Hráči Venezuely hrozí odchodem kvůli svazovému vedení

01.12.2015, 21:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak at jdo, v Kolumbii je pres 40 mega obyvatel, rezim je nahradi jinyma

Reagovat
pepinho2

Kolumbie=Venezuela

Reagovat
Mrvinho

Možná je to jen překlep, hodně lidí má na klávesnici slova Venezuela a Kolumbie vedle sebe.

Reagovat
bobis21

a Venezuela nemá 40 mil. obyvatel, ale tomuto překlepu už by se věřit dalo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gryphonheart

No, svým způsobem by se to tak i dalo napsat. Kolumbie je historicky i Venezuela a Panama. Jeden čas byly tyhle země ve federaci..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže my jsme Rakousko?

Reagovat
smazaný uživatel

Kež by

Reagovat
pepinho2

Chtěl bys mluvit německy, být menšina, nemít taková práva?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych se tam narodil tak bych uz nebyl menšina, a stejne za tu dobu by se to promichalo...

Reagovat
Gryphonheart

Chtěl. Znalost jednoho nebo více světových jazyků je vždycky plusem.. dneska mi neznalost němčiny celkem škodí. Jinak slované by byli dneska většina, ne menšina. Pokud by po Bosně došlo i k připojení Srbska, tak už by slovanský charakter státu šlo jen těžko zpochybnit.

V jednotlivých provinciích byly úředně uznávané i místní jazyky, a pokud nedošlo k oficiálnímu uznání na státní úrovni, tak logicky proto, že jedna země hovořící jedním jazykem je efektivnější (viz EU). A němců bylo v celé monarchii pořád kolem 20-25%, tj. nejvíc a na nejvyšším stupni společenského a hospodářského rozvoje.

Jinak pro ilustraci, češi (a čeština) měli více práv ve starém dobrém rakousku než němci v nově vzniklém československu. To jen tak na okraj. Můžu k tomu doporučit i vhodnou literaturu případně.

Reagovat
pepinho2

Já se teď a němčinou taky peru, takže bych to taky viděl jako +, kdybych se to učil od malička..no ale že by bylo víc Slovanů, to znamená, že by byly větší tlaky na vládu, ale neznamená to, že by jen tak došlo k zrovnoprávnění..No tomu se mi nějak nechce věřit, že Češi v Monarchii na tom byli líp, než Němci v ČSR..záleží, z jaký doby to bereš..když vezmu v potaz např Obnovené zřízení zemské..a o Němcích v ČSR se většinou mluvilo v tom smyslu, že se k nim ČSR chovalo hodně dobře..ale můžeš něco doporučit, rád se dozvím něco nového

Reagovat
Spalovač šancí

Nechce se ti věřit, že by monarchie chovala k Čechům lépe než ČSR k Němcům a Maďarům proto, že výuka (nejen) dějepisu na základkách je silně ovlivněna nacionalismem a státním paternalismem.

Reagovat
pospech11

Tu literaturu bych bral

Reagovat
smazaný uživatel

Keď chceš mudrovať, naštuduj si aspoň historické podrobnosti, nie "čo by bolo keby". Väčší dríst než o možnom anektovaní Srbska si ani predstaviť neviem. Treba si uvedomiť, že Srbsko malo za sebou viac než polstoročný rozvoj vlastnej štátnosti a na demokratickej úrovni šlo začiatkom 20.storočia o vyspelý štát, čiže boli o konskú dĺžku pred celým Rakúsko-Uhorskom. Pričlenenie by nikdy nebolo možné, štát s takou politickou a hospodárskou základňou by Rakúsko-Uhorsko nikdy nemohlo pričleniť k svojmu územiu.

Reagovat
Spalovač šancí

jo

Reagovat
arsavin

Proč? Jsem rád, že jsme Česko

Reagovat
smazaný uživatel

jeden čas to taky bylo španělsko

ale do piče co dělá španělsko na JA poháru

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz muze Messi nebyt jihoamerican, tak uz se nedivim nicemu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele