Hráli jsme opravdu dobrý fotbal, radoval se Mané po výhře 5:0

15.02.2018, 09:33
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (54)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rozhodně se líp kouká na úspěšný Liverpool než na City nebo Chelsea.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak jako City hraje minimálně stejně koukatelný fotbal, spíš ještě hezčí.

Reagovat
smazaný uživatel

On to myslel tak, že raději vidí úspěšný a hezky fotbla u tradičního klubu, než u umělotin.

Reagovat
Kincl

Jeee pojdme si rozdělovat tradiční a jiné Boha furt dokola jak zaseknutá deska. TO měli majitelé City rozpustit tým a spadnout do 4. ligy a začít od nějakých podprůměráků? tohle není FIFA, mít ty miliardy tak uděláte to samé

Reagovat
smazaný uživatel

Já to rozdělovat nechci, jen opravuji, jak to myslel ten nade mnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Man City (1880), tak Chelsea (1905). Jsou tradiční anglické kluby s bohatou historií. Pokud někdo ovšem definuje úspěch a velikost klubu pouze trofejemi, potom je sám obyčejný Glory Hunter a v žádném ohledu mu nepřísluší nadávat na kluby, do kterých vstoupili bohatí investoři v posledních 2 dekádách.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o to, že by neměli historii. Jde o to, že přijde investor, pokoupí co je, vykašle se na nějakou kontinuitu a akademii má spíš z lenosti ji rušit, než že by měl nějaký hráč šanci nakouknout do prvního týmu. To i v Realu je větší šance z akademii projít do prvního týmu než u těhle klubů, který sbírají jen třešničky na dortech.

Reagovat
Kincl

Úspěchy to má tak co, proč něco měnit? Snad když nacpeš prachy do týmu, tak chceš aby se ti vrátili ne? A né čekat 20 let jestli se někdo chytne a vykope úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

jinej pohled na svět

Reagovat
vladino10

Veď áno, nikdy nič vlastne nevychovaju (tým pádom do futbalu ani žiadny prinos nemajú) a potom skupia to najlepšie z ostatných klubov..

Reagovat
blade115

"...a akademii má spíš z lenosti ji rušit..."

Není pravda, vždyť minimálně v Chelsea je už pár let touha vedení do týmu nějaké mladíky zapracovat, však do akademie pumpují prachy velkou měrou a ve výsledku má Chelsea jednu z vůbec nejlepších akademií na světě. Že ten přesun mezi juniorkou a A týmem zatím vůbec nefunguje a že tomu vedení vůbec nejde naproti, ačkoliv po tom tolik touží, to je jiná věc. Ale není pravda, že by akademie byla jen do počtu a že by ji majitel nejradši zrušil.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitu akademie si netroufám kritizovat, ale tu funkčnost o který píšeš už ano, však Abra má Chelsea už 15 let ne? za tu dobu by člověk nějakou provázanost čekal

dokud tohle nezačne fungovat, tak se z tý škatule nesympatických nevyhrabete

Reagovat
blade115

No ale to se shodneme, vždyť píšu, že ten přesun do A týmu nefunguje. Ale je hloupost psát, že by ji Roman nejradši zrušil. Naopak.

A upřímně nevím, proč by právě tohle mělo rozhodovat o nějakých sympatiích. Od začátku byl problém s tím, že ten úspěch byl vytvořen "instantně". Toho už se nezbavíme, ať se udělá cokoliv. Klub může lépe hospodařit, být soběstačný a stavět tým na odchovancích, ale tamto už mu nikdo neodpáře. V současnosti už skutečně lépe hospodaříme, jsme soběstační a letos přišel i první odchovanec v základu. Ale nemyslím si, že to na věci něco mění. Kdo se přes tu 15 let starou událost nepřenesl doteď, nepřenese se přes ni už asi nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyroste generace, která si to nebude pamatovat, stejně jako si nepamatuje ta nynější, že titul Blackburnu nebyl žádnej Leicester, ale taky dost drahá záležitost

Mně Chelsea přestane vadit ve chvíli, kdy místo Bakayoka dostane šanci Loftus-Cheek (jiný post téměř jasně, ber to jako příklad). Otázka jestli to v dnešním fotbale ještě jde, nebo postupně tuhle cestu opustí i LFC, MU a Arsenal (po konci Wengera bych se nedivil).

Reagovat
blade115

Ok, to je fér. Tak snad se to jednou vážně podaří a Christensen nebude jen výjimka.

Reagovat
kiwwi

musis pockat kym dorastu ti mladici z uspesneho timu z roku 2010

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Chelsea má akademii na hodně vysoké úrovni.. je pravda, že ten přechod do A týmu moc nefunguje, ale tak to je skoro ve všech top týmech... ten skok z juniorky do velkoklubu a ten tlak prostě takhle mladý hráči moc nezvládaj..

.... no a pak je tu Guardiola, kterej místo toho, aby dával šanci mladíkům nechává místo na střídačce prázdný

Reagovat
celeb

vsetky kluby v PL maju za sebou silny financny objekt/investora. Aj vy ste premenovali stadion, tak na co sa tu hras? Ze niektore timy maju vyssiu financnu podporu nez ostatne stale bohate kluby? Ze maju zaroven uspechy? To mi prijde akurat obycajna zavist.

Chod fandit timu, ktory ma cisto anglickych hracov, trenera, tradicne meno stadiona (nie podla aktualneho sponzora) a bud stastny!

Reagovat
TrueCommunist

No na Liverpool se kouká o mnoho lépe, hrají rychlý fotbal v obrovském tempu. Ten rychlý přechod nemá nyní asi žádný tým lepší jak oni.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak to je věc vkusu, samozřejmě, ale já se daleko radši podívám na dokonalou kombinaci City než na dokonalé protiútoky Liverpoolu. Ty mají samozřejmě taky něco do sebe, a momentálně je asi fakt nikdo nemá lepší než oni, ale pro mě je skvělé přenášení hry a pozvolné utahování smyčky kolem vápna soupěře zajímavější fotbal. Nikomu tím ale neberu, že Live hraje hezký fotbal, protože ho hrají. Na rozdíl od nás.

Reagovat
TrueCommunist

Jasný, jen mi občas u toho City vadí, že je to takový pomalý a ve stoje, to prostě nemám rád :) To kombinace Arsenalu mi přijde taková živější, ale to je jen věc názoru.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak zas neprohrávají zápasy ve kterých vedou 3:0, že jo. Hrají takticky vyspěleji, občas je potřeba nehnat se dopředu za každou cenu. A ten Arsenal mi taky přijde jako živější, na druhou stranu rychlost křídel (Sané a Sterling) oproti těm v Arsenalu je jinde.

Reagovat
Ferguson6

vôbec

Reagovat
Stan Smith

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steve Stifler

Souhlas.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TrueCommunist

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poetry in motion

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál díky LFC

Reagovat
FC Porto FC

První gól bylo štěstí a pak prostě naše ne zodpovědnost při bránění ale to nám nešlo vůbec nikdy soustredit se hlavně na defenzivu. Od 0:2 jsme se začali tlačit dopředu a nabízeli Liverpoolu brejky a to byla smrt

Reagovat
smazaný uživatel

Mané, Salah, Firmino Prial by som si dvojzápas Lpool - RM v prípade postupu oboch tímov

Reagovat
vrabejka

Salah

Oh Mane Mane

Bobby Firmino

We sold Coutinho

Salah

Oh Bobby Bobby

Mane is our hero

And Coutinho is Barca zero.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
celeb

Barca Zero zariadil postup cez Valenciu do finale CdR.

Ale to len tak mimochodom, rypat do vas nemienim, dobre sa na vas pozera.

Reagovat
madridcan

Nemam problem uznat opak, ale podla zostrihov to vsetko skor vyzeralo, ze ide vsetko na vrub brankara s vynimkou Firminhovho golu

Reagovat
Bandita_Harry

vsak mohol mat akurat ten prvy

Reagovat
madridcan

Kazdopadne, kto by mal picovat? https://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/nahlad_tiketu/index.html?ticket_id=MjA5MzQ4NDQ1NjI4NDYwMDpqWQw%2FBXgeCXmT3fA%3D&kind=MAIN

S tymito kurzami som im tam spravil kradez za bieleho dna

Reagovat
honzal

taky jsem nad tím přemýšle, škoda že jsem to nedal :D Kurzy to byly pozoruhodně vysoký

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
Malresi

1. gol jeho, pri ostatných nemal šancu

Reagovat
nani92

takýto výsledok sa mi veľmi páči, Liverpool je známy, že malé kluby vie znásilňovať a väčšinou po tom znásilnení príde únava a zbytočné straty bodov..

Reagovat
Free_player

Zatím proplouvají tou LM až moc hladce uvidíme na koho na razí dál. Vím, že se to nedá moc srovnávat, ale když jsem v létě osobně viděl v Michově na Audi Cupu jak Liverpool sesekal Bayern 3:0 tak bych se vůbec nebál v další fázi i daleko silnějšího soupeře ...

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že vo štvrťfinále narazíme na Sevillu

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

proplouvame hladce? hlavne ze pred poslednym kolom skupin sme nielenze nemali isty postup, ale realne sme mohli aj vypadnut

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern vtedy a Bayern teraz je 1000 a 1

Reagovat
smazaný uživatel

Free_player, ovšem, na Audi cupu jste sice vyhráli nad Bayernem 3:0, ale v té době ještě trénoval Ancelotti, s kterým Bayern prokaučoval skoro celou přípravnou část, s AC Milánem dokonce víc jak s váma. Není se čemu divit, měkké tréninky a nespokojenost určitých hráčů vyústilo až v jeho vyhazov po zápase s PSG. Momentálně je tam Jupp Heynckes, který s Bayernem trénuje daleko tvrději, hra je rychlejší, přímočarejší, organizovanější, navíc s dobrou atmosférou v kabině. Témeř každý hráč se pod Heynckysem neskutečně zvedl a hraje o dost lépe. Heynckes už jednou dokázal, že Bayernu nikdy nesedl více trenér jak právě on. Dokázal to předtím a dokazuje to i teď. Porovnávat Bayern za Carla a za Juppa je obrovské podceňování. Chci říct to, že v tuto dobu nemá výsledek z Audi cupu žádnou váhu.

Reagovat
Spasitel

A teraz nepríde zakopnutie s West Hamom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele