Inzaghi: Liga mistrů je něco speciálního

17.09.2007, 09:49
Aktuality
AC Milán vstupuje do letošní sezóny Champions League jako obhájce nejprestižnější klubové soutěže. Jednou z opor Milána bude i kanonýr Filippo Inzaghi, který rychle zapomněl na víkendovou remízu v Sieně a těší se na boje v Lize mistrů.

Inzaghi odehrál v Sieně jen několik minut, trenér Ancelotti ho šetřil na Ligu mistrů, kde AC hraje v týdnu s Benfikou Lisabon. "Jsem víc než kdy jindy přesvědčen, že pro nás je Liga mistrů speciální soutěž," básní Inzaghi. "Je to něco magického. Pro svoji kulisu a emoce, které cítíte."

Zápas v Sieně vyrovnalo AC až v nastaveném čase, Inzaghiho však bodová ztráta příliš nevzrušuje. "Sezóna pro nás začíná až v úterý," usmál se. "Doufáme, že nabídneme našim fanouškům strhující bitvu."

"Odpovědnost se zvyšuje, ale právě odpovědnost nikdy nevystraší náš tým," je si jistý Inzaghi ohledně možného tlaku na obhájce trofeje. "Samozřejmě cítíme trošičku adrenalin, ale hlavně se těšíme. Budeme hrát skvělé zápasy."

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Marek Hamšík je zatím devátým nejlépe známkovaným hráčem Serie A, mezi záložníky je dokonce čtvrtý!

Reagovat
HOST*bistinko

No jo este dalsich 10 takych Hamsikov a snad to niekam dotiahneme...

Reagovat
Shevchenko

"Sezóna pro nás začíná až v úterý," K tomu není co dodat, oni tu ligu prostě vyhrát nechtějí.

Reagovat
sansiro

Dej jim trochu času. Remíza v Sieně byla nakonec dobrá, spíše škoda, že jsme neporazili fiálky. Další kolo AC vyhraje!

Reagovat
smazaný uživatel

..a přitom by to potřebovali jako sůl..v LM se nemusí vydařit 2 zápasy a je po sezóně, takže já bych se rozhodně v prvé řadě věnoval Serii A.

Reagovat
HOST*inzaghi

no tady ta věta se mě taky moc nelíbí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele