Island potvrdil jmenování trenéra Hamréna

08.08.2018, 16:56
Aktuality
Erik Hamrén se stal novým trenérem islandské reprezentace. Bývalý dlouholetý lodivod národního týmu Švédska u kormidla ostrovního celku nahradí Heimara Hallgrímssona, obě strany podepsaly dvouletý kontrakt...

Druhý jmenovaný se ujal Islandu na podzim roku 2013 a následně se skromným celkem přepisoval historii. Islandská reprezentace pod jeho vedením nejprve postoupila na mistrovství Evropy před dvěma lety, kde následně dokráčela až do čtvrtfinále, postoupila navíc i na nedávný světový šampionát.

Na ruské půdě se však Islandu nedařilo, když ze tří zápasů vybojoval pouhý bod a obsadil poslední místo ve skupině D, načež trenér Heimar Hallgrímsson ze své funkce odstoupil.

Nyní už má Islandský fotbalový svaz jasno o jeho nástupci, kterým byl jmenován Erik Hamrén, jenž naposledy působil jako technický ředitel v Mamelodi Sundowns, má však bohaté reprezentační zkušenosti, neboť mezi lety 2009 až 2016 působil jako trenér Švédska.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Související články

Reagovat
TheMally11

Reagovat
smazaný uživatel

fajn

Reagovat
El-Pistolero-68

Takže zubař se vrací do ordinace?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele