Hughes prodloužil smlouvu se Stoke City

27.03.2015, 18:52
Aktuality
Stoke City i nadále povede manažer Mark Hughes. Zkušený kormidelník podle očekávání prodloužil se skromným celkem kontrakt o další tři roky, nyní je na Britannia Stadium vázaný do roku 2019...

Hughes usedl na lavičku Potters před necelými dvěma roky a ve své první sezóně dovedl Stoke na konečnou devátou příčku. K podobnému umístění mají "Hrnčíři" našlápnuto i letos.

Stoke ze třiceti ligových zápasů vytěžilo dvaačtyřicet bodů, čímž se řadí přesně doprostřed pelotonu anglické nejvyšší soutěže. "Jsem rád, že jsme se dohodli na prodloužení smlouvy," prohlásil Hughes, jenž ve Stoke nahradil oblíbeného Tonyho Pulise.

Předtím pracoval Hughes jako manažer u Queen's Park Rangers, na lavičce londýnského klubu však nevydržel ani celý rok. "Nový kontrakt, který jsem podepsal, by měl dodat klubu potřebnou kontinuitu. To je ve fotbale hodně důležitá věc," uvedl waleský manažer. "Za tu dobu, co jsem tady, jsme udělali pokrok a ve stejném duchu chceme pokračovat," dodal.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (927)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele