Iachini litoval koncovky, je si jistý zlepšením výsledků Palerma

30.09.2014, 12:56
Aktuality
Palermo loni vyhrálo 25 z 42 ligových zápasů a suverénně postoupilo zpět do Serie A. Mezi italskou elitou ovšem stále čeká na svou první výhru v sezoně a platí to rovněž po včerejším domácím duelu s Laziem, to si ze Sicílie odvezlo vysoké vítězství 4:0...

Palermo přitom včera nesehrálo vůbec špatnou partii, doplatilo ovšem na bídnou koncovku a střeleckou pohotovost Filipa Đorđeviće. Útočník Lazia zaznamenal hattrick, triumf římského celku v samém závěru ještě pečetil Marco Parolo.

"Tým opustil hřiště za aplausu, fanoušci tak ocenili jeho výkon za sedmdesát pět minut. V první půli jsme předvedli několik skvělých akcí a dobře zareagovali na inkasovanou branku, vytvořili jsme si spoustu šancí," hodnotil trenér Beppe Iachini.

"Bohužel se nám nepovedlo žádnou z příležitostí proměnit a nakonec jsme inkasovali z první střely soupeře ve druhé půli. Dřeli jsme, ale po tom gólu Filipa Đorđeviće tým ztratil sebevědomí. V naší práci musíme ještě přitlačit. Jsem si jistý, že věci se zlepší," nepochybuje kouč sicilského celku.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V Palermu je už od 25.septembera. To je v Palermu husarsky kousek 370 dni. Masakr

Reagovat
smazaný uživatel

hmhm

Reagovat
Pipo123

Djordjevič zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda eště té patičky

Reagovat
Pipo123

jj to bola škoda, ale inak dal krásne góly, 2x gól bol po technickej stránke paráda a 3x gól zasa tvrdá strela a pritom zložitá pozícia. Zatiaľ hraje výborne a Klose to bude mať zložité

Reagovat
lucius6

no zatim podle mě 1 zápas super, 1 zápas fajn ( AC Milán) a 2 zápasy bída, ale jsem moc rád za jeho včerejší kanonádu a doufám, že tahle forma ho v příštích zápasech neopustí

Reagovat
Pipo123

Aj v Janove hral super, tam hlavičkoval do brvna, vyhral hodne súbojov.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Lazio konečně našlo pořádného gólostřelce (Klose je starý a často zraněný)

Reagovat
GEGE

Škoda,že sudí nepískl pencli po ruce Braafheida za stavu 0-1 bylo by to ještě zajímavé...Palermo pak hrálo vabank a Djordjevicovy to tam napadalo...Ale těch obdržených golu je dost a vypovídá to o kvalité obrany Palerma...Těd přichází dost klíčové dva zápasy v Empoli a doma s Cesenou a pokud s toho Iachini neudělá aspoň 4 body tak podle mě letí...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele