Ital Buffon může překonat evropský rekord v počtu startů

24.03.2017, 09:35
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (39)

Přidat komentář
SpartaOvenka

Ital Buffon, nečekaně

Reagovat
Atlético de Madrid

kdyby nekdo treba nevedel

Reagovat
pantondavo

Iker Buffon.

Reagovat
Nišimura

Zase ĆTK Někdejšího spoluhráče z Juventusu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nezdá? Jsou někdejšími spoluhráči, byť jimi byl jen měsíc (Buffon přišel v červenci a Zidane odešel v srpnu 2001).

Reagovat
Nišimura

Právě, že to je naopak, pokud mě paměť neklame Měl jsem za to, že ta vysoká částka za přestup Buffona do Juve se odvíjela od vysoké částky za Zidana

Reagovat
smazaný uživatel

Klame. I kdyby to bylo domluvené dopředu, technicky je to tak, jak píšu a jak uvádí i ČTK.

http://www.transfermarkt.com/gianluigi-buffon/profil/spieler/5023

http://www.transfermarkt.com/zinedine-zidane/profil/spieler/3111

Reagovat
Nišimura

OK, stejně pochybuju, že o těchto jemných rozdílech v Čtk vědí Nehledě na to, že ti dva se teoreticky nepotkali ani v šatně Každopádně díky za vyvedení z omylu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že dá aj tých 185?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by nikoho jiného nepustil do branky, tak mu zbývá 6 zápasů kvalifikace, přpadně 2 v baráži, možná 2-3 v přípravě na MS a max 7 na MS (ale reálně tak 4-5). Takže čistě teoreticky by se na to číslo dostat mohl, ale ta pravděpodobnost asi nebude velká.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Casillas neztratil po Arbeolovém zranění formu, tak bych měl rekord on.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl to mít a je škoda, že nereprezentuje, pořád by mohl přidávat zápasy aspoň jako dvojka, pořád chytá dobře a je zkušený, což se hodí celému týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxně je Iker o 3 roky mladší a dostal se v počtu zápasů před Buffona, zároveň už ale téměř rok nereprezentuje a Buffon přidává další zápasy. A neřekl bych, že je Buffon nějak výrazně lepší, prostě na jeho kult více dají a nemá konkurenci. Ve Španělsku je více špičkových adeptů na tento post, i když i tak končit ještě nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Iker neskončil v repre, pouze už ho trenér nenominuje.

Reagovat
CHONG

Přitom místo Reiny by tam klidně být mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určitě, ani by mě nenapadlo, že Reina ještě bude leštit lavičku, když Casillas v repre nebude.

Reagovat
Kily

Reina dostává přednost kvůli tomu, že je to bavič a stará se o dobrou náladu a atmosféru v kabině

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice hezké, ale tak to může jezdit třeba jako klaun a můžou mu platit gáži za to i do dalších dekád, ale ne jako brankář připravený chytat, i když to také dokáže, ne ale lépe než Iker.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem pocit, že po EURU kde překvapivě nechytal, jelikož odchytal většinu zápasů i v přípravě před turnajem, oznámil, že končí, ale ruku do ohně bych za to nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Cituji Ikera: "Nikdy jsem neřekl, že končím. Lákalo by mne mistrovství světa 2018, na němž bychom měli Španělsko očistit po dvou posledních neúspěších na šampionátech v Brazílii a Francii."

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bych radost jako malý kluk, kdyby se v repre objevil, protože to by byl skoro zázrak. Pro hodně lidí je neprávem jedním ze symbolů posledních neúspěchů, dokonce i toho, kde chytal očekávány Gea a jak dopadl. Musela by to být trenérská osobnost, která by mu navíc věřila, ale kromě Bosqueho, který ho posadil také na lavičku vidím těžko někoho jiného.Prakticky každý trenér by si tím zbytečně nekomplikoval život a raději nominoval třeba někoho nadějného, tím se nic nepokazí a dá se to snáze omluvit. Jinak i kdyby v Portu chytal vynikajícím způsobem, tak na něj pořád budou ve Španělsku koukat, jako na bývalého reprezentačního brankáře ve fotbalově horší lize, třeba jak by od nás šel někdo chytat do Slovanu Bratislava ve 35 letech a podával tam solidní výsledky.

Reagovat
Furia Ceca

Já bych teda řekl, že Buffon výrazně lepší je...

Jinak ten evropský rekord stejně brzo překoná Sergio Ramos, mít 140 startů ve 30, to je fakt mazec... A Neymar má ve 24 letech snad už 80 zapásů.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ano, ale přece je to hráč v poli a také může po MS říct, že končí, tam je to hodně otevřené, i když nakročeno má slibně. U Neymara mám pocit, že brzo skončí, není to typ Buffona nebo Ikera, kdo to má v hlavě srovnané, u něj stačí málo, třeba pohádání s trenérem a končí, pak příide výpadek formy a po třicítce ho už jako útočníka nominovat nebudou např., ale ať odehraje co nejvíc.

Reagovat
Spasitel

Iker hral v lepšej lige a v tíme čo neakceptuje dočasný výkyv formy

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl dočasný výkyv, ale výkyv, který trval rok a půl. Dočasný výkyv akceptujeme, například Navas má výkyv půl roku, ale dáme mu šanci a věříme, že příští sezónu bude zase TOP.

Reagovat
johan14

Rátajú sa aj zápasy do ktorých nenastúpi? Lebo to nie je u mňa žiadny štart v zápase, keď niekto ho celý odsedí akurát tak na lavičke.

Reagovat
pistacik11

Tak Buffon mal obdobie, kde bol skoro dva roky vkuse zranený, až juve muselo brat na hosťovanie Abbiatiho

Reagovat
Spalovač šancí

Býval dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak. Neměl opouštět Alenku.

Reagovat
Spalovač šancí

Tak snad dá tu hlavičku ve finále Sýkorovi

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by být světovým rekordmanem, přece jen nějaký Hasan. Přál bych mu 200 zápasů, což by mělo být v pohodě, pokud by chtěl a nechystal se končit po MS. Pokud skončí, tak ani rekord podle všeho nepřekoná, přece jen 17 zápasů není tak málo.

Reagovat
johan14

Keď postúpia na MS ďaleko, tak sa to dá. Budú aj prípravné atď. A možno ani neskončí, zatiaľ je lepší jak Donadurma napríklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pořád nejlepší italský brankář, žádná konkurence jako v minulosti tam není, Donnaraumma se zatím jeví jako nový nástupce z řad o fotbalově několik generací mladších. Jinak měl i štěstí, že ta konkurence prostě nebyla.

Reagovat
Zark

na fotce je vidět, že kde je buffon, tam je dobrá nálada

Reagovat
Furia Ceca

Tak to je evidentně známo, že s Gigim je vždycky sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Alena se určitě také hodně nasmála.

Reagovat
Furia Ceca

Nevím jak na ten závěr - ale jinak určo ano.

Reagovat
johan14

Z tých čo sú pred ním, Hurtado je jediný za niečo stál.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by fajn, kdyby se dostal na celosvětový trůn, protože takoví no name borci, co tam jsou teď, vypadají na těch místech fakt nepatřičně. snad tedy no...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele