Jablonec prodloužil smlouvu s Trávníkem do léta 2020

15.01.2018, 15:18
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
Black Jagir

Atlético?

Reagovat
FiX

Další věčnej talent?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by se třeba v Plzni s lepšími parťáky chytil v záloze, umí založit akce, něco vymyslet, v Plzni hraje všechno Horava s Hrosovskym, podle mě by ho mohla skusit, on by s lepšími hráči šel nahoru.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Blasphemer

ok

Reagovat
Frantszek

Konečně už nebudou hrát na škváře. Koleny v hajzlu z toho

Reagovat
Frantszek

Hmm, asi by to vyznelo lepe, kdyby ho zrovna koupili.

Reagovat
Bex5

ale dobrý, dávám ti sedmičku ...

Reagovat
Frantszek

Uf, aspon tak.

Reagovat
Posledni Kovboj

Slavku?

Reagovat
georgeo

Na to jakým způsobem se ukazoval ze začátku v lize v dresu Slovácka, jsem čekal daleko větší progres (ať už výkonnostní, tak klubový).

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je podle tebe lepší Trávník nebo Havlík?? Trávník mi přijde, že umí dobře založit hru, přihrávky mu jdou, myšlení fotbalové má a Havlík mi zase v zápasech, co jsem ho viděl asi 4x přišel rychlejší a umí klíčovat Dobře.

Reagovat
georgeo

U Havlíka poslední měsíce cítím velkou stagnaci výkonů, asi už se viděl někde jinde. Když byli oba společně ve Slovácku, tak dostával přednost starší Trávník, jehož obvykle střídal Havlík.

Trávník je takový typický CM (ani defenzivní, ani vyloženě ofenzivní), má přehled a přihrávku a dobrou kopací techniku. Takový staženější režisér typu Hořava, ale samozřejmě horší v technice.

Havlík se mi ze začátku líbil svou výbušností a dynamikou pohybu, nebál se jít 1 na 1 a má smysl pro kombinaci. Nebojí se vystřelit ze střední vzdálenosti, levačku má opravdu dobrou. Jeho výhoda je, že může hrát na levém záložníkovi i jako AM, kde si myslím, že je prospěšnější.

Reagovat
tnt03

Super že Trávník podepsal :-) Jen si říkám, škoda že né třeba ještě o rok víc. Jestli se (a věřím že ano) opět rozehraje k dobrým výkonům a chytí se v příští sezóně, pak by mohl v létě jít za dobrej peníz. Takhle bude mít pak už jen rok smlouvu -> nízká cena. :-)

Reagovat
ondrasch77

Už jsem to zmiňoval i na našem fóru - Letos v červnu končí smlouva hráčům - Kysela, Hübschmann, Trávník, Kubista, Masopust, Jovovič a hostování Pernica, Tecl, Holeš... 9 hráčů většinou zákl. sestavy, tak snad vedení jedná o prodloužení jejich smluv... Takže Tráva je první vlaštovka

Reagovat
tnt03

Ano, tak tohle jsem ani nevěděl, že je to až tak tragický, díky za info :D To teda doufám taky :D s kým pak chceme hrát twle :D Vem si že vyhrajeme pohár a půjdeme do EL (snílek.. ale třeba jo, věřím!! :D ) :-)

Reagovat
ondrasch77

Hlavně je na hovno fakt, že hráč půl roku před vypršením stávající smlouvy už může podepsat novou jinde (pokud na něj klub nemá opci)..., což u Kubisty, Masa a Jovoviče beru jako průser... Lůďův odchod je jasnej, na Holeše máme opci a co bude s Teclem fakt netuším...

Reagovat
Venny

Kdy přestoupí do toho Atlética?

Reagovat
Spalovač šancí

Až prodají Griezmana

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou jen blesk přestupy, podle těch už máme Davida Luize za 40, Di Mariu za 80 a Real koupil za 50 Daridu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele