INTERNETOVÉ STRÁNKY PETRA ČECHA

05.10.2004, 16:08
Aktuality
Chcete vědět jaké je ideální jedenáctka Petra Čecha? Jak prožíval nedělní zápas s Liverpoolem, nebo kdo je to Max? Nebo se Chcete radši zeptat přímo Petra? Pro všechny fanoušky Petra Čecha, Chelsea a fotbalu vůbec jsou tu nové internetové stránky, které nemají v Česku obdoby...

Na křest stránek www.petr-cech.cz si Petr odskočil před utkáním s Rumunskem a přizval si k tomu kamaráda z reprezentace Tomáše Hübschmana. Naleznete zde komentáře všech zápasů Chelsea v Premier League i Lize Mistrů a také osobní deník, který přibližuje dění ve světovém velkoklubu. Dále se můžete těšit na rozhovory, fotografie a dokonce můžete českému reprezentačnímu gólmanovi sami napsat. Navíc můžete i soutěžit o ceny a další zajímavosti...

Popřejme Petrovi, ať na svých stránkách může prezentovat co nejvíce fotbalových i osobních úspěchů a ať si stránky uchovají svoji vysokou úroveň.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak jako 'kdo je to Max'? vždyť to už přece víme :)

Reagovat
HOST*Ondra Valošek

kromě Petra Čecha má také stránky www.pavelnedved.cz

nebo Šmicer, Berger či Šimák tak jaképak copak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele