Interu několik týdnů nepomůže zraněný Brozović

07.02.2017, 18:58
Aktuality
Marcelo Brozović si na zhruba čtyři až šest týdnů nuceně odpočine od fotbalu. Chorvatský reprezentant si z nedělního ligového utkání s Juventusem odnesl zlomeninu prstu...

Šlágr třiadvacátého kola italské nejvyšší soutěže ovládla zásluhou jediného gólu Juana Cuadrada "Stará dáma" a upevnila si tak suverénní pozici na čele pelotonu.

Inter zůstává na páté příčce, během nadcházejících týdnů mu pak nepomůže Marcelo Brozović, jenž musel po necelé hodině hry nuceně ze hřiště a podrobné vyšetření nyní odhalilo zlomeninu prstu na noze. "Marcelo Brozović zamířil na rentgen, který ukázal zlomený prst na noze. Zranění budeme vyhodnocovat během několika dalších týdnů," stojí na webu Interu.

Kromě Brozoviče pak Nerazzurri přišli ještě o Ivana Perišiče a Maura Icardiho. Zmíněná dvojice se tak vehementně dožadovala odpískání pokutového kopu, až od vedení Serie A vyfasovala trest na dva ligové zápasy.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Inter mám rád, ale tohoto idiota, už by měli kopnout do prdele.

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

Takže důvodem, proč se při střídání tvářil jako samolibej kretén možná nebyla arogance ?

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid sa zaujima o Pietra Zielinskeho z Neapolu. Podla youtube je to zaujimavy hrac, ale radsej by som pocul nazor fandov Serie A. Co si o nom myslite, mal by na Real, popripade ako nahrada Iniestu v Barcelone ?

Reagovat
olis

70

Reagovat
smazaný uživatel

70 je jeho cena, ci ?

Reagovat
olis

j

a talentu ma kopu, teraz ide kazdym zapasom hore, tazko ale v tejto chvili povedat kde je jeho strop

Reagovat
jany kozak

aka je myslis sanca ze v buducej sezone bude ta zaloha v zlozeni Hamsik- Diawara- Zielinski?

Reagovat
olis

tazko povedat, o Zielinskom a hlavne o Diawarovi si zatial nerobim ziadne iluzie, ak po nich zacnu ist bohatsie kluby tak nic nie je iste, ale myslim ze ADL urobi vsetko pre to aby ich este toto leto udrzal aj ak by chceli odist

Reagovat
Deki

Dej se brzo do kupy. Naštěstí máme náhradu v podobě rozehranýho K-Doga.

Reagovat
Nuno čomes

Tak jak ho tady vidíte? Jednou se nadává, pak když se zrání tak se doctu ze to je skvely hráč. Já osobně ho nemusím, nepřesvědčil mě, zahrát jeden zápas z pěti je opravdu k ničemu. Ještě je to nesympatak. Gaglio je jiné kafe.

Reagovat
lnterista

Ja ho mam rad ale mohl by stabilizovat vykony. Osobne ted mam rad kazdeho naseho zaloznika(z tech co hraji) a doufam ze zadnej neodejde

Reagovat
Deki

někdo tu napsal, že Brozo je dobrý hráč, ale v ničem vlastně nevyniká. to je podle mě asi to nejvystížnější, co na jeho adresu můžeme napsat. oběhá toho hodně, až se někdy divím, jak je to možný, ale pak zkazí přihrávku na 4 metry. nesympatický? asi ano. přijde mi hodně namyšlený, dle mě bere Inter jen jako přestupní stanici a vidí se někde v boji o titul v PL. nasral mě po zápase EL na podzim, kdy byl vyřazen z týmu a postoval na instagram fotky s kun*ou bezprostředně po pohranym zápase jako by nic. pokud někdo v létě nabídne 30+, asi bych se moc nerozmýšlel...

Reagovat
cresposuper

Podla mna je dolezity, on pokryva z nasich hracov najvacsi priestor na ihrisku a ma neskutocne pluca. Len potrebuje mat istotu za sebou (Gagliardini) a kreativnejsich hracov pred sebou- on musi hrat klasickeho B2B , potom bude top.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
snuff24

Už jsme měli v týmu větší nesympaťáky.. Momentálně ho vidím spíš na lavičce skz Gaglia a K-doga, kterej konečně ukazuje svoji hodnotu. Rozhodně bych se ho, ale nezbavoval potřebujeme i kvalitní náhrady a né mít zase lavičku plnou Marigů,Kuzmanovicu apod. Pokud se mu, ale nebude líbit nejistota základu, tak ať si jde.

Reagovat
Nuno čomes

Diky za názory chlapi

Reagovat
Panděvova ofina

Nesympatický je, ale má výbornou střelu ze střední a trhnul i nějaký rekord v počtu uběhaných kilometrů , myslím, že to byl minulý ligový zápas proti Juventusu, takže výdrž tam asi taky bude. On sám má hrozně rád Lamparda a prý chce být jednou jako on, tak jsem zvědavej. Každopádně mi občas na hřišti vadí, paradoxně tím, že má strašně nestabilní výkony a často se veze s neúspěchem

Reagovat
smazaný uživatel

kedze ja fandim dost chorvatom tak mam rad aj jeho, kto by tvrdil, ze je to zly hrac tak je asi retardovany. ja by som bol rad aby ostal, otazka je, ze co za revoluciu chystaju v lete cinania, aj ked vraj chcu kader len doplnit. moc ale neverim, ze sa uspokoji s lavickou.

zalohu mame momentalne ale velmi dobru, najradsej som asi za K-Doga, lebo pomaly ale isto zapchava huby kritikom a Joao Mario ma nasmerovane byt superstar. a Gaglio je jeden z nasich najlepsich nakupov od Icardiho

Reagovat
snuff24

Gaglio mě sakra překvapil, čekal jsem, že v tuhle dobu bude mít odehráno všehovšudy 2 poločasy a vlétě pujde někam hostovat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele