Jablonci se probudili sváteční střelci Masopust a Hübschman

03.03.2018, 20:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
ratusek

Status FDF po golu Hubschmanna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Azazelo RD

Masopustní svátek.

Reagovat
lampas

Jak na tom vůbec Hubschmann herně je? Stačí ještě pořád na ligu nebo už hraje jen z principu?

Reagovat
tnt03

Žádné hraní jen z principu. Pořád má kvality a ve středu to před obranou uklízí skvěle. Teď na jaře hraje navíc i dost běhavě a tlačí se do šancí. Takové výkony jsem od něj opravdu nečekal. Paráda :-)

Reagovat
ratusek

Ty jo, vy budete ještě nebezpeční. Když ne z ligy, tak z poháru do Evropy.

Reagovat
tnt03

Pohár je jasně daný cíl od vedení. Snad se nám to povede. Skupině EL jsme byli blízko dva roky zpět po postupu přes Kodaň a pak nás vyřadil jediný gól od Ajaxu (a to jsem doma neproměnili penaltu). Snad se nám ta skupina povede. Ten tým má drajv.

Reagovat
ondrasch77

Jednoduchá otázka, během Šilhavky už na to neměl.... Za Kluckého hrál stopera (jak jsme si všichni přáli), a za Rady udivuje, jak mu znova to DM sedí (už je potřetí za sebou jeden z nejlepších za FKJ)... ze začátku mě sralo, že z DM vytlačil Vojtu Kubistu, nicméně ten se do hry vrátí absencí Považance v dalším kole...

Reagovat
PavlíčeQ

Jinak Povy si odsedí trest už v poháru, takže záleží jak to Vojta ve středu zvládne, ale myslim, že to Rada nebude za týden chtít měnit a postaví znovu Povyho. Jinak se mi každým zápasem líbí víc a víc Vlado, podle mě náš jednoznačně nejlepší hráč.

Reagovat
tnt03

Vlado hraje skvěle. Souhlasím. Je vidět, že když se tým dostane do pohody a on hraje taky v pohodě, tak je lepší o parník. 1v1, konstruktivní, tvrdá střela, z dálky taky umí. Takže to chce novou smlouvu!! :-)

Reagovat
PavlíčeQ

No a hlavně mu podle mě prospělo, že je už delší dobu s týmem a že absolvoval celou přípravu. Na podzim přišel do rozjetý sezóny, každou chvíli jezdil na repre srazy a teď byl konečně delší dobu s týmem a to se krásně projevilo. Navíc na balkánce skvěle brání

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls

Reagovat
ratusek

ten Škoda je fakt idiot největšího kalibru Ale první zápasy se jim ne úplně provedly, samozřejmě se jim do Ostravy nechtělo. Chytře toho využili, nejeli tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
martin1

Idiot.

Reagovat
dinss

Zrovna Škodu jsem za kokota neměl ale ukázal se v pravém světle.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

docela by mě zajímala současná situace Sparty, kdyby se dala šance Radovi jedno vím jistě, Křéťa by byl tak o 200 milionu bohatší

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Piču, žongli a top 5 by bylo stejně v prdeli. Rada neumí anglicky říct ani “žongl” tak co by tam s tou afrikou a rumunama dělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Strama to neumí říct česky a v základu mu hraje přes 50% Čechů...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tihle hráči by tam vůbec nebyli . Já bych tu šanci např. s dvouletou smlouvou Radovi dal Je to dobrý trenér Spartě jméno Rada bylo malé ale

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele