Hušbauer i po výhře Ukrajiny nad Slováky dál věří v postup

10.09.2018, 10:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
Azazelo RD

Další věřící do party.

Reagovat
stas87

Takze jediny kto sa k tej potupe zmysluplne vyjadril, bol jeden jediny clovek a to Kaderabek. Vsetci inak veri a Jarolim nic neriesi..to ste dopracovali.

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MacekKlacek

Reagovat
Acrocephalus

Jednoznacne by mel byt kapitanem, kdyz chybi Darida.

Reagovat
stas87

Jo, to by mal. Asi pre neho musi byt sok, prist na repre zraz a pocuvat pokyny od Karla Jabulima a jeho pohlad na futbal, kedze v klube ma Nagelsmanna. Celkom by ma zaujimalo, co si o nom vlastne mysli a ci ho vobec respektuje.

Reagovat
mayday

Asi není takovej blázen, aby řekl něco napřímo do novin, ale sám musí vidět ten rozdíl v odbornosti a ve všem, takže si myslí určitě svoje. Oba ostatníma z něj mají určitě prdel.

Reagovat
stas87

Jj, ale na druhu stranu to je skoda. Ak by dokazal otvorene povedat, v com je Nagelsmann lepsi od Jarolima alebo naopak, co si ceni na Jarolimovi. Asi sa zhodneme v tom, ze Nagelsmann ma väcsiu odbornost, Jarolim zasa skusenosti.

Reagovat
mayday

Zkušenosti asi ano, ale z čeho, z české ligy a někde z Egypta, nebo kde to byl. Já už jsem to zde psal mockrát, Jarolím nemůže znát trendy, vyrostl trenérsky v úplně jiné době a v moc malým rybníčku, on prostě na trénování reprezentace nemá. Přijde do studia LM a řekne, že ty hráče moc nezná, ale že jsou šikovní Ten má obcházet Jihlavy a Boleslavi a ne to kurvit u repre.

K tomu Kadeřábkovi - to co píšeš by si možná mohl dovolit Nedved, když byl vítěz GB nebo Čech v pětatřiceti, ale těžko si to dovolí Kadeř říct nějak naplno. I když ten rozdíl tam samozřejmě musí vidět nejen on.

Reagovat
mayday

A Jarolím mi nepřijde jako typ, kterej by to vzal, kdyby si zrovna Kadeř dovolil do novin kritizovat jeho práci. Spíš by si už nekopl

Reagovat
smazaný uživatel

Já i celá má rodina věří, že Josef a jeho parádní pravačka zlomí nápor ruských bolševiků.

Reagovat
mayday

Josef je na mezinárodním poli rád, kdyz se potká s balonem. S Úkáčkama si první půlku nekopl, druhou půlku něco měl, ale všechno mu trvalo půl hodiny, jako obvykle.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

No jako ono se postoupit dá ale jedině bez Jarolíma a ne s Hušbym v základu

Reagovat
mayday

Teď už nedá. 9 bodů nedáme v žádným případě a Ukroši v klidu postup.

Reagovat
KingMaster13

Furt se to dá s lepším trenérem a nějakým herním stylem. Zase nejsou to Němci či Španělé Ukrajina může klidně prohrát na Slovensku, pokud se odvolá brzo Karel tak naděje furt je

Reagovat
mayday

Tak to jedině Franz potom.

Reagovat
smazaný uživatel

lepšie veriť v 1. miesto ako veriť že neskončia poslední

Reagovat
Riviera Kid

Furt o té lepší druhé půli. Mne přišla stejně hrozná jako prvni.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelne. Delaji ze sebe kreteny, z fanousku taky. Jediny Kaderabek rekl tak, jak to je. On totiz vidi z Hoffenheimu jak to ma fungovat, vi o cem je dneska fotbal.

Jarolim, Husbauer a dalsi, co melou porad ty hovna dokola, jak byli stejne dobri ve druhem polocase a ze vsichni veri ve zlepseni, by se meli zamyslet. Jarolima jsem se porad zastaval, rikal jsem, ze potrebuje cas, ale tohle uz je moc.

Nikdy se nic nezmeni, pokud bude takovy clovek u repre. Ale to vychazi vse z nejvyssich pater. Berbr a spol, tam je ta pricina.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
MacekKlacek

Reagovat
mayday

Ještě Schick to řekl dobře, že neměli skoro nic a Ukrajina na balónu mnohem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Shovkovskiy - Luzhny, Tymoshchuk, Chygrynskiy - Belanov, Kalynychenko, Husin, Konoplyanka - Salenko, Blokhin, Shevchenko

Pyatov - Vashchuk, Holovko, Rusol - Zubov, Nazarenko, Rotan, Yarmolenko - Voronin, Vorobey, Rebrov

Reagovat
Puskas

Michajličenko? Protasov? Rac?

Reagovat
smazaný uživatel

Chanov, Bezsonov, Demjanenko?...

Reagovat
Puskas

Litovčenko? Zavarov?

Reagovat
smazaný uživatel

jezis at uz ta sranda liga narodu skonci dopici kdo to ma furt cist hlavni stranka zaspamovana dementama typu jarolim a husbauer to uz i ty vyjadreni cecha sou lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

takové kecy, to je jen nouzecnost a šance taková, že vyhraju ve sportce..ale je pravda, že tak věřím.

Reagovat
cetto

Chci vidět naše kluky aspon občas vyhrát a soupeře přehrávat nebo s nimi hrat alespoň vyrovnaně. Takze mi pád do C vadit fakt nebude..

V C je i Řecko, Norsko nebo Srbsko, takze žádná ostuda. A třeba takoví Skotové nebo Bulhaři by nam byli vyrovnanými soupeři

Reagovat
mayday

Bulharsko půjde na postup tuším.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele