Hughes je spokojen s Martinsem Indim a chystá jednání o přestupu

04.02.2017, 10:47
Aktuality
Stoke City se pohybuje v první polovině tabulky anglické Premier League a svůj podíl na tom má i Bruno Martins Indi. Nizozemský obránce u Potters hostuje z FC Porto a není vyloučeno, že se stane kmenovým hráčem klubu, manažer Mark Hughes má o prodloužení spolupráce velký zájem...

Bývalý fotbalista Feyenoordu příští týden oslaví své 25. narozeniny a ve Stoke působí od konce loňského srpna. Po svém příchodu z Portugalska hodně rychle zapadl do základní sestavy a v rámci Premier League ještě nevynechal ani jednu minutu.

"Myslím si, že na konci sezony budeme jednat. Bruno sám ví, že dohodnout se musejí všechny strany. Jsme zde my, jeho kmenový klub a také on sám," nechal se slyšet Hughes.

"Jednoznačně si u nás vede velmi dobře a těší nás, jak se mu daří. Rádi bychom ho udrželi a i kdyby se to nakonec nepovedlo, jsem si jistý, že pro to uděláme maximum," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
ACSMan

A co Imbula?

Reagovat
FC Porto FC

Tak aspoň 20 Mega

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele