IAQUINTA NAKONEC ZŮSTÁVÁ

30.09.2005, 21:02
Aktuality
Italský reprezentant Vicenzo Iaquinta prodloužil kontrakt s Udinese do roku 2010. Ještě nedávno to vypadalo, že kvůli neshodám s vedením z týmu odejde.

Iaquinta před týdnem odmítl prodloužit s klubem smlouvu, za což byl z prvního týmu vyřazen. "Je jediným hráčem, který se neztotožňuje s dlouhodobým 'projektem Udine'," uvedl na vysvětlenou ředitel klubu Pietro Leonardi.

Vedení Udine si chtělo novou smlouvou svého kanonýra udržet, když však Iaquinta prodloužit odmítl, naznačil, že chce odejít. Mezi největší zájemce patřil i věhlasný Real Madrid.

Nyní je vše jinak, střelec tří branek v prvním zápase základní Ligy Mistrů nakonec na nový kontrakt přistoupil a po třech vynechaných duelech by mohl nastoupit ve víkendovém utkání s Laziem. Vzhledem k tomu, že Udinese zatím nemá formu, bylo by to pro klub velkým přínosem.

Iaquinta nejspíš bude pobírat plat okolo 1.25 milionů eur ročně.

Autor: David Kubáň

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pokud vím, nejlíp placení hráči Chelsea berou něco přes 150 000 liber týdně. Že by byl Iaquinta nejlíp placenej hráč na světě ???

Reagovat
smazaný uživatel

taky valim voci: 1,25mil eur mesicne Ne ze by byl spatnej, ale tolik si fakt nezaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

"Iaquinta nejspíš bude pobírat plat okolo 1.25 milionů eur ročně."

Reagovat
smazaný uživatel

asi to opravili truhliku

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se za chybu. samozřejmě, že ne měsíčně.

Reagovat
smazaný uživatel

to mas jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to mu teda moc nedali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele