Hofmann se po přestupu do Gladbachu těší na novou výzvu

30.12.2015, 12:43
Aktuality
Na novou výzvu se od včerejšího odpoledne těší Jonas Hofmann. Třiadvacetiletý záložník se neprosazoval v Dortmundu a v úterý přestoupil do jiné Borussie, za osm milionů eur zamířil do Mönchengladbachu...

Hofmann se svému novému chlebodárci upsal na čtyři a půl roku a rád by si zajistil místo v základní sestavě. Do té se nedokázal propracovat v Borussii Dortmund a vinou zdravotních problémů toho mnoho nenahrál ani loni během hostování v Mainzu.

"Po zvážení všech možností mi jako vítěz vyšla Borussia. V Dortmundu jsem zažil skvělé časy, ale teď se těším na novou výzvu. Jsem šťastný, že budu moci hrát za tak velký klub a vydám ze sebe všechny síly, abych mu pomohl," slíbil po podpisu kontraktu.

Pro Hofmanna bude velice důležitý start do nového angažmá a pomoci by mu měly zdravotní komplikace jeho konkurentů. Dlouhodobě mimo hru jsou André Hahn a Patrick Herrmann, fit není ani Ibrahima Traoré a ideální formu na podzim neměl Thorgan Hazard.

"Na jaře chceme ze sezony vytěžit co nejvíce, to znamená, že se pokusíme zůstat v tabulce na pozicích, na nichž aktuálně jsme. Doufám, že na konci sezony budeme co nejvýše," věří.

Autor: Tomáš Pavlík / borussia.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
Kily

snad to bude znamenat i konec spekulací o Stefaniakovi, už jenom z toho důvodu, že ten případný přestup by neprospěl snad nikomu

Reagovat
Rudnevs

Stefaniak by si vôbec nezahral. Ináč Kily, čo hovoríš na tohtoročné cyklistické prestupy a nové dresy ( teda ak si to bol ty, kto si so mnou písal o cyklistike... )

Reagovat
Kily

byl, byl ale obávám se, že tím asi tahle diskuze skončí, minimálně tedy co se dresů týče, jelikož ty jsem ještě nezkoumal. Přestupům jsem taky moc nedal, tam se budu zorientovávat asi až od Tour Down Under, kdybych měl ten svůj přehled o přestupech zhodnotit, tak jsem vlastně až teď zjistil, že se Štybarem a Vakočem budou příští rok jezdit Kittel a Dan Martin

Reagovat
Rudnevs

Aha Tak najväčšie prestupy sú asi Cavendish + Renshaw a Kittel + Dan Martin.

Reagovat
Kily

koukám, jak se rozjela MTN-Qhubeka, která rychle odstřelila projekt, jehož důležitou součástí měli být afričtí jezdci, takhle se na Grand Tour podívají jenom Teklehaimanot nebo ten mladý talent, co jel letos TdF

Reagovat
Rudnevs

Asi myslíš Kudusa/Pauwelsa. Inak už je to Dimension Dáta.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Todle nepodepisuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako náhrada by mohl přijít Živkovič z Partizanu!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele