Ibrahimović by kvůli titulu mohl zakončit kariéru ve Švédsku

22.09.2018, 13:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
ondrvo

Reagovat
smazaný uživatel

Johan Wiland - Daniel Majstorović, Patrik Andersson, Daniel Andersson - Emil Hallfreðsson, Brian Steen Nielsen, Emil Forsberg, Jari Litmanen - Zlatan Ibrahimović, Markus Rosenberg, Ola Toivonen

Reagovat
Wambasen

Rosenberg má v plánu ukončit po letošní sezóně kariéru, takže jeho příchodem by nahradila legenda legendu. Zároveň klubu schází delší dobu právě takový gólostroj, což byl naposledy Kjartansson tak rok zpátky.

Reagovat
Robbie

Já si pamatuju když sem hrál 43.sezon FM za Malmo, měl sem jen odchovance a všechno sem vyhrával

Reagovat
Jordi Alba

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný příběh

Reagovat
Skalda29

To jsem nikdy nepochopil, jak někdo po pár sezónách mohl pravidelně vyhrávat LM a ligu s Loko Vltavinem

Reagovat
KingMaster13

Ne asi, zvlášť když mě se tam přihazují věci jakože mám 4 golmany v týmu, během 4 utkání se mi 4 z nich zraní a pohárový zápas v Lubinu musí dochytávat Alvir, protože další golmany nemám. Dostanu tam 4 samozřejmě a vypadnu z poháru ve 2. předkole EL

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Ta kariéra je doopravdy impozantní. Snad v žádném klubu vysloveně nezklamal, ta Barca nebyla ideální štace, ale jinak je to pan hráč a zaslouží si mnnohem více respektu

Reagovat
Riviera Kid

Mnohem víc? Copak se na něj nějak blije? To že někomu nesedí jeho nabubrela povaha neznamená, že by snad neuznavali jeho kariéru.

Reagovat
meno

A i v té Barce to byl zabiják. To, že se nesnesl s trenérm a Messim je jenom trenérova chyba.

Reagovat
Josifek

Po fotbalové stránce ho prakticky všichni respektují, nemyslím si, že by zasluhoval nějak víc respektu, protože ho obecně má. Spíš je to takový kapitán aroganto. Pro někoho kokot, pro někoho kokot, ale docela stylový (třeba pro mě - na rozdíl třeba od Bendtnera, to je jen směšný kokot) a pro někoho je to modla. Ale fotbalově jsem prakticky nezaznamenal, že by ho kdy někdo zpochybňoval..

Reagovat
pistacik11

No na kanoniera jeho formátu, má celkom málo gólov v LM. Ináč fakt skvelý hráč, a štýlovo arogantný kkt ( taký futbalový Dr. House)

Reagovat
ADM

“I’m the best player in Sweden’s history. I’m arrogant? Doesn’t matter...I’m the best!”

Reagovat
smazaný uživatel

Ostaň v USA ty Zkatane. Viem o com pisem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele