Ibrahimović potvrdil odchod do Manchesteru United

30.06.2016, 17:35
Aktuality
Zlatan Ibrahimović dnes odpoledne odtajnil jméno klubu, který se stane jeho dalším zaměstnavatelem. 34letý švédský útočník odchází z PSG a podle očekávání zamíří do Manchesteru United, před chvílí vše potvrdil v prohlášení na svém Instagramu...

"Je na čase sdělit světu, jaký bude můj další krok. Manchestere United, už jdu," napsal nyní již bývalý švédský reprezentant.

Ibrahimović za sebou má angažmá v Malmö, Ajaxu, Juventusu, Interu Milán, Barceloně a AC Milán a poslední čtyři roky strašil defenzívy francouzské Ligue 1. V dresu PSG lámal střelecké rekordy a sbíral individuální a týmové trofeje, už před mistrovstvím Evropy ovšem oznámil úmysl odejít a začalo se spekulovat o jeho dalším angažmá.

Velký podíl na Švédově příchodu do Premier League má nový manažer Manchesteru United José Mourinho, oba se znají z jedné sezony společně strávené v Interu Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (510)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele