Hřiště jsou připravena, problémy může způsobit jen sněhová kalamita

14.02.2012, 17:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (1357)

Přidat komentář
Filip12

Sněhová kalamita ??

Reagovat
smazaný uživatel

v mém případě anální

Reagovat
Filip12

Reagovat
Didier Drogba
Reagovat
Filip12

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Kalamita Ať je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

No vzhledem k tomu,ze ma zitra 30 cisel napadnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno sem četl rozhovor s Radou, trenérem Teplic a potvrdil, že fanoušek je opravdu až na posledním místě. Byly ještě velký mrazy a frajer říkal, že hráči toho vydržeji víc než koně, ale že by se zmínil třeba o fanoušcích, když by mrzli na stadionu při mínus 15 ,,, Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud myslel hráče Teplic což určitě tak o fanoušcích se nezminoval zřejmě proto že na jejich stadion moc fanoušků nechodí,osobně si to nedovedu vysvětlit maj celkem kvalitní tým doma hrajou i celkem pohlednej fotbal a maj i pěkný stadion

Reagovat
Puskas

Není to klub srdce, jako je třeba Baník, Brno, Bohemka, S a S. je to provinční klub, kde plnoi lidí fandí pražským týmům, naorzdíl třeba od Ostravska a Brněnska.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se teda ten stadion rozhodně nelíbí. Já mam strašnou averzi k těmhle stadionum kde chybý jedna tribuna

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se na Teplickám stadionu hodně líbilo,ta jedna tribuna je nižší podle mě z toho důvodu aby bylo vidět na Krušný hory,nebo aspon je to moje doměnka,že to je udělaný záměrně.Jinak pokud by Teplice udály titul,tak by jste viděli jaká by to byla mánie,řekl bych že stejná,ne-li větší jak v Plzni.Loni nebo předloni tam začínala Sparta a byl otam okolo 18tis lidí.na repre bejvá vyprodáno,což ani v Praze nemaj a to tam nehrajou s se Španělskem a podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevíte někdo co za hráče je David Helísek? K nám do Jihlavy přišel ze Slovenska a skoro nic jsem o něm nenašel, jen že hrál za Dunajskou Stredu, Mutěnice a Kunovice

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že jde o záložníka. Na podzim patřil v DACu k těm lepším. Oni jim tam neplatili tak teď postupně ty lepší hráči odcházej.

Reagovat
Mr.Mike

už aby to to začlo SPARTA PRAHA MISTR!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvědavej na Kweukeho na sněhu jestli ho teda vubec postaví, když uvidí že napadlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Sníh je bílej, proto Kweuke rozhodně nenastoupí aby neutrpěl psychyckou újmu

Reagovat
smazaný uživatel

V Praze teda bílý není.

Reagovat
Losinho

Po letmém pohledu z okna ti musím oponovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Zrovna u něj bych se ani nedivil, kdyby na ten sníh začal i žalovat.

Reagovat
Losinho

Hlavně, že se všude dělají tlaky kvůli vyhřívání, nakonec stejně budeme spoléhat na přízeň počasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sere mě že Sigma hraje zrovna v pondělí a já mám odpolední. Budu rád když stihnu druhý poločas.

Reagovat
Puskas

budeš rád, když ho nestihneš, Sigma prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

To si piš na www.baniceknespadne.cz

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám štěstí, že se mi přesunul seminář z pondělního večera ne úterý, jinak bych taky nemohl. Pěkně debilní termín, to pondělí. Na druhou stranu oceňuju akci s MF Dnes díky které se půjde zadarmo.

Reagovat
nani92

kedy to my máme deadline? 13tého?

Reagovat
fantomas

Jop.

Reagovat
honziss

Moje zhodnocení deadlinu.

VÍTĚZOVÉ

Blues - už jsem se o tom rozepisoval na HF i tady. Army vyřešil Millerem definitivně post brankáře a Ott je perfektní odd-man pro play-off. Protihodnota, kterou jsme obětovali, je rozhodně akceptabilní. Ten tým teď fakt vypadá, že nemá slabinu na žádném postu a rozhodně patří k největším favoritům na Stanley Cup.

Panthers - Tallon odvedl fakt dobrou práci. Post brankáře pro ně byl důležitý a museli ho vyřešit, aby se mohli někam odpíchnout. Luongovy výkony v poslední době hodně ovlivňovalo to, jak nejistou pozici ve Vanu měl, ale jsem si jistý, že na Floridě pookřeje. Je tam doma, má to tam rád a bude tam mít naprosto jasně daný, že on je jednička, které se věří. Navíc přišel i Pirri, který tam dostane pořádnou šanci a může nám ukázat, jestli to v něm fakt je nebo ho Miky příliš vyhajpoval. :) To, co od nich odešlo, jsou obyčejní bottom/depth hráči. Žádná ztráta. S jejich množstvím prospektů to vypadá, že by se fakt mohli posouvat dopředu.

Wild - Moulson je perfektní posila pro play-off, takové křídlo jim scházelo. McCormick je solidní doplnění depthu a Bryzgalov solidní backup. Bude u nich samozřejmě záležet, jak jim zachytá Kuemper ve zbytku sezóny, ale myslím, že teď mají hodně dobrý tým a rozhodně bych je v té už tak nabušené Západní konferenci předem neodepisoval.

PORAŽENÍ

Islanders - netřeba nic dodávat, Snow je idiot a měl by odejít. Celej obchod Vanek se neměl konat. Pokud se Habs do PO nedostanou, tak vlastně místo Moulsona a 1. a 2. kola budou mít... wait for it... 2nd roundera Collberga. Haha.

Canucks - na ně je třeba taky pohlížet z dlouhodobějšího hlediska. Přijde mi to, jak by tam sami nevěděli, co chtěj. Půlka kosatky chce do dvou let vyhrát Stanley Cup a druhá půlka kosatky chce dělat rebuild a přestavět kompletně kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí je v podstatě nemožné, aby se Montreal nedostal do play off.

Reagovat
miky10

Pirriho sem jednoznačně vyhajpoval, sám sem zvědavej, jak mu to pude, když dostane konečně pořádnou šanci. Potenciál má ale rozhodně velkej no, tak uvidíme.

Reagovat
fantomas

K vítězum bych klidně přidal i LA, čistě s ohledem na zbytek sezony.. udělali sice jeden trejd, zato jim ale mohli klidně dodat ten pověstnej poslední dílek skládanky serioźního SC bidu. Na TSN sice jeden expert povídal, že toho střelce mohli najít i líp, kdyby si počkali (Vanek, Moulson), ale já toho názoru nejsem.

1) Ta protihodnota je uplný nic.

2) Pokud v jedný lajně bude Carter a v druhý Gabby, konečně bude komplet top6 disponovat vynikajícim bruslařem, co jen sotva dopustí podobně "unavenej" ofenzivní projev, k jakýmu letos LA mnohdy sklouzávalo

3) Gabby nemá moc času se znova zranit a v plnym zdraví to prostě pořád je rozdílovej hráč.. navíc buď bude hrát po boku jednoho z nejlepších centrů v lize, což dosud nezažil (takže v sobě může objevit něco netušenýho ještě), nebo pravděpodobně bude impulsem, co probere překvapivě nebodujícího Richardse.. zdá se, že win-win.

4) Celkově Gabby tomu týmu dodá skill, čili něco jinýho, než co by (primárně) dodali Vanek s Moulsonem.. a jakkoliv tihle dva sou možná kvalitnější hráči než Brown, tak jeho opětovnej posun do top6 by měl dle mě - když to vezmu kolem a kolem - podobnej efekt jako příchod Moulsona (to předevšim), ale i Vaneka.

A Sutter pochopitelně šel především po něčem novym, co Kings pomůže jinou cestou rozvinout potenciál. Což podle mýho názoru Gabby přesně garantuje.

Reagovat
honziss

U Gabbyho si nejsem jistej. Může to být tak jak říkáš, ale (jak už jsem se k tomu vyjadřoval na HF) Gabby je west-east hráč, kterej v Columbusu hrál v systému north-south a prostě to nefungovalo (byť samozřejmě to hodně ovlivnily i zranění). A LA má rozhodně blíž k tomu columbusskýmu north-south pojetí hry, když to takhle řeknu. Samozřejmě je rozdíl v tom, že tam, jak píšeš, bude hrát vedle centrů s mnohem větší skillem, než měl v Columbusu, ale to pořád nedává jistotu, že do toho jejich pojetí zapadne. Spíš si myslím, že jo, ale na 100 % si tím jistej nejsem.

Reagovat
miky10

Teuvo Teravainen could be brought up this Saturday. There is our future 2nd line center.

Reagovat
honziss

Tohle je další objekt tvého hajpování? (no offense)

Reagovat
miky10

Pff, tohle je dlouhodobej objekt mýho hajpování, a narozdíl od Pirriho Tueva milujou i všichni v Chicagu, včetně Bowmana a Quennevilla.

Reagovat
miky10

Teuva*

Reagovat
smazaný uživatel

#Leafs turn back to Jonathan Bernier in goal for tonight; He's 0-1-2 in 3 career starts against NYR.

To mrdám fakt.

Reagovat
fantomas

Hehe, Márty moh klidně skórovat při svym prvnim střídání a ze svý první střely.

Reagovat
Ajven

Richards - Marty ako zamlada Nadhera sa na to pozerat

Reagovat
fantomas

To sem rád si ho nakonec i možná nechám.

Reagovat
Ajven

alebo ho trejdnes Ajvenovi

Reagovat
fantomas

Ajven se ještě neodvážil cokoliv nabídnout, takže to asi těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Clarksonův kontrakt bude jeden z největších failů v historii NHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim Bozon, a top Habs prospect in the WHL, is in critical condition in hospital with meningitis.

Reagovat
honziss

Jeho otec je Philippe Bozon, první Francouz v NHL, který hrával v St. Louis. Tim je dokonce St. Louis native, protože se narodil právě během angažmá jeho otce tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Už loni byl na MS za Frantíky a hrál tam hodně dobře... snad se z toho vyhrabe.

Reagovat
Ajven

Vyborny hokej zatial. Rangers

Ale teraz Let´s go CAPS! A Penner - ocakavam podobny debut ako Marty

Reagovat
Ajven

#Caps lines tonight: 21-19-8, 17-90-20, 25-16-42, 29-83-43. Defense: 27-74, 38-52, 4-58. Holtby vs. Mason. Penner is 17, Stoa is 29.

Reagovat
Logan

Ou, skvělej zápas z naší strany zatím. Perfektní forchecking (wtf Rinaldo? ) , poctivej backcecking našich útočníků, jsme všude dřív, naprostá dominance zatím. Výborná přesilovka, no prostě fakt super, že jsme na ně takhle vlítli. Hrajem tvrdě, ale čistě, útočně, ale zároveň efektivně a poctivě do defenzivy. A Roux? nemám slov

Reagovat
Logan

jo a dneska to zase smrdí bitkou

Reagovat
Logan

aha ....

Reagovat
Logan

zápasy s WSH jsou v týhle sezoně naprosto epický, ta první prohra, brawl a situace v boji o PO pozvedla náboj těch zápasů někam mnohem vejš a má to fakt všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Logan

uf uf uf ... fakt neuvěřitelný. posraný vyloučení. to nás zase mohlo stát zápas, třetí třetina stála za hovno, nicméně body jsou body a proti caps obzvlášť důležitý!

Reagovat
miky10

McDonaaaaaaaagh

Reagovat
miky10

Rangeeeeeeeeeeers!!!

Reagovat
Logan

Reagovat
fantomas

Dva SHG Rangers během jedný přesilovky Leafs.. takový věci mě vždycky pobavěj.

Reagovat
miky10

Marty ted u Brassarda a Pouliota...

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Nn, nakonec se spis raduj, hned při debutu hraje doubleshifty, u Richardse normalne zustava.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Miku, ale fakt, tobě je 10, nebo jak?

Reagovat
fantomas

CAMMAAAAAAAAA

Reagovat
miky10

DŮLEŽITÝ

Ok, takže kladenský dospěláci se zjevně rozhodli zbytek sezony bojkotovat, na což je třeba urychleně reagovat, aby došlo k co nejmenšímu ovlivnění matchupů a tím pádem i celý ligy. Takže to tu předkládám k debatě, je potřeba to vyřešit eště dneska, takže prosím všechny o co nejdřívější zapojení.

1) Mike celou ligu sabotuje, úmyslně vybenchoval všechny hráče, co dneska hráli nákej zápas, za což bych ho osobně okamžitě vyloučil, tohle prostě nejde. Nevím, co si tím dokazuje, co tím sleduje nebo co si myslí, že tím získá, ale za mě je to jasný. Takže prosím všechny o vyjádření, bez souhlasu většiny ho nevyloučím, ale osobně nevidím jiný řešení.

2) Co se týče desta, ten prohlásil, že končí a že na tým už ani nešáhne, což se dneska potvrdilo. Aspoň ale zatím neudělal nic tak hroznýho a byl bych rád, kdyby aspoň důstojně dohrál tuhle sezonu a pak až se rozhod, co a jak dál. Pokud pak bude chtít hrát dál, samozřejmě není problém, pokud ne, nedá se nic dělat, ale aspoň by to mělo bejt důstojně. Takže tady je to asi na něm, jak se k tomu vyjádří...

V případě, že někdo z nich (nebo oba) skončí, je potřeba to okamžitě řešit, tady sou moje návrhy.

1) Sehnat během dneška dva nový lidi by bylo samozřejmě nejmíň bolestivý, pracný a komplikovaný. Jim bych okamžitě předal jejich týmy a dohráli by tuhle sezonu s tím. Není to moc lákavý asi, když ty týmy nejsou na PO, ale s případnou vidinou účasti v příští sezoně už by nákej zájemce bejt moh... Netuším, jaký sou možnosti, jestli Error, Klajvrt nebo kdo, bylo by to v tuhle chvíli asi fakt jedno, takže pokud o někom víte, klidně ho zkuste hned zlanařit.

2a) Další varianty už počítaj s tím, že nikdo novej místo nich nepřijde. Jemu/jim bych odebral přístup, zamknul tým, aby nemoh(li) napáchat další škody. Jedna možnost je, že bych jim z pozice commishe každodenně nastavoval sestavy (v případě, že by se všichni hrající nevešli do sestavy, bych to pokaždý nastavil podle ranku). To se týká i golmanů samozřejmě, aby byla jistota, že aspoň splněj starty, neprohrajou s někym 0-16 nebo kolik a neovlivněj tak celou sezonu.

2b) Další možnost pak je, že bych jim teď jednorázově nastavil sestavu podle ranku, a dál už na ní nešahal. Pochopitelně by tak nebyla jistota, že splněj starty, ale aspoň by všichni jejich zbejvající soupeři měli stejný podmínky a čelili přesně stejnýmu týmu.

3) No a pak je tu samozřejmě varianta nedělat nic a nechat je kazit naší celoroční snahu.

Reagovat
fantomas

Mikea vyloučit, jednoznačně.. tohle je vrchol demence pro mě, vůbec netušim, co ho mohlo k něčemu takovýmu vést. A snad to ani radši nechci vědět. Mikeu, trejdovalo se mi s tebou dobře, přišels mi vždycky jako fajn kluk, ale takle mi to slůvko "demence" přijde opravdu na místě, sorry.

dEsta bych nechal, at se prostě během dneška vyjádří, a uvidí se. Přemlouvat ho nikdo nebude samozřejmě.. podle mě by mu to nic neudělalo doklepat ty tři tejdny, ale pokud se chce zachovat jak uražený siamský dvojče, tak ať.

K řešení.. podle mě je to docela jednoduchý: oslovil bych jak Errora, tak Kluiverta, a pokud by se jim do toho nechtělo (případně jen jednomu z nich), tak bych teprve využil těch práv commishe... s tim, že já bych se klaněl k tý variantě, která zaručuje i starty golmanů teda.

Jinak poznámka pod čarou: připomínám, že Mikea máme i v keeperu. On se sice teda vyjádřil, že ten pro něj dál má smysl, ale za sebe si teda nejsem uplně jistej, jestli se timhle dětinskym naschválem náhodou morálně "nezdiskvalifikoval" i pro něj. Takže i to bych každopádně podrobil nákýmu hlasování.

Reagovat
miky10

Jo vidiš to, na to sem zapomněl. Tam sem pro vyloučení taky, k tomu ať se prosím rovněž všichni vyjádří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

1) Mike pryč, tohle je už parodie. Zaručeně se tam budou tomu s destem hihňat, jaký sme dementi a jak to prožíváme, že normální lidi by se zasmáli tomu a šli benchovat všichni + vymysleli nějakou legrácku jakože si každej vylosuje tři hráče a ty dropne.

2) dest neproved vůbec nic, je to na něm. Ale ať dá stanovisko no. Já jsem pro, aby v lize pokračoval i další rok a tenhle dohrál.

-------

Jsem pro 3)

2) je asi hovadina

1) nic proti, jen bych radši míň členů

------

Keeper se mě netýká, ale nedoporučuju vám přenášet tresty z jedný ligy i na další. Vím, že to tak dělaj třeba na cznfl.com, ale mně se to nikdy nelíbilo. Třeba je keeper pro něj úplně jiná záležitost a považuje ho za prestižní a záleží mu na něm. Jestli tam nic neproved, nevidím důvod, proč ho trestat.

Reagovat
Chazy

Jsem pro 2B a 2A je hovadina.

3 jsem si ani nevšim, ale to snad ani nebudu komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Mike pryč, tohle je už parodie. Zaručeně se tam budou tomu s destem hihňat, jaký sme dementi a jak to prožíváme, že normální lidi by se zasmáli tomu a šli benchovat všichni + vymysleli nějakou legrácku jakože si každej vylosuje tři hráče a ty dropne.

Co si o nás vůbec myslíš ty hrdino? Nás sere, že to takhle dopadlo... ale prostě si mi to znechutil a Mikeovi evidentně ještě víc než mě, když dal všechny na lávku a zkazil to díky tobě tak všem.

Reagovat
Chazy

Právě to, co si o vás myslím, jasně vyplývá z toho, co jsi zkopíroval.

Reagovat
Chazy

Jo a "zkazil to díky tobě tak všem" si vyprošuju.

Já nejsem zodpovědnej za ničí chování. Vy dva prostě moje děti nejste a že se chováte jak hlupáci, je vaše svobodná vůle. Že nejste schopný překousnout kritiku a to, že ne každej má prdel z toho, když se podvádí, to taky není moje vina. Ty si dokonce ani kritizovanej nebyl, jen asi děláš něco jako povinnost kamaráda, nebo fakt nevím

Reagovat
smazaný uživatel

fakt sa na to vysrali? to je skoda..

Reagovat
smazaný uživatel

z keepru by som Mikea nevylucoval, nech normalne pokracuje dalej, pokial to berie vazne

Reagovat
smazaný uživatel

ale Mike by si nam to mohol vysvetlit ako, co ta viedlo k tomu takto to dehonestovat aj ostatnym, sak sme to mohli si normalne vysvetlit a nejak to vyriesit, kvoli par nadavkam, ktore Chazy prehnal samozrejme, ale tak netrebalo to snad riesit takto, mam ta rad, ale nasral si ma, dEst tiez..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Bohužel musím říct, že přehnané nebyly. Naopak, v dalších komunikacích jsem se dozvěděl i trochu toho, co nebylo vyřčený veřejně a musím říct, že sem naopak byl až příliš jemnej.

Reagovat
Chazy

Byl to prostě podvod a lidi si toho byli vedomí, není na tom co řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak neviem co si sa dozvedel, ale sam si minule uznal, ze si to prehnal, ale tak neverim, ze sa na to vysrali kvoli par nadavkam no

Reagovat
tomasinho

Co to je? Val se přihlásit za Erskina

Reagovat
Chazy

Já vím no, ale to je jen o tom, že jsem slušnej.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Ajven

tiez by som im obom nechal priestor na obhajobu. Nech na rovinu povedia, ci na to do konca roka seru, a ci si aspon prednastavia zostavy. A tiez nech sa vyjadria, ci budu chciet hrat buducu sezonu / keeper. "O nas, bez nas" rozhodovat nebudem - vieme ako to dopadlo posledne

Reagovat
Kluivert9

Klidne bych to za misto v dalsi sezone vzal

Reagovat
fantomas

(Ale je to s okamžitou platností )

Reagovat
Kluivert9

Jasny

Reagovat
fantomas

Supr, tak snad po tom skočí i Error. Nová krev se bude hodit.

Reagovat
Error

Rád si s vámi zahraju, jen nevím, kolik času tomu budu moci dávat. Navíc přehled v NHL ani zdaleka nedosahuje vašeho, ale tak snad to nějak půjde.

Jen mě celkem mrzí, jak jste se tu kvůli takové blbosti rozhádali. Z pohledu třetí strany je to fakt trapárna a nejraději bych nebyl náhradou za nikoho.

Reagovat
Logan

za druhou část

Reagovat
fantomas

Casova narocnost je minimalni a prehled taky nebude problem. Zbytek me taky mrzi, ale tak nejaknevidim jinou cestu no.

Reagovat
Kluivert9

Budes chtit po nas email, nebo co se teda bude dit?

Reagovat
smazaný uživatel

kopia obcianskeho, pin na kreditku...nic sa neda robit, pravidla su tvrde

Reagovat
Kluivert9

Jeste nebylo 15

Reagovat
honziss

Tak aspoň výpis ze zdravotní dokumentace a očkovací průkaz.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kovi81

Dest at dohraje, mike ven z ligy, ale keeper at hraje. A pokud nechce dest uz dohravat, tak to dej klidne errorovi.

Reagovat
honziss

Mikea okamžitě vyloučit. Tohle je trapný a dětinský. Dest ať se vyjádří sám a řekne své stanovisko. Ale už se tu párkrát nechal slyšet že s fantou končí, takže bych tu agonii neprodlužoval. Pro Kuliverta a Errora bude fajn, když se seznámí s ligou už teď.

Co se týče Mikeova keeperu, tak jsem pro to mu ten tým nechat, sám řekl, že ho to baví a že ho bere jinak. Každopádně bych taky rád slyšel nějakou obhajobu na tohle chování, protože tohle prostě u dospělého člověka nemá obdoby.

Reagovat
Pettirosso

V tom pripade od nove sezony v nonkeeperu koncim. V keeperu jeste zatim chci pokracovat, ale pro vyhozeni mika v keeperu rozhodne nejsem, nemyslim si, ze by se ta situace mela vztahovat do jine ligy, kde neni clovek, kterej to tady mimo jine cely vyvolal

Reagovat
miky10

Z jakýho důvodu?

Reagovat
fantomas

Co delaas?!

Reagovat
hefy

Fakt legrační, co se z toho vyvinulo... Mika vyloučit, tohle je šaškárna. Dest at se během pár dnů vyjádří, pokud nemá zájem, tak taky odstřelit. Na keeper bych to nevztahoval, tam nic neudělali.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že se na to seru, jsem ti psal už před 2 dnama, takže už si to mohl řešit 2 dny a přivést někoho jinýho místo mě a sám jsem ti psal, že třeba Error by to určitě vzal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a v minulým článku jsem se vyjádřil myslím dostatečně, pro ty co chtějí vyjádření.

dEst

04.03.2014 20:43

Reagovat
miky10

Takže neni možný to důstojně dohrát jo?

Reagovat
fantomas

Tak delali sme si nadeje, ze bys akorat mohl hrat divadylko. Ale bohuzel no.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to předtím, napíšu to i teď. V keeperu bych byl rád, non-keeper jsem chtěl doklepat tak, abych to nezkazil ostatním. Bohužel ani tak ne kritiku, ale chování "mrdky" Chazyho tolerovat fakt nebudu. Pokud me vyloucite z non-keeperu, tak to chapu a akceptuju. Víc se k tomu nechci vyjadřovat.

Reagovat
miky10

"doklepat tak, abych to nezkazil ostatním" = vybenchovat hrající hráče?

Reagovat
Pettirosso

Oprav me jestli se pletu, ale psalo se o tom, ze by mike mel byt potrestan vybenchovanim a kdyz to udela, tak ho vyloucite?

Reagovat
smazaný uživatel

+ Chazy tím vybenchováním vyhrožoval pokuď projdou trejdy. Hrozně vtipný co se tady stalo poslední dny.

Reagovat
honziss

Boha, psalo se, že by tím vybenchováním měli být potrestáni všichni, kdo se těch výměn účastnili a to na sobotu a neděli. Navíc se to neschválilo. Takže tady prosím nenakládejte s tím, co tady padlo, tak, jak se vám to zrovna hodí.

Reagovat
Pettirosso

Ja si to neberu jak se mi to hodi, nejak sem to moc nesledoval, protoze mi to cely prislo jako blbost a hovadina,kor jak se to resilo, ale co si pamatuju, tak Chazyho navrh byl, absochni zucastnenibyli potrestani vybenchovanim do konce tydne a mike az do konce roku. Co se dal schvalovalo nebo ne nevim, uz me to nezajimalo a nemel sem cas to studovat.

Reagovat
honziss

Ne, tenhle návrh nepadl od nikoho.

Reagovat
Chazy

LOL, co by bylo za trest někoho benchovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste posledni vec. Uplna perlicka je hodnoceni charakteru na zaklade hry. To me fakt pobavilo.

Reagovat
fantomas

Nikdo tu charakter nehodnotil a Chazy vám to jasně vysvětlil. Bohužel vy ste si tu "mrdku" jednou vyložili po svym a tak už to zůstalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Odcituju Chazyho: "Samozřejmě je to hodnocení charakteru na základě fantasy hry."

Navíc se furt chytá toho, že jsem šel tým prodat pod cenou, což není pravda a nemá k tomu jedinej důkaz. Rozprodat tým totiž není to samé, jako dát ho pod cenou.

Reagovat
Chazy

Tak to jsi asi opravdu jiná liga, když mi tu zkopíruješ něco, co jsem pak důkladně vysvětlil, aby to nešlo chápat tak, jak to chápeš

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci to už rozebírat. Stejně, jako ty sis udělal názor na mě, já jsem si udělal názor na tebe. Tím to je z mojí strany vyřešené. Jak se rozhodne zbytek, to nechám na nich. Stejně to nemůžu ovlivnit.

Reagovat
Chazy

To se velmi zásadně pleteš. já na tebe nejen že nemám názor, já proti tobě ani nic nemám. Kecali sme spolu o FM a byl si naprosto v pohodě, i mě zajímá, kam si to tam už dopracoval.

Já tu řeším jen tvůj charakter hráče NHL fantasy (tak to bylo myšlený). Pro mě prostě jsi špatnej hráč, ukázková zkáza fantasy lig a neměl bys bejt v žádný.

Ale proti tobě jako osobě nemám vůbec nic, rozhodně ti nebudu někde mimo tuhle debatu nadávat do mrdek atp. Fakt si o tobě nic nemyslím, dyť tě ani neznám.

Nicméně si poškodil ligu, na to sem poukázal, navrh tvoje vyloučení, zvetoval ti trady. Nikoho sem k ničemu nepodněcoval, proto taky nejsi vyloučenej za to, co jsem já chtěl. Veta byly svobodná vůle ostatních, nikomu jsem neřek, aby je dal. Že jsi pak udělal další kokotinu, za kterou tě chtěj vyloučit i ostatní, to je tvoje mínus a mně jen dokresluješ svůj charakter fantasy hráče.

Ale tvůj charakter jako člověka mikea neznám, nehodnotím a nesoudím. Pokud to tak vyznělo, tak se omlouvám, o to mi nešlo a nechtěl sem útočit na tvoji osobu jako takovou.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel se ti to povedlo, ať jsi to myslel jakkoliv. Já jsem tu fantasy hrál podle toho, jak nejlépe umím. Nekoukal jsem na to, jestli se fantasy má hrát tak nebo onak. Hrál jsem prostě podle sebe. Pevně si stojím za tím, že jsem nikoho nepodvedl. Spoustu těch trejdů jsem odmítl, protože se mi nezdály dostatečné za to, co já jsem nabízel. Nejsem si prostě u sebe vědom úmyslného pochybení.

A fakt bych to už nechal plavat. Jestli jsem tady někoho nasral, tak je mi to líto, ale rozhodně jsem to neudělal úmyslně a nemyslím si, že jsem si zasloužil dostat podobnej céres. Proto jsem se tady proti tobě ohradil.

Reagovat
Chazy

V pohodě, já to taky jen hraju podle toho, jak nejlíp umím a taky tak jednám. Kdybys nevěděl, že nesmíš zabít, tak tě stejně asi odsoudím, když zabiješ.

Pro mě prostě není omluva, že jsi si nebyl vědom toho, že bys neměl prodávat hráče pod cenou, i když tomu nevěřím, protože co jsem se zaslech, tak všichni věděli, že je to prasárna.

Nicméně, jak říkáš, necháme to bejt. Ale opakuju znovu - promiň, jestli jsem se tě dotknul jako osoby. Nešlo mi o to a hned jsem se to tam snažil vysvětlit. Fakt mi šlo jen o tu část fantasy hráče v tobě. Hefy je pro mě jeden z nejlepších kámošů v životě a jako fantasy hráčem jím pohrdám a vyhodil sem ho ze všech lig, co jsem kdy hrál. A zas jinejma kámošema pohrdám v jinejch věcech a taky to vědí. Já nejsem ten typ člověka, co ignoruje něco, co mu vadí, protože někoho má rád. A tebe ani rád nemám (ale ani nerad). Prostě jsem řek, jak to vidím, ale rozhodně jsem tě nechtěl urazit víc, než jako hráče fantasy.

A já taky končím tímhle v tomhle směru. Jen nechci bejt špatně chápanej.

Reagovat
Logan

Určitě bych nevztahoval věci z jedný ligy do druhý. Mike pokud bude mít zájem, by měl mít možnost v keeperu pokračovat. Pokud momentálně on i dEst nechtějí už hrát nonkeeper, nejlepší by bylo někomu to předat.

Reagovat
Eric_The_King

Já asi budu trochu za exota, ale kromě odebrání nastavování do konce sezony bych Mika a dEsta nijak netrestal. Mike udělal blbost, což mu bylo vysvětleno (možná trochu důrazněji, ale byl to Chazy, který je na fantu pes ).

Ať kluci klidně hrajou non keeper od příští sezony znova. Akorát bychom si měli nastavit nějaké pravidlo, které ošetří, co dělat v situacích, kdy někdo úmyslně nenastavuje. A přenášet nějaké tresty do keeperu, to je fakt píčovina teda, to se na mě nezlobte

Reagovat
smazaný uživatel

V non-keeperu jsem nastavil sestavu na 5 dnů dopředu, abyste měli popř. čas někoho si sehnat teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vybenchuju sestavu - je to špatně

Nastavím sestavu - je to špatně

Tak si kurva vyberte

Reagovat
tomasinho

Ducks' offer for Kesler not enough to persuade Canucks

http://www.ocregister.com/articles/ducks-604471-murray-kesler.html

Škoda no, ale z těch roster players mohl klidně třeba Perreaulta pustit, jeho ztráta by nebolela.

Reagovat
fantomas

Historicky první trejd mezi mnou a Chazym na světě, a hned huge

Reagovat
Chazy

sám se divím...

Udělal sem v NHL fantasy víc tradů jak ve všech těch 24 ligách v minulosti snad.

Reagovat
fantomas

Tak v MLB/NFL se asi bude trejdovat nákym jinačim stylem, hm?

Reagovat
Chazy

Lítá to tam taky dost, jenom já nerad traduju no tohle je neúcta k cizímu týmu akorát.

Reagovat
tomasinho

NON-KEEPER

Nabízím Stamkose za top gólmana!

Reagovat
tomasinho

Nebo kteréhokoliv útočníka kromě dvojice Getzlaf-Ovečkin.

Reagovat
fantomas

Hehe, wow..

Reagovat
tomasinho

Nemůžu do PO s Andersonem, to se mi může stát osudným.

Reagovat
fantomas

Já vim, to víme všichni on i ten Varlamov je dost vachrlatej teda.

Reagovat
tomasinho

No, vachrlatý ani ne, on má proti těm top týmům fakt dobré čísla, jednou za čas dostane víc gólů, ale jde na něj dost střel, pořád je jistota. Jinak to je bída.

Jenže ted mám už smůlu, týmy v PO mi nic nedají, týmy mimo PO se budou bát trejdovat a zase tam není to, co bych potřeboval no.

Reagovat
fantomas

Takový choulostivý věci musíš řešit dřív no, respektive dokud má nani relativně normální zásobu GK.

Reagovat
tomasinho

Však já jsem mu jednoho toho golmana sám dal. Smithe měl ode mě, chtěl jsem to oživit a Anderson chytal formu, ale bohužel se nechytl.

Reagovat
fantomas

Ottawa je holt brutální zklamání snad pro všechny fanoušky NHL nakonec asi rozumim snaze vytrejdovat Spezzu, protože bez něj prostě loni hráli uplně jinak. Ještě taky Karlssona by mohli poslat pryč.

Reagovat
tomasinho

Ticho buď

Reagovat
Chazy

Dyť ti kurva říkám, že ti dám Price nebo Raska za Ovci a přidám něco, tak co tu nabízíš

Reagovat
fantomas

"...kromě dvojice Getzlaf-Ovečkin."

Reagovat
Chazy

Ale dyť já nechci celou dvoji, tak o co tady jde.

Reagovat
fantomas

http://tinyurl.com/osfyncl

Takovej PP střelec aby si se Stammerem nelezli do zelí.

Reagovat
Ajven
Reagovat
miky10

Prodávam v keeperu Greena a Ničuškina. Kdyby je někdo chtěl oba, požaduju nazpátek jen jednoho hráče, ale zato hvězdu. Ale možný je brát je i po jednom.

Plus kdyby nákej contender chtěl zvýšit svoje šance na letošní úspěch Vermettem, Palátem, Brassardem, Granlundem nebo Pavelcem, za ty by mi stačil pick.

Reagovat
fantomas

Jaký picky za Granlunda?

Reagovat
miky10

Keitha.

Reagovat
fantomas

Ale tak snad nebudem uražený..

Reagovat
miky10

No, za něj asi nemůžu brát nic jinýho než první kolo, vzhledem k věku, potenciálu, aktuální formě,...

Reagovat
fantomas

Ok

Reagovat
tomasinho

A R. Smithe?

Reagovat
miky10

Hmm, to je zajímavý. Promyslím

Reagovat
tomasinho

Ok

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Eric_The_King

Co bys chtěl za Greena?

Reagovat
honziss

Keeper

Untouchable list: Bobrovsky, Quick, Pietrangelo, Stamkos. Jinak budu z pozice sellera jednat o komkoliv, o koho máte zájem.

Reagovat
fantomas

Ale lockni ty nase. Petti se sice bloknul, ale furt je ve hre kovi.

Reagovat
honziss

Jo, určitě.

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Jako pokud to vyjde, tak to prebijes fakt jen tim Mekdonakem no

Reagovat
miky10

Bych si kurva aspoň zasloužil vědět, co mam přebíjet.

Reagovat
fantomas

To zatim nevim ja sam

Reagovat
miky10

Tak to je jasný, že bez Donáka nepřebiju.

Reagovat
fantomas

Ale stejne furt nevim jak presne k uzitku ti to bude maximalne mi reknes "moje nabidka je lepsi", na to ja odpovim "nene" a budem vyrizeny..

Reagovat
miky10

Tak pro zajímavost no, jasněže to záleží na tobě.

Reagovat
Pettirosso

Nemyslim si, ze by letos Snow, at to udelal jakkoliv dementne, nejak zastinil Gillise. Ten se ho svoji neschopnosti stale drzi

Borec absolutne nevi co ma delat

Reagovat
tomasinho

Aspoň ale nastavil požadavky na Keslera takové, že je nikdo nebyl ochotný splnit. Buď rád aspoň za to, ale já čekám, že Murray se nenechá odradit a před draftem na to půjde znovu.

Reagovat
hefy

Tome, poslal jsem ti nabídku v keeperu. :)

Reagovat
tomasinho

Jdu se mrknout.

Reagovat
tomasinho

Tak z toho nic nebude, sorry. MacKinnona nevyměním fakt za nic. V keeperu společně s Nealem, Bennem, Getzlafem a Shattym, Karlssonem a Fowlerem.

Reagovat
hefy

V pořádku. :)

Reagovat
hefy

Dávam v keeperu dávam v šanc Shawa, Gagnera, Williamse, Abdelkadera, Orpika a Beauchemina. Mluvit by se dalo snad i o Spezzovi.

Reagovat
Eric_The_King

Beuchemin by mě zajímal, mrkni kdyžtak ke mě, co by se ti za něj líbilo

Reagovat
fantomas

Ta uprava HF pro mobily je bozi ::talking:

Reagovat
Logan

chazy máš tam ještě jednu nabídku ...

Reagovat
nani92

Tomasinho..Enroth - Stamkos?

Reagovat
tomasinho

Deal

Reagovat
smazaný uživatel

„Hovoril som s generálnym manažérom St.Louis Blues Dougom Armstrongom a podľa neho Halákov výkon stúpa, keď je viac zaťažený. Hráme systémom, vďaka ktorému súper na nás smeruje viac striel, no väčšina z nich ide z vonkajšej strany. Umožníme to. Za istých okolností to môže byť v prospech tohto konkrétneho brankára,“ citoval Washingtonpost generálneho manažéra tímu „Capitals“....to je onoo, takze Oatesov skvely defenzivy system bude teraz zalozeny na tom, ze umoznime superom strielat na Halaka, jemu to vyhovuje

Reagovat
nani92

aspoň bude mať lepšie valídne štatistiky

Reagovat
Ajven

Reagovat
Ajven

RELEASE: Capitals Recall Chris Brown from the Hershey Bears; Goaltender Philipp Grubauer Re-assigned to Hershey: http://capitalstoday.monumentalnetwork.com/2014/03/06/capitals-recall-chris-brown-from-the-hershey-bears

uz je to tu. Som na neho zvedavy, tie jeho cisla v AHL su fantasticke. Este Latta

Reagovat
nani92

V Keeprovi by som rád vymenil niekoho z mojich C,LW za RW..prípadne ponukam Scrivensa

Reagovat
Eric_The_King

Co bys chtěl za Maattu?

Reagovat
nani92

Gáboríka

Reagovat
Logan

máš tam nabídku

Reagovat
nani92

z principu to zobrať nemožem..inak pekná ponuka

Reagovat
Logan

z jakýho principu?

Reagovat
nani92

že Vaneka máš odomna za debila Downieho či koho a teraz by som ho bral naspať za Marleaua

Reagovat
Logan

blbý principy

Reagovat
nani92

ako..do týždna sa možu zmeniť,hej..

Reagovat
Logan

no, napsal jsem ti ve zprávě můj postoj k tomu musíš si to zvážit sám

Reagovat
Ajven

Adam Oates announces Braden Holtby will start in net tonight for Washington. #CapsBruins

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Pettirosso

chtěl jsem být svolný k trejdování v nonkeeperu, ale teď nevím jestli můžu, po tom všem

Reagovat
Chazy

Pokud dokážeš zapojit mozek a nebudeš úmyslně nikomu pomáhat takovým způsobem, aby to bylo na první pohled zřejmý + neoznámíš, že to děláš, tak jo, můžeš

Reagovat
Pettirosso

ty vysmátý smajlíky si strč víš kam, nejsem na to zvědavej, chovej se tak k jiným lidem, který ti tohle hodlají tolerovat.

za druhé, já už to dávno oznámil, že hodlám trejdovat a klidně i absolutní hvězdy. Jen sem čekal na deadline

Reagovat
Chazy

Však si trejduj, co chceš, ale pokud to bude okrádání sama sebe, tak já osobně holt budu vetovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A já ti to zavetuju hned! "z principu"

Reagovat
fantomas

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
smazaný uživatel

snad pritiahne aj ludi

Reagovat
Pettirosso

na Floridě diváky přitáhne leda tak novej typ hot-dogu a Justin Timberlake

Reagovat
Pettirosso

kovi, dá se čekat, že teď bude jednička Enroth, že?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Neuvirth jednotka nebude, to sa neboj

Reagovat
nani92

a čo Halak?

Reagovat
smazaný uživatel

budu sa obaja striedat, Halak nebude mat inu poziciu ako u Blues, by som povedal, ze este o nieco horsiu..tazko len tak odpisu Holtbyho, to si ani nezalsuzi

Reagovat
Pettirosso

podle mě tam dlouho nevydrží, Holtbyho těžko pošlou pryč a nahoru se dere Grubauer

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tiez cakam, ze po sezone odide prec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pettirosso

tak kokot se dívá na puk a vůbec sebere v potaz toho obránce, kterýmu se stačí postavit a dát mu čistýho stroma no

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to si priam ziadalo, aby ho takto rozjebaal

Reagovat
Pettirosso

takže jak jsem avizoval už dávno, jsem ochotný vyměnit kohokoliv, kdo by měl zájem o nějakýho mýho hráče, určitě se na něčem rozumným domluvíme. Klidně vyměním celej tým a jestli to někoho bude pobuřovat, tak má smůlu, protože od dalšího roku stejně končím, tak si chci aspoň na konec pořádně zatrejdovat.

Nevyměnitelnej je jen Lou

Let's get party started

Reagovat
smazaný uživatel

ale preco koncis?

Reagovat
tomasinho

Super no, když si mi Bouwmeestera už poslal pryč

Reagovat
Pettirosso

1) Honziss ho měl už dlouho domluvenýho

2) za toho Keslera bych ti ho stejně nepustil

Reagovat
tomasinho

No bo já asi ne už před OH. Ale nevadí no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš co vyvádíte do píči.

Reagovat
tomasinho

The Anaheim Ducks were extremely interested in acquiring forward Ryan Kesler from the Vancouver Canucks, but came up empty right before the trade deadline.

Ducks GM Bob Murray and Canucks GM Mike Gillis were engaged in serious trade discussions involving Kesler, who ultimately was not dealt yesterday.

According to a league source, TFP has learned that the Ducks had presented Vancouver with a package that included young defenseman Sami Vatanen, a first-round draft pick and another player.

Vatanen, 22, has played in 41 games with the Ducks this season, registering six goals and eight assists for 14 points.

He also tallied five assists in six games while playing for Finland at the Winter Olympics.

"We entertained multiple offers in multiple situations and none of them fit with our long-term vision," Gillis told the media after the deadline. "When you're under-performing like we are, you get calls from lots of teams about lots of players."

The Pittsburgh Penguins were also pushing hard to acquire Kesler, and at one point thought they were on the verge of acquiring him. However, according to the Pittsburgh Tribune Review, the Penguins felt unconvinced Vancouver ownership was willing to part with Kesler a day after trading star goalie Robert Luongo to Florida.

The Ducks were believed to be one of the teams Kesler was willing to waive his no-trade clause to, and talks could be revisited in the off-season, likely closer or around the NHL Draft.

Gillis was also interested in Ducks young forwards Kyle Palmieri and Emerson Etem, though it's unclear if either player was included in Anaheim's packaged offer.

Reagovat
Pettirosso

stačí ale.. už mě s tím sereš.

Reagovat
tomasinho

Ježiš, zůstal, tak buď rád. Jen jsem dodal ještě jednu spekulaci, kde oproti minulým je to, co jsme nabízeli. Jako zajímavost. Jako jestli jsi přecitlivělý i na tohle, tak to pardon, ale to chyba bude asi jinde než u mě.

Reagovat
Chazy

Ale no tak, chovej se slušně, nebo tu někomu znechutíš EF tyvoe.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Pettirosso

Ono by to asi nevadilo, ze sem das podrobnosti o trejdu, kdyby kazdej druhej z tvych 100 komentaru pri deadlinu nebylo o Keslerovi, prokladany stovkama pro jeho prichod do Ducks.

Reagovat
tomasinho

Máš na to validní statistiky? Ne, každý druhý fakt ne, za celý den jich bylo tak 5-6 a jeden jubilejní příspěvěk. Jako většina se tu smála za růžové gatě, ale za poslední tři dny mi přijde, že slečinka tady já nejsem.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Pettirosso

BIG ATENTION TO HONZISS A KOVI!

Dominik Hašek bude uveden do Buffalské síně slávy. Konkrétně se tak stane 29. března před utkáním proti Tampě!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se z toho radovat taky, nebo?

Reagovat
smazaný uživatel

a ATENTION

Reagovat
Pettirosso

Zkopiroval sem to a dopsal jmena, neresil sem to dal

Reagovat
Pettirosso

A jeste jedno, v Detroitu vyvesi dneska Lidstroma

Reagovat
nani92

Reagovat
tomasinho

Nebude někdo chtít v keeperu F. Nielsena, Purcella nebo Muzzina čistě za 4. kolo draftu?

Reagovat
tomasinho

Nebo jsem ochotný dát Jágra, pokud podepíše pak v off-season.

Reagovat
tomasinho

Na všechny jsem ted ochotný přijímat nabídky.

Reagovat
tomasinho

Když to teda semuraziju - Jágr, Nielsen, Reilly Smith, o ty by mohl být zájem, za určitých okolností keepovatelní hráči nebo alespoň posílení posílení pro PO.

Reagovat
tomasinho

sesumarizuju*

Reagovat
smazaný uživatel

semuraziju, tak hm

Reagovat
smazaný uživatel

As I said, nothing official on Rock The Red-One more year Carter trade just yet. But sounds like it may get done. Stay tuned.

Reagovat
honziss

Retweeted by honziss

Erskine& Erat > Ovie06.03.2014 20:32

As I said, nothing official on Rock The Red-One more year Carter trade just yet. But sounds like it may get done. Stay tuned.

Reagovat
Logan

Reagovat
nani92

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ennis, Stastny, Yakupov, Brouwer, Atkinson, Leddy..hlaste sa zaujemcovia

Reagovat
smazaný uživatel

v keepru

Reagovat
tomasinho

V keeperu trejd, abyste věděli a mohli se rozhodnout, jestli je v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem, v poriadku

Reagovat
tomasinho

Taky myslím.

Reagovat
Chazy

Hele, NS začla letos dávat IW od začátku

Reagovat
tomasinho

Wow, se divím. Ty první kola nejely nikdy snad.

Reagovat
Chazy

Ne no, ale je to tam. A měl by bejt od 23:00+ Hewitt Ebden.

Reagovat
tomasinho

Hezky

Reagovat
miky10

To jako Carter nemá hodnotu keepera? Ani prvního kola?

Reagovat
Logan

taky jsem se divil ... pali tu vždycky nadává na McPheeho a přitom dělá podobný rozhodnutí

Reagovat
nani92

Reagovat
miky10

Jako, já tady prosim o náký vysvětlení, jinak to asi nikdy nepochopím a klidně tam to veto hodím.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

ma tak druheho no u mna, ako veto mozte kludne davat, neciim potrebu nieco vysvetlovat, chcem si muzstvo prerobit, chcel som iba vysoky draft, to je vsetko, ak to z vetujete, tak mozme rokovat inak no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Promiň, promyslel jsem to, ale nakonec jsem rozhodl dát Andersonovi šanci nakonec.

Reagovat
smazaný uživatel

nech mě no

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Necití potřebu vysvětlovat, šup, má tam veto. Neslýchaný taková protihodnota za Carterka.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi trejd v keepru, trosku to treba rozbehnut, deadline sa blizi

Reagovat
honziss

Reagovat
honziss

Nabízím v keeperu k výměně Hartnella jako rentala pro PO (46. v ranku, 39 bodů, velmi solidní SOG a HIT, k tomu hraje vedle rozjetého Girouxe) plus dvě volby v round 21 a chci za to dva vyšší picky.

Reagovat
miky10

Jinak pro Erica k tomu Greenovi, ať se to neztratí nahoře. Je jednatelnej Toews, kdybych něco přihodil? Případně bych měl zájem o Krejčího, Pariseho a van Riemsdyka... Bohužel nikoho, aby to bylo fér kus za kus ke Greenovi, tam u tebe nevidím.

Reagovat
tomasinho

Na JVR se chystám zeptat Erica už nějaký ten týden, ale tam asi neuspějeme ani jeden.

Reagovat
honziss

Neuspějete, no. Já už se dnes ptal.

Reagovat
miky10

Myslel sem si to, když fandí Leafs no, neva.

Reagovat
tomasinho

A měls připraveného Perryho?

Reagovat
nani92

PL OT:NHL OT: Hlavně teda k fandům Pens. Je nějaká realná šance, že Stempniak vyšoupne Gibbonse a bude hrát v 1. lajně? A pokud jo, tak je schopný se tam udržet i po Bennetově návratu?

reakcia:neni ich prva lajna Dupuis-Crosby-Kunitz?

Reagovat
miky10

Tvl ty trejdy, to si zas užijem srandy.

Enroth - Lack??

Okposo, FA hráč, FA hráč - Tarasenko, Franson, Gallagher????

Reagovat
Pettirosso

Vidis nani, ja ti rikal, ze s tim budou mit problemy

Reagovat
nani92

G: 39-39 A:66-60 P:105-99 +- 13-11 PP:18-32 SOG:342-388 Hity 217-276 Bloky:148-127 ..hráči 1 a 2 forrmácie - hráči 2 formácie 9gallagher by mal uvolniť miesto Vanekovi)

a brankári? výmena nových jednotiek v dvoch tohtoročných tragických týmoch

Reagovat
smazaný uživatel

Asistence a body jsou nevyrovnaný, to je na veto.

Reagovat
Chazy

Ok, teď už začínám mít obrázek i o tvým charakteru jako o člověku, ale i tak si stále stojím za tím, že doteď jsem soudil jen to, co ukazuješ ve fantasy.

Teď ale nabírám dojem, že je ti 13.

Reagovat
smazaný uživatel

Však si dělám srandu. Jestli to nedokážeš pochopit, tak jedinej, komu tady je 13, jsi ty.

Reagovat
Chazy

Oh, ok, to je teda sranda v nevhodnou chvíli, asi už sem přecitlivělej ..

Sry. Ale i tak, jsem spíš nechápavej, jak třináctiletej

Reagovat
miky10

Ty statistiky Okposa sou ale s Tavaresem, s kterym jaksi hrát už nebude... A Gallagher stoprocentně nebude ten, kdo se kvůli Vaňkovi sesune. A Lack má neporovnatelně lepší čísla a přestože je Vancouver fakt špatnej, s Buffalem se to absolutně nedá srovnávat.

Reagovat
nani92

to neznamená,že teraz prestane bodovať,ale áno,asi toho bude o niečo menej..nikdy nevieš,Montrealu sa momentálne extra nedarí,kto vie či Vanek nebola posledná z nudze cnosť,nato by som si nechal čas..akože ak mi aj toto zvetujete,tak ma naserete nevyuživam vypredaj alebo čo,takto trejdujem akože celu sezonu,len nie vždy v moj prospech a zrazu ked je pred PO,tak to každemu vadí a k FA..najdi mi tam podobneho hráča so štatistikami ako Jackmana..teraz som si ich pozeral a za žiadneho by som ho nevymenil..

Reagovat
Pettirosso

Az na to, ze Montrealu se ted celkem dari

Reagovat
nani92

njn,teraz hej,ked tam ej Budaj,ale pred oh im to nešlo,tak to mam zafixované..

Reagovat
smazaný uživatel

Na těch golmanech nic nevidim teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hráči sou ale na jasný veto teda. Mimochodem, já vetoval vždycky, akorát tak nějak potichoučku pro sebe no.

Reagovat
nani92

pfff

Reagovat
Pettirosso

Vetujte si co chcete, jen me to utvrzuje v tom konci no. Je mi to lito fantomasi, ale v takovym zmanipulovanym, pokryteckym bordelu hrat odmitam

Reagovat
miky10

Reagovat
Pettirosso

Ano, na tebe byla mirena druha cast a mam k tomu 2 realny podklady.

Reagovat
miky10

Pověz nám o tom.

Reagovat
Pettirosso

Neni to tak davno, zkus trosku zapremyslet...tehdy nikdo nerekl ani pul slova

Reagovat
miky10

Paměť neslouží, osvěž mi jí, ty podklade.

Reagovat
miky10

Ciwe, cejtim se umlácenej podkladama.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Reagovat
Pettirosso

A ty se taky div jak chces, ale dokud si tady nerozjel tu debatu, podobny trejdy se delali furt a nikdo nic nevetoval a drzel hubu.

Reagovat
Chazy

Dokud neexistovaly zákoníky, tak se dělalo věcí.

Reagovat
Chazy

Dyť hráči s právem veta by měli bejt institucí, která tě má chránit před tím, aby ses okrad a uškodil sám sobě neznalostí, či neschopností. Která je prostě přirozená a omluvitelná.

Ty veta jsou tu pro tebe, chráněj tě před zlejma lidma, jako nani, co se snaží ti uškodit

Reagovat
nani92

to hovorí ten čo mi ukradol Pricea a s kľudom sa poezral ako mi fantík berie Smitha

Reagovat
Chazy

Něco sem ti vetoval, když sem měl pocit, že se okrádáš

Reagovat
nani92

ale nerobil si verejnú vzburu a neinicioval dalších!

Reagovat
Chazy

Já nikdy nikoho neinicioval k vetu

Reagovat
nani92

psychologický nátlak je mnohokrát lepší ako fyzický

Reagovat
Chazy

To je taky na veto

Reagovat
nani92

tvoje veto je na veto

Reagovat
Logan

Ukradl? vždyť jsi za něj dostal Sharpa a Pavelce, kterej imho od tý doby má snad lepší formu než Price

Reagovat
miky10

Reagovat
nani92

suhlasím,Pavelec je boží

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, lebo Price nechyta, to sa dokaze ukazat i Pavelec

Reagovat
nani92

ty si jeho najvačší hater,to vieme..ale važne mal fajn štatistiky ako prišiel ku mne ale etraz má v Budajovi velku konkurenciu ako sa zdá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

sorry ale... Ty tu mluv o neznalosti, kdyz si vetoval mikeuv jasne vyrovnanej trejd. Ja sem si moc dobre vedom, ceho sem se vzdal a v jaky pozici sem se ocitl, na me nejaky bububu nepkati jako na vetsinu tady tech, co za tebou stala. Ja si dokazu stat za svym nazorem, jasne jsem rekl, ze jsem ochotnej jit malinko pod cenu s tin, ze vim, ze mi to dotycnej pristi rok oplati. Chapu, ze tobe se to nelibi, ale ja kvuli tomu nebudu menit svuj nazor. Konec koncu tohle je jeden z duvodu, proc nechci pokracovat. Proste pro me znamena hrat fantasy neco jinyho nez pro tebe.

Reagovat
miky10

Ježiši ale, co to zas je za výmysl, že někomu dáš letos něco zadarmo a on ti to třeba příští rok vrátí? To fakt snad neni možný tohle.

Reagovat
Chazy

" jasne jsem rekl, ze jsem ochotnej jit malinko pod cenu s tin, ze vim, ze mi to dotycnej pristi rok oplati. "

Tak to jsme se v ovlivňování ligy a podvádení dostali zas o kousek dál. To je další věc, která by mě ani ve snu nenapadla, že je možná, prostě jsem se s tím nesetkal a nikdo to snad ani ze srandy přede mnou nepsal. No tipičo

Reagovat
Pettirosso

"Sry. Ale i tak, jsem spíš nechápavej, jak třináctiletej"

Tady se prezentujes obojim

Reagovat
Chazy

To je dobře, aspoň nepřijdu o ten výsměch, kterej mi teď skoro zabraňuje reagovat. Možná až mi bude 40 a budu chápavej, tak teprve docením variabilitu tvý chuti pomoct si podvodem ve hře a pozdně si řeknu, jo, to byl borec panečku, ten to dával.

Reagovat
Logan

http://www.tsn.ca/bardown/Story.aspx?Moves%2BLike%2BJagr&id=445446&cid=fb

už se na něj těším, liga bude zase lepší

Reagovat
Logan

oh, neměla být reakce, sorry

Reagovat
honziss

Až ten se nám objeví v keeperu... to teprve bude legrace.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Tyvoe. Takže Hawks prej byli hodně blízko zisku Keslera, údajně by opačnym směrem šli Leddy, Shaw a Teravainen. A celý to dost dobře muže bejt kvůli Kaneovi, kterej chce k sobě Keslera na centra a výrazně za něj lobbuje u Bowmana. A že bez něj není Kanerovo prodloužení smlouvy žádnou jistotou.

A stejnej zdroj uvádí, že Vancouver nepřijal žádnou nabídku, přestože pro něj byly lákavý, právě kvůli Keslerovi, kterej chce ke Kaneovi do Chicaga a byl ochotnej zrušit NTC jen kvůli nám.

Reagovat
miky10

Jako tyjo, to je těžký. Kesler by byl fakt dokonalej druhej centr a pokud je ten zájem o to oboustrannej... A pokud je navíc pravda to s tím Kanem a je to jedna z jeho podmínek k setrvání. Na druhou stranu ta cena za to je strašně vysoká, fakt nevím, co si o tom myslet.

Reagovat
tomasinho

Já bych pro něj byl ochotný vzdát se i top prospectů asi. Odkud máš to s NTC, to jsem četl už asi u 4 klubů tohleto. Akorát prý odmítl Rangers.

Reagovat
miky10

Od Johna Jaeckela, nevím, do jaký míry je to pravdivý, ale smysl by to určitě dávalo no. A jako sry, ale tys počítal s tím, že by za něj šli Vatanen, kterýho vubec nepotřebujete, Palmieri a pick, to je trochu něco jinýho než Leddy, Shaw (oba důležitý hráči) a náš nejlepší prospect.

Reagovat
tomasinho

Však jo, je to jiné, to nepíšu. Proto to Vancouver odmítl podle všeho, chtěl víc, což Murray zatím dát nechtěl.

Reagovat
tomasinho

A obou by byla škoda, ve vašem případě bych se jich asi nezbavoval. A proč by měl Kaner vlastně váhat se smlouvou, když je v tom nejlepším možném týmu?

Reagovat
miky10

Taky bych uvažoval o odchodu, kdybych musel zápas co zápas bruslit vedle Handzuše.

Reagovat
tomasinho

Já bych se nedivil, kdyby si Getzlaf vymodlil odchod Pennera stejně tak jako jeho příchod, který byl prý jeho prací Tolik přihrávek, jakých mu poslal a kolik toho zmrvil.

Reagovat
Logan

Reagovat
miky10

Ne, já nevím, třeba by chtěl domů do Buffala k McDavidovi. Každopádně Bowman v každym rozhovoru na tohle téma tvrdí, že si je jistej podpisama Kanea i Toewse (u Toewse je to 100%, ten bude Hawk do konce kariéry), tak snad.

Reagovat
tomasinho

To by se Kovi zbláznil asi.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
miky10

Reagovat
Kovi81

Jen ta predstava, ze by k nam Patrick sel je sranda

Reagovat
Kovi81

Kazdopadne, kdyby se Kane vratil domu, tak ja nevim, co bych delal... v Buffalu by se asi prestalo pracovat, nebo nevim proste.

Reagovat
Logan

Tak jako na druhou stranu, pokud by přišel Kesler, tak vás ta cena za něj tolik mrzet nemusí, Shaw by sice jako třetí centr byl dobrej, ale tam máte pořád ještě depth a navíc podobnýho hráče seženete celkem v klidu, Teravainen pokud je C, tak by za Toewsem a Keslerem stejně nemel prostor, tudíž je postradatelný a Leddy by byl podle mě největší ztrátou pro vás, ale zase si myslím že ziskem Runblada by se to mohlo celkem vyrovnat. Nevím jestli součástí toho balíku byly ještě nějaký picky, ale takhle jak to je napsaný, na straně Hawks, bych do toho asi šel.

Reagovat
miky10

Nevím no, je to fakt náročný na vyhodnocení. Shaw je podle mě naprosto dokonalej hráč, do třetí lajny, na přesilovku před bránu, navíc je Hawk, prostě všechno, co dělá, dělá naprosto parádně. Je ale pravda, že na farmě máme už dost podobnýho prospecta v McNeillovi no, depth tam rozhodně je, takže nák by se nahradil určitě. Leddy by chyběl dost, otázka ale je, jestli stejně v příštím roce nebude muset bejt obětovanej, s platem bude chtít určitě nahoru a nevím, jestli se vejde. A Teravainen no, já nevím, já sem z něj prostě naprosto unešenej a podle všeho se mnou tyhle pocity sdílí všichni v managementu Chicaga. Naprosto komplexní hráč do všech pásem, muže hrát centra i na obou krajích, ten kluk fakt bude hvězda.

Ale je jasný, že na druhý straně je Kesler, top top hráč, kterej by si rozuměl s naší největší hvězdou, konečně by zaplnil tu díru vedle ní, pomoh by při přesilovce, oslabení, na buly, ve všem. Kdybych neměl k těm třem tak blízkou citovou vazbu, možná bych na to koukal trochu jinak a šel bych do toho taky, takle se fakt nedokážu rozhodnout asi.

Reagovat
Logan

Určitě by ztráta těch hráčů bolela, to nepopírám. A na druhou stranu já jsem na ty hráče taky citově vázanej, je to asi můj nejoblíbenější tým na západě a po Philly vlastně druhej v celý NHL. Ale pokud by tohle mělo v týmu udržet Kanera, tak je to asi přijatelná ztráta, která se dá vyřešit

Reagovat
tomasinho

The Ducks have recalled center Rickard Rakell from the Norfolk Admirals

Takže Perreault asi na IRko v tom případě

Reagovat
smazaný uživatel

koncim aj ja, posiel hrat za seba svoju mamu

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

"posiel"?

Reagovat
smazaný uživatel

vetujes moj prispevok? *posielam

Reagovat
Chazy

Jj, jsi falešná mrdka v postování příspěvků.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
nani92

je pekná?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

chces sa zbavit Pavelca, alebo co?

Reagovat
nani92

je to možné

Reagovat
tomasinho

WTF, dneska chytá Giguere?

Reagovat
smazaný uživatel

Holtby in net laich and erskine out

Reagovat
tomasinho

Takže Penner 1. lajna?

Reagovat
smazaný uživatel

nebude hrat Erksine, co tam po nejakom Pennerovi

Reagovat
tomasinho

Prašť jak uhoď.

Reagovat
tomasinho

Robidas said he shook hands with Corey Perry this morning. "He's a competitor, and I'm glad I don't have to face him anymore."

A můžou spolu prasit v PO společně. Sand neuvidím podobně leklé a odchozené PO jako loni od něj.

Reagovat
Logan

Nebylo by lepší už nechat těch hádek a spíš si užít zbytek sezony, jako NHL, tak fantasy, v tom našem přátelským prostředí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak budoucnost je ale třeba vyřešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli můžu mluvit za Chazyho, tak to máme vyřešený (Chazy je zmrd, já jsem zmrd ) nicméně můj názor se nemění, takže jsem nastavil sestavu na 5 dnů dopředu a čekám, že miky někoho sežene. Psal jsem mu to na FB.

Reagovat
Chazy

!!! jen já jsem zmrd, ty jsi super a opravdu si vážím, že tu s tebou mohu komunikovat, snad mi to pomůže být lepším a slušnějším člověkem

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně ti to došlo

Reagovat
tomasinho

Ale keeper zůstává jak je ne? Tam se tým přebíral těžko, teda hůře než v normální, kde si to pak nadraftuej sám každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mě z něj nikdo nevyhodí, tak snad ano

Reagovat
tomasinho

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Isles' insider now

We've heard Michal's phone is on fire. He got calls from The Bluesman and Broad Street Bullies, so probably some possible trade. #GladToHaveYouBackMike

Reagovat
Logan

Reagovat
Chazy

Hele, to jsou věci, který je potřeba prostě vyřešit a uzavřít. Když to budeš ignorovat, tak se to brzo zas objeví. Jestli jste tady skutečná komunita, skutečný kamarádi, tak vás tohle ani náhodou a v žádným případě nerozdělí a nepokazí. Je to jen fantasy, vy jste NHL komunita a ne fantasy komunita. A já k vám nepatřím, takže už vůbec neexistuje, abych vás rozhodil.

Na druhou stranu. Tady jsou evidentně dva myšlenkový směry v tom, jak má vypadat fantasy liga. Zjevně se tu celou dobu střetávaly, ale nedošlo to ke sporu. Já zavinil, že ten otevřenej spor vzešel.

Teď je potřeba, aby miky, jakožto commish, zakladatel a správce týhle ligy, dal najevo, k jakýmu tomu směru patří on a jak chce, aby se ta liga ubírala. Pak jde o to, aby ti, co s ním souhlasí, ho podpořili a ti, co ne, se rozhodli, jestli to akceptují a přizpůsobí se, nebo ligu opustí.

Tak se to celý vyřeší, uzavře a protože zůstane ta liga naladěná na jednu vlnu, už to v budoucnu řešit nebudete.

Ale takovýhle věci je potřeba dojet do konce, všichni se vyjádřit a prostě dojít ke stanovisku. A vás by to snad zasáhnout nemělo, však je to fakt jen hra ke sportu, kterej milujete a proč se bavíte.

Reagovat
miky10

Chjaj.

Reagovat
nani92

chudák..tak mladý a také dôležité rozhodnutia už musíš robiť

Reagovat
Chazy

Před celej příspěvek si hoď "podle mě" nebo "dle mého názoru"

Reagovat
tomasinho
Reagovat
nani92

ešte Kronwal..a potom nám ostane Ericsson

Reagovat
tomasinho

Kronwall je asi tak 350 levelů pod Nickem, jak herně, tak jako osobnost. Ale je fakt, že pořád je to taky ldír a výborný bek.

Reagovat
nani92

jasné,to sa neda zrovnávať,ale teraz máme len Nicka,tak si ho musím vážiť ale čo bude potom,ach jaj

Reagovat
miky10

DeKeyser

Reagovat
nani92

Reagovat
tomasinho

My naštěstí máme nového Niedermayera

Reagovat
honziss

Za vás ale Alex nehraje.

Reagovat
tomasinho

Nám stačí Cam, kterého si Scott sám vychoval, sám ho hlídal ve svém domě.

Reagovat
honziss

Řadil bych ho na úplný vrchol mého žebříčku oblíbenosti vedle MacInnise, Niedermayera a Pietrangela...

kdyby nehrál celou kariéru za tak debilní tým.

Reagovat
tomasinho

Takhle ho mám až za Scottem v oblíbenosti, ale fakt jen díky týmům. Objektivně byl asi lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Pustím se do toho taky teda. V keeperu nedotknutelných 9 hráčů, který chci keepovat: Bishop, Wheeler, Callahan, Skinner, Hudler, Kessel, Yandle, Subban, Hjalmarsson. O dalších jsem schopen vyjednávat. Sorry honzissi

Reagovat
honziss

Reagovat
Logan

ooooooooooooh lalalaaaaaaa

Vincent Trocheck has been called up from the minors.

Advice: The first-year AHLer leads the San Antonio Rampage with 41 points (16 goals, 25 assists) in 54 games. He is expected to make his NHL debut on Friday night versus Buffalo.

to se na ten zápas snad i podívám!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak bys nekoukal? Já bych se dnes podíval na Islanders a nejdřív jsem to měl v plánu a jít si lehnout, ale celý zápas nevydržím. Aspoň první třetinu dám. Když už o PO nehrajeme, tak to nebudu lámat přes koleno.

Reagovat
Logan

Na floridu s buffalem se mrknu kdykoliv velmi rád

no já dnes dám asi třetinku Bruins, když už jsem vzhůru, jsem zvědavej na Raska a hlavně doufám že seberou caps další body

Reagovat
Logan

Vanek will make his Habs debut on Thursday vs. Phoenix.

There is no word on the Canadiens' line combinations, but it is believed that Vanek will skate on a line with Tomas Plekanec and Alex Galchenyuk. Reportedly, Montreal is the only team to have put in an offer for Vanek on Wednesday. The price in which they acquired him was substantially lower than expected, but a weak market for Vanek would explain that.

zajímavý, že prej jediná nabídka za něj

každopádně s plekym a chuckiem by to mohlo být dobrý

Reagovat
fantomas

A kdo de jako k DD s Brendou? sem ho čekal tam, protože Gionta na LW v tom lajně?!

Reagovat
miky10

Max?

Reagovat
fantomas

Dyt je zraněnej.

Reagovat
miky10

Myslíš jak ho Chára narazil na to hrazení? To už je pár let zpátky čéče.

Reagovat
miky10

Ok no, asi mi něco uniklo.

Reagovat
miky10

Ty seš vožralej?

Reagovat
honziss

Vanek-Desharnais-Gallagher

Gionta-Plekanec-Galchenyuk

Eller-Brière-Bourque

Moen-White-Weise

Takhle to psali montrealáci na HF.

Reagovat
fantomas

No, z toho taky vycházim že jo... Max je venku, protože si voddělal rameno v minulym zápase, že jo. Nevim, co na mě miky zkouší.. zatim akorát neni slovo na to, jak moc vážný to je, ale hádám, že na dnešek to nebude stopro.

Reagovat
miky10

Dyť sem si jen dělal srandu :) o Maxově zranění sem ale nejdřív nevěděl, tak sry.

Reagovat
miky10

Yandle - Krug

Reagovat
Logan

tos to pojal trochu skromněji no

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

??? A to si o něm nechtěl ani slyšet, když byl ve hře Keith?

Reagovat
miky10

No to bylo v keeperu, tam bych Kruga nedal asi za nic.

Reagovat
fantomas

Aha, ok

Reagovat
Logan

Podle nejnovějších spekulací z tábora #BSB je na spadnutí trade mezi Broad Street Bullies a Black Hawk Up.

Oficiálně! Broad Street Bullies opouští přesilovkový mág Keith Yandle a míří do týmu Black Hawk Up výměnou za mladou pušku Toreyho Kruga.

Reagovat
fantomas

Petti si řek, že z naniho udělá kandidáta na titul, nebo jak si mám tohleto všechno vyložit jako?

Reagovat
honziss

Spíš mu vrací to, o cos ho ty obral.

Reagovat
miky10

Klid, nani mu to přece příští rok vrátí.

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Až Petti nebude hrát love it

Reagovat
fantomas

Gaborik-Kopitar-Williams (tři fantíkovi fanta hráči)

Brown-Richards-Carter (dva fantíkovi fanta hráči)

Wow.. kdo mi kde dá Richardse?

Reagovat
honziss

Užs nějak dořešil ten náš trejd? :))

Reagovat
fantomas

Právě jednáme

Reagovat
honziss

Reagovat
fantomas

Taky už to chci mít z krku, rozumim

Reagovat
Kovi81

Nedelej si velke nadeje, Edler je silene v minusu a takovy trade by mi mohl polozit cele +/-, dost na tom, ze mam Oveckina a typky z Nashvillu.

Reagovat
honziss

Tak snad nehrajem jen na tuhle statistiku žejo.

Reagovat
Kovi81

Ne, ale ja to chci ovladat vsecko

Reagovat
Logan

Reagovat
fantomas

DOMLUVENO

Reagovat
honziss

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Reagovat
Logan

chceš Richardse??

Reagovat
fantomas

Dělám si srandu

Reagovat
fantomas

A ty ho máš v non-keeperu, no tam bych už rovnou moh postavit celý Kings.

Reagovat
Logan

no jako pustil bych ti s ním i Voynova, hm?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Logan

copak? nemáš rád Kings?

Reagovat
fantomas

Přijde ti to tak?

Reagovat
Logan

nepřijde, ale jako fanoušek SJS bych čekal opak

Reagovat
fantomas

Njn, já si to vynahrazuju na kosatkách. S LA je to sportovní rivalita a respekt, pro Vancouver mám jen slova nesnášenlivosti.. k hráčum i frančíze jako takový.

Reagovat
Ajven

CAPS GABBY

Reagovat
Logan

Jinak nevím jestli jste to zaregistrovali, ale tady v diskuzi se to zatím neobjevilo, ačkoliv je to docela dost důležitá novinka!

NHL podle všeho vrátila NJD jejich letošní first rounder, akorát nebude podle jejich postavení v tabulce, ale bude to prostě pick n.30. A taky jim odpustila odpustila pokutu ve výši 1,5M $, aspoň co já jsem četl.

Reagovat
Logan

"NHL will award Devils with the 30th pick in the Draft instead of the 1st round pick as usually determined. Also forgiving $1.5 mil of fine .. Needless to say, NHL teams are not happy with the leagues decision to let the Devils off the hook." ~ Darren Dreger

Reagovat
Ajven

z akeho dovodu?

Reagovat
Kovi81

Ze ten vyjebany kokot zdrhol do Ruska

Reagovat
miky10

Reagovat
Ajven

tak hej, ale z toho dovodu ich v prvom rade potrestali ci?

Reagovat
Logan

kvůli jeho re-signu v 2010

Reagovat
Ajven

hmm neviem, preco som si myslel, ze ich potrestali ked odisiel... Ratal som s tym, ze sa im to pocita ako taky "buyout" s tym, ze je to varovanie pre ostatnych aby take kontrakty s hracmi neuzatvarali

Reagovat
honziss

To je tak supr konečně nemít u Stammera ten zkurvený nápis Injured reserve.

Reagovat
fantomas

Carteeer

Reagovat
Logan

Bergeronova lajna hraje super zatím

Reagovat
honziss

Sources says upcoming blockbuster between The Bluesmen & Fantiko Teamo. Stay tuned.

Reagovat
honziss

KEEEEEEEEEEITH! Welcome, welcome!

Reagovat
fantomas

Máš vražednou dvojku beků ted

Reagovat
honziss

i brankářů.

Reagovat
fantomas

Bob overrated

Reagovat
Chazy

Mikyho pes je overrated, Bob je bůh.

Reagovat
honziss

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Achjo, už i tady.

Reagovat
Logan

Reagovat
Logan

Reagovat
fantomas

Co zas?

Reagovat
Logan

Tampa Bay Lightning announced Steven Stamkos as their new captain right before puck drop, and he walked out wearing the C.

Welcome back Stamkos is right.

Reagovat
miky10

Reagovat
honziss

And Stamkos just announced as new captain.

To bylo jasný, ale tak jako tak

Reagovat
miky10

Ještě jednou se vyjádřím k tomu všemu, co se tu poslední dobou děje. Mrzí mě, co se tady za těch několik dní stalo a jak se to tu rozhádalo, ale bohužel to bylo asi nevyhnutelný a přijít to muselo. Ta liga od začátku fungovala tak, že ve skutečnosti vlastně nefungovala, nebylo jasně daný, co a jak bude a nebude fungovat, co se bude respektovat nebo tolerovat. Teď to ale přišlo a je potřeba to řešit.

Beru fantasy jako příjemnej a zábavnej přídavek ke sledování skutečnejch sportů, rozhodně to nijak přehnaně nehrotím, ale je asi potřeba, abych k tomu všemu jako commish zaujal náký stanovisko a jasně se vyjádřil. S tim, jakym způsobem a v jaký míče to tady udělal Chazy, rozhodně nesouhlasim, s podstatou jeho příspěvku ale naopak rozhodně ano.

Od začátku sem byl pro vetování, který ste vy ze zásady odmítali a já už to po čase vzdal. Na což se vážě i fakt, že se mě týkal jeden z těch zvetovanejch trejdů, což byla samozřejmě chyba a za ní se omlouvam, opakovat se to samozřejmě nebude. Teď je to ale potřeba řešit dál a jasně si říct, co a jak bude v týhle lize fungovat.

Na rovinu řikam, že pokud chcete hrát ligu, kde si budou týmy navzájem pomáhat, posilovat se na (boj o) PO s tím, že dotyčnej v budoucnu očekává splacení týhle službičky, kde se budou tolerovat nerovný trejdy nebo dokonce dropovat hvězdy tak, aby si je pak z FA moh vzít někdo jinej, tak já s váma tohle přání rozhodně nesdílím. A pak sou dvě varianty, buď ať dotyční odejdou, nebo pokud by vás takovejch bylo víc, předám někomu commishe a odejdu já. Takovou ligu hrát nechci, nákou dobu a do určitý míry se to z mý strany dalo tolerovat, ale teď to nabralo tak extrémně nesmyslný rozměry, že to dál nejde.

Jasně, sme nákym způsobem kamarádi a v tý komunitě bylo až na drobný výjimky vždycky fajn, což se snad tímhle nijak nezmění. Ve fantasy ale hraje každej sám za sebe a je podle mě naprostym nepopiratelnym základem, aby se všichni snažili tu ligu negativně neovlivňovat a tím pádem nekazit. Všichni víme, co se stalo, teď de o to, jak to bude dál. Jestli ti dva chtěj opravdu odejít, ok, budiž. Jestli Petti chce hrát takovýmhle stylem, když mně jako příde naprosto neuvěřitelný, že je někdo schopnej takle vůbec uvažovat, není v tý lize místo buď pro něj, nebo pro mě. Pokud odejde sám, bránit mu rozhodně nebudu, stejně s ním byly už opakovaně problémy při nenastavování sestav. Pokud ale chcete mít takovou ligu, jakou hraje a chce hrát on, předám vám jí a odejdu, není problém.

Já budu hrát jedině ligu, která bude na úrovni, maximálně fér, všichni k sobě budou chovat respekt a všechny to bude bavit. To znamená ligu, kde si každej z náš každej konkrétní trejd vyhodnotí a pokud se mu to bude zdát nefér, nebude se bát tam to veto hodit. Není to nic proti ničemu, někdo s případnym vetem muže nesouhlasit, ale je to všechno jen za účelem lepší a férovější ligy. Kdo s tímhle nesouhlasí, ať se ozve a podle toho, kolik takovejch bude, se zařídím dál.

Reagovat
Chazy

Za mě to samé. Když to bude vypadat podle mikyho, můžete se mnou počítat další rok. Pokud by to mělo bejt ve stylu Pettiho, tak odcházím.

Pokud byste proti mně byli kvůli tomu, co jsem tu předved a nestáli o moji přítomnost, odejdu samozřejmě také, nechci dělat problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Kdo sem pouští nounejmy?!

Reagovat
Chazy

Vzal sem ji na procházku.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Rozhodně by bylo na místě, aby si tohle všichni přečetli a případně i reagovali, no

Reagovat
smazaný uživatel

Dik za radu, fakt hej

Reagovat
Chazy

Nz, bylo to speciálně pro tebe, jen sem to nechtěl říkat nahlas nooo.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec k nam nepatri a bude nam tady radit, no chapes ho?

Reagovat
honziss

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Logan

Reagovat
fantomas

Ten Kane je fakt kokot

Reagovat
miky10

Sám seš kokot.

Reagovat
fantomas

*Evander

Reagovat
miky10

Ok.

Reagovat
miky10

BOLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG Overrated Bob posral.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Co posral?

Reagovat
miky10

Pustil debilní gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Teč nic?

Reagovat
miky10

Byla no, ale byla dost daleko od něj a šel zbytečně moc nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagoval uplně normálně na tu prvotní nahození s tou tečí nemohl nic dělat podívej se na to pak znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho jednoho záběru to bylo jasně vidět. Daleko větší problém tam byl ten turnover u hrazení.

Reagovat
miky10

I kdybys měl pravdu, nic to nemění na tom, že je overrated.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Logan

Reagovat
miky10

Hmm, super střídání.

Reagovat
fantomas

BROWNIEEEE

Reagovat
Logan

Reagovat
fantomas

U mě se prostě cejtí dobře no, loni sme si vytvořili pouto.

Reagovat
Chazy

Vím, o čem mluvíš (de Haan).

Reagovat
fantomas

Nevíš (loni).

Reagovat
Chazy

Vím (zažívám to samé).

Reagovat
Logan

já si ho vydraftoval v obou fantách jako mýho lídra a totálně zklamal, už je v obou pryč a ještě mě nasral tím Hertlem

Reagovat
Logan

aspoň mu asistoval Slava, a teď Richie goool, to už je lepší!

Reagovat
miky10

SHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

No tipičo, to sou zas reklamy.

Reagovat
Chazy

Tyhle televize sportovní je maj super fakt.

Reagovat
fantomas

Nucks

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Seguin stačí na Nucks sám.

Reagovat
fantomas

Nádherná kombinační hra v podání Kings tedka

Reagovat
smazaný uživatel

Budajův reflex

Reagovat
fantomas

Saad

Reagovat
smazaný uživatel

Hustě Sharp.

Reagovat
smazaný uživatel

*Saad

Reagovat
miky10

TAZEEEEEEEEER!!! Saad dokonaleeeeeee.

Reagovat
fantomas

Ale tak Anže dávej to Ondra nicméně čaruje.

Reagovat
miky10

BICKS!!!

Reagovat
Chazy

LOL a zrovna tohle si pustím, to jo.

Reagovat
fantomas

Wow, Martinez jaká akce!

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Bambus vubec netuší.

Reagovat
Chazy

Jj, skoro jak ty ve fantasy

Reagovat
miky10

Stejně chci v PO radši na tomasinha.

Reagovat
Chazy

Ten zrovna padá na třetí místo

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Ajven

Caps otrasny az na poslednych 10 minut. LA fantasticky hokej. Kopitar s Gaborikom, ked sa trocha spoznaju mozu byt smrtiace duo. Dnes Gabby trocha smoly, v dvoch situaciach mu chybal kusok

Reagovat
Ajven

Jurco

Reagovat
Ajven

Buffalo

Reagovat
fantomas

Kouďák si to akorát všecko vystřílí

Reagovat
miky10

Kane, Tazer

Reagovat
fantomas

Lehtonen lol

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

MacKinnon to dal šílenec fakt!!

Reagovat
tomasinho

Bůůůh, dlouho jsem si žádného nováčka takhle neoblíbil, naposledy Fowlera

Reagovat
fantomas

Já vlastně ani Logana no, páč mi tehdy bylo NHL celkem ukradený takže těžko říct koho.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, my hrajem hroznou píču, co.

Reagovat
smazaný uživatel

Oates pekne sklada tie utoky, v dalsom zapase by mohla nastupit jeho mama na centrovi

Reagovat
smazaný uživatel

Worst game of the season. When the Boudreau Caps sucked, at least it was interesting.

I can’t think of anything to look forward to right now. Everything sucks. Something change.

Reagovat
tomasinho

Jenom jedna technická, kolik je potřeba verke zvetování trejdu? V obou ligách.

Reagovat
Chazy

Základní nastavení jsou 4, nevím, jestli to vůbec jde změnit. Ale jestli v 16 členný lize jsou taky 4, tak je to dost naprd no

Reagovat
tomasinho

Právě no, proto se ptám, když v jedné lize je nás 16 a v jedné 12.

Reagovat
Chazy

You must choose from amongst the options below to determine how your league will handle the reviewing of all pending trades between teams.

League Votes

When you select the League Votes option, accepted trades can be overturned by a vote of at least 1/3 of the members of your league. So, a 12-team league requires four votes for a veto. We always round fractions up, so a 10-team league also requires four votes, even though 1/3 of ten is actually 3-1/3. All league member votes, including the one cast by the commissioner, count equally. Even if no protests are made, the trade will not be processed until the time allotted to protest pending trades in your league has elapsed.

Commissioner

When you select the Commissioner option, accepted trades can only be overturned by the league commissioner.

Reagovat
miky10

Keeper 4, nonkeeper 5 verke.

Reagovat
Chazy

Tak to nás bylo dost na ty veta tyjo.

Reagovat
tomasinho

Ok.

Reagovat
Chazy

Víš o tom, že ste obyčejný kopírky?

Reagovat
Chazy

Tyvole, ale fakt nereálný kopírky, čím víc to zkoumám..

Reagovat
Chazy

Tyvole, ale tohle je prostě nekonečná pecka. Každoročně v jedný lize mám nějakej podařenej citát, loni sem tam měl:

Lituji každé trestné činnosti, které se dopouštím.

- Šárka H

nicméně:

Jasne jsem rekl, ze jsem ochotnej jit malinko pod cenu s tin, ze vim, ze mi to dotycnej pristi rok oplati.

- Pettirosso

Je snad fakt lepší

Reagovat
Kovi81

Boze, Myers se nam neskutecne rozehral posledni dobou. Nolan ho hrozne vytahl, hraje skoro stejne jako v te novackovske sezone, jak ja sem rad, ze sme ho nikam nepustil a prezili to s nim

Reagovat
honziss

Říkáš teď už si těch 12 mega co bere zaslouží, jo?

Reagovat
Kovi81

Ja jinak netusim kolik ted bere, spis to beru podle cap hitu momentalne, tech 5,5 do 2018/19 je asi idealnich vzhledem k tomu, ze to snad bude nejlepsi obrance tymu.

Reagovat
honziss

Jo vlastně sorry, 12 bral loni, letos už bere 'jen' 6. No má to celkem divně strukturovaný, většinou se u takovejch mladejch hráčů stupňuje nahoru. On dostal loni 12, letos má 6, příští rok 5 a pak to jde ještě dolů. Fakt zvláštní kontrakt.

Reagovat
Kovi81

Uzaviral ho Regier, co bys chtel

Reagovat
tomasinho

Pokud bude pokračovat v podobné formě, tak mi v keeperu docela zamotá hlavu a to jsem ho bral z FA.

Reagovat
nani92
Reagovat
Kovi81

Reagovat
honziss

Hasek was chosen by the Chicago Blackhawks in the 10th round of the 1983 NHL Draft (No. 199) and was acquired by the Sabres on Aug. 7, 1992 in a trade for goaltender Stephane Beauregard and a 1993 fourth-round draft pick.

Tyvoe to byl taky jeden z největších stealů v historii ligy.

Reagovat
Kovi81

Akorat byl o nem clanek v Pro Hockeyi

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě úplně nesmyslnýho článku o Islanders bylo dobrý číslo. Hlavně plakát JT91

Reagovat
honziss

Tam je Tavaresův plakát? Kurva to hned letím do trafiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

aj mne by sa zišli nejaké hokejové plagáty

Reagovat
tomasinho

Asi to začnu kupovat. Má to ještě dobrou úroveň jako kdysi? Já měl poslední číslo snad po SC Chicaga v roce 2010. A plaktáy mám jen staré, Forsberg, Kariya a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám poslední 4 čísla z 5 snad a jako nejsou tam špatné články. Tohle číslo jsou velký články o Ducks a Islanders a bohužel ten o Isles není zrovna povedenej.

Reagovat
tomasinho

Tak to musím jít koupit a ohodnotím ten o Ducks

Reagovat
honziss

Jako já si PH občas koupím do vlaku nebo tak a ta úroveň mi nepřijde špatná, jen se mi zdá, že se ten časopis nikam neposunul od dob, kdy jsem si ho kupoval pravidelně tak před 10-12 lety. Je to pořád to samý. Tehdy to pro mě bylo supr, člověk si díky tomu mohl udržovat přehled a dovídal se věci, které jinak nešly zjistit, když ještě internet nebyl samozřejmostí. Dneska je to fajn počtení, ale víceméně mi to nepřináší nic novýho, co bych už nevěděl, no. Nebo resp. ta míra přínosu pro mě není tak velká, abych ho pravidelně odebíral, tak bych to řek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Aha, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže pro mě akorát

Reagovat
Kovi81

Prave mam problem, jestli si na stenu bouchnu Getzlafa nebo Tavarese, nekdy si nemuzu vybrat ani jednoho, bo je nemam rad oba, ale tedka se zas nemuzu rozhodnout

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nelíbí na Tavaresovi? A teď se neptám jako fanoušek Islanders, ale prostě to nějak nechápu. Jako prase nehraje a kdybys hokej nesledoval, tak mimo led ti ani nepřijde, že by byl nějaká hvězda, protože se tak nechová.

Reagovat
miky10

Má rád oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha...napsal "bo je nemam rad", tak jsem byl právě překvapen

Reagovat
Kovi81

S Tavaresem nemam zadny problem, vzdyt je to strasny borec

Reagovat
Kovi81

Kdyz sme u toho, tak proti nemu snad nemuze mit nikdo nic

Reagovat
tomasinho

Tam je Getzlaf? Cože? To letím kupovat.

Reagovat
Kovi81

Je tam velky clanek o Getzlafovi s Perrym, jinak mi pride, ze uroven si to furt drzi

Reagovat
tomasinho

Jéé, to je super. Kolik stojí jedno číslo? Se dívám, že mají speciální nabídku, 3 čísla za 99Kč předplatné, akorát nevím, jestli by v tom bylo to současné, to už asi ne že?

Reagovat
Kovi81

Uf s tim predplatnym ti to nereknu, ale jinak 69,- cislo

Reagovat
smazaný uživatel

70 korun stojí, pokud to nemáš předplacené.

Reagovat
Logan

Posraný Buffalo, na co si to hrajou? Mají prohrávat! Nebo aspoň dostávat góly. Ještě, že mě ten Johnson zachránil, navíc v oslabení Ještě aby tak měl Enroth SHO. Zato Rask, to je pán a Duchene

Reagovat
Logan

a Miller taky potěšil!

Reagovat
Kovi81

Vyhral i Edmonton, dneska je to ospravedlnitelne, ale Enroth ma vybornou formu

Reagovat
Logan

to mě nezajímá, me zajímají Enrothovi stats, kterýma mi kazí week ve fantě

Reagovat
Kovi81

Reagovat
tomasinho

OMg, Nova si dělá prdel ež jo? Zítra naprosto boží zápas Colorado-St. Louis už v 9 a oni dají Winnipeg-Ottawa.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš v keeperu ještě toho Lehnera?

Reagovat
tomasinho

Momentálně asi ne, s Lundqvistem a Schneiderem by se mi do hráčů pro keep nejspíše nevlezl.

Reagovat
Logan

Reagovat
nani92

chcú vidieť Hemského a Pavelca

Reagovat
tomasinho

Na Pavelce ti sere bílý tesák Ale Hemáka bych si omrknul, jak mu to jde se Spezzou.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Leeovi přidají na yahoo pozici RW.

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

#KHL's Traktor is confirming Kuznetsov will fly to DC to join the #Caps tomorrow. He terminated his KHL contract.

Reagovat
honziss

Do příštího roku si na vás všechny musím sehnat telefonní čísla, aby ten deadline měl větší švih, a ne to šmatlat přes PM.

Reagovat
nani92

ja som "najlepšie"trejdy vždy vybavil cez Fejsbučíík

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Logan

skype? uděláme při deadline konferenční hovory??

Reagovat
honziss

To je nápad!

Reagovat
Logan

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

To by bylo strašně stylový.

Reagovat
smazaný uživatel

Má to být vyhecovaná bitva o všechno, jejíž vítěz si zajistí postup do předkola play off. Místo toho teď internetem kolují zvěsti, že se souboj hokejistů Slavie s Litvínovem změní v nechutnou frašku. Postaral se o ně redaktor České televize Ondřej Zamazal, který na svém facebookovém profilu napsal, že Chemikům se z finančních důvodů do play off ani nechce... Vedení Litvínova považuje toto tvrzení za sprostou lež a po Zamazalovi požaduje veřejnou omluvu.

Teda zrovna o Zamazalovi jsem si myslel, že je dobrej... ale tohle je fakt ultra píčovina.. playoff = víc peněz, sponzoři.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůl

Reagovat
nani92

Vše nejlepší fantomasi!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A taky tomášinho

Reagovat
nani92

Reagovat
tomasinho

Dík

Reagovat
tomasinho

Jsem si teda k svátku objednal tříměsíční předplatné PH za 99 Kč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

:-* Mohli bysme to oslavit nákym trejdem ne?

Reagovat
nani92

Demers - Meszároš

Reagovat
fantomas

Giordano

Reagovat
nani92

Gallagher

Reagovat
fantomas

Marleau

Reagovat
nani92

Kopitar

Reagovat
fantomas

To už nepřebiju.

Reagovat
Ajven

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Kovi udělá v non-keeperu první start až v sobotu, to sem asi ještě nezažil

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fantomas

Juhu, my sme vyvetovali Cartera

Reagovat
tomasinho

Hlavně, že ta prasárna Pettiho s Nanim nic. Úžasné

Reagovat
nani92

Reagovat
fantomas

No na mě se nekoukej, já samozřejmě vetoval oboje. A hlavně ten balíček s Tarasem by neměl uniknout komukoliv jen trochu inteligentnímu.. ale furt je čas.

Reagovat
tomasinho

No už je to skoro 24 hodin a nic, neříkej, že mi 5 lidí to nevetlo, když vím asi o 4, kteří to snad vetli.

Reagovat
fantomas

Tak chybí jeden no, urguj na FB, jako sem to dělal já při Mikeovi.

Reagovat
tomasinho

To nejde někde zjistit, kolik jic už je. Protože když jsem se díval, tak jsem na veto mohl kliknout klidně znovu.

Reagovat
fantomas

Jj, neni to uplně šťastně řešený.

Reagovat
nani92

.....

Reagovat
fantomas

Nemělo by to takle chodit no, ale taky Mike byl výjimečná záležitost a já urgoval jen Vlasika.

Reagovat
tomasinho

Neboj, tohle já dělat nebudu. To musí každý rozhodnout za sebe.

Reagovat
fantomas

Ale stejně mám dojem, že o tom polovina ligy ani neví no.

Reagovat
tomasinho

Tak po tomhle už musí.

Reagovat
fantomas

Myslim o tom, že je tam vůbec nákej pending trade.

Reagovat
nani92

Reagovat
fantomas

No jinak by vám to v životě neprošlo, se nesměj.

Reagovat
tomasinho

Tak teda Miky můžem řešit toho Granlunda, když mám zhaceného Cartera.

Reagovat
miky10

Stejne nechapu, jak to spolu souviselo, ale ok, promyslim to.

Reagovat
fantomas

Asi by pro něj byl taky keeper.

Reagovat
miky10

No ale. Ok, to je jedno.

Reagovat
tomasinho

Tak tak, s Carterem by byl zbytečný úplně.

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Ručinský, Šlégr, Trávníček, Hübl, Piroš.. v tom Litvínově na kontinuitu daj fakt moc.

Reagovat
fantomas

Francouz tak teď Vlasák s Klepišem nástup

Reagovat
fantomas

ÁDAAA SVOBODÁÁÁ!! (A Péééťa Kadleeec)

Reagovat
smazaný uživatel

Píčovina ty nájezdy prostě, strašně zkurvenej přežitek v tak rozhodujících chvílích.

Reagovat
fantomas

A jak bys to jako chtěl dělat, když to byl furt na papíře normální zápas základní části? Říct "ty vole, tady de vo všechno, prdnem tam prodloužení, dokud se nevstřelí gól, at tam Guma s Růčou rovnou pojdou"..:?

Reagovat
tomasinho

Snad konečně ráno vstanu, tohle si nemůžu nechat ujít.

Reagovat
tomasinho

Looks like @RickyRakell93 might be in Ducks lineup tonight, centering Beleskey and Selanne.

Těším se na něho Takže Silf s Bonesem a Maroonem zřejmě.

Reagovat
tomasinho

http://www.nhl.com/ice/blogpost.htm?id=26898&navid=nhl:topheads

A Silf s větší ice timem, super. A Sbisa zase místo Fistrice.

Reagovat
fantomas

On hrál fakt 4. útok?

Reagovat
fantomas

Nyquist 1+3 bych se měl pomalu omluvit mikymu, že sem i jeho považoval akorát za jednoho z řady mikyho vyhajpovaných oblíbenců.

Reagovat
miky10

Miky ví prostě no.

Reagovat
Chazy

Nic nevíš prostě, miky je trochu jinde.

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Aspoň někdo mě ocení.

Reagovat
miky10

Nyquistek solidní válec.

Reagovat
fantomas

Oslabení Rangers je docela nabušený

Reagovat
fantomas

Márty

Reagovat
miky10

STEPAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
tomasinho

OMG, Devils

Reagovat
fantomas

Hlavně Henrique

Reagovat
miky10

Florida, Luongo, Pirrošek Viděl sem teda jen konec, ale komentátoři Panthers hodně chválili Pirriho a Trochecka, kterej dneska debutoval.

Reagovat
miky10

Tyve, slyšel sem správně, že Florida udržela nulu poprvý po pěti letech?

Reagovat
Logan

No, taky bylo dost že ho konečně povolali. Doufám, že si tam to místo vydupe, protože věřím že on klidně může být jejich první nebo druhý centr. Ty centry budou mít super, Barkov, Trocheck, Pirri , Bjugstad, někdo z nich to stejně nakonec odnese, nevím jestli někdo z nich může hrát i křídlo ... každopádně Huberdeau si myslím už bude definitivně křídlo.

Reagovat
tomasinho

PERRYYY! Krásně Getzlaf taky, super nástup, na nás nezvyklý

Reagovat
fantomas

Wow, Winnik na top přesilovce.

Reagovat
tomasinho

Nebyl, jen dohrával konec přesilovky s celou lajnou, aby po přesilovce nedostali hned gól. První byla normálně a v druhé byli Selanne, Silf a Maroon.

Reagovat
tomasinho

Nebyl, jen dohrával konec přesilovky s celou lajnou, aby po přesilovce nedostali hned gól. První byla normálně a v druhé byli Selanne, Silf a Maroon.

Reagovat
tomasinho

Omg, Hillere, z první střely gól a ještě od toho tragéda

Reagovat
fantomas

Aleeee, Jonášii

Reagovat
miky10

Okposo, FA, FA - Gallagher, Tarasenko, Franson zvetováno!!

Reagovat
Chazy

A já ho tam ani nestih dát

Reagovat
Chazy

Snad to byl poslední trade, co byl na veto, je to fakt blbost snažit se procpávat takový.

Reagovat
fantomas

Hefy došel z hospody, tipuju.

Reagovat
Chazy

To by to bylo vetovaný už někdy v půl dvanáctý

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Tak se mi teda o toho Mártyho pěkně starej, dneska se ještě hezky rozloučil PPP.

Reagovat
Chazy

Neboj, provedu ho celým PO

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Konečně.

Reagovat
fantomas

Ufffffffffffffffffffff

Reagovat
tomasinho

OMG, zas ten nesmysl nováků, že přesilovka nejde kvůli Fowlerovi, ať radši drží huby, když nic neví.

Reagovat
tomasinho

Fakt super, úžasný start, pak gól Pens z jediné střely a už bylo po všem. Stejně ale jenom 3 střely za třetinu, toho jsme měli využít daleko více teda.

Reagovat
tomasinho

#NHLDucks defenseman Luca Sbisa (lower body) is doubtful to return to tonight's game.

Bože, ten má fakt smůlu letos, to není možné.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Jony má furt jen tři zákroky wake up!!

Reagovat
tomasinho

Do Nealovy střely tedka byl Malkin jediným útočníkem Pens, který za 32 minut vystřelil, všecko snad střílel jinak Engelland

Reagovat
tomasinho

23-7 převaha a nic

Reagovat
fantomas

Nádherně Flameees!

Reagovat
Chazy

Viděls ten gól? Fakt krásnej.

Hrůza, 6 let sem viděl z NHL max 10 zápasů a teď dva konsekutivní dny koukám.

Reagovat
fantomas

Jj, je to šikula ten Monahánek loučí se pěkně s keeperem.

Konsekutivní

Reagovat
Chazy

Já koukám kvůli Ribeirovi no.

Já dřív Iginly měl hrozně rád.

Reagovat
fantomas

To já teda ne, fuj.. z celý tý organizace byl historicky (možná krom Čechů) na palec nahoru akorát Theo Fleury. Kvůli němu sem si taky jako svý první číslo na hokejovej dres vybral 14.. (částečně i proto, že desítka nebyla k mání, ale na to se historie neptá).

Reagovat
Chazy

Jarome Arthur-Leigh Adekunle Tig Junior Elvis Iginla fakt nic?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Já měl kartičku, kde to měl vzadu vypsaný

Reagovat
tomasinho

Theo

Reagovat
tomasinho

Klasičtí Isles

Reagovat
Chazy

Víš ty vůbec, čemu fandíš?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

Já si to uvědomil až včera, protože kámoš dělal návrh trika pro svůj tým americkýho fotbalu a inspiroval se Oregon Ducks. Mně to nedošlo, i když je furt sleduju, ale ta kachní šlápota, tu jste obšlheli od nich, maj ji snad 80 let.

Celkově jste kopie Oregon Ducks. Oni maj hrozně dlouho práva na kačera donalda jako svýho maskota, no a pak vzniklo Mighty Ducks a podle toho jste pojmenovaní. Ale ani to není vaše.

http://www.youtube.com/watch?v=zVw5no3veLg

Reagovat
Chazy

Boží song btw, škoda, že ten nemáte

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

Jako nevadí to ničemu, žejo, je to fakt významná univerzita a lidi ji milujou. Ale ty šlápoty byste mít nemuseli.

http://shop.goducks.com/Oregon_Ducks_T-Shirts/pg/10/ps/48/so/no_sort

Maj je tam často, jak vidíš.

Reagovat
Chazy

Nenašel sem nikde přímo napsaný, že by to vážně bylo podle nich, ale podle mě to snad ani jinak bejt nemůže, nějaká inspirace.

Prostě Disney už dávno s Oregonem spolupracuje, proto ten maskot, pak se nějak angažovali u vašeho vzniku a šli zas do kachen. Nic proti ničemu, jenom mě to zaujalo a jdu vám fandit

Reagovat
tomasinho

Ok, pro mě je to novinka no, tak se fakt aspoň přiučím něco.

Reagovat
Chazy

http://www.youtube.com/watch?v=gMPL5pjJmUI

Hrozně ikonická postavička... ber to jen jako vzdělání do americký sportovní kultury

Reagovat
Chazy

Btw na to mrkni, fakt asi jediný prostředí v USA, kde se fandí sportu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Hmm

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

PERRYYYY! A Getzlaf neskutečná přihrávka

Reagovat
fantomas

No Palmster neméně..

Reagovat
fantomas

Taká ťukajda

Reagovat
Chazy

Ribeiro měl luck no, ale měl tam dobrý zákroky taky

Reagovat
fantomas

? To je na Anaheim..

Reagovat
Chazy

Aha, já myslel, že narážíš na to, že tam během 5 vteřin padla tyčka i břevno

Reagovat
fantomas

Heh

Reagovat
fantomas

Bergenheim se asi posral, 12 SOG za zápas..

Reagovat
tomasinho

Ach jo, tak zbytečné vyloučení v útočném pásmu. Jako co chceme no, když dáme Pens takovouhle šanci.

Reagovat
fantomas

Ježišimarjáá

Reagovat
tomasinho
Reagovat
tomasinho

Ach jo, musíme to urvat, z tohohle by byl bod prostě málo. Nájezdů se bojím ale

Reagovat
tomasinho

Uf, Jony napravil kiks Fowlera

Reagovat
fantomas

Jokinen nejezdí nájezdy?

Reagovat
tomasinho

Letos prý stejně jako Getzlaf 0 z 5.

Reagovat
miky10

Uz ses jak komentatori Novy, ktery v kazdym zapase mluvej o tom, jakej je to nejlepsi exekutor v historii snad a ted teprve zjistili, ze je letos 0-5, tak uz nejezdi.

Reagovat
fantomas

Njn, tak pověst ho předchází, nemůžu si vést záznamy o všech jezdcích nájezdů v lize..

Reagovat
miky10

Ja to nemyslel jako vysmech tobe, ale jim, fakt o tom mluvej v kazdym zapase, i kdyz Pittsburgh vubec nehraje, nijak se to Jokinena netyka a ani se nejedou najezdy treba, a ted je to uplne sokovalo.

Reagovat
fantomas

Aha, lol

Reagovat
tomasinho

Omg, pěkně se štěstím Sid teda

Reagovat
tomasinho

Perryyyyyyy

Reagovat
tomasinho

Teeemu

Reagovat
fantomas

Si jedeš svý "vlákno úspěchů"?

Reagovat
tomasinho

Jojo

Reagovat
miky10

Malkin

Reagovat
fantomas

PERRY

Reagovat
tomasinho

Jony je fakt na ty zájezdy špatný, proti blafákům je pomalý.

Reagovat
fantomas

TEEMU

Reagovat
fantomas

Ale tak Jonáši, co to je za příšernost?!

Reagovat
tomasinho

Hmmm, supeeer, ultragiga trapně zbytečně ztracený bod, fakt že jo. Nevím, co chtěli, hůř Pens snad hrát ani nemohli.

Reagovat
tomasinho

Getzlaf by taky někdy už mohl proměnit, za chvíli bude jak Kane. Přitom fakt zkouší furt to samé a ještě tak laxně. Chápu, že málokdo v lize má tak dobrou střelu bekhendem jako on, ale co je moc, to je moc. Jediný, na koho se dá většinou spolehnout, je při nájezdech Perry.

Reagovat
miky10

Kane uz letos jedny najezdy rozhod.

Reagovat
miky10

Teda nejedny, ale jedny ve prospech Chicaga.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Logan

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Osobně bych radši viděl to další prodloužení tři na tři

Reagovat
miky10

Rozhodne, cim vic se vymyti najezdy, tim lip. A 3v3 by bylo fakt maximalne o skillu, mohlo by to bejt super.

Reagovat
fantomas

Já mám nájezdy rád prostě a po 65 minutách zápasu si moc nedovedu představit, co by tam na tom ledě jako předváděli.

Reagovat
Chazy

Símtě, vždyť nájezdy jsou mladá věc, dřív se hrálo dokud nepošli a v PO to tak snad je furt, ne? Je jich dost a na ledě se střídaj taky dost, rozhodně je to nezabije.

Nájezdy jsou o lucku a není to ani moc zábavný podle mě, 3v3 by zas podle měbylo extrémně atraktivní, fakt jako máloco

Reagovat
fantomas

No já mluvim o tom, že 3v3 neni žádná sranda po fyzický stránce a nepřijde mi šťastný jim takle nakládat jen kvůli náký větší atraktivitě. Luck v základní části taky neni bůhvíjak strašidelnym faktorem, v PO by to samozřejmě bylo na pováženou.

Prodloužit na 10 min a až pak případně nájezdy, pro to sem všema deseti. Ale náký tyhlety experimenty, pff..

Reagovat
fantomas

A k tomu že jich je dost... už vidim, jak do 3v3 v prodloužení skáče na led osamocenej 3rd liner. Do toho musíš počítat s buly, musí to bejt bezpodmínečně two-way forward, takovej Ovie by se tam na led za celých pět minut nedostal (nebo by to byla sebevražda v opačnym případě)... to ti ten výběr fatálně zužuje a k tomu tavení by nakonec prostě docházelo.

Nehledě na to, že by se v 3v3 nerozhodlo a pak co? 2v2 nebo znova 4v4?

Reagovat
Chazy

Pak už klidně tu tvojí koninu, ale v 3v3 by snad na 5 minut konečně gól padnul.

Reagovat
fantomas

Mhm, já tam teda nákou přímou úměru "čim míň hráčů, tim víc gól" nevidim..

Reagovat
miky10

Urcite to tak je.

Reagovat
fantomas

Po 65 minutách hry na nejvyšší úrovni o tom prostě pochybuju. A i kdyby měla bejt větší, určitě se to nebude nějak blížit nule, aby se snad natuty mělo počítat s tim, že nic dalšího po 3v3 už přijít nemůže..

Reagovat
Chazy

Však by pak byly ty nájezdy

Reagovat
fantomas

Takže by se stejně nezrušily? Boha, nesmysl

Reagovat
fantomas

Když už takle oddálit nebo zmenšit pravděpodobnost toho, že na ně dojde, tak těch 10 min 4v4..

Reagovat
Chazy

Já to předpokládám, hrát 3v3 donekonečna by bylo fakt už moc. I když bych to preferoval. Ale k nájezdům by asi došlo málokdy. Viděl si 3v3 hrát, ne, tam to tím gólem smrdí permanentně.

Reagovat
tomasinho

Nebo fakt aspon 10 minut to prodloužení.

Reagovat
tomasinho

No jéje a Hefymu ještě vyhrál Fleury navíc. Takže přímý postup do SF se vzdaluje

Reagovat
fantomas

Mně tenhle matchup taky uškodil, ale zatim to šokující vedení držim

Reagovat
fantomas

Hm, bohužel Logan to drtí koukám

Reagovat
nani92

OK, vo fantasy končím s trejdovaním.

Reagovat
Chazy

Však ti se mnou trady procházely

Reagovat
nani92

Však práve..tam nikomu nevadilo,že si mi poslal biednejšieho "FA hráča" ako Upshall s Jackmanom dokopy

Reagovat
Chazy

Jo, tam bych se i vsadil, že to nějaký veta dostalo

Reagovat
nani92

ale nie dostatok ako mne ten trejd nevadil,kľudne by som ho urobil znova,aj ked bol podla mna viac nefer ako toto tu, ale ide o princíp

Reagovat
Chazy

Princip je, že veta se rozdávaj na základě subjektivního dojmu a každej má odlišný vyhodnocování, takže se fakt může stát, že nějakej objektivně divnější trade projde a míň divnej ne. Já neříkám, že jso uveta ideální nástroj na rozhdování o tradech, ale je to lepší, než aby o všem rozhodoval miky a nic jinýho neexistuje.

Reagovat
Chazy

A nejde ani nastavit, kolik hlasů je potřeba.

To byste si museli vymyslet něco naprosto vlastního a složitýho.

Např., že když by se domluvil trade, tak by v diskuzi u nějakýho speciálního článku speciálně pro to určenýho, ty hráče rozepsali + třeba nějakou obhajobu a byly by dva dny na to, aby se vetovalo a třeba byste mohli chtít nadpoloviční většinu. A pak už by ten trade na yahoo proběh ze dne na den, bez jejich schvalovacího řízení.

Ale bylo by to otravný.

Reagovat
Chazy

+ by tam nebyla anonymita, takže by byla ta objektivita zas naopak potlačená

Reagovat
nani92

jasné,subjektívnosť ak by to malo byť trocha viac objektívne,tak podľa mn by to mala zvetovať nadpolovičný počet účastnikov ligy..lebo takto tu vznikla podľa mna 4-5 členná vetovacia subjektívna komisia

Reagovat
Chazy

Já doufám, že nemáš pravdu a ta komise je šestnáctičlenná a vůbec spolu nespolupracuje

Ale určitě je pravda, že k vetování inklinujou spíš aktivní hráči, kterým na tý hře záleží a věděj, proč ji hrajou. Nevím, jak to tu je a kolik lidí to tu tak má, ani nevím, kdo všechno to hraje. Ale je to další z důvodů, proč chtít mít v lize aktivní hráče a ty neaktivní prostě kickovat. Kdo nenastavuje sestavy a neřeší vlastní tým, sotva bude řešit ostatní.

Reagovat
nani92

to že sa niekto nezapaja do diskusii neznamená že je neaktívny..zostavy nastavuje každý až na Pettiho občas a momentálne dEsta..a každý ked si nastaví zostavu si podla mna na ten trejd klikne a pozrie..im sa to mohlo SUBJEKTIVNE zdať v poriadku..

Reagovat
Chazy

No a co na tom? Kde hraje roli lidskej faktor, tam bude subjektivní názor.

Reagovat
Chazy

Jako ty máš nějakej nápad, jak rozhodovat o tradech bez subjektivního názoru, tzn., exaktně?

Mě napadá snad jen to, že např. by se odčítaly od sebe vrámci obou stran o-ranky/ranky od hráče s nejvyšším až po hráče s nejnižším a výsledek by nesměl bejt o 50 vyšší/nižší jak výsledek druhýho týmu.

Problém je, že o-rank vyjadřuje jen předsezónní odhad a rank vychází z nějakýho algoritmu yahoo. Navíc v něm nikdy nebude vyjádřený to, že třeba v době tradu hráči klesla/vzrostla hodnota vinou tradu/změny role.

Reagovat
nani92

no niečo pdoobne,..o-rank to nie,to je predsezonne,to je nič..ale ten priebežný je zaujimavejší,aj ked nie dokonalý..síce nezahrna všetko,ale niektorí tu precenujú/podcenuju niektorých hráčov..a štatistiky hovoria niečo iné,a fantasy je hlavne o štatistikách,nie o tom kto má lepšiu techniku

Reagovat
Chazy

To jo, ale co když půjde o hráče, kterej byl 2 měsíce zraněnej, je v ranku 300. a přitom je to špička?

Pak by ten trade nemoh proběhnout, protože kdybys něco takovýho zaved, nesměly by existovat výjimky.

Další problém by byl, že může bejt hráč povolanej z farmy a mít velkou hodnotu, přitom to ten rank nevyjádří.

Podle mě, ať vymyslíš cokoliv, budeš muset nakonec dospět k tomu, že veta jsou nejmenší zlo a prostě se přizpůsobit tomu, jak se staví liga k tomu, jak má trade vypadat já znám přísný i benevolentní ligy, vždycky to vychází z povahy těch lidí.

Reagovat
nani92

ved to áno,do ectremu by som to nehrotil..samozrejme každý vie aku hodnotu ma Stamkos aj ked je posledný v ranku..

Reagovat
Chazy

Hele, podle mě to nejde. Smiř se s tím, jak to je, traduj tak, jak ostatní nastaví pravidla a nebo ještě líp, stav na draftu takový týmy, abys trady nepotřeboval, což dělám já.

Reagovat
Chazy

Další věc je, že je to sračka, protože v takovým tradu by moh bejt schválenej Crosby za hráče s rankem 550 a 580 ..

To bys musel vymyslet složitější způsob, jak to počítat. A podle mě žádnej neexistuje, byl by to kolaps. Veta jsou to jediný, co existuje a může fungovat. Jediná možnost je, že byste si vetovali bokem a dali si >50% na schválení.

Reagovat
nani92

nechápem toho Crosbyho

Reagovat
Chazy

No, to jak jsem to napsal. Kdybys měl Crosby (rank 1) a hráče 580 a 550, tak je od sebe odečteš a vyjde ti 30, což je vrámci těch 50. A já osobně nejsem žádnej velkej matematik, abych vymejšlel logaritmus, jak to počítat, aby to takovýhle věci neumožnilo.

Reagovat
nani92

ved,ale to je další extréem..niesi extrémista?

zober si ten zrušenej trade 38-70, 169-153,413-366 ..proste aj z tohto vyplýva,že to až tak strašne neféér,ako sa to prezentuje nieje

Reagovat
Chazy

No jsem, ale i tak, prostě když vytváříš pravidlo, musíš myslet na extrémy, aby nebyla šance, že by se to pravidlo stalo něčím, co se bude muset zrušit

Reagovat
nani92

ale ja som to nemyslel ako jediné pravidlo..len doplnook ktorý by s mal zvažovať..

Reagovat
Chazy

Jo, může si to každej sám pro sebe takle vzít. Ale to by se ti pak zrušil ten trade GK...

Reagovat
nani92

kľudne,už mi to je jedno ..ale na druhej strane,práve v tom by to malo byť 50/50 s tou subjektivitou,pretože Enroth teraz začal dostavať šance a chytal dobre

Reagovat
Chazy

Nj, tak už je ti to jedno normální by bylo ten trade upravit, aby vyhovoval

Reagovat
Chazy

A já nikde neřek, že se má někdo zapojovat do diskuzí, jen že to nemůžu posoudit, jestli tu je 4 členná nebo 10 členná skupina lidí, co u tradů zvažuje vetování

Reagovat
nani92

ale môžeš..4

Reagovat
Chazy

To je tvůj subjektivní dojem, nemyslíš?

Reagovat
Chazy

Já třeba k tomu tvýmu tradu ani nestih to veto dát

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Ale ono se v lize, která to rok a půl ignoruje, vetuje blbě.

Mělo by to vypadat tak, že když se někomu nějakej trade nelíbí, tak ještě, než na to veto klikne, tak se v diskuzi zeptá toho aktéra, kterej je podle něj okrádanej, proč do toho tradu jde a co tím zamýšlí. Může to bejt prostě nějaká taktika, vlasnění informací, který z toho dělaj rovnej trade a protože už je odsouhlasenej, tak není proti ničemu vyložit karty na stůl. A až když nebude danej člověk schopnej ten trade obhájit, tak ho zvetovat + tu diskuzi si přečtou další lidi a můžou se rozhodnout taky.

Já to ale moc nedělám a ty veta tam prostě sypu, když se mi to nelíbí

Reagovat
fantomas

Jako sorry, ale tenhle trejd byla fakt příšernost, to snad nemůžeš myslet vážně na základě tohohle..

Reagovat
nani92

Ne.

Reagovat
fantomas

A já pro tebe zrovna koumal blockbuster v keeperu.

Reagovat
nani92

ak by bol vyhodný premna,tak by si mi ho neposlal..a ak by bol pre teba,tak by ho zvetovali (ale poslať môžeš,hmm)

Reagovat
fantomas

V keeperu se tak snadno vetovat nebude..

Reagovat
tomasinho

To vidím no

Reagovat
fantomas

"snadno"

Reagovat
smazaný uživatel

Hey Pali,

The pending trade in EuroFotbal Keeper (15309) has been vetoed by the league..vy svine

Reagovat
miky10

Bys mel bejt rad, zamezilo ti to v okradani sama sebe.

Reagovat
Chazy

Hehe, ono je docela známý, že když je nerovnej trade, tak za něj ve výsledku bojuje spíš ten, co si jím škodí

Reagovat
smazaný uživatel

neprislo mi to na veto, je to keeper, budeme to hrat este dlhe roky snad, takze v prvej sezone si mozem budovat to tam, ako chcem no

Reagovat
Chazy

speciálně v keeperu by měl v případě nejasnosti u tradu dostat člověk možnost se obhájit, protože to může bejt v zájmu dlouhodobýho plánu, nějaký koncepce, kterou v tom hlasující nevidí

Reagovat
miky10

Dyt k tomu prostor dostal a vyjadril se tak, ze nema zajem to obhajovat a je mu to jedno, nebo tak neco. Tak co pak s tim.

Reagovat
smazaný uživatel

no a? ja na tom z mojho pohladu nevidim nic, co by som mal pred tebou obhajovat, urobil som trejd, chcem to muzstvo menit, ty si mi to zrusil, tak si naser a hotovo

Reagovat
miky10

Dobre.

Reagovat
nani92

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Je prdel, že není třeba ani polovina hlasů no.

Reagovat
nani92

Reagovat
Chazy

Je to jedna z věcí, kterým na yahoo nerozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

ak ma tretina ligy s tym trejdom problem, tak zrejme uplne v pohode nebude, mne toto pravidlo zas az tak nejak neprekaza

Reagovat
tomasinho

Tak mně taky ne, ale tak pokud je nás 12, tak byb ylo fajn mít to třeba na 6. Ale co už, zkusil jsem to vylepšit a poslat offer znovu, tak se mrkni.

Reagovat
nani92

no ale..za 2.kolo draftu si neikoho obetovať musel..chcel by som vidieť či by niekto obetoval ten draft za nejakého priemeráka..

Reagovat
Chazy

Draft picky bych bejt váma netradoval moc, dokud za sebou nebudete mít aspoň jeden doplňovací draft v dalším roce. Je to první rok, ne?

Vůbec nevíte, jak bude ten list na draftu vypadat. Můžou tam bejt jen veteráni, nebo tam může nějaká pozice naprosto chybět. Teď těžko odhadnete, jakou hodnotu má nějakej draft pick.

Reagovat
smazaný uživatel

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/p180x540/1187019_734364049930430_350867209_n.jpg ...vrati sa Luongo, vychyta nulu a na tribune nikto, prosiiim, dajde nhl z tadial prec

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

zrušit floridskej sport

Reagovat
smazaný uživatel

aj v inych sportoch je to take slabe?

Reagovat
Chazy

Jo, v NFL jsou dokonce tři kluby a všechny patří mezi top 10 nejmíň navštěvovanejch, v MLB 2 a ty mezi top 5 nejslabších. V basketu maj super tým, tak tam asi je to jiný. Vyjímka je jen The Swamp.

http://www.gatorzone.com/facilities/images/swamp/aerial2008_1.jpg

Jenže univerzita vyprodá 100.000 všude, to se nepočítá, to není o lásce ke sportu, ale ke škole, rodinná tradice etc.

Reagovat
tomasinho

A nechat jenom Masters v Miami

Reagovat
Chazy

Akorát teda Miami Heat a UF asi jsou relevantní kluby, ale v tom prvním případě bych to upravil na zrušit košíkovou, v tom druhým teda univerzity z toho rušení vynechat. Ale je to ostuda napříč všema ligama.

Reagovat
tomasinho

Tak u Heat to je asi tím, jak se jim ted daří ne?

Reagovat
Chazy

Hele, nedokážu říct, třeba má na Floridě basket tradici. Ale jinak tam jsou ty kluby prostě proto, že je to strašně atraktivní destinace z pohledu marketingu, spousta turistů a lidí, co maj prachy.

Jenže když máš na západě to samý v podobě Kalifornie, kde navíc ta sprotovní tradice je, tak je to na pěst.

Reagovat
tomasinho

Jo, to jo.

Reagovat
Chazy

Hele, jak to uděláme, abysme se sobě vyhli v PO?

Reagovat
tomasinho

Netuším, nějak to nemám ve svých rukách, zase dostávám od Logana na prdel

Reagovat
Chazy

nj, tak to bych asi neměl mít zájem se ti vyhnout

Reagovat
tomasinho

Asi ne právě, poslední týdny moc nemám formu.

Reagovat
nani92

nechaj ma buduci week vyhrať

Reagovat
tomasinho

A pak dostanu tebe v PO ne? To víš, že jo

Reagovat
nani92

nie,dostane ma Fantomas a zrazím ho na kolená za vetá (čo by som mal asi aj teba)

Reagovat
tomasinho

Reagovat
nani92

sa nesmej,ja som ti Cartera nevetoval,lebo som ocenil,že si ho dokázal oblafnúť

Reagovat
tomasinho

Já nikoho oblafnout nechtěl ale.

Reagovat
Chazy

Nanimu věř, ten s tím má bohatý zkušenosti.

Reagovat
nani92

tak no..ale stále sa čudujem že si nik nevšimol oveľa väčšiu,aj ked NECHCENNU prasárňu,ktorú som vyviedol..

Reagovat
fantomas

Holt se to ted "zaktuálnilo".. ono to taky povadne, jen máš smůlu.

Reagovat
nani92

však ani ja..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

To by mi bohužel asi příliš nepomohlo, ale samozřejmě je to posibilita.

Reagovat
Chazy

Navíc podle mě stejně každej průměrnej hiphoper radši koupí LA čepici

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom Tampa má 10 nejnavštěvovanější stadion NHL a průměrně 96% kapacity na zápas. Panteři dělaj něco špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Sry 94,9% na zápas. Ale i to je hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

mas nejaky link na vsetky stadiony v lige?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Loni na tom Florida byla docela dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Blues tak slabo? to by som cakal viac hmm

Reagovat
Chazy

Wow, hustý, přitom v Tampa Bay to jinak bejvá hrozný. Ať už ten stadion leží v St. Petersburghu, samotný Tampě, kdekoliv.

Reagovat
Chazy

http://espn.go.com/nfl/attendance/_/sort/homePct

Tak ne, i tady je s těma skoro 90% nejmíň hrozná z těch tří.

Reagovat
honziss

Hmm, Honzissova fanta klasika. Začátek sezóny nic moc, prostředek fantastickej a před play-off úpadek formy. Úplně totožnej průběh jsem měl loni. Tak doufám, že bude úplně totožnej až do konce.

Reagovat
Chazy

Jak to vůbec loni dopadlo? Protože miky neumí nastavit unikátní URL, tak se na to nedá přímo v lize podívat.

Reagovat
tomasinho

Honziss porazil ve finále fantomase a třetí byl Pali.

Reagovat
Chazy

Njn, kdyby měl honziss za jménem klubu hvězdičku, tak se nemusím ptát

Reagovat
honziss

Wow, to de? Já chci hvězdičku! Miky?

Reagovat
Chazy

Jako třeba zlatou s jedničkou uvnitř?

Reagovat
honziss

Reagovat
Chazy

Smůla. Ale na yahoo lidi často píšou lidi před sezonou do návrhů změn, ať se tam něco takovýho provede.

Zatím by sis musel vystačit s tím, že si ji dáš do názvu týmu. Ale ono to náhodou vypadá moc pěkně, když ji má vic lidí, jako tady např:

http://www.mlbcz.com/fantasy.php?akce=a&submenu=tabulka&sezona=2013

Reagovat
Chazy

-1x lidi

Reagovat
Chazy

Nikdo jinej by si to nemoh dovolit a každej by věděl

Reagovat
honziss

Reagovat
Chazy

já si du pro tu druhou

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Zle hrajúci Ottawa Senators dostali naordinovaný intenzívny tréning, na ktorom sa pobili spoluhráči Jared Cowen a Chris Neil.

Nedivil bych se, kdyby za to mohl Neil, to je starý známý vypatlanec.

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Hemak, taka jemna kreativna dusa a hned vidi tam nieco take ale mozno im to trebars pomoze

Reagovat
tomasinho

Třeba jo. A hlavně, ať Hemák pomůže jim a oni jemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky bohu, že těm Islanders o nic nejde už. To bych byl na prášky. Po zápase s Oilers všichni mluvěj o tom, jak se poučili a druhý den na to udělají to samé

Reagovat
Error

OT Včerejší extraligový nájezd http://www.youtube.com/watch?v=RFJ-bi-rj6Y

Reagovat
tomasinho

Hustý.

Reagovat
Logan

Hmm, pipina to dobře zabil Takový nájezdy na mě nikdy nejezdil, vždycky dělal jen trapný blafáky ale co se vrátil po zranění tak nabral docela fazonku

Reagovat
tomasinho

Aktualizoval jsem si v keeperu trading block, ať víte, o čem případně můžem jednat a tak.

Reagovat
fantomas

Stejně tak. S tim, že Brenda tam neni proto, že ho chci nutně můvnout, ale že nabízí prostor pro vyjednávání. Prioritou je bek za beka + pick.

Reagovat
tomasinho

A dodal jsem tam Myerse ještě. Za některé hráče bych bral i picky samotné.

Reagovat
tomasinho

Wow, Shea Theodore má v 58 zápasech v Seattlu letos 64 bodů

Reagovat
honziss

Tak to jsou pro kvalitní puck-moving defensemany běžná čísla v CHL. Takovej Pouliot má 61 bodů ve 47 zápasech.

Reagovat
tomasinho

Takovou sezonu má ve WHL ale prvně, maximálně měl loni 50 v 71 zápasech. Jsem na něj hodně zvědavý, mohl by dostat prostor v kempu a příští rok už si zahrát aspoň v Norfolku.

Reagovat
honziss

Tak jasně, má víc bodů, protože se zlepšuje a má nějakej development žejo. Je to logický. Teď je mu 19, je starší, zkušenější a lepší, než jiní hráč hrající CHL.

Reagovat
tomasinho

Jo, je to pochopitelné, ale to zlepšení je fakt docela velké, překvapilo mě. Koukám, že Pouliot je 94, ten by mohl zasáhnout případně už příští sezonu. Theodore až v srpnu 19, tam by to mělo být asi jak jsem říkal no.

Reagovat
fantomas

http://files.eliteprospects.com/layout/players/shea_theodore_seattle.jpg

To bylo jen u příležitosti movemberu doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

Od Leafs jede neskutečně tenhle borec

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=97341

Reagovat
tomasinho

Wow, skoro 2 body na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

By mohl být docela dobrý steal ze 6. kola.

Reagovat
Logan

Tak ale ten hraje v lajně s McDavidem ne? to pak body naskakují snadněji ... ale hokejista bude určitě dobrej, o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

jo.. ale nedávno dal bez mcdavida 3+2 snad takže zas tak o McDavidovi to třeba nebude.

Reagovat
tomasinho
Reagovat
miky10

Mike Green stále k dispozici, k tomu několik top talentů, k tomu aktuální bůh Pavelec a i další, jedeeeem!

Reagovat
nani92

tí hráči čo sa keepuju,tak ich budem mať uplne navždy alebo na další rok po sezone si keepujem noých 12 hráčov?

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Jako, sorry, jens mě fakt rozesmál. Samozřejmě každej rok keepuješ novejch, aktuálních 12.

Reagovat
nani92

ok dík (ako aj som si to myslel)

Reagovat
fantomas

Počkej, my sme si to navýšení keeperu na 14/15(?) neodsouhlasili?

Reagovat
fantomas

Hmmm, no dobře

Reagovat
miky10

Určitě nee.

Reagovat
fantomas

Myslel sem až pro příští sezonu samozřejmě. Pro to by se mohlo hlasovat už ted.

Reagovat
miky10

Já ani nevím, jestli to prakticky de změnit, žádnýmu keeperu sem eště necommishoval. Těch 12 mi stejně přijde naprosto adekvátních.

Reagovat
fantomas

Tak to zjisti, protože by to podle mě furt byl legitimní předmět hlasování

Reagovat
Chazy

Rozhodně to jde, ale keepovat víc jak polovinu kádru, to už není keeper, ale dynasty a povede to jen k tomu, že vám každej rok někdo odejde, protože nebude mít šanci nikdy nic vyhrát. Hodně keeperů je v zájmu jen hráčů, co udělali dobrej úvodní draft a nechtěj dovolit slabším se zlepšit.

Reagovat
honziss

Jasně že další rok bude novej keepovací draft. Pomalu bysme se měli domlouvat, jestli do další sezóny budem teda nechávat 12 keepů nebo to zvýšíme, jak tady padlo dříve.

Reagovat
miky10

No vzhledem k těm trejdům draft picků by se to dalo změnit stejně nejdřív až za rok a půl, takže jako času dost. Ale já bych to nakonec určitě nechal na těch 12 teda...

Reagovat
tomasinho

Těch 12 je v pohodě.

Reagovat
nani92

Reagovat
honziss

Však jo, myslel jsem to do příští sezóny.

Reagovat
fantomas

Ono je to fakt, když se k tomu přidá i ten prospect draft, kde si můžeš na delší dobu zmrazit hráče a de facto je "keepovat", tak to asi bude stačit..

Reagovat
honziss

Minor trade v keeperu.

Reagovat
miky10

Tyjo, hezký, jestli ho v offseason vytrejdujou, tak si možná získal keepera.

Reagovat
honziss

S tím ho beru no, wild card do offseason.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
honziss

And just another trade in keeper.

Reagovat
fantomas

To roztáčíš ve velkym.

Reagovat
honziss

Tak já doufám, že dělám předvoj před tou bouří trejdů, která bude následovat. Zkrátka jako pravej Army to udělal letos s Millerem a loni s Bouwmeesterem.

Reagovat
fantomas

"Pravej Army".. se mi líbí já bouři očekávám už spíš až v off-season teda.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
honziss

Tam by to mohlo bejt taky zajímavý. Hlavně až si každej usmyslí, koho bude keepovat a koho ne a pak bude ty nekeepy bude nabízet napříč ligou za 1st rounder.

Reagovat
fantomas

Přesně tehdy hlavně no.. hlavně uplně vidim, jak se všichni budou cpát k mym třem 1st rounderum. A pro mě to pak bude extrémně stresující období, až budu muset reagovat na to, co mi na draft teda pude (dost možná budu díky nanimu brát jako první) a co ne..

Reagovat
fantomas

Ale bude to zas sranda a vzrůšo, už se na to těšim.

Reagovat
miky10

16,66666666666667%

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Kurva, tak to sem něco posral.

Reagovat
fantomas

Cooo?

Reagovat
miky10

No, ty pozice na draftu sou asi řešený dost nešikovně, nevím. Do příští sezony určitě námět k hlasování a diskuzi.

Reagovat
fantomas

No já nechápu samotný procento, všechno.. uveď do kontextu nák.

Reagovat
miky10

Prostě sem si myslel, že máš takovou šanci brát z prvního místa.

Reagovat
fantomas

Takže ale je to tak, že první bere automaticky poslední, že jo?

Reagovat
miky10

Jo, zatím jo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

?

Reagovat
nani92

sorry,neplánujem byť posledný

Reagovat
fantomas

Tvuj problém, já už ti to naplánoval.

Reagovat
nani92

no sa nečudujem že mi Gallaghera posielaš potom..

Reagovat
fantomas

Gallagher by byl skvělym stavebnim kamenem pro přestavbu, protože s touhle kostrou a bez prvních dvou kol budeš chtě nechtě na dně tabulky i příští rok.. ale tvoje volba no.

Reagovat
nani92

sibyla

Reagovat
fantomas

Reagovat
nani92

ja to musím vyriešiť skôr,levo vo štvrtok nebudem dostupný..

Reagovat
fantomas

Btw tohle "♠" (alt+6) je lepší označkování titulu.

Reagovat
honziss

Hmm, mrknu se jak to bude vypadat.

Reagovat
fantomas

Zkus tam dát mezeru

Reagovat
nani92

Reagovat
honziss

Nevypadá to zle. :))

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

kedy to mame deadline?

Reagovat
miky10

Čtvrtek.

Reagovat
fantomas

Btw. když tam ve scoring and settings stojí akorát den, žádnej přesnej čas, tak kdy přesně se to všecko zavírá? O půlnoci jejich času?

Reagovat
miky10

Nechceš mě nechat už bejt? Nevím fakt, předpokládam, že jo, ale nemam to jak zjistit přesně.

Reagovat
fantomas

Commish na dvě věci tohleto

Reagovat
fantomas

13.

Reagovat
honziss

Návrh, který vyvstanul z předešlé diskuze...

Aktuální mistr bude moct smět u názvu týmu používat znak, který tam mám momentálně já. Do další sezóny se mu ten znak 'přemění' v hvězdičku za názvem týmu, která bude označovat počet titulů a znak samozřejmě přejde do držení aktuálního držitele titulu (nebo zůstane tomu samému hráču, pokud obhájí ). Souhlasíte?

Reagovat
nani92

aj ked sa ma to netýka,ale suhlasim

Reagovat
fantomas

No počkej, tam to bylo tak, že si tim značíš počet titulů, žádný přesouvání, ne? To mi přijde lepší.

Reagovat
fantomas

Nicméně tenhle znáček vypadá majestátnějc.

Reagovat
honziss

No mi přijde lepší, že tohle bude znak pro aktuální mistra a tím počtem hvězdiček si označíme počet titulů. Jako představa že za pár let tam bude někdo mít třeba 3 nebo 4 tyhle znaky, to už by zas tak pěkný nebylo podle mě.

Reagovat
fantomas

Jo takle to myslííš.. ok, s tim souhlas

Reagovat
fantomas

Ono to z toho textu taky jasně vyplývá no, já ho bohužel jen přeskákal a zachytil něco o hvězdičce. Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Ok, to je super

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ja s tym samozrejme suhlasim

Reagovat
honziss

Předpokládal jsem, že ten palec dolů je jen proto, že tam ten znáček nemáš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

ved jasne, este stale ma to sere

Reagovat
smazaný uživatel

"Slávia Praha jako farma Slovanu Bratislava? Prý o tomhle jednalo vedení Slovanu s Vladimírem Růžičkou... prý se o tom píše v dnešním vydání deníku ŠPORT - nečetl jsem to, ale zaznamenal jsem to v několika internetových diskusích."...hmmmm

Reagovat
Logan

ani bych se nezlobil, když si takhle může pomáhat Sparta alespoň by byla šance, že se vrátí Mišu

Reagovat
fantomas

Jůůů! ♥

Reagovat
honziss

The Blues are looking for the first four-game win streak vs. COL/QUE since Jan. 1988-Jan. 1991 when they beat the Nordiques in 10 straight.

Zničit je, spálit a zahrabat. Vůbec se mi nelíbí, jak dotíraj na ten první flek v Centrální.

Reagovat
honziss

The Blues have won 14 straight against division opponents and are 16-0-1 against the Central Division this season.

...tohle je nicméně fenomenální.

Reagovat
Logan

parádní statistika noo

Reagovat
smazaný uživatel

jeeeeeeeeeej, dnes od deviatej Colorado-Blues, paradicka

Reagovat
smazaný uživatel

dnes si dam konecne poriadny nhl vecer

Reagovat
honziss

Reagovat
nani92

pre mužstvá bojujuce v keeprovi o titul ponúkam na pisilnenie tímu P.Marleaua. Ako protihodnotu by som si prosil nejaké schopné,najlepšie mladé perspektívne RW.

Reagovat
fantomas

Reagovat
nani92

Reagovat
fantomas

Ryan O'Reilly, who leads the Avalanche in goals this season with 24, has yet to register a penalty minute.

Při jeho TOI a hernim stylu solidní kumšt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

The #Caps have agreed to terms with F Evgeny Kuznetsov on an entry-level contract beginning this season. He'll skate at KCI at 8 am Sunday.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to je, moze hrat rovno aj dalsi zapas hej?

Reagovat
honziss

jj

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak si mozte priradit dalsieho adepta na SC

Reagovat
honziss

Určitě. Poslední-Dílek-Mozaiky.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne si nas McPhee povodil teda

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne, It's Kuzya Time!!..tesim sa na neho, snad nesklame

Reagovat
Ajven

kuzyaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pre Erata, najlepsi trejd desatrocia

Reagovat
nani92

Priceovi sa to nejak nezlepšuje..

Reagovat
Logan

Hertl dneska bruslil!

Reagovat
Logan

tak dneska zase přímej souboj tomašíňu

Reagovat
fantomas

ROR, uuu

Reagovat
Logan

Duchene, ROR, Miller skvělá akce

Reagovat
fantomas

ROR neskutečnej pas wtf.

Reagovat
fantomas

Rundblad will make his Blackhawks debut on Sunday.. sem zvědavej teda, co z něj bude.

Reagovat
honziss

Strašně mi to připomíná ty mače s LA nebo San Jose z dřívějšího průběhu sezóny, kdy na nás vlítli, hitovali, presovali, nedávali nám čas na rozehrávku...

...a Halák pustil 4 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaale no

Reagovat
fantomas

No zas.. Miller je rád, že ty čtyři zákroky vůbec má teď, dost toho nedotáhli.

Reagovat
nani92

Reagovat
fantomas

Littlííík

Reagovat
Logan

Oshie Backes parádička

Reagovat
fantomas

Oshie

Reagovat
tomasinho

Hemský

Reagovat
Logan

Ty vole Cowen dá za sezonu 3 goly, ale zrovna když proti mě hraje v obou fantách tak mu tam spadne taková haluz, chjo

Reagovat
nani92

Winnipeg

Reagovat
smazaný uživatel

Frazer McLaren called up by #Leafs.

Reagovat
Logan

čekal jsem tu teda víc živo

Reagovat
fantomas

Já zas čekal, že bude víc živo na ukazateli skóre

Reagovat
nani92

prečo som tam toho Pavelca dával

Reagovat
honziss

Díky.

Reagovat
nani92

Budaj to napraví,ako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Hemak 4. asistence. Hm...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

Reagovat
Logan

Reagovat
tomasinho

Suník

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Moc se tu neohřeju.

Reagovat
fantomas

Sem myslel, že seš třetí do party, co nám přichází pro příští rok osvěžit non-keeper.

Reagovat
SunFells

To ne, jsem jen sváteční divák a kromě SC sleduju jen Avs, takže přehled vůbec nemám.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tu jednu bych mu nepřičítal teda, jak Stuart sestřelil Pavelce... ale i tak

Reagovat
honziss

Oshie fenomenálně. Olympiáda na něj měla velmi pozitivní efekt. Co se vrátil z Ruska, tak hraje o level líp.

Jinak je neuvěřitelný, jak dobře se Jay-B a Pietro srovnávaj s tím zvýšeným forčekinkem a fyzickou hrou, kterou Avs speciálně na ně dva hrajou.

Reagovat
tomasinho

Můžete si vzít v keeperu Prucella někdo, dropnul jsem ho.

Reagovat
fantomas

Což neni primární účel sdělení, že jo, předně si nám chtěl oznámit, že sis nakrad Hemáka.

Reagovat
tomasinho

Váhal jsem dopoledne, pak po první třetině

Reagovat
nani92

ja som ho bral počas tretiny,ale mal som už 4 addy

Reagovat
tomasinho

Reagovat
nani92

Purcell bdue slabá náplasť

Reagovat
tomasinho

Tak má víc PPP, po návratu Stammera bude víc bodovat snad.

Reagovat
fantomas

Tak to by tam už dávno nebyl no.

Reagovat
nani92

tak asi bol,ked som ho bral

Reagovat
fantomas

..(já mám už od půlky tejdne taky vyčerpáno)

Reagovat
nani92

jáj tak si to myslel...komunikačný šum

Reagovat
smazaný uživatel

Pavelec, je spät

Reagovat
fantomas

No konečně..

Reagovat
tomasinho

To by ještě chybělo, aby měl Miller shutout. Teď otočit ještě

Reagovat
fantomas

Hlavně ne OTčko.. nejlíp ještě tak 5:6.

Reagovat
Logan

ale hovnooo, blueees vyhrajou

Reagovat
fantomas

Však at si vyhrajou, ale 6:5.

Reagovat
Logan

tak jako mi je to celkem jedno, když budou goly dostavat oba golmani, tak se nic nepokazí

Reagovat
SunFells

Že jo

Reagovat
Logan

Reagovat
smazaný uživatel

Morrow

Reagovat
smazaný uživatel

ta bitka na treningu Sens zabrala, aj ked zase, v brane Pavelec, neviem no, bude treba pockat do dalsieho zapasu

Reagovat
tomasinho

Nevím ale, jestli jsem viděl poslední dobou zápas horších obran než Jets-Sens, to je katastrofa.

Reagovat
fantomas

No jasně, Landeskog musí frajeřit na kolenou

Reagovat
fantomas

To Colorado je fakt jedinečnej mix skillu a hitovacích mašin. To je vždycky Duchene.. rozdává radost. MacKinnon.. rozdává radost. A pak dvě střídání jen buch buch buch.. :))

Reagovat
fantomas

Fjůůů, strhující koncovka

Reagovat
Logan

Achjo, Backes Oshie taky tam nemohli ten empty netter šoupnout sakra

Reagovat
Logan

Super zápas, sice nepadlo tolik gólů co by si divák přál, ale i tak to byl super hokej. Už se to dost začíná blížit tomu PO stylu, uuh

Reagovat
tomasinho

To já si vybral teda otřes, sice dost gólů, ale kvalita bídná.

Reagovat
fantomas

I kvalita samotných gólů, jak tak čtu.

Reagovat
tomasinho

Jojo, jako já to viděl až od druhé třetiny, ale i tak, dva ohroměn tragické týmy v obraně, prostupné, turnovery, náhodné akce, fakt nuda.

Reagovat
fantomas

Dovedu si to představit no.

Reagovat
honziss

Miller je fakt neuvěřitelnej improve v tý bráně.

Reagovat
Logan

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Btw osobně, pokud budem shánět někoho třetího místo pettiho teda, sem všema deseti za impa. Pod PL furt rozjíždí OTčka, až mi ho je líto.. působí rozumně, erudovaně, vypadá to, že opravdu kouká (tj. častějc než Vader). Klidně bych ho pozval už s předstihem sem k nám.

Reagovat
Logan

komu fandí?

Reagovat
fantomas

Mám pocit, že Tampě.. ale to neni důležitý.

Reagovat
Logan

tak to je ok, pozvi ho

Reagovat
honziss

Nehraje on i náhodou tu Ericovu farmářskou ligu?

Reagovat
fantomas

To spíš ne, zjevil se (dle profilu na EF) až loni v dubnu.

Reagovat
Logan

hraje

Reagovat
honziss

No vida, takže už má i fanta zkušenosti. Paráda.

Reagovat
fantomas

Wow, fakt? Cool..

Reagovat
fantomas

On měl předtim jinej nick nebo..?

Reagovat
Logan

to netuším, ale do fanty se bral až letos myslím

Reagovat
fantomas

Tak to pak sedí

Reagovat
Logan

A MacKovi skončila série.

Reagovat
tomasinho

Škoda no, ale hlavněže má rekord

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Kunda píča, ti ho v tom keeperu fakt závidim. Nechceš za něj tři 1st roundery a Logana??

Reagovat
fantomas

Nebo by ses moh v okamžiku pravdy blbě ukliknout a omylem ho nekeepnout, abych si ho vzal z prvního místa na draftu!!

Reagovat
tomasinho

Na něj budu klikat jako na prvního, to se neboj. Za 5 hráč za nějakých 10-15 let dopředu, fakt jsem za něj rád. Škoda, že Barkov hraje v té žumpě no

Reagovat
Logan

až tak?! ale to jádro mají fakt super, Duchene, MacK, okolo nich to můžou krásně postavit. ještě aby dorost Barrie, sehnali jednoho beka a budou fakt hodně nebezpeční

Reagovat
fantomas

... jj, ta bottom six je sice odpad a koukat se na to nedá, ale se zdravym Tanguayem to v kombinaci s McGinnem případně bude taky jiný. A obranu by klidně mohli vyřešit vybránim FA... pokud tam spadnou takoví Robidas s Hainseym, tak toho kvalitního def. laděnýho beka pro top4 chňapnou ještě pěkně lacino.

Reagovat
Logan

Tak náhodou ta třetí lajna jak si jí napsal, navíc s Talbotem, vy mohla být celkem v pohodě.

Reagovat
fantomas

Tak takle oni hrát nemůžou, nemaj tam centra. Ale MacKinnon už hádám z top6 nepude, a pokud podepíšou Stastnyho, tak taky ne za peníze pro bottom six hráče. Ale tak to už je jedno, na papíře ten potenciál pro nedřevácký tři pětky maj no, nechal sem se unýst dneškem, kdy odtamtud navíc musel improvizovaně zmizet McGinn..

Reagovat
Logan

Talbot může hrát centra, u nás ho hrál ...

Reagovat
fantomas

Aha, wow.

Reagovat
smazaný uživatel

The OHSAA state hockey final between Northview and St. Ignatius is going to a seventh (!) overtime at @NationwideArena. Unreal.

Reagovat
Logan

To si dělá Nova prdel ne, že si pro sobotní zápas výberou zápas těch dvou nejvíc tragédních týmů poslední doby? Snad ve všech zápasech o něco jde a oni si vyberou jedinej, ve kterým jde o uplný hovno. Maximálně tak o to kdo bude na draftu brát z top 3

Reagovat
fantomas

Pokud má jít o NJD, tak si to snad dokážeš odůvodnit ne?

Reagovat
Logan

Nucks - Flames

Reagovat
fantomas

Oh, lol. Jirka Hudler rulezzz!!

Reagovat
miky10

No, a ten navíc ani hrát nebude.

Reagovat
fantomas

Tak Láďa Šmídů no, nevodmlouvej!!

Reagovat
Logan

Downie is out tonight with the Flu, Rosehill will play

oooooh maaaaan každopádně aspoň Raffl dostane víc prostoru a lepší spoluhráče

Reagovat
fantomas

Wow, zase Khudobin

Reagovat
honziss

Ty vole, tak ten zápas mezi Sylvania Northview a St. Ignatius v Ohiu byl po deseti třetinách, ve kterých se nerozhodlo o vítězi, zrušenej. Ty týmy hrajou OHSAA, což je středoškolská liga. To je úplný masakr. Prej ti hráči nemohli už skoro ani chodit. Já bych asi umřel teda, kdybych měl v nějakejch 17 letech tohle odehrát.

Reagovat
fantomas

Hoh

Reagovat
Ajven

CAPS

Reagovat
smazaný uživatel

Klesla: ""With all due respect to the Sabres organization, I decided this week not to continue playing hockey this season"...

to je pičus

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně se vybarvil zmrdeček.

Reagovat
Ajven

tak McPhee klobuk dole

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsi to sem mohl hodit celé ale

...and get ready to continue my career in Europe. I would like to thank my fans and all the people that have helped me.".....

Darren Dreger ‏@DarrenDreger 1m

Klesla: "It has been a tough year for injury and moving several times to new teams. I will now take some time off..

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to pičus.

Reagovat
fantomas

Ani ne. Má už svuj věk, tak co by se patlal na farmě nejhoršího týmu ligy? Bůhvíjakou čáru přes rozpočet jim taky nedělá, hádám.

Reagovat
Logan

poprvé u nás v pásmu tvl

Reagovat
fantomas

..a pak podruhý?

Reagovat
Logan

tak tohle ne ty vole ... asi jdu spát

Reagovat
smazaný uživatel

Bych nechodil. Leafs jsou schopný všeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Philadelphie a hlavně Mason teda super start do zápasu

Reagovat
Logan

start byl dobrej ... ale pak se dostali k nám do pásma

Reagovat
smazaný uživatel

Flyers zatím vtipný

Reagovat
Logan

kurva to jsem si vybral špatnýho golmana do fanty, do piče

Reagovat
fantomas

Johoho, go Petti go!!

Reagovat
Logan

nebo, Rask to zachraňuje, a navíc mu chytá Niemi a ten jich taky pár dostane

Reagovat
fantomas

Tim bych si nebyl tak jistej teda, já čekám under dneska.

Reagovat
Logan

tak zítra enroth no ... a navíc, Mase už se oklepal a s tím že dneska Leafs docela střílej, to ještě není tak hrozný, a my otočíme, nehrajem zle

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A-Mac u té šance JVR jak namalovaný. Letos stojí fakt za hovno. Ale nebojím se toho, že do budoucna by se třeba mohl Flyers vyplatit. Za tu cenu ale nebyl ani omylem, no.

Reagovat
Logan

Tak byla to první chyba co u nás udělal, první zápasy odehrál fakt dobře, uvidíme. Ale za 4M + na sezonu fakt nestojí ani náhodou, to je pravda ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem bohužel první jeho zápasy za Flyers neviděl. V současnosti ho hodnotím pořád hodně vysoko, protože za 550k asi neseženeš lepšího obránce. Ale těch 5M, co chtěl od Isles, to je přehnané.

Reagovat
Logan

Hrál dobře no ... jako za 5. kolo draftu to byla určitě dobrá posila. Prý s ním počítáme dlouhodobě, ale bude záležet kolik chce. U nás hraje ve třetím páru, u vás byl top bek, to je taky rozdíl, jsem na to zvědavej sám no ...

Reagovat
Logan

Dobbře Fýnyx

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Logane ten Couturier prohrál nějakou sázku nebo co? Vypadá jak opice, doslova asi jedou nějaký sázky s Vorasem

Reagovat
Logan

To nevím, ale fanoušci to žerou

Reagovat
fantomas

PALÁÁÁÁT

Reagovat
fantomas

A kovi ho má na lavičce, ufffff... SHG mu uniklo.

Reagovat
Logan

Reagovat
fantomas

Wow

Reagovat
Logan

Tak už ani Rask to nezchraňuje, kurva! A Yandle se taky asi posral

Reagovat
Logan

proč jako neuznali ten gol a proč kurva pískal rozhodčí ze středního pásma když tam viděl hovno?

Reagovat
Logan

my ten gol nedáme tvl

Reagovat
fantomas

FLIPPEEEEEEEEEER

Reagovat
fantomas

Ondra zase BEZVADNĚ!

Reagovat
Logan

Posraná Tampa, proti Buffalo nedají skoro gol a teď přestřelka s Bostonem, fakt přesně co potřebuju

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Tyvole na SHP v keeperu s Nanim 4-4, to sem eště nezažil.

Reagovat
fantomas

Reagovat
nani92

škoda,že som vyhodil Wingelsa,bolo by 5-4

Reagovat
Logan

konečněěěě

Reagovat
Chazy

Fantomasi, Laich picklej na dnešek a gól.. vyprávěj mi ještě o tom, jaký jsou to náhody

Reagovat
fantomas

Nj, MoJo je mi uplně k ničemu, jak se Laich sere nahoru..

Reagovat
fantomas

A Lucic břevno

Reagovat
Chazy

Já bych to áčko Krejčího také vskutku ocenil.

Reagovat
fantomas

Potřebuju každej zasranej bod.. trápim se. Snad to je jen takový polevení před PO, šetříme síly.

Reagovat
Chazy

Ale ty si to můžeš dovolit, já ani ne tývoe. Dyť, tipičo, vono příští matchup hraju s nanim, viď, to není žádná sranda kua.

Reagovat
Chazy

Jinak nevím, jak moc tě to zajímá a jak se ti to kreje s rybama, ale v 04:00 hraje Rafa. A je to první velkej turnaj od toho, jak pošel ve finále AO.

Reagovat
fantomas

Kreje se mi to přesně a ani na ryby nevydržim na celý, tak dvě třetiny si nechám pro záznam.

Btw. místo Stolla si měl vzít Toffoliho, co hraje na PP a na top lajně.

Reagovat
Chazy

Koukal sem na to, ale když se od OH odvážil vystřelit 6x, tak nevím, proč si myslet, že se zblázní zejtra. Stoll to zkusil 12x. Odds prostě no a asistence nevím, jak počítat, když na ledě tráví podobně času.

Reagovat
fantomas

No asistence třeba tak, že má Toffoli po ruce mnohem lepší spoluhráče. Ale o těch SOG sem nevěděl no, to beru.

Reagovat
Chazy

Může to bejt taky sračka, třeba toho polovinu zkusil v jednom zápase a Toff napálil 9x tyčku.

Příští rok to promakám víc, jestli s váma budu hrát, letos vycházím z takovejch jednoduchej a ne zrovna náročnejch dedukcí

Reagovat
Chazy

Jednoduchejch a ne zrovna náročnejch

To je opravdu chytrý a ne zrovna hloupý vyjádření.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

A ok, já ti pak řeknu, jak Rafa hrál, protože mu teď taky fandím.

Reagovat
Logan

MASOOOOOOOOOON

Reagovat
Logan

BERNIER Voráček ty vole se předhánějí kdo udělá lepší save, ale mazec

Reagovat
Logan

aha, tak to byl Streit

Reagovat
Logan

KIMMOOOOOOO zaslouženě

Reagovat
Chazy

Co se stalo s Devils, že dostanou 4? Bejval to vždycky nudnej, betonující a silovej tým postavenej kolem Brodeura.

Reagovat
Logan

OMG Craps

Reagovat
Chazy

Ty si to jako promejšlíš?

Reagovat
Logan

Samozřejmě

Reagovat
Chazy

V tom případě v pořádku

Reagovat
fantomas

CHIASSOOOON!

Reagovat
fantomas

(Taky čerstvej add, Chazy, díky čau )

Reagovat
Chazy

Ale já netvrdím, že jsem jedinej, kdo je toho schopen, pouze poukazuji na to, že mi to stále vychází. Samozřejmě gratuluji a decentně se klaním.

Reagovat
fantomas

Však já ti už taky několikrát vysek poklonu a neberu tě jako haluzáka, ale spíš jako konkurenta, páč se naše promyšlený strategie můžou snadno překrejvat a můžem si navzájem brát hráče.

Reagovat
Chazy

Však mně je jasný, jak každej den nadáváš, že jsem ti sebral de Haana a kde bys byl s ním.

Reagovat
fantomas

Je fakt, že ty si jedeš ještě jinačí underground, jak to posuzuješ čistě dle řeči čísel.

Reagovat
Chazy

Ale zas díky tomu zjistím existenci hráčů jako Carrick a je fakt sranda jim fandit

Reagovat
Chazy

I když tam zrovna nevím, z jakejch čísel sem vyšel, spíš sem byl zhulenej. Ale asi sem zrovna potřeboval hity, bloky, nebo tak nějak. Jen je sranda, že ho furt mám a dneska mi hraje třeba.

Reagovat
fantomas

To teda je no.

Reagovat
Chazy

A přežívá další tejden.

Reagovat
Logan

ty vole Bishop s Raskem trošku show ne?

Reagovat
fantomas

Píčo, Stamkos dvě vteřiny před koncem startoval od vlastní modrý do brejku 1v1.. samozřejmě to nestih ani na druhou modrou no.

Reagovat
Logan

jooooooo!

Reagovat
miky10

Boston na férovku v prodloužení s Bergeronem, Marchandem, Smithem a jedinym obráncem Boychukem. Jinak Stamkos jel sám na bránu, ale vypršel mu čas.

Reagovat
fantomas

A to tam ještě ti tři byli takle asi minutu, ne-li dýl. Smith už tam tahal nohy na střídačku, když si všim, že už by to vlastně moh doklepat.

Reagovat
Logan

Aspoň bod!

Reagovat
fantomas

Rask haluzák

Reagovat
fantomas

Boha, takle ty Sharks ani nestihnu.. ale zrovna tohle sou fakt extrémně nezáživný nájezdy no.

Reagovat
miky10

Klid, za chvíli pojedou golmani.

Reagovat
Chazy

LOL a mě snad poprvý v životě bavěj, když tam nepadaj góly.

Reagovat
fantomas

Dyt každej akorát střílí, nejlíp ještě v dementnim předklonu jak Krejča

Reagovat
Chazy

Já vím, jen sem chtěl zas zapózovat

Reagovat
fantomas

Aaaaa

Reagovat
fantomas

No vida, konečně si někdo na něco troufnul

Reagovat
Logan

Boston win, coooooool

Reagovat
miky10

Hezk yReilly

Reagovat
Chazy

Zejtra nás jako čeká sranda, 6 statistik srovnanejch Sice nám ještě něco málo dneska hraje, ale i tak tam asi velký náskoky nevzniknou snad.

Reagovat
Chazy

Tobě zejtra 8, mně 7, potřebujem ofenzivní staty a oběma nám hraje jen jedno déčko. Bude sranda.

Reagovat
miky10

Njn, Pirri to rozhodne.

Reagovat
Logan

Achjo ty vole, toho Lecavaliera nemůžou pouštět na led, to je fakt hrozný, začínám na něj být fakt alergickej každopádně bod určitě dobrej po tom průběhu

Reagovat
fantomas

Taky jestli ste ho brali na LW, tak je to předevšim dementní tah od samýho počátku.

Reagovat
Logan

No, původně nebrali, jenže on hrál hovno i na centru ... respektive ze začátku to vypadalo že tak špatně nehraje, protože v tý bídě na začátku sezony byl jedinej kdo nějak bodoval, ale když se ostatní rozjeli tak on skončil. Vždyť ho vytlačil z centra Schenn, protože na levo oba hráli hovno, ale uprostřed hrál Brayden o dost líp. Jako doufám že po sezoně půjde směr Seattle, kde mu budu moct přát.

Reagovat
fantomas

Na centru bodoval, na přesilovce bodoval.. pak přestal no, útlum zažije každej, tim spíš, když si zvyká na spoluhráče po iks letech strávených v jednom týmu.

Reagovat
Logan

Jenže on si zvyká už 40 zápasů ... Na přesilovce bodoval jenom když byl v první, když hrajem 4na3 nebo 5na3 tak z něj kvetu, to je příšerný. Bodoval akorát na začátku sezony než se zranil ...

Reagovat
fantomas

No, takže zranění, přesun na diametrálně odlišnej post, kde nehrál NIKDY ve svý dlouhý kariéře... já myslim, že i jen tyhle dva faktory stačej.

Reagovat
Logan

Zraněnej byl před 40 zápasy a pak hrál ještě na centru, ale hrál tam hovno. A o všem svědčí, že on hraje hovno i na přesilovce. A fakt nejde o post, to není že by nevěděl kam jet nebo co dělat, jemu prostě přeskakuje puk hokejku, není schopnej dobře nahrát, všecko to divně poletuje. Já vím že ho máš rád, já ho mám taky rád, a právě proto bych chtěl abychom ho buď někam vyměnili, pokud bude chtít, a nebo ho uvolnili v tom expansion draftu jestli bude. Protože tohle nejde a Raffl nebo Leier by tam snad byli platnější než on ...

Reagovat
fantomas

Coyle (další add )

Reagovat
Chazy

Tak to jméno dost předurčuje k velkým výkonům

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Logan

Rinne perfektní!

Reagovat
fantomas

Tak posledně proti MTL shutout, poď si pro něj znova Nemo!

Reagovat
Logan

No to by byl kolosální průser, ani o tom nemluv! Naopak Vanek by se měl ukázat v novým týmu konečně

Reagovat
fantomas

Nedávno skončivší Marco Sturm si hodil úvodní buly a Jumbo na něj pustil Paddyho jako jeho velkýho kamaráda a spoluhráče. Krásný gesto, krásný všecko. ♥

Reagovat
fantomas

TOMMYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
fantomas

Budaj je fakt legrační

Reagovat
Chazy

Gól.

Ale tyjo, hezkej gól CBJ se špetkou skillu, to jsou věci.

Reagovat
Logan

Wisniewski

Reagovat
Chazy

A Bobr W T F.

Reagovat
Logan

prej overrated

Reagovat
fantomas

Však máte šikovnej mančaft.

Reagovat
Chazy

Dyť já to srovnávám hlavně s nějakým rokem 2006.

Reagovat
fantomas

Nj, myslel sem si, jen sem tě chtěl připravit na větší množství takových "šoků" v budoucnu..

Reagovat
Chazy

No nevím, spousta věcí se nezměnila, Umberger např. furt vytváří při bruslení ten dojem, že občas jede jinam, než by si přál.

Reagovat
Logan

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Lack

Reagovat
fantomas

To je prostě... dnešní góly Spurs, dnešní gól Nucks - jak řikám, nemůžeš mít zábavnější úhlavní rivaly, prostě ne.

Reagovat
fantomas

IRWIIIIIIIIIIIIN!! Ta sedla!

Reagovat
fantomas

Budaj střídá

Reagovat
Chazy

Hmm a moje jediná ryba áčko Jestli nedaj CBJ PO, tak zas budu koukat na ně.

Reagovat
Chazy

No, to nemělo bejt na Budaje.

Reagovat
fantomas

I kdyby udělalo, tak přece můžeš v poho fandit západ + východ, ne?

Reagovat
Chazy

Ale tak jako jó, ale když tam bude Columbus, tak to fandění Sharks vedle toho bude nicotný.

Já prostě fandil vždycky SJS jen proto, že jsem jinak neměl proč koukat na PO.

Reagovat
fantomas

MATTYYYYYYYYYY!! ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Halak ♥

Reagovat
smazaný uživatel

loooooll, iba o 1 gol mi uslo, aby som trafil vsetky zapasyy v ktl, hehe

Reagovat
Error

Už mě začíná děsit, jak často se Tampě daří promrhat vedení.

Reagovat
nani92

Budaj

Reagovat
nani92

Lack Pavelec to su golmani teda..

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem, preco sa postavil akoze kto mi to vysvetli

Reagovat
honziss

Bob.

Reagovat
nani92

naplnil si kvotu,že každý musí mať proti mne čisté konto

Reagovat
tomasinho

Ovečkin za osledních 10 zápasů 1x v plusu, 2x na nule a 7x (!!!) v mínusu. Neskutečné

Reagovat
Chazy

Njn, letos asi MVP vyhraje těsnějš jak loni

Reagovat
tomasinho

Letos snad ani nebude v nominaci. A vyhrát neměl ani loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ale mikyho pes neměl vyhrát loni, Ovce je prostě nejlepší a s tím těžko něco uděláš.

Reagovat
tomasinho

Oba nominovaní loni měli být před ním. Crosbyho jenom potopilo zranění.

A letos bych se fakt divil, kdyby nominovaný byl.

Reagovat
Chazy

V nějakým tvým snu možná měli no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak nezranit se Crosby, tak Ovečkin prostě nemůže mít sebemenší šanci. A Tavares dotáhl průměrné Isles do PO.

Reagovat
Chazy

První argument vypadá velice nebezpečně jako nějaké "kdyby" a v případě Tavarese by za to měl dostat spíš nějakej trest, že dostal zrovna Isles do PO.

Reagovat
tomasinho

Však co, Ovečkin byl vyterstán brzkým vypadnutím v PO. Letos to Sid stáhne na 2:3 a příští rok srovná

Reagovat
Chazy

Njn, letos taky budou rádi za PO, co? Washingtonskej sport je taky naprostá katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu radi za PO, tohto roku snad bez PO

Reagovat
Logan

Nevím co je letos na Crosbym tak úžasnýho, že by měl dostat MVP ... To už radši Kessel nebo Getzlaf, když už to má být někdo kdo má hodně bodů ...

Reagovat
tomasinho

Tak já bych to Getzlafovi dal z fleku, jen prostě čekám, že to dostane Crosby.

Reagovat
smazaný uživatel

S flyers:

The #Leafs win for the first time all season without Kessel, JVR, and Bozak registering a point

Před Rangers:

The #Leafs have lost 19 of 23 games this season when Phil Kessel doesn't register a point.

Minimálně nominace na MVP by to bejt měla.

Reagovat
Logan

Reagovat
smazaný uživatel

sak to je pokrok uz, zlepsuje sa to

Reagovat
tomasinho

To je fakt, místo -5 už jenom -2 a dneska dokonce jenom -1

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak potom co sa stazujes

Reagovat
honziss

Ještě někdo vyprávějte pohádky o tom, že je Bob overrated...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Logan

posraný sharks

Reagovat
smazaný uživatel

Co to na mě zas rozjíždíš kurva Fantomas

Reagovat
fantomas

:-*

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ok tak bez Hemáka a Hodgsona

Reagovat
tomasinho

Honziss to rozjel to ve velkém stylu teda. Ale ten poslední trejd, hm hm.

Reagovat
smazaný uživatel

veto, nic sa neda robit

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Ale zajímalo by mě tady vsvětlení, protože to bych si hodně rád poslechl.

Reagovat
tomasinho

*přečetl

Reagovat
honziss

Lehtonen se zranil, má otřes mozku, Pali je v prdeli s brankářema, protože Holtby se bude pravděpodobně s Halákem točit, jestli vůbec. Reálně mu hrozí, že nebude dělat starty. A vzhledem k tomu, že on je na pozici zaručující play-off, tak si nemůže dovolit takhle odpískat sezónu.

Reagovat
tomasinho

Samozřejmě jsem neměl vůbec na mysli tohle.

Jde o toho Subbana, což mi vyrovnaný ani omylem nepřijde. O 4 roky mladší obránce s daleko větším potenciálem, se stejnou bodovou produktivitou a asi +20 proti Baflénovi a vyvážit to má jako Couturier, který 90% sezony zevlil v FA? To jako vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme dlouho probírali. Bodově jsou na tom Byfuglien se Subbanem stejně cca. Navíc výhodou Byfugliena je, že umí zahrát na RW. Dostal jsem k tomu ještě Couturiera, který nahraje dost SHP. Plus mám rozjednanou výměnu centra jednoho, takže tam mi to Couturier krásně zalepí. Zatím si to ještě promýšlím, nicméně měl jsem v plánu keepovat oba, proto jsem je vyměnil. So that's my explanation.

Reagovat
tomasinho

To máš jako v plánu keepovat i Couturiera?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám, že nad tím váhám. Ale v původním plánu jsem to měl. Uvidím, jak se ještě vyšvihne do konce ZČ.

Reagovat
smazaný uživatel

takze by si sa vzdal Subbana len za Baflina, to mi v keepri nepride celkom ok

Reagovat
smazaný uživatel

ale ako tvoja vec, tvoj tim, takze to neber v zlom, ja len tak no

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, chtěl jsem původně Byfugliena a draft. Nakonec jsme se dohodli na Couturierovi s tím, že si ho keepnu. Má 32 bodů, je na tom dobře v oslabení. Takovej hráč se hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom Subbana za Byfugliena bych nevzal. Taková byla taky první nabídka honzisse a poslal jsem ho s tím někam

Reagovat
tomasinho

Samozřejmě, že se hodí. Ale že by to vážně byl hráč na keepnutí jo? Je mladý, dobrý na oslabení, ale nebojím se tvrdit, že takových hráčů na draftu bude dost. A navíc, jak se tak dívám, tak ty cnetry špatné nemáš. Koivu má třeba 31 letos, ale prospěšný pár sezon ještě bude, Desharnais a Kadri už tím tuplem.

Reagovat
smazaný uživatel

Desharnais půjde nejspíš do někam ale

Reagovat
tomasinho

No, ok, ale za něj dostaneš asi nějakého hráče na keep předpokládám.

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Nereálný no

Reagovat
tomasinho

No tak pořád je spíše hráč na keep než Couturier teda, tak jsem čekal, že když má Koiva či Kadriho, tak bude chtít za Desharnaise chtít keepovací LW, kde má vlastně jen Skinnera a Hudlera, což není extra výběr.

Reagovat
smazaný uživatel

Pick

Reagovat
tomasinho

Ok, to je v pohodě.

Reagovat
tomasinho

No, docela překvapení teda.

Reagovat
honziss

Joo, sorry, sem si nevšim, že to už Mike přijal.

Byfuglien není o moc horší, než Subban. Má sice mínuska, ale taky má víc střel a hitů a navíc druhej post, což zrovna u obránce považuju za dost bonus. 4 roky není žádnej rozdíl, Byfuglien je top top fanta bek a bude jím ještě dlouho. Mike se řekl o Couturiera k němu, proč ne. Nevidím kromě závisti žádný důvod k vetu.

Reagovat
smazaný uživatel

sak zavist je riadny dovod kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
tomasinho

U našeho se taky projevila.

Reagovat
honziss

Tam se hlavně projevilo to, že Pali odmítl podat vysvětlení. My jsme vám tady s Mikem řekli naše důvody. Můžou se ti líbit nebo ne, ale zkrátka každej hráč hraje fantu jinak, každej má v keeperu jinou koncepci. Kdybysme hráli všichni stejně, tak to je nuda.

Reagovat
nani92

Reagovat
tomasinho

Tak jako na otázku, jestli není hoden prvního kola Pali odpověděl tím, že pro něho je to hráč hoden druhého kola. Dal jasně najevo, že chce tým trošku předělat v rámci koncepce do budoucna. To měl napsat jako nějakou analýzu, ve které by si to tak mistrně obhájil jako ty a ostatním by to nepřišlo ničím zvláštní? Nebylo by nuda, kdyby všichni jednali stejně?

Reagovat
honziss

Ne, Pali tady napsal, že necítí potřebu nikomu vysvětlovat svoje kroky, když byl vyzván o obhajobu. Za to byly ty veta, předpokládám. A nikdo nechce žádnou mistrnou analýzu. Spíš jde o ten postoj, jaký k tomu zaujal (no offense Pali). Nikdo nechce, aby tady kdokoliv zveřejnil svou koncepci.

Reagovat
tomasinho

No jenže před tou potřebou napsal právě to, že chce tým změnit a proto chtěl vysoký pick a že druhé kolo je dostačující. Pak se na něho vyběhlo v dalším vlákně, že neobhájil, což pak řekl už, že neměl potřebu obhajovat více. Ale svůj krok zdůvodnil.

Reagovat
tomasinho

"ma tak druheho no u mna, ako veto mozte kludne davat, neciim potrebu nieco vysvetlovat, chcem si muzstvo prerobit, chcel som iba vysoky draft, to je vsetko, ak to z vetujete, tak mozme rokovat inak no"

Ok, tohle řekl hned v prvním příspěvku. Já nevím, co za vysvětlení byste jako chtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

"necitim potrebu nieco vysvetlovat"...no fakt neviem, co som mal vysvetlovat, dostal som to, co som chcel a pustil Cartera, ktory nie je uplny top zase, ale tak teraz uz je to jedno

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Jezis marja, ja treba muzu rict, ze crosby pro me ma hodnotu predposledniho kola, tak ho za nej vytrejduju. A vy veta nedate, protoze sem to takle krasne vysvetlil? Dyt to je uplne absurdni uvazovani...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale tu nikto nemenil Crosbyho za predposledne kolo, tak neuvazuj absurdne..

Reagovat
miky10

Schvalne sem to preved do extremu, aby bylo videt, v cem je problem.

Reagovat
tomasinho

fantomas

07.03.2014 00:49

Necití potřebu vysvětlovat, šup, má tam veto. Neslýchaný taková protihodnota za Carterka.

Absurdní je říct, že dávám veto, když někdo něco nevysvětlí. To jako kdyby to nějak vysvětlil v třicetiřádkovém příspěvku, tak veto nebude jo? Já chápu, že to pro vás mohl být trejd na veto, ale nechápu ty řeči o nějakém obhajování a to, že Pali nic nevysvětlil, protože to je kravina.

A ne, já dávám veto i přes vysvětlení.

Reagovat
miky10

Nikdo nedava veta jen proto, ze chybi vysvetleni. Ale kdyz vidime nefer trejd a este pro nej neexistuje zadna obhajoba, tak jako jakou jinou variantu pak mame? Nevim, co tu resime :))

Reagovat
Chazy

Řešíte frustrovanýho tomasinha, kterej odmítá chápat triviální věc, pokud můžu říct svůj popis.

Reagovat
nani92

konečne som predal štafetu niekomu inému

Reagovat
smazaný uživatel

ved na to obhajoba bola, respektive som napisal, preco sa ten trejd uskutocnil a co som za neho chcel, to som dostal, to akoze jaku obhajobu si predstavujete, ktora bude splnat podmienky nevetovania

Reagovat
tomasinho

Takže v podstatě jde o to, co jsem psal výš, jednořádkové vysvětlení nestačí, ke kadžému spornému trejde budem psát analýzy. Už se nemůžu dočkat, za chvilku tady nebude nic jiného.

Reagovat
miky10

A co tomu predejit a nedelat nefer trejdy? :))))

Reagovat
tomasinho

Tomu se nevyhneš prostě. Co někomu přijde nefér, druhému může přijít v pohodě.

Ale ok, budem všecko obhajovat teda.

Reagovat
nani92

Reagovat
Chazy

To není pravda, podle mě většina fér trejdů přijde lidem fér a nefér přijdou jen ty divný.

My třeba na mlbcz.com takovýhle debaty nemáme. Buď okamžitě se seběhne 8 lidí a řešíme to, že všem přijde divnej, no a nebo to nezajímá nikoho.

Takže buď jste tu dělali takoví kokotiny, že vám ani nedochází, co je a co není fér a problém je u lidí, co maj pocit, že nefér trady jsou fér, nebo tomu tady hodně lidí nerozumí. Ale ono není vůbec těžký tu férovost posuzovat a většinou se na tom lidi shodnou. Nikde sem nikdy neviděl tolik hádek jako je tady. Asi to je tím, že neumíte domluvit normální trade. Však si vzpomeň, jak si tradoval se mnou a jak já normálně traduju, na tom bys nenašel nic. Já traduju tak, aby oba dva získali pozici, kterou potřebujou, ale kvalita šla na obě strany podobná. Jestli chceš tradovat tak, abys na tom vydělal, jakože post za post a ty získáš lepší, vždycky to bude nefér a vždycky to bude zvetovaný.

Reagovat
Chazy

takové

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

"Takže buď jste tu dělali takoví kokotiny, že vám ani nedochází, co je a co není fér a problém je u lidí, co maj pocit, že nefér trady jsou fér"

V tomhle to podle mě bude, protože se pustili fakt neskutečné kraviny a nebýt toho problému s Mikeovým výprodejem, tak se asi pouští i nadále.

Reagovat
fantomas

.. což si na druhou stranu moh předvídat, že jo, a ne se tu pak vztekat jak malý děcko. To je opravdu neméně stupidní jako naříkat teď na to, že sem slováky obral o golmany a 1st roundery, když ste i předtim měli naprosto stejnou možnost vetovat.

Reagovat
tomasinho

Ale pochop, že já celou tu diskuzi neřeším ten trade, nevztekám se proto, že byl vetován. Celé to je kvůli úplně něčemu jinému.

Reagovat
fantomas

A kvůli čemu teda? Kvůli tomu, že se rozmohlo vetování? Že chcem dávat šance lidem osvětlit svý jednání, aby se právě nemuselo (!) vetovat?

Reagovat
tomasinho

Kvůi neustálému opakování toho, že Pali to jakože nevysětlil. o to celou dobu jde. O samotný trejd fakt ne.

Reagovat
fantomas

Pro mě osobně tam třeba byl problém v tom, že se vyjádřil vysloveně tak, jak kdybysme ho buzerovali.. přitom to byla jen naše dobrá vůle. Já mu tam to veto klidně mohl plácnout, aniž bych šel do diskuze a hledal nějaký vlákno k tomu trejdu, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

nie buzerovali, ale co chces pocut obhajobu? tazko ti tu dam nejake statistiky a budem porovnavat hracov, ked som ziskal pick za hraca, napisal som preco som to tak urobil, co na tom viac mam obhajovat

Reagovat
fantomas

Njn, řikám, že je neštastný obhajovat zrovna tohle.. v tom případě je tedaneštastná i ta argumentace kluků, že za to veto může hlavně absence obhajoby. Nicméně na principu to moc nemění. Já ho dával čistě dle svýho svědomí - jinak to při pick-hráč ani nejde no. A proto se tomu prostě nedá divit, že to neprošlo.

Reagovat
Chazy

Každopádně obhajovat musíš jen trade, kterej je nefér a musíš vysvětlit, proč se to má tolerovat.

Normální trade každej hned pochopí.

Reagovat
fantomas

Přesně, to je klíčová věc, kterou si Tom evidentně vůbec neuvědomuje

Reagovat
tomasinho

Ale já chápu, proč byl trade zvetovaný a proč se chtělo vysvětlení. Ale jde o to, že mi Paliho vysvětlení přišlo v pohodě, mu přišlo dostačující. Proto je nesmysl ohánět se pár dní po tom tím, že někdo něco nebohájil. Jasně, teď už každý bude vědět, co je třeba no, ale v tu chvíli těžko mhol čekat, že je potřeba to podrobněji rozebrat, když se to do ted nedělalo.

Reagovat
fantomas

Tak tady je to těžký, chápu, obhajovat pick za hráče... na druhou stranu tim spíš je to subjektivnější, a tak se jednoduše musí chápat, že jakmile někdo cejtí, že šel Carter hrubě pod cenou (páč neexistuje jiný vysvětlení protihodnoty, pick je prostě pick), tak to holt zvetuje no.

Reagovat
fantomas

Tady si to Honziss mohl snáz obhájit.. někdo mu na to "skočil", někdo ne.. jeden bude vetovat, druhej ne. Tak to přece má chodit a jinak to ani nikdy chodit nebude.

Reagovat
fantomas

Presne tak. Pali si zadost o vysvetleni prebral jako vopruz, coz mu prirozene neprospelo, kdyz tam sam mohl videt bandu nastartovanych hracu.

Navic Subban je ve fante zjevne mnohem vic precenovanej nez v realu. Byfuglien se mu tady v poho vyrovna, ma post navic, vekem je zcela irelevantni argumentovat. Ja to dokazu pochopit, moje veto tudiz nemate.

Reagovat
tomasinho

Věk ani kvalita týmu nehrajou v dlouhodobé lize, kterou chceme hrát kdo ví jak dlouho, roli. Ok, tak to asi fakt bereme jinak a jak psal honziss, máme každý jinou koncepci.

Reagovat
fantomas

Jets nemaj o nic horší perspektivu než MTL a věk 4 roky u obránce sou opravdu solidní nic - navíc tohle on prostě vyváží.

A ke Carterovi už jen krátce, protože sme to probírali a sám víš, jak sem se tvářil na to, že bys měl za Cartera dávat jen 2. kolo. Pro mě je to jednoduše skandální protihodnota, už jen proto, že bych o něj sám moh mít v off-season zájem a to bych - nevědět o tomhle vašem "dealu" - automaticky šel s protihodnotou (mnohem) vejš než ty. Takže to mý veto ber třeba tak, že sem Paliho "bránil" a ještě mu to teoreticky můžu splatit.. to tys na tom prodělal no, páč ti holt nevyšel okatej steal. Nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

diky kamo

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Ale jo, já neřeším ten trejd, spíše tu debatu o obhajování a u Cartera jsem zmínil akorát ty, že je podle mě taky jako fantasy hráč přeceněný, kdyuž to podle tebe je i Subban, kterého jsem já nejednou za přeceněného označil.

Reagovat
tomasinho

Nehledě na to, že podobně tak přeceňovaný je ve fantě Carter.

Reagovat
smazaný uživatel

pre mna tuto sezonu nie je PO priorita, muzstvo sa mi nepaci, chcel som ho zmenit, dostal som vysoky draft, ja som bol spokojny, takze to bolo tym padom zase len o zavisti

Reagovat
tomasinho

No já bych to chápal v normální lize, kdy by se to Mikeovi fakt vyplatilo vzhledem k těm střelám, hitům a druhé pozici. Nehledě na to, že něco z toho vykompenzuje to +- a Subbanovy bloky. Z dlouhodobého hlediska mi to přijde jako kravina, na které Mike, ať si to přiznáte nebo ne, prostě prodělá.

Reagovat
honziss

Ježiš a jak to takhle můžeš vědět? Mrkni se na statistiky kariéry. Od příchodu k Jets dělá pravidelně přes 50 bodů za sezónu, dělá hity, má hodně střel, na přesilovce bývá taky pravidelně. Dříve ty mínuska taky neměl tak hrozné jako letos. Fakt nevidím důvod, proč by takové statistiky nemohl mít i v následujících letech. Když si k tomu připočtu jeho využitelnost na RW a to, že Jets pod Mauricem klidně můžou jít dost nahoru, tak naopak bych řek, že si ty stats klidně může ještě vylepšit.

Jo jasně, v reálném hokeji by tuhle výměnu nikdo neudělal, ale bavíme se tady na fanta úrovni, kde Baflén má úplně jinačí hodnotu. Říkám, je to top top fanta bek. V ranku mezi obránci je 6., Subby je 3., takže oba se pohybujou na nejvyšších pozicích.

Reagovat
honziss

Takže Pali by v tuto chvíli na tom byl tak, že by měl zraněného Lehtonena, nepravidelně chytající Holtbyho a dvojku Bryzgalova. Tohle zákonitě musel řešit.

Reagovat
tomasinho

Pomalu je čas na nový článek. Něco aktuálního teda.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/uefa-fair-play-31031/

Reagovat
Logan

Let´s flameeeeeeeee!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele