Iachiniho na lavičce Palerma vystřídá Novellino

10.03.2016, 09:56
Aktuality
Walter Novellino se stane novým kormidelníkem Palerma. Tomu se nedaří, což po pouhých třech zápasech odnese Giuseppe Iachini, jenž tak letos končí na lavičce sicilského klubu již podruhé...

Iachini na lavičce italského klubu zahájil letošní sezónu, postupně se však Palermu přestalo dařit, do trenérského křesla se tak v listopadu posadil starý známy Davide Ballardini.

Ten však ve funkci vydržel jenom sedm zápasů, načež ho nahradil argentinský kouč Guillermo Barros Schelotto, který však ani měsíc po svém jmenování nepředložil licenci.

Ke kormidlu se tak vrátil Iachini, během zmíněných tří ligových duelů ale vybojoval pouhý bod a podruhé během letošní sezóny odchází. "Dohodli jsme se. Ještě musíme vyřešit poslední detaily, ale nevidím žádný problém," řekl Novellino, který má jediný cíl - zachránit Palermo, kde jeho prezident Mauricio Zamparini provedl již 31. trenérskou změnu, před sestupem.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zampariniho vztahy s trenéry... Je úplně jedno, kdo tam bude sedět, hlavně ať to uhrajou, FORZA PALERMO!!!

Reagovat
AC.Milan

neskutecny

Reagovat
Kang & Kodos

Chvíli mi trvalo, než jsem rozlušil, kdo kdy trénoval

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Largo

Cirkus Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao ragazzi! https://www.instagram.com/p/BCxJLjvSKDM/ #Pepinho7TheKing

Reagovat
Kucka

Reagovat
ZB 07

Reagovat
el Principito

tak to každej zápas trénuje někdo jinej, ne?

Reagovat
el Principito

* tam

Reagovat
10

každej trénink spíš

Reagovat
Votas

Co je moc, to je příliš...nějaký omezení tohodle kolotoče by se mělo zavést. Třeba pro ostatní kluby nemyslitelný numero 4 trenéři na sezónu by pro Zampu bylo jak svěrací kazajka.

Reagovat
smazaný uživatel

FOTO : Charlie Sheen + Al Bunda

Reagovat
SaianSupaCrew

James Woods

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele