Inter: Nedostali jsme nabídku za Perišiče

29.05.2017, 22:58
Aktuality
Ivan Perišić patří k oporám Interu Milán, podle posledních zpráv pak o jeho příchodu začal jednat Manchester United. Sportovní ředitel italského velkoklubu Piero Ausilio ale něco takového vyvrátil...

Chorvatský reprezentant přišel do Interu na začátku minulého ročníku a okamžitě se zařadil mezi nejvýraznější hráče Nerazzurri a to samé platilo i uplynulou sezónu.

Perišić zasáhl do šestatřiceti ligových utkání, ve kterých zaznamenal jedenáct gólů a společně s útočníkem Maurem Icardim patří k hlavním ofenzivním zbraním.

Toho si logicky začaly všímat i ostatníé evropské velkokluby, zájem o 28letého záložníka má údajně mít hlavně Manchester United. "Zatím jsme neobdrželi žádnou oficiální nabídku. Média mají vždycky zaručené informace, ale zatím nemám co komentovat," řekl sportovní ředitel Pierro Ausilio, podle kterého chce Inter spíše posilovat. "Chceme vybudovat silný tým a nechceme tak oslabovat. Nemáme hráče, kteří by byli určeni k prodeji," vysvětlil funkcionář Nerazzurri.

Autor: Jiří Vojík / espnfc.com

Komentáře (329)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele