Inter je poprvé za pět let na správné cestě, tuší Handanović

25.02.2017, 15:37
Aktuality
Velký zápas je zítra večer na programu v Itálii - Inter Milán doma vyzve AS Řím ve snaze učinit důležitý krok za účinkováním v příštím ročníku Ligy mistrů. I kdyby to ale nakonec nevyšlo, brankář Samir Handanović věří, že Nerrazzuri konečně zase čekají léta stability...

Inter Milán aktuálně na třetí Neapol ztrácí šest bodů, na AS Řím dokonce osm, a spíše se musí ohlížet dozadu, kde Laziu stačí umazat jednobodové manko a černomodří rázem mohou být dočista bez pohárů.

"Bude to velmi složité, neboť jsem je v uplynulých týdnech viděl nasázet čtyři góly Fiorentině, Villarrealu a Turínu. Zároveň ale žádné padavky nejsme ani my," varuje slovinský gólman.

"Když jsme na sebe narazili zkraje sezony, bylo to hrozně otevřené, hrálo se nahoru-dolů bez pořádného systému. Prohráli jsme kvůli standardce a Olimpico opouštěli naštvaní, protože jsme cítili, že jsme mohli vyhrát," vrací se za podzimním setkáním Handanović.

Dlouholetá opora milánských krom toho nezapomněla pochválit Římany za to, jak přenášejí do reality taktické představy Luciana Spallettiho, zároveň ovšem vyzdvihla také svého kouče Stefana Pioliho, který prý hned jakmile dorazil, mužstvo pozvedl. Hráče měl dle Handanoviće již dopředu pefektně nastudované.

"Dává nám výjimečnou dávku motivace, v čemž mně osobně velmi pomáhá ten fakt, že je fanouškem Interu. Vytváří pozitivní energii a sám si je vědom, že je to jeho velká šance," pochvaluje si Handanović, který zároveň nemá nejmenší problém ani s čínskými majiteli.

"Noví vlastníci nepřináší pouze peníze, všechno se podřizuje dlouhodobému úspěchu. Poprvé za pět let mám dojem, že je Inter na té správné cestě. (...) Zhang Jindong je charismatický a pokaždé, když k nám promluvil v šatně, následně jsme vyhráli," zdůrazňuje 32letý brankář.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (48)

Přidat komentář
Furia Ceca

Zhang Jindong je charismatický a pokaždé, když k nám promluvil v šatně, vyhráli jsme," zdůrazňuje 32letý brankář.

Chápu to správně, že do kabiny chodí jen po vyhraných zápasech?

Reagovat
Pinturicchio

Ne.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
snuff24

Reagovat
niflheim

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Votas

to je jak kdybys napsal: Navigace říká zatočte doleva, chápu to správně, že mám zahnout vpravo?

Reagovat
Furia Ceca

To není ale dobrej příklad...

Přečti si tu citaci ještě jednou a odvoď si ten význam úplně doslova!

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bodeď by ne, když se tam přehrabujou v penězích

Reagovat
smazaný uživatel

teď je vyndá Řím,pak Atalanta a Turín a budou zpátky nohama na zemi, od golmána to jsou skutečné kecy z kleci

Reagovat
snuff24

co meleš ?

Reagovat
smazaný uživatel

věříš Interu ? já naposled před sezonou....

Reagovat
snuff24

Před sezónou přišel FDB tomu nevěřil absolutně nikdo a taky to dopadlo dle očekávání....Pioli konečně těží z kvality kádru, dokázal zvednout plno hráčů např. K-dog byl na odpis, teď patří k nejlepším hráčům, D ambrosio byl na zabití (teď je jen na facku)....navíc i herně to je uplně jinde než dřív, je tam konečně vidět nějaká taktika, nějakej záměr trenéra, hrajeme pohlednej útočnej fotbal.Nejsou to jen holomajzny jak pod Mancinim. Z posledních 10 zápasů v lize- 9 výher -1 porážka po vyrovnané bitvě s Juventusem a jenom 3 obdržené branky. Dobré je, že si to teď všichni aspiranti na ligu mistrů rozdají mezi sebou, tak uvidíme jestli na to vážně máme. věřím, že jo FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kattos

Strasne precenovany gólman

Reagovat
smazaný uživatel

ve Fifě asi jo, jinak zas tak velkej zvuk nemá..... spíš dlouho zakopanej v průměrným kádru,takže se nemohl ukázat na scéně a letos Inter v EL větší fail než Ranieri a Leicester

Reagovat
pistacik11

Tak ani trochu, veď je dlhodobo s Buffonom najlepší brankár v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Taká blbost handovic je nula

Reagovat
Juan Román Riquelme

Kvoli tomu sa registrovat......

Reagovat
prevadec spojitosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
The Krupy

Veď tí sú na správnej ceste už päť rokov, tak o čom hovorí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ach moj boze ta naivita

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Superme

Uvidíme jaké budou v létě na straně Interu příchody. Každopádně pokud někdo bude v budoucnu konkurovat Juventusu, tak jednoznačně Inter. Navíc se kolem něj hovoří o parádních hráčích ... Rodriguez, Muller, Manolas, Verratti, Bernadeschi, ...

Reagovat
Juan Román Riquelme

Tak Rodriguéz az taka velka vyhra nie je. Interisti nadavaju na Nagatoma, ale RR takisto nie je ziadny jackpot. Ano, smerom dopredu je super, ale dozadu to vyrazne pokulhava.

Müller, Veratti, Bernadeschi a Kostas su len utopiou, stali by fakt neskutocne prachy a co si budeme klamat, bez realnej sance na uspech v PlayOff Champions League do Interu urcite nepojdu/Firenze a Roma ich predaju za 50+ do Anglicka, Mordoru, Bayernu, PSG alebo Realu.

Takze vlastne ako tak realny je Gonza a ten by proti sucasnym Mirandovi s Jeisonom urcite nebol upgrade a ani jeho vek nehra do karat....Emocie bokom, na stopera by bol slusnou volbou Skriniar, ktory by casom mohol nahradit Mirandu. Je odskusany ligou, hra pomerne spolahlivo a priestor na zlepsenie je u neho nezanedbatelny.

Reagovat
Panděvova ofina

Zajímavé, že tu na adresu golmana Interu přispívají uživatelé, které jsem tu snad ještě nikdy nezaregistroval

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že sa inter dostane tento ročnik do ligi majstrov no v za tie letne prestupt moc niesom nechcel by som do interu bernadeskiho, verratiho. Na druhu stranu by som bol rad keby sa predal banega,nagatomo,ansaldi,palacio, a ten sainsbury nech sa asi radsej vrati do ciny ale nechcem ho odsudzovať kym este nehral a kupily bi sa Berardi a kostas manolas, rodriguez keby tito prisli bol by som rad inter ma dost silny tim no teba ta par detailov vylepsit takto by to mohlo vyzerat: Handanovic Ddambrosio Manolas(murillo) Miranda(medel) rodrigez(santon) berardi(brozovic) galiardini (kondogbia) joa mario, candreva(barbosa) icardi(Pinamonti) perisic(eder) forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mazání kolem huby a pochlebování čínským zrůdám, no tfuj. Kdyby tam nelil prachy, tak by kecy o správné cestě nebyly. Po té ostudě v EL a špatných výkonech v serii A je to šlapání vody, v tomto případě peněz.

Reagovat
smazaný uživatel

Interisti - vy vážně věříte tomu, že Kostas půjde k vám jen proto, že máte prachy? :D

Reagovat
lnterista

Nevim ale proc by nemohl?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Pretoze pojde za 45-50 mega. To Internazionale urcite neda a keby aj chcelo dat, ASR ho radsej preda mimo ligu ako konkurentovi o 2-4 miesto.

Reagovat
lnterista

Ta casta neni nejaka prevratna a jako by se to nikdy nestalo...uvidine

Reagovat
Juan Román Riquelme

Na pomery Interu je to stale vela penazi, ale nechajme sa prekvapit

Reagovat
lnterista

kdyby zalezelo jen na tech penezich tak je nas

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie by vás přeplatila.

Reagovat
10

na poměry současnýho Interu to žádná nereálná částka není

Reagovat
Juan Román Riquelme

Povedzme, ze by to tam boli schopni dat na drevo. Ale na druhu stranu, uz teraz su na tom biedne s FFP.........

Na rovinu, SA potrebuje silne Internazionale a silny Milan, ale skokom to urcite nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Inter nenabízí více než AS.

Reagovat
lnterista

Ok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele