Hráči Juventusu očekávali, že Tottenham zaváhá v defenzivě

08.03.2018, 09:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (120)

Přidat komentář
popltak

To se dalo čekat. Juve easy postup... Nevím, co kdo čekal od toho histerického klubu z Londýna.

Reagovat
blaugrana

hysterického*

Reagovat
popltak

Reagovat
Josifek

No aspoň na rozdíl od vás hrají parádní fotbal, na který je radost se koukat. A s ohledem na to, že máte podstatně slabšího soupeře mimo formu ani ten váš postup jako easy nevypadá..

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Firkraag

historického*

Reagovat
andycek1

Teraz Šachtar/AS, potom v semifinále United/LFC

Reagovat
r.mrazik

*Sevilla/LFC

Reagovat
Eldarion

a vo finále Real

Reagovat
andycek1

Reagovat
JohnnyDynamite

United? možná v příštím století

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
lajka30

zajímavá taktika

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri

Reagovat
vladino10

"Když vezmu v potaz celých 180 minut, myslím, že náš postup je zasloužený."

Tento tréner je kráľ

Reagovat
rave

trololo

Reagovat
Biozdenda

Máš pravdu! To mi ani nedošlo https://giphy.com/gifs/lolol-OjRJpG2RBM39m

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
10
Reagovat
jany kozak

Reagovat
Josifek

To je fakt troll

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
vladino10

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
CHONG

Reagovat
andrew96

Reagovat
ratusek

V suchým triku, už bylo načase aby slípky spadly z nebe a už ty nosánky měly moc nahoře

Reagovat
Free_player

to je stejně ksicht

Reagovat
Josifek

No já nevím, jestli označit za zasloužený postup v dvojzápase, kdy ze 180 minut byl krom nějakých cca 30 minut soupeř jasně lepší a nebezpečnější ..

Každopádně ta nezdolnost, víra ve vítězství a efektivita Juve je ohromná. Kdyby k tomu ještě přidali lepší hru a víc individuální kvality směrem dopředu, tak bych snad i věřil, že tu LM vyhrají.

Takhle pochybuji, že by mohli vyřadit týmy, které jsou na tom se zkušeností podobně (Real, Barca, Bayern) a buď hrají podstatně lepší fotbal, nebo mají lepší individuality.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Zaloha letos nejak nefunguje. Netroufam si tvrdit, jestli je to individualitama. Realne si odehraje svoje vzdycky Pjanic, vetsinou Matuidi. Khedira nic moc a Marchisio s Bentancurem nedostavaji sance - k cemuz ma trener urcite svoje duvody.

V lete to chce prestavbu uprostred.. Can? Mayer?..

Reagovat
Josifek

Joo, ta záloha mi taky přijde slabá, hlavně co se držení míče proti silnějším soupeřům. Khedira je mimo asi celou sezonu, co jsem viděl...no prostě tam chybí někdo jako Pirlo, aspoň jeden rozdílovej hráč.

Reagovat
JuventusFC1897

Pirlo bol jedinecny a dalsi uz nebude, jak tvorca sa kupil Pjanic ale doteraz sa nenahradil Vidal/ Matuidi je sice dobry hrac, ale vcera bol nulovy a takisto sme nenasli nahradu za Pogbu.Savic, by bol fantasticky, ten hrac musi byt prioritou cislo 1! Marchisio je skleneny co ma velmi mrzi pretoze je to top hrac,Khedira je lenivy deges a Rodrigo nedostava extra prilezitosti no a Sturaro nema na Juventus.Jak bola zaloha kedysi nasa zbran tak je teraz totalna srajda.Dvaja do zalohy a pravy krajny obranca musia v lete prist.

Reagovat
andycek1

Sergej Milinkovič-Savič musí prísť!!

Reagovat
10

Zase bych to nepřeháněl a nedělal závěry jen na základě dvojzápasu. Tyhle týmy by nás ve finále pravděpodobně dali, v dvojzápase bych Allegriho nepodceňoval.

Jinak Juventus neodehrál ideální zápasy, ale tady se nějak úplně přechází fakt, jak naivní defenzivu Tottenham měl, kolik si v prvním zápase Juventus vytvořil šancí, včera byl 3x za půlkou a z toho dal 2 góly a měl kopat penaltu

Tottenham nedokáže změnit tempo hry, to je pro tyhle týmy typický, hrajou furt stejně, jako kdyby nonstop dotahovali ztrátu. Pokud tohle Pochettino nezmění, tak nikdy nic nevyhrajou.

Reagovat
Josifek

Joo, tak ta nevyvážená a hlavně pro protiútoky děravá defenziva je pro týmy jako Spurs typická, měli to tak třeba i Dortmundu, když byli v podobném herním laufu pár let zpět a má to tak třeba i Liverpool (teda aspoň z toho celkem mála, co jsem je letos viděl). To je asi fakt důvod, proč se podobným fotbalem těžko kdy dá vyhrát něco na mezinárodní scéně, je to málo efektivní a hodně zranitelné.

Jako je fakt, že Spurs asi i dojíždí na to, že mají jen jeden herní mód a jinak to prostě neumí, v tomhle nejsou takticky vyspělým týmem. Určitě by jim prospělo mít víc taktických fází, zapnout třeba údržbu na chvíli a kombinovat víc ze zajištěný obrany a tolik to neotvírat, když to není potřeba. Juve pak stačilo pár záblesků Pipiti či na chvíli zapnout jako na začátku prvního zápasu a nakonec z toho byl postup.

Já netvrdím, že Juve nemůže vyhrát, ale byl bych hodně překvapen, kdyby se jim podařilo postoupit přes někoho ze 4 Real, Bayern, Barca či asi i MC, které letos hodně vyzrálo.

Reagovat
10

Podívej se na vás, kdy jste začali znovu vyhrávat...Real má mnohem lepší hráče než Tottenham, ale přesto nemá problém se zatáhnout a hrát na brejky, měnit tempo hry, oddychnout si. To je pro týmy jako Liverpool nebo Tottenham a ega jejich trenérů pod jejich úroveň. A podle toho vypadají jejich počty trofejí za poslední roky.

Reagovat
Josifek

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
FUnk

ega jejich treneru

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Možno to sedí, ale ako odišiel Coutinho a prišiel Van Dijk, hráme trochu inak. Som zvedavý, či nám to vydrží. Proti Portu sme mali skoré 5:0 v suchom tričku, hrali sme aj na brejky, hlboký pressing, aj sme to zatiahli a kontrolovali výsledok zo zabezpečenej obrany. Proste sme ich vygumovali a nedali šancu. Otázne je, či to dokážeme aj s lepšími súpermi.

Reagovat
jhony16
Reagovat
janinho
Reagovat
jhony16

Ak uz chces hrat mudreho, tak tam hod pravidla slovenskeho pravopisu, je lespie pomylit si ypsilon a jotu ako pojmy, ty "intligent"

Reagovat
janinho

to je tak ked si niekto nedokaze priznat chybu po tom ako napise picovinu vies o tom, ze si teraz este viac na smiech? a pokracuj kludne dalej, kopkaj nozkami okolo seba a tu jamu si vykopes este hlbsiu...

Reagovat
jhony16

az mesiac ti trvalo kym zlezies zo stroma? a na tvoju odpoved--- series si do huby, ja som si chybu priznal, to len ty nikdy nepochopis ze si dement... a uz viac na taketo dementne pokusy reagovat nebudem, nielen ze si nechapavy, este k tomu pouzivas vulgarizmy na diskusii, si uboziak, prajem ti hlavne aby si dostal aspon za mak rozumu

Reagovat
janinho

fakt pouzivam vulgarizmy? a co? keby som ti napisal bez priciny ze si kokot tak nepoviem pol slova ale ze ta upozornim ze si napisal picovinu tak je velky problem?

ty sa chlapce vrat do skoly lebo si negramotny komplet cely kolko merias kde presne si si priznal tu chybu?

pevne verim ze mas zo 13 rokov a este mas sancu z tohto stavu vyrast... lebo ak si dospely tak je smutne ze si ostal v tomto nedokoncenom "stave" hlavne ze ja som podla teba dement od teba mozem kazdu urazku brat jedine ako kompliment

Reagovat
jhony16

" je lespie pomylit si ypsilon a jotu" tam som uznal, ze som sa mylili, ale citanie medzi riadkami to taka jednoducha bytost ako ty nepochopy a slovom dement som ta nechcel urazit, ale urcit tvoju diagnozu. Na ostatne nebudem reagovat, predsa sa neznizim na tvoju uroven a budem nadavat na nete, chodia sem rozne vekove kategorie, takze treba sa tu vediet spravat, ale ty mas diagnozu urcenu, mrzi ma ze asi ani nedokazes pochopit tento text...nic sa neboj bude dobre, raz prides k rozumu

Reagovat
janinho

jediny kto tu niekomu nadaval si ty moj mily zlaty, takze to tvoje citanie medzi riadkami ma zopar chybiciek krasy

a ak toto tu povazujes za uznanie si chyby " je lespie pomylit si ypsilon a jotu ako pojmy, ty "intligent"" tak sa opytaj v pondelok slovencinarky ze co to v slovenskom jazyku znamena uznat si chybu

niekto ako ty mi tu bude nadavat do dementov a zaroven bude tvrdit, ze sa neznizi na moju uroven... to bol sarkazmus alebo si to myslel vazne?

pobavil si ma!!! dakujem

Reagovat
jhony16

preklep, ved to je normalne, som rad ze moj prispevok ti pomohol pohonit si ego na zbadanim pravopisnej chyby, ja si podobne chyby ani nevsimam, taketo chyby sa stavaju, inteligent pochopi, dementnemu vysvetlim, ale ja uz nemam cas ani energiu na teba, takze vyhladaj odbornu pomoc

Reagovat
janinho

na to ze nemas energiu a cas tak stale potrebujes mat posledne slovo

je trosku rozdiel medzi preklepom a hrubkou moj zlaty. ty si sa posmesne vyjadril k thamu, ja som ti to vratil neskodnou poznamkou k tvojim znalostiam slovenciny... keby si sa z toho zasmial tak by tu ziadna komedia teraz nemola riesena a nebol by si na smiech ale niektore deticky si zjavne nie su schopne uznat si chybu... dufam, ze sa to naucis ked vyrasties, lebo normalny chlap si chybu uzna a nezacne okolo seba kopkat nozickami tak ako to tu predvadzas uz hodnu chvilu!

cely cas sa tu opisujes ako inteligent ale ten tvoj prejav svedci o niecom inom (a absolutne to nesuvisi s nejakym pravopisom). mne tu plackas ze pouzivam vulgarizmy a ty mi tu nadavas do dementov kedysi by som ti povedal nieco na styl ze do oci by si nemal odvahu mi to povedat, ale uz to nerobim lebo dobre viem ze by si mi to do oci nemal odvahu povedat

tak sa trosku uvolni, vyvetraj si, chod sa poprechadzat niekam do prirody nech sa ti trosku uvolni to napatie a na nejake podpichnutie nebudes reagovat tak ako tu prave predvadzas nechat si aj zo seba urobit srandu nie je ziadne umenie a mozno ti to niekedy usetri vyrazene zuby, nikdy nevies. mozes povedat dement niekomu kto nie je az taky ohladuplny k mladezi ako ja a potom budes neskoro lutovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ale i Liverpool s Tottenhamem umí hrát na brejky. Zase opravdu netřeba přehánět.

Reagovat
Svatej

To si nevyberes. Kdyby prestali hrat agresivne a nechali zase hrat Juventus, tak by se zase rikalo, jak je typicky, ze tyhle tymy jako Tottenham nedokazou udrzet tempo hry a diky tomu, ze povolili, nechali Juventus tu jejich evidentne nervozni obranu proverit.

Neni nutny mit furt dokola slepy pasaze, kde se nic nedeje, pokud tymu vic vyhovuje rychlost. Naopak tohle jejich tempo je naprosto paradni a kompletne vyradilo soupere ze zapasu, jen potrebuji jistejsiho osobnosti vzadu.

Reagovat
10

Při takhle vysoký obraně je podle mě úplně jedno, kdo v tý obraně hraje, protože tyhle rychlý prohození jsou pak v tomhle setupu prostě nebránitelný. To je ruská ruleta, která 4x vyjde a pak 4x nevyjde.

Reagovat
10

A ten problém je v tom, že oni k tomuhle nemají variantu.

Reagovat
Svatej

Tak treba takova Barcelona dokazala s vysokym presingem a vysokou obranou vcelku v pohode dominovat bez nejakych vetsich ohrozeni jejich branky a to dlouhodobe jeste par let zpatky, to je asi ten nejzarivejsi priklad. Stacilo mit spickovyho stopera, dostatecne rychly a zodpovedny beky a fungovalo to slusne.... Ono pokazdy je to spis o tom, kdo ten svuj system divede hrat lip. Stejne jako to mohl nebranitelne prohodit Tottenham mezi obrancema Juventusu v hlubokym bloku, tak mohl i Juventus udelat to samy proti otevreny obrane, akorat zalezi na tom, kdo je v tom svym lepsi. Spurs takova hra sice nevadila, ale leti domu stejne, protoze vam tohle proste jde. Uvidi se, jak se s tim pripadne popasuje prave treba nekdo jeste agresivnejsi, byla by to sranda...

Reagovat
10

"třeba taková Barcelona"

tam vysoká obrana většinou fungovala, ale taky měla Barcelona nesrovnatelně lepší kontrolu zápasu a tempa hry, větší držení míče, o x levelů lepší hráče...pak ale taky přišel Mourinho, Simeone, dokonce i Di Matteo a dokázali to dost podobně prolomit

Reagovat
Svatej

Jasny, vsak ani nerikam, ze to Tottenham ma na stejny urovni. Spis se snazim prosadit to, ze s timhle systemem se furt da hrat natlakove jako prase a presto to mit vzadu jisty, jen staci mit vhodnej material jak ve predu ( kterej Tottenham, co se tyka workratu, ma ) tak i vzadu, kde se na tehdejsi Barcu proste nechytaji. Ta hra byla vcera slusna, problem bylo to, ze jini hraci by byli v dobe tech prihravek na spravnym msite a nevylezali by jak pitomci ze svych pozic. Treba to casem vyladi a daji mi za pravdu, pro dobro klubu,kterymu fandim ja, ale doufam,ze se tak nestane...

Jinak prirozene zadnej system nefunguje vecne. Hraci se museli obmenovat, tymy se dokazaly pripravit na slabiny jednotlivcu Barcelony a pak uz to byla spis otazka casu...

Reagovat
El Cid z City

Kurevsku si vas preju, nase obrana hraje jeste vys,bylo by to zajimavy

Reagovat
vodka

nejlepší bylo těch posledních 15 minut a Vertonghen snad 15 metrů od hranice vápna, stopery tak vysoko jsem snad neviděl nikdy.

Reagovat
Svatej

Nou camp 2012, tam byli.stoperi barcelony snad az na hranici vapna

Reagovat
smazaný uživatel

ešte mi prosím ťa vysvetli čo vidí Poche na Daviesovi ? však vás stál postup. 3 góly idú na jeho triko, z toho 2 sú 100% len a len jeho chyba. Skúsil cca 10 center z toho 9 krát trafil prvého hráča. On má rozum 6 ročného a prehľad 2 ročného chalan. Strašne som chcel aby Spurs postúpili ale s takýmto materiálom ani náhodou.

Reagovat
FUnk

boha Rose proti nemu vypada, ze hraje fotbal uplne poprvé. Od zraneni co hral je uplne mimo....

Reagovat
Svatej

Heleee ja Spurs nefandim, vlastne spis naopak

Doporucil bych se zeptat treba wervolfa, nebo Kohouta

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 110 let Inter!!!

Reagovat
Lamskej#RMCF

první poločas mohli Spurs vyhrát tak o pět golů ...cekově byli lepší ..a to Juve ten pšon odpustil minimálně dvě možná tři penalty za ruky ....Juve mělo taky jednu kopat...rozhodčí hrozný

Reagovat
oli9

Juve si to klasicky uhrálo

Reagovat
hefy

Juve nezbývá než pogratulovat.

Pro Spurs je to velký ponaučení a zároveň se vyplnilo to, z čeho jsem měl strach. Ta neschopnost dotahovat síle do konce,.. zase to bylo strašně blízko a zase to nevyšlo, jako s titulem v sezoně, kdy ho vyhrál Leicester. Otázka je, jak to zapůsobí na tým a na Pocheho - zda Poche nevezme lepší nabídku (PSG?), zda neodejdou hráči, kteří mají na týmy, kteří nechci uplně říct ''mají navíc'', ale mají dejme tomu na týmy, které v LM stále jsou. Mezi tyhráčed by mohl patřit Toby, Dembele, Alli. U těch si myslim, že by ta šance na odchod mohla být nejvyšší, i když u každýho z jinýho důvodu. No snad se to nestane, tým se víc spojí a příště už tohle dotáhne do konce.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Jestli někdo koupí alliho bude to velký flop, protože peníze budou chtít velké a v jiném systému se projeví jeho slabiny mnohem více. Dembele kolem sebe má teď dobrý hype, takže bych se nedivil kdyby třeba psg vysolil dost peněz a on už nemůže moc dlouho čekat na úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď vyřadit Liverpool

Reagovat
Zark

AT ZIJE STEPHAN "LA MENTALITA VINCETE" LICHTSTEINER

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sledujete Robinsonuv ostrov?

Reagovat
Baronne

Jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo te tam nejvic sere?

Reagovat
Baronne

Nejvíc asi Terry, manipulativní píča, pak určitě Karel, to je prostě absolutní vymrdanec . Zina je trošku mimo realitu, ale jinak mi to obsazení přijde docela vpohodě. Co ty? Jo a ještě Bára, ta je otravná..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi taky tak nějak.. Terry mi přijde jak nějakej obecní bycikl z vesnice, kde po ní všichni jedou na zábavách, ale třeba v Brně jsou na každý zastávce šaliny čtyři lepší princezny.. Karel je hrozný vyfetlo, takový lidi nesnáším, je strašně blbej a fet mu v hlavě udělal ten bordel ještě větší takže se z něho stal narcis z nějakýho důvodu a myslí si, že je chytrej apod., ..sere mě většina Manoba, až na Jardu.. ale loni to bylo asi horší.. Zina se neskutečně veze, tu měli vypálit na Mars hned po té první hře, kde se hrabala 15minut v písku i když jí Ondra 5krát řekl že tam nic není.. vyhrát by mohla ta rugbistka, ta je sympatická a více méně bych ju aj ojel kdybych měl nůž na krku

Reagovat
Baronne

Ragbistka je super, připomíná mi Stefanie z Americký verze, tý asi s Martinou fandim nejvíc, tu bych nejspíš ojel já s nožem . Blbý je že Zina má imunitu a teď vlastně jednoho pošle úplně doprdele, nebo možná spíš do druhýho kmene . A ten zmrd Karel nejspíš vyřadí na tom ostrově hodně lidí, Janinou počínaje, takže těchhle dvou dementů se asi jen tak nezbavíme

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu že ty dementy chlapy z Manoba co o tom ví, nenapadlo, že jeden z nich nepůjde kvůli Zině domů, ale do druhýho kmene, včera mi z toho málem rupla cévka Kéž by janina toho karla vyřadila, ale to by asi nebylo dobrý pro sledovanost a ani na to janina nemá psychicky a fyzicky.. Zina je prostě lucker jak prase, jasnej outsider bude nakonec třeba až 5-6 co vypadne (snad ne líp)

Reagovat
Baronne

Jono . Snad to do finále dotáhne Katka, Martina a třeba Bizon, a budu spokojenej

Reagovat
r.mrazik

bycikl...no fuj ho

Reagovat
smazaný uživatel

to teda, nechapu proc jsem to tak napsal ale je to teda nechutny

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je owny?

Reagovat
GEGE

Tottenham si štěstí proti Allegrimu uz jednou vybral tím haluzackym postupem před 7 lety tak se jim to trošku vrátilo...Dybala zpátky ve formě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
jany kozak

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kylo ren

Prostě tottenham no

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kde se bere taková jistota, že Spurs se budou pořád zlepšovat? Já mám z nich spíš dojem, že Poche z těch hráčů a díky skvělýmu systému ždíme maximum a opravdu nevím, kam by se měli posouvat, kvalita toho kádru je dost limitovaná a nevidím ambice, že by chtěli přivádět špičkové hráče, to už je spíš reálnější, že o některý přijdou...

Tři špičkoví hráči jsou na této úrovni prostě málo (Eriksen, Moussa, Kane). Dembélé je úžasný hráč, někde jsem zahlídl trefný přirovnání, že je to přesně ten hráč, kterýho se fanoušci United snaží udělat z Pogby. Kritika Kana za mě úplně mimo, to je naprosto komplexní hrot bez slabin, včera mě zaujalo před prvním gólem, jak dokázal na půlce zpomalit, zdánlivě pozdržet akci a pak prostrčit na Eriksena, což prakticky udělalo gól, to se ve hře Tottenhamu či Liverpoolu málokdy vidí, většinou se to hrne maximální rychlostí (někdy až bezmyšlenkovitě) dopředu.

Jinak letošní Juve je mnohem hratelnější než loni, zdají se mi v mnohem horším fyzickým stavu, prohrávají souboje, záloha je slabá. Ale ta ofenzivní trojka je mnohem silnější a dokáže být maximálně produktivní, stačí jim fakt málo, což je oproti Cuadradovi a Mandžukićovi rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele nemá ani jistý základ. Tam je osa Lloris, Vertonghen (Toby), Ali, Eriksen, Kane.

Reagovat
vodka

Alderweireld > Vertonghen, ale letos toho moc nenahreál, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je to přání fans PL. Spurs má zajímavý kádr a pár kvalitních Anglánů, ale ten tým prostě – jak sám píšeš – je na zenitu, pravděpodobně, svých možností. Protože nejsou schopni udělat díru v LM jako semifinále nebo vyhrát PL, nejsou schopni dosáhnout vyšší úrovně, což je i vzhledem ke konkurenci pochopitelné a je možné, že TOP hráči Spurs opustí.

Navíc Spurs navnadila skupina, kde se ukázali dobře. Juve je černý kůň.

Reagovat
El Cid z City

X-nasobny finalista lm posl.let, x-nasobny mistr ligy-termin cerny kun neni vhodny pro juve

Reagovat
smazaný uživatel

Uplny souhlas. Cerny kun je City a Live. Juve,Bayern,Barca,Real jsou jasny favoriti na titul LM.

Davam schvalne i City protoze v osmifinale meli jenom Basilej, tak snad uvidime ve CF skutecnou silu City. Kdyby City meli silnejsiho soupere v OF, tak bych seradil City uz nyni k favoritum na vitezstvim v LM.

O.T.: phew jsem rad,ze G.Jesus je zpet po zraneni, do MS bude snad v dobrem forme

Reagovat
vodka

já ti nevim, Alli se může ještě zlepšit, ten je v těch top zápasech ne úplně výrazný. Dier příliš často kiksuje, včera jak si nepohlídal Higuaina při tom gólu, to bylo vysloveně na facku, ale zlepšit se v tom může, tak má pořád 23, nebo 24. Osobně hodně věřím Lamelovi, že se z něho s větší herní praxí stane rozdílový hráč. Stárne jim akorát Lloris, Dembele a Vertonghen.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To není o nějakým stárnutí, ale ti hráči jsou dost kvalitativně limitovaní, zrovna třeba Dier s Alim podle mě nikdy nebudou patřit mezi špičku. Dier je strašně neohrabaný, dělá poziční chyby, Evropa ho svlíká donaha. Ali je fyzická mašina, ale nemá žádnou herní inteligence, oproti třeba Eriksenovi či Kanovi propastný rozdíl.

V lecčems mi to připomíná Fergieho finální roky u United, kde hrál třeba s Cleverleym, Parkem či Fletcherem v sestavě a měl úspěchy. Neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda vidím v tom kádru nejen okamžitou kvalitu, ale i potenciál se zlepšovat. A jak už jsem psal dole - úspěch týmu se neměří utracenýma eurama (librama). Levy je tak skvělý manažer, že je schopný dotáhnout do kádru kvalitní hráče i za rozumný peníze. Navíc dokáže ty hráče odhadnout a vybrat i po lidský stránce. Nemají tam (nebo o tom nevím) nikoho, kdo by dělal v kádru bordel a kdo by narušoval pracovní morálku kolektivu. Navíc teď mají (snad) na 3 roky kouče, co je schopný vymyslet a zrealizovat funkční herní plán. Co chceš víc? Podle mě má málokterý klub v Evropě podhoubí našlápnuté pro budoucí úspěch tak, jako právě Tottenham.

Reagovat
vodka

Dier by mezi špičku patřit klidně i mohl, respektive pokud ty poziční chyby odstraní, což se naučit/vylepšit dá.

S Allim úplně nesouhlasím, on těží hlavně ze svého instinktu, proto se dostává běžně do tolika šancí, nebo k tolika odraženým balonům, akorát to podle mě zatím moc nedává psychicky, proto v těch velkých zápasech je dost k ničemu. Jasně, herní inteligenci jako Xavi mít nikdy nebude, ale v té roli takového second strikera může s přehledem patřit k nejlepším na světě. Pořád má 21.

A Fletcher je strašně podceňovaný hráč, před tou kolitidou byl naprosto klíčový, odpracoval toho mraky a není to ani žádný dřevák. Park byl do velkých zápasů taky super, navíc produktivní, tady je ta paralela se Sonem docela nasnadě, ale přecejenom bych nezapomínal, že v PSV hrával 10 a tvořil hru.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já samozřejmě oceňuju, jakým způsobem ten kádr vybudovali, jdou postupnými kroky, zapojují domácí hráče, což je v dnešní době obdivuhodný. Ale nevidím tam tu odvahu chtít se posunout mezi špičku, což by znamenalo zaplatit líp současný hráče a navíc zainvestovat do zkvalitnění kádru. Bez toho budou pořád přešlapovat na místě, protože podle mě se z toho kádru o moc víc vyždímat nedá. A posily typy Lucase Moury právě spíš napovídají tomu, že se chtějí i do budoucna soustředit na boj o postup do LM, než opravdu bojovat o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdou postupnýma krokama. Já si naopak právě nákup Lucase Moury vysvětluju jako důkaz, že se o ty vrchní fleky porvat chtějí. Samozřejmě není Moura úplná TOPka, ale je to hráč, který je schopný zahrát svůj part ve funkčním systému na vysoký úrovni. A je to i takový daná statement pro ostatní hráče, že se dá přestupovat v nejlepším věku i do Tottenhamu, ne jen z něj někam výš.

Levy určitě nikdy nebude dávat za hráče 100+ mega, ale on dělá hlavně chytré obchody. A to je ten kapitál, kvůli kterému se dostanou Kohouti ještě výš.

Reagovat
vodka

klíčový moment bude chování po tom, co dostaví stadion. Protože Spurs mají asi 20 000 frontu na permice a nový stadion jim dost razantně navýší příjmy. Prachy mít pak budou a budou si moct dovolit i udržet absolutní špičku. S jejich současnou platovou politikou nemají šanci dlouhodobě své nejlepší hráče udržet, tam to mají oproti ostatním hodně seklé a hráči to vidí. Takový Walker dostal trojnásobek, než co měl u spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve mel dost problemy se zranenim. Hlavne Dybala zacatek sezonu super, pak uz to bylo bidne+prislo zraneni. Kane je typicky anglicky utocnik, kdy potrebuje o kousek vic prostoru a nemyslim si, ze takovy hrac se prosadi ve Spanelsko. Pac skladba obrancu je uplne jiny nez slozeni obrancu v PL tymu. Obcas ma Kane svetlejsi chvily, ale to je dost malo v tech tezky zapasech. Hlavne to neni takovy utocnik na dobyvani obrany soupere. Ciste muj nazor, ale Kane pokud ho koupi treba Real, tak to bude provar jako G.Bale.

Souhlasim, ze Spurs v takovem slozenim uz se nezlepsi. A pokud chteji vys, tak museji nakoupit hrace. Jinak bude to samou pisnicku jako Arsenal...

Navic se vcera ukazovalo problem PL tymy v LM. Maji dost problem v PL, takze tymy nehrajou pravidelne LM kazdy rok, hraci jsou vymene pomalu 2-3roky. Z teto duvodu nemaji dostatek zkusenosti v LM a ve velkem zapase proti "jine" neanglicke soupere ! Je to znat, kdy kazdy rok tym hraje aspon zakladni skupinu LM anebo hraje LM jednou za 2-3roky... Navic pravidelny ucast aspon 10-15 let jako Arsenal stejne nezaruci uspech, kdy financni politika je jine nez vyhravat trofeje a mit TOP hrace v tymu.

Treneri PL nemaji dostatek zkusenosti v LM. Takovy Pochettino vs treba Klopp. Klopp hraval pravidelne s BvB v LM. To pak ty zkusenosti je take znat. Proto takovy Tottenham je typicky priklad PL tymu, kdy se nahodou 1-3roky se dostanou do LM. Tam ta dlouhodobou zkusenosti s velky zapasy proti velky kluby, hrajici uplne jiny styl fotbalu zcela chybi nebo je minimalni.

Reagovat
Svatej

Jezisi, co to je za zvast s tim Kanem, prestavam cist

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak te nenutim cist

Reagovat
DelPiero137

Minulo rok sme mali okolo 70min v zapasoch s vami o 3-4 nabehanych km viac. Teraz to bolo o 3-4km menej. Fyzicka je nasou slabou strankou, nato mozeme dojst tuto sezonu.

Reagovat
DelPiero137

Som vazne zvedavy aku taktiku mam nachystanu proti absolutnej spicke s lepsou obranou, technicky vyspelejsim stredom pola a hlavne lepsimi zakoncovatelmi.

To s tym Kwadwo-vymi asistenciami som nepochopil od Maxa

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by jste hodnotili vcerejsi atmosferu ve Wembley ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vcerejsi atmosferu ve Webley bych hodnotil stredne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sedm!!!!!

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0 střel na bránu od Totáče za druhý poločas s tim se těžko postupuje, když dotahuješ

Reagovat
El Cid z City

panečku, ty jsi hlava

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele