamení A případně ještě uvidíme kdo přijde, ta nabídka stoperů je víceméně bídná

Reagovat
smazaný uživatel

Nabízíme Azackeho..

Reagovat
ondrasch77

Tak to je škoda, že jsme poslali na hostování Kouřila, mohli jsme je vyměnit...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Kouřil ještě za nás nehrál úplně špatně. To samé Bárta, nevím co tam s nima děláte..

Reagovat
ondrasch77

Co já vím, tak na Kouřila většina Baníkovců spíš nadávala... Podle mě je pro něj stropem druhá liga..., no a o Bártovi si nemyslím nic špatného, jen musí chytat. Na něm bylo hrozně vidět, když se náhodou dostal do brány, jak je nerozehranej...

Reagovat
HorajzmAmmann

vůbec, byl slušný...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že jsme na něj nadávali. SPíše nás nasralo, jak pak simuloval zranění, protože se bál fanoušků.

Jak by se nás někdo mohl bát..

Reagovat
ondrasch77

Nevím o co šlo...

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo myslím po tom pohárovém zápase, kde jsme trapně vypadli s Rýmařovem a někteří dostali vyfackáno.. Pak se najednou Kouřil zranil a "léčil" se až do odchodu..

Reagovat
ondrasch77

tak on má přes dva metry... Aneb jak to bylo ve Švejkovi - do něj se trefěj ein zwei....

Reagovat
Kang & Kodos

To je smutný, mít na stoperu dvoumetrovýho poseru.

Reagovat
ratusek

A hlavně hrál pak v cigánským Varnsdorfu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ondrasch77

Ten rozhovor s Radou jsem včera viděl... Ta odpověď na to, jak se mu líbí Lischka byla taková "politická"... Já teda rozhodně vše neviděl, ale určitě jsem si Lischky všiml při utkání s Hamrama, tam se mi líbil...., hlavně bych mu dal "prostor" na jaře, může toho od Luďka pochytit víc než od Toma...

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
erudovanyodbornik

Jirásek v Baníku, Kysela konec kariéry. Děti nechoďte do INTERU!!!

Reagovat
Frank Lampard 8

A co teprve Smékal, ten se neprosadil ani v tom Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavá zkušenost, ale ne směrodatná no

Reagovat
Deki

na toho jsem si tuhle vzpomněl, vyhledal si ho a nestačil se divit... to na to tak neměl, nebo na to házel bobek?

Reagovat
Banikovec7

Tak ten se ani v tom Interu nedostal tak daleko jako ti další dva. Ale čekal jsem od něj více po návratu.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Azazelo RD

No jo, Jablonec. Má kliku, že dostal jen epilepsii a vyhnul se mu mor.

Reagovat
ondrasch77

No jo, debil z liberce... Co jiného čekat než trapný posměch...

Reagovat
HorajzmAmmann

... zase ty vaše trapný libereckojablonecký hádky

Reagovat
rufus

No, lepší je jebat Opavu..

Reagovat
HorajzmAmmann

to jsem nenapsal...

Reagovat
ondrasch77

Tak to nečti, když se tě to netýká...

Reagovat
Posledni Kovboj

a ted zcela vazne: jak ma vedet, jestli se ho to tyka nebo ne, dokud si to neprecte?

Reagovat
jenage

Může si to přečíst, uvědomit si, že se jej to netýká, dělat, že to nečetl a nereagovat.

Reagovat
Posledni Kovboj

nedokazal bych zit ve lzi

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

Svým způsobem i jo...

Reagovat
ondrasch77

Tak se rozepiš

Reagovat
božský John

Brzdi s tim ostrovtipem

Reagovat
dave30

Tak epilepsii má i Chorý. Uvidíme, kam to dotáhne...

Reagovat
db18

Fakt? (no, konečně ale někdo napsal, co za závažnější problémy má, než že má špatný kotníky kvůli své váze)

Reagovat
dave30

Tak v dnešní době jsou na to léky, ale epileptik Chorý opravdu je (zřejmě ne tak silný). V každém případě mu nepřeji nic zlého, ba naopak. Mohl by se u vás prosadit a potom zkusit něco v Evropě.

Reagovat
Bex5

Epilepsii ma dneska opravdu leckdo .... zalezi na tom,jestli k tomu mas

a) nejakej organickej zaklad (treba tumor,jizvu po zanetu apod.)

b) klinicky typ epileptickych projevu (halucinace,krece koncetiny nebo na druhy strane celotelovy grandmal) ...

Reagovat
dave30

Nejsem lékař, ani s tím nemám zkušenosti (naštěstí). Takže mi nezabývá, než věřit.

Reagovat
Bex5

Dokonce si myslim,ze kdyz 2 roky bez lecby nemas zachvat,muzes pozadat o vraceni ridicaku. To i proto,ze kdejaky decko ma epilepsii a ty seizures mu odejdou stejne tak jako prisly. Nekdy.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Být obráncem, co prošel Plzní, to je být na půl cesty do nemocnice, nebo dokonce do hrobu.

Bystroň, Rajtoral, Čišovský, Baranek, Kysela, Limberský měl taky havárku, Hejda s Hubníkem jsou porcelánoví...

Reagovat
Rarášek
Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Rarášek

wtf

Reagovat
Han střelil první

Haluz.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Blasphemer

Baránek podle všeho končí. V Plzni určitě, s celou kariérou možná taky.

Reagovat
KingMaster13

Toho je mi líto, sympatickej a talentovanej klučina

Reagovat
Bex5

Tak nejak ...

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele