Isla se vrátí do Juventusu, OM na něho dle agente nemá peníze

26.03.2016, 18:07
Aktuality
Jenom jeden rok stráví v Marseille Mauricio Isla. Olympique si chilského reprezentanta před letošní sezonou vypůjčil na hostování z turínského Juventusu a nebude usilovat o prodloužení spolupráce, důvodem je finanční situace slavného francouzského celku...

"Marseille Islu z Juventusu nekoupí, a to i přes jeho dobré výkony. Klub je ve špatné ekonomické situaci, Isla se tak v létě vrátí do Itálie," řekl agent Claudio Vagheggi.

27letý záložník či krajní obránce nezačal na jihu Francie dobře, po několika kolech se ovšem usadil v základní sestavě a na svém kontě má 21 startů v Ligue 1, v nichž dal i dvě branky.

Isla se hráčem Juventusu stal před necelými čtyřmi lety po příchodu z Udinese. Marseille nepředstavuje jeho první hostování, už v loňské sezoně byl zapůjčen do anglického Queens Parku Rangers.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (43)

Přidat komentář
Israha

Jsem měl celou dobu za to, že přišel na trvalý přestup...

Každopádně tohle je dost smutná situace, aby jeden z největších a nejtradičnějších klubů ve Francii neměl prachy na v Juve přebytečného hráče, jehož cena nemůže být vyšší než nějakých 10 mega euro. Kor když je jeden z asi tak tří nebo čtyř hráčů, na jehož výkonech by se dalo stavět...Labrune ven a klub prodat!

Reagovat
smazaný uživatel

*rozprodat

Reagovat
smazaný uživatel

Takže N'Koulou a Batshuayi jistý prodej.

Reagovat
Zaschrona

N'Koulou ma smlouvu jen do konce sezony.

Reagovat
Murtago

Kdyby mu někdo zlomil haksnu, vsadim se, že by prodloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Aha...takže po sezoně zadara do Anglie. Pro takovej Liverpool nebo Arsenal by byl platinovej.

Reagovat
Paul Anka

No a skončí v Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Do Champu asi nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

A co tahhle transakce v podobě výměny za Leminu? Isla se do Juve vracet nechce, zvlášť když se mu daří. Lemina v Juve chce taky zůstat. Teď se jen dohodnout.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taky jde o to, jestli si Juventus chce nechat Leminu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, jen se dohodnout. Je to jen myšlenka. Ale nemuselo by to být špatné řešení, aby OM nemuseli zbytečně utrácet.

Reagovat
Israha

Sice si myslím, že Lemina má vzhledem ke věku a potenciálu vyšší hodnotu, než Isla, ale OM si nemůže moc vyskakovat, takže by to bylo pro všechny strany výhodné řešení...pak je ale otázka, nakolik chtějí v Marseille dávat Islovi delší smlouvu, když v podstatě nikdo neví, co se v tom klubu v dohledné době bude dít.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus má na Leminu tuším opci 9 milionů, takže se stačí dohodnout na vhodné částce za Islu a pořešit rozdíl. I kdyby jim do OM měly z Juve přijít třeba 2-3 miliony nazpět. Ale záleží na koncepci OM, kudy budou směřovat.

Reagovat
Israha

To je právě to, o nějaké koncepci tam teď z povolaných lidí nemá nikdo ani šajna...

Reagovat
Noustress

19:11 Juventus chce Leminu na další hostování

Záložník Mario Lemina letos hostuje z Marseille v Juventusu, sám stojí o prodloužení působení v Itálii a podobně se na situaci dívá také Stará dáma. Ta má opci na přestup za devět a půl milionu eur, dohodu s francouzským celkem by ale ráda pozměnila a po letošní sezoně raději jenom prodloužila hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

... a ve hře by mohlo být i prodloužení hostování, to by bylo taky fajn.

Reagovat
czech_mira

Kvalitní hráč, ale na základ Juve to není

Reagovat
Zaschrona

Jak kvalitni hraci jsou Mandanda a N'Koulou? Obema konci dle Transfermarktu v lete smlouva - na ktere kluby kvalitou, dejme tomu v Anglii, maji? A podobne, jak na tom jsou Batshuayi a N'Koudou?

Reagovat
Israha

Mandanda - top brankář, rozený lídr, dokonalý reflex a mrštnost na čáře, slabinou někdy bývají centrované míče a dříve míval i horší rozehrávku, ale v tom se zlepšil. Kdo ho přivede, získá obrovskou kvalitu.

N'Koulou - poslední dvě sezony šel dolů, hraje bohorovně, nedůraz střídá se zbytečnými fauly a tak nějak se na něm podepisuje defenzivní mizérie celého klubu. Přednosti - technika, rozehrávka, myšlení při hře. Nedostatky - slabý ve vzduchu, občas se snaží být konstruktivní až moc, a to dost neúčelně.

Batshuayi a N'Koudou jsou supertalenti, kteří mají potenciálu jak kráva, ale musí se naučit stabilizovat výkony a zvýšit herní efektivitu.

Reagovat
Murtago

Reagovat
Zaschrona

Diky. Tak to bych si skoro vsadil na to, ze Everton pujde po N'Koulouovi naprosto tutove, podobny popis lze uplatnit na vsechny stopery, ktere Martinez privedl, idealni obrance, ktery ma problemy ve vzduchu, ale rozehravka mu nedela proble - teda az obcas jo.

A teda vidim, ze fandis Realu - mel by Batshuayi nebo N'Koudou na Real, minimalne vyhledove?

Reagovat
Israha

To se celkem těžko posuzuje. U N'Koudoua úplně, ten má 21 a zatím hrál opravdu dobře cca půlsezonu, vcelku dost se na něm negativně podepsalo to, že najednou byl pasován do role toho, kdo má mužstvo táhnout, když se ostatním přestalo dařit. Podle mě na to mentálně mít úplně nebude.

Batshuayi je trochu jiný případ, ten by s lepší zálohou za sebou mohl být zabiják ve vápně i celkem nečekaně efektivní nahravač, letos má z pozice hrota nejvíc áček v týmu, nabírá je držením balonu ve vápně a vázáním protihráčů, přičemž pak nahraje do druhé vlny. Jen ta stabilizace výkonů...ze třech zápasů má jeden skvělý a produktivní, druhý herně kvalitní, ale neefektivní, a třetí, kdy je vidět jenom tehdy, když mu pomezní mávne ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba skonci maximane ve stredu tabulky premier league.

Reagovat
Israha

Lyon fans gonna hate

Reagovat
Langi

no...a Laca pujde, dost mozna, s nima

Reagovat
Uwe háže buly

Mandanda by byl podle mě pro vás ideální, zkušenej golman za pár šušňů, akorát je to krátkodobý řešení. Pro N'Koloua je podle mě v současnosti Marseille strop.

Reagovat
Israha

Mandanda bude mít 31...a jako mnoho jiných, mám z něj pocit, že s věkem se spíš zlepšuje. Klidně takové čtyři roky ještě na téhle úrovni může chytat.

Reagovat
aurelio

Mandanda musí ostať, to je jedna z posledných istôt vo futbale

Reagovat
Israha

Jsem realista. V téhle potápějící se lodi se mu nebude chtít zůstávat, zvlášť když letos podává výkony, po kterých si ho zástupci jiných klubů budou všímat.

Reagovat
aurelio

V poslednej dobe mi trochu zišiel z očí a pri pohľade na situáciu v súčasnom Marseille by som sa ani nečudoval, keby chcel odísť, ale bol by som rád za trochu futbalovej romantiky a fanúšikovia OM by si podobnú legendu zaslúžili.

Reagovat
Israha

Jo, to jsme si my fanoušci mysleli, že pro nás bude Valbuena...a jak to dopadlo

Reagovat
Pipo123

Do Lazia, vždy som ho tam chcel a vždy budem chcieť, on síce v Juve vyzerá ako tragéd, ale v Chile hraje vždy jak pánko

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
FC Porto FC

OM půjde asi pěkně do kopru po sezoně

Reagovat
Noustress

to už šli po tej predchádzajúcej a celkovo to je už taký dlhodobejší trend, snád príde nový majitel ktorý ich vráti do top 3 :)

Reagovat
FC Porto FC

pokud odejde Isla, Batshuayi, Mandanda, N Kolou tak toho z OM asi moc nezbude. Navic na hostování Thauvin, Lucas Silva, Cabella, Manquillo, De Ceglie to OM přitáhne za léto 10 nových hráčů ?

Reagovat
smazaný uživatel

smrdí to Magathem co?

Reagovat
smazaný uživatel

Batshuayi by mohl do Liverpoolu a pryč s Bentekem ! A N' kodou hlavne někam, kde bude hrát né Real! Navrhoval bych Arsenal, jenže tam se zraní a bude mít po karieře to je v Arsenalu tutovka Takze mozna Lester když budou hrat LM nebo Sevilla napřiklad jistej zaklad, kvalitni tym

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Teba som chcel v 2011 do Chelsea.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele