Hoffenheim myslí na budoucnost. Pojistil si Amiriho, podepsal Hoogmu

13.06.2017, 10:11
Aktuality
Niklas Süle po sobě svým přestupem do Bayernu zanechává v Hoffenheimu velkou díru a tu se postupně pokusí zacelit nesmírně mladý konstruktivní stoper Justin Hoogma. Teprve dva dny 19letý obránce se německému celku upsal do roku 2021. Již včera si Hoffe pojistilo jiný velký talent, Nadiema Amiriho...

Justin Hoogma bude v Německu následovat stopy svého otce Nica-Jana, který aktuálně pro klub z Almela pracuje jako generální ředitel a jehož vlastní kariéra vrcholila triumfem v Ligovém poháru s Hamburkem.

Sám Justin, který se loni v březnu stal třetím nejmladším debutantem v dějinách Heraclesu, ovšem k prosazení žádnou speciální otcovu protekci nepotřeboval.

Ihned od svého plnohodnotného debutu prokazoval skvělý cit pro rozehrávku či skluz a navzdory klubové investici do Robina Pröppera nakonec na odkaz skončivšího stopera Ramona Zomera navázal docela sám.

Ve finále se Hoogma v 18 letech stal nejmladším fotbalistou v historii Eredivisie, který si odkroutil všech 34 ligových zápasů, a v posledních týdnech poutal mimo jiné zájem anglického Norwiche. Ten byl ovšem odrazen výší přestupové částky, která je jinak veřejnosti ukrytá.

Justin Hoogma nepředstavuje jedinou investici Hoffenheimu do budoucna - tou je svým způsobem také nová tříletá smlouva pro dvacetiletého účastníka nadcházejícího Eura do 21 let Nadiema Amiriho. Ofenzivní záložník s afghánskými kořeny byl v poslední době údajně naháněn třeba Arsenalem.

Autor: Tomáš Daníček / achtzehn99.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hoogma, to je jak jméno pro pokémona...

Reagovat
Mars

Je to pokemon a Hoffenheim ho chytil.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Hurrikane

Reagovat
smazaný uživatel

nesmírně mladý

Reagovat
Rudnevs

Nico-Jan Hoogma Bývalý kapitán HSV, zažil ešte jednu sezónu aj na starom Volksparkstadione a špekulovalo sa, že sa stane aj SportDirketor ale nakoniec sa nedohodli. Snáď sa bude dariť aj Justinovi, ktorý sa narodil len krátko predtým ako Nico-Jan prestúpil do HSV.

Mimochodom, ďalšia zaujímavá informácia z prestupového trhu: Philipp Hofmann sa po dvoch premárnených rokoch v Brentforde vracia späť do 2.Bundesligy, tentoraz však nie do Kaiserslauternu ale do Greutheru Fürth.

Reagovat
smazaný uživatel

Hopp naozaj odvadza skvelu robotu, predlzili s Nagelsmanom. SUle a Rudy su velke straty, podla mna vsak aj bez nich budu hrat v dalsej sezone aspon okolo 6,7 miesta.

Reagovat
Stannis Baratheon

Je tam ještě vůbec nějakej Němec s německými kořeny?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Stannis Baratheon

Jo, třeba takovej Neuer. už jenom uniformu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Nemecký bulvár: http://m.bild.de/sport/fussball/nationalmannschaft/draxler-knutscht-gntm-model-52167562.bildMobile.html

To, že Julian Draxler nemá veľa spoločného s lojalitou sme vedeli už od jeho prestupu do Wolfsburgu...

Problémy sa neriešia tým, že zájde na Ibizu s nejakou modelkou z Münchenu! Obzvlášť keď má doma oveľa krajšiu priateľku (s ktorou je už 7 rokov) a najmä keď je kapitán reprezentácie, ktorý nepotrebuje, aby na neho médiá vyvíjali tlak.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele