Irsko dostalo víc, než si zasloužilo, řekl Conte po prohře Itálie

23.06.2016, 18:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (39)

Přidat komentář
Error

*vítěze čeká Německo a pak Anglie

Reagovat
hawk

no tak Anglii pokud se nemýlím čeká už pouze jeden zápas

Reagovat
Elliasson

Kdyby nehráli s Islandem, tak souhlasím.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

To nic proti Itálii, ale říct, že si zasloužili remízu... To chce hodně růžový brýle. Irsko vyhrálo zcela zaslouženě a jsem za to rád. Navíc jak Italům na konci tekli nervy... Hnus toto.

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

"...jdete na Španělsko, vítěze čeká Německo" bratia za takový prohlášení byste ho měli pohřbít ve čtvrtfinále.

Reagovat
olis

ty kokotko, uz sa tesim jak vas zase posleme domov vo stvrtfinale, namysleny idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Za co je namyšlený idiot? S ohledem na výkony a šance obou týmů by zápasu skutečně slušela více remíza. Zatímco Insigne trefil tyč, Brady trefil bránu... A Slovensku sice přeju postup, ale nevěřím, že přes Němce projdou. To vítězství 1 z 10 zápasů proti týmu jako je Německo si kluci už vybrali, bohužel. Ale naděje umírá poslední a rozhoduje se na hřišti, ne na papíře, jak říká kupříkladu tebou označený idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

namyšlený prostě je, kopáči ze serie nezvládnou ani slabé Iry a už si otvírá hubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti kopaci zatial predvadzaju lepsie vykony ako "hviezdy" z albionu.

Reagovat
smazaný uživatel

jakože betonovali proti marným Švédům v prvním poločase a náhodně se ukopli? :D Belgie je také tlačila a betonovali... Albion válcoval všechny svoje soupeře, kteří betonovali proti Albionu, dokáže tohle tvoje hlavička zpracovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Hej videl som ako hral hrdy albion proti Slovensku. To bol veru iny valec, ked nam nedokazali strelit gol. Pritom od 80 min. sme hrali prakticky deviati, kedze Mak uz len kracal. Plus Weiss ako prestupil do Kataru ci kde to, tak este ani raz nehral cely zapas, kedze kondicne na to nema, aby vydrzal cely zapas (hral do 78 mintuy co je nanho privela). Takze tragicki anglicnania mali probelm sa presadit proti deviatim slovakom skoro cely druhy polcas. Dalej k nasmu timu resp. vykonu ani nema cenu sa vyjdrovat, pretoze nemas ani len potuchy o nasom time.

Zjavne si nevidel ani jeden zapas Talianska, kedze si absolutne nevystihol priebeh zapasov Talianska. Suma sumarum, chod si trollovat pod clanky s albionom.

Reagovat
smazaný uživatel

bože, co na tom nechápeš, jde o to projev síly... SK betonoval celý zápas, Rusové také, Wales také... Itálie betonovala proti Belgii, proti SWE první poločas, Irové ji přehráli, jsi tak dementní?

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazuješ pouze svoji malost.

Reagovat
smazaný uživatel

tu ukazuje Conte brečením o losu a výkony itálie, kde betonuje a hraje na brejky proti slabším soupeřům

Reagovat
smazaný uživatel

Pokračuj.

Reagovat
olis

myslel som na to slovensko, ze ich automaticky odpisal

Reagovat
smazaný uživatel

Když se poptáš lidí, tak koho myslíš, že ti poví, že postoupí, Němci, nebo Slováci? Je to celkem jasné, jaké se dočkáš ve většinové míře odpovědi. Mimochodem je to o interpretaci textu a ČTK to nepřeložila zrovna správně.

"It’s certainly strange to win the group and find ourselves in the same half of the draw as Spain, Germany and France.”

Takže asi tak.

Reagovat
olis

no tak ked to neprelozili spravne tak je to samozrejme o inom, keby to povedal tak ako je to napisane tu tak by to pre mna namysleny idiot bol, je mi jasne ze 99% ludi povie ze pojde dalej Nemecko ale reprezentacny trener by mal chovat respekt ku vsetkym timom

Reagovat
smazaný uživatel

Contemu je úplně jedno, jestli jde o Slovensko, Německo, Španělsko nebo Zimbabwe, on se na každého soupeře připravuje na 100 %. On chová respekt ke každému soupeři. A jak jsem uvedl, on si hlavně s trpkým úsměvem posteskl, jak je los zvláštní v tom, že ve stejné části pavouka jsou zrovna Itálie, Španělsko, Německo a Francie, přičemž je teoretický postup právě přes Španěly na Němce až na Francii. Nikde netvrdil, že to Němci mají jisté.

Reagovat
smazaný uživatel

mu je to jedno, když už se provařil betonem i proti SWE a IRE

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš ponětí, o čem mluvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydržel jsem pouze první půli, která navazovala na šílenost se Švédskem. Jediná akce od Italů za poločas. Reprezentovali se s ještě větší "vášní", než Češi. Zápasu by opravdu remíza neslušela.

Reagovat
smazaný uživatel

S přihlédnutím k první větě nechápu, proč na mě reaguješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže druhá půle se nějak dramaticky změnila a Italové byli králové trávníku? Pokud ano, tak se hluboce omlouvám za reakci.. Jen mi prostě přijde, že Conte poslední dobou víc brání své pojetí fotbalu, než aby řekl "to byl hnůj" - viz Švédsko - a něco zlepšil..

Reagovat
smazaný uživatel

On nebrání pojetí svého fotbalu, on brání ty kluky, co na hřišti bojovali. To za prvé.

Za druhé, zápas se Švédskem se odvíjel od toho, jak hráli Švédové a jaké dispozice Conte v hráčích má. Když ti švédský střed hraje pár metrů před stopery a de facto ti tam zavřou útočné duo, které je odříznuté a nemá jak prosadit svoji hru, pak s tím moc dělat nejde. Hru tvoří Bonucci a hraje to na kraje případně na jednoho z dvojice v útoku, který pak ve spolupráci s druhým nebo box-to-box hráči rozvíjí hru dál. Jenomže Švédové na ten hluboký trpěli sami a hlavně trpěl Zlatan, kterého absolutně nikdo nepodpořil. Po tom utkání mimo jiné třeba Buffon řekl, že by mu víc slušela remíza.

Za třetí. Irové hráli od první minuty tvrdě. Bonucciho napadali vysoko, stále byli u něho. Odstřihli tím tvůrce hry. K tomu navíc zařezávali Bernardeschiho, který neměl takřka žádný prostor, často se u něho scházeli i dva hráči. Tímto Irové odřízli dvě základní věci útočné fáze Itálie, tvůrce a rychlé křídlo. Záloha Florenzi - Motta - Sturaro není ani v nejmenším tvůrčí. Motta je skvělý do kombinace, ale potřebuje mít podporu v technicky slušném střeďákovi, alespoň jednom, aby dokázal přispět k převaze ve středu hřiště. Jenomže střed hřiště byl rozbitý. Z obou stran nepomohlo hřiště, které bylo v otřesném stavu. Jak Irové, tak Italové hráli hroznou holomajznu. Jediné, z čeho si Irové vytvářeli šance bylo dostupování, vytváření tlaku na soupeře a těžení ze standartek. "Tvořili" destrukcí soupeřovy rozehrávky. Jejich největší šance, jak obě v první půli, tak další ve druhé půli, přišli z rohu nebo z přímého kopu. Jinak hráli stejný "hnůj", jak ty tvrdší, jako Itálie. Gól padl z protiútoku do otevřené obrany s chybou brankáře, když se Itálie konečně vymanila, za Insigneho a El Shaarawyho přispění, z fyzické hry Irů, kterým pomalu docházely síly. Hoolahanův centr byl skvělý, stejně jako náběh Bradyho, ale brankář tomu mohl zabránit.

Takže příště vnímej kontext, anebo na mě nereaguj.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Nebudu to dál rozvíjet..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v druhom polcase trafili tyc a mali aj sance. V podstate Iri dali gol, ked Taliani mali viac sanci a vobec to nevyzeralo nato zeby Iri mali dat gol.

K tomu hnoju asi tolko, ze ani napr cesi v zalohe s Pavelkou, Dockalem ci Krejcim moc kreativity nepredvedu, alebo my s Pecovskym, Gregusom .... Na ihrisko prisel Insigne s faraonom a gol bol na spadnutie v Irskej sieti.

Reagovat
kiwwi

skor nepostupi Taliansko cez Spanielsko ako my cez Nemecko

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tip.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Visca el barca

doufám, že Španělé postoupí. Itálie bude jen bránit a bránila by úplně stejně i proti Německu. Naopak bych byl velmi zvědav na konfrontaci Německo Španělsko. Tak snad to klapne. Itálie od prvního zápasu hraje fakt hnusně. Španělé se poslední match taky dvakrát nepředvedli. ale snad rozhodne kvalita půjdou dál

Reagovat
veikko

Já doufám, že Slováci Němčourům natrhnou pr*el.

Reagovat
Visca el barca

Tak to já taky, ale nevěřím tomu

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rad ,že Conte ide pryč ,bo co trenuje Italii ,na to se neda divat ,už v kvaldě hral hnus ,nechapu že nenajde lepši hrače ,obrana a utok o.k.střed o ničem

Reagovat
DelPiero137

Spanieli hraju okolahodiaci futbal cely turnaj Aby po europy nezaspalo pri ich ultra zabavnom futbale.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele