Huszti se po 12 letech v zahraničí uchýlil zpět do Maďarska

11.01.2018, 23:02
Aktuality
Maďarská liga po 12 a půl letech vítá jednoho ze svých ztracených synů a také jeden ze svých nejkvalitnějších exportů v tomto tisíciletí. Křídelník Szabolcs Huszti si ve 34 letech řekl, že už má zahraničních angažmá dost, a po zkušenostech v Německu, Rusku a Číně se upsal Videotonu...

Rodák z Miskolce fotbalově vyrůstal ve Ferencvárosi, v jehož barvách průlomového roku 2004 nasázel úctyhodných sedm branek. Budapešť záhy opouštěl roku 2005 a vydal se do Mét.

Největší jméno si Huszti následně udělal v Hannoveru, kde působil dvakrát - mezitím si střihl tři roky v Petrohradu. Až do roku 2010 platil za pravidelného maďarského reprezentanta.

"Budu upřímný, ještě jsem si nemyslel, že v tuhle chvíli zakotvím v maďarské lize. Ale po loňském úrazu jsem zde trávil více času a děkuji Vidi i Peteru Friarovi za péči, kterou mi věnovali," sdělil klubovému serveru Huszti po podpisu dlouholetého kontraktu.

Huszti se v tuto chvíli ještě stále zotavuje po operaci kolene, ovšem Videoton se již určitě nemůže dočkat jeho vlivu na hrací ploše. Prohrál totiž poslední dva zápasy a v tabulce klesl o čtyři body za vedoucí Ferencváros. Huszti přichází po angažmá v čínském Changchunu Yatai.

Autor: Tomáš Daníček / vidi.hu

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
georgeo

úctyhodných 7 branek? na obránce OK, ale na křídelníka to moc úctyhodné číslo není

Reagovat
smazaný uživatel

On neni klasickej kridelnik . je to dric , bijec a nahravac , nikdy nebyl golostroj :)

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to zarazilo

Reagovat
Kucka

Reagovat
Ferguson6

Hlavne, že k prestupom Slovana ani jeden článok

Reagovat
fantomas

Reagovat
Ferguson6

A teraz som si ani nevšimol, že to je od teba

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Slovanu Liberec?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tááák, chceš článek o dalším maďarském klubu Slovanu Bratislava

Reagovat
smazaný uživatel

Co si mal z geografie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zeměpisu vždy za jedna

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si chodil do toho isteho gymnazia ako cetto tak uz chapem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele