HRÁČOV CHELSEY ZNERVÓZŇUJÚ PRESTUPOVÉ ŠPEKULÁCIE

29.07.2003, 10:25
Aktuality
Podľa stredopoliara anglického klubu Chelsea Londýn Franka Lamparda novinárske úvahy ohľadne prestupov, ktoré sa týkajú londýnskeho klubu, znervózňujú hráčov.

Ruský ropný magnát Roman Abramovič prevzal Chelsea iba pred mesiacom, ale za tento čas už stihol zariadiť príchody štyroch hráčov. Prestupy obrancov Glena Johnsona a Wayne Bridgea a stredopoliarov Damiena Duffa a Geremiho stáli dovedna viac ako 60 miliónov dolárov.

"Hráčov to znervózňuje," skonštatoval na margo situácie v klube anglický reprezentant Lampard a dodal: "V súvislosti s novými hráčmi sa už spomínalo veľa postov v prvom tíme, a to musí mať svoj dopad. Bude dobre, keď sa tím konečne skompletizuje."

Na Lampardovo vyhlásenie reagoval aj jeho spoluhráč Jesper Gronkjaer. "Jednoznačne to má vplyv na hráčov. Sledujeme denníky, kde sú spomínané rôzne dohady ohľadne prestupov. Chceme sa však plne sústrediť na hru," vyhlásil dánsky reprezentačný útočník. "Bude síce ťažšie prebojovať sa do základnej zostavy, ale z dlhodobého hľadiska to bude pre Chelsea výhodou.

Autor: Marian Hlinka

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já se jim vůbec nedivím. 60 mil. ale ti čtyři určitě nestáli.

Reagovat
PJ

Duff 17 miliónů liber, Bridge 7 miliónů, Johnson 6 miliónů - to je 30 miliónů liber, to je, pokud se nepletu v kurzech, přibližně 47 miliónů dolarů. A Geremi stál tušim kolem deseti miliónů eur, takže ta celková suma od těch 60 nebude daleko :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, ale kromě Duffa nic moc. Geremi je sice asi nejlepší hráč Afriky, ale je až moc univerzální, na což v Realu doplatil.

Reagovat
HOST*Martini

Duff taky nic moc,Geremi v zadnym případě nejlepší hráč afriky neni,Bridge neni uplně špatnej,ale souhlasim s tim že tyhle čtyři za těch 60melounů neatály,podle celkem nic moc a navic to honě uškodi Terrymu kterej mi vychází na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je lepší než Geremi? Já o nikom nevím. Terry nebude na lavičce, když se Gallas přesune na pravou stranu. Což se může stát, pokud bude hrát Geremi v záloze. Duff je určitě skvělý nákup, takové křídlo neměla Chelsea už řadu let.

Reagovat
antimadrista

Nejlepší afryckej hráč je Jey Jey Okocha (nevim jestli jsem to napsal dobře).

Reagovat
smazaný uživatel

Nejtechničtější možná, ale nejlepší těžko. Geremi lépe brání, hlavičkuje, je podstatně rychlejší (o fyzičce nemluvě) a v nároďáku též zahrává veškeré standardky. Uznávám, že poslední rok se Okochovi skvěle povedl, ale na Geremiho to nestačilo. Ten byl jedním z nejlepších krajních záložníků Premier League.

Reagovat
antimadrista

No jeden z tehletech dvou to určitě je.

Reagovat
PJ

Mno, vyjímečně s tebou trochu souhlasim... Nevim jestli je Okocha nejlepší, to nebudu hodnotit, ale viděl sem ho na konci minulý sezóny v zápase s Arsenalem a co tam předváděl za kousky - fakt úžasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě má chelsea Veróna, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Né asi.

Reagovat
HOST*Martini

Chelsea zatim nema Verona a asi ho ani mit nebude ,jelikož ho United mohou vyměnit do Juve za Thurana nebo Davidse což je podle mě pro United daleko lepší než 14mil.liber.

Reagovat
HOST*Becks

Veron neni nejlepší nákup.Vieri je podle mne lepším nákupem než Veron.Moje sestava=v brance CUCIDINI,obrana zprava GEREMI,GALLAS,TERRY,BRIGE záloha LAMPARD,VERON,J.COLE,DUFF útok VIERI a rád bych vedle něho viděl CISSEHO

Reagovat
smazaný uživatel

Na Vieriho zapomeň, ten by do Chelsea nikdy nešel. A Desailly na lavičce? To snad ne! Lampard je hodně divný pravý kraj, to už raději Gronkjaer. Také ti tam chybí def.záložník, kterého bude hrát Petit, při troše Ranieriho odvahy by to mohl zvládnout i konstruktivnější Geremi.

Reagovat
smazaný uživatel

a moje sestava cech bosingwa ivanovic terry cole mikel essien lampard maloue drogba anelka

Reagovat
Svatej

Moje zas Čech - Ivanovič, Luiz, Terry, Ashley Cole - Essien, Ramires, Lampard - Mata, Torres, Sturridge

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele