Italský Janov oznámil příchod chorvatského trenéra Juriće

28.06.2016, 14:36
Aktuality
Ivan Jurić letos dovedl Crotone k historickému postupu do Serie A, italskou nejvyšší soutěž ovšem okusí v jiném klubu. 40letý kormidelník se vrací do Janova, jehož vedení dnes potvrdilo dohodu...

"Janov CFC oznamuje, že Ivan Jurić byl oficiálně jmenován do funkce trenéra prvního týmu. Asistentem trenéra se stane Stjepan Ostojić, práci technického spolupracovníka bude zastávat profesor Alberto Corradi. Prezentace pro média proběhne dnes 28. června v 18 hodin," oznámil dnes odpoledne italský celek.

Jurićovi svou pozici uvolnil Gian Piero Gasperini, ten se s Janovem po uplynulé sezoně rozloučil a zamířil do Atalanty.

Chorvatský kouč se vrací do známého prostředí, jelikož v Janově v minulosti hrával i trénoval. Jako aktivní fotbalista přišel před deseti lety z Crotone a o čtyři sezony později v dresu CFC také pověsil kopačky na hřebík.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co ten Zeman? Půjde k nejakemu tomu novackovi jak se psalo?

Reagovat
10

pochybuju, maximálně do Serie B...

Reagovat
El-Pistolero-68

Do repre.

Reagovat
Furia Ceca

Prej půjde k anglický repre...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele