Hoffenheim dotáhl příchod Nordtveita

20.06.2017, 18:40
Aktuality
Håvard Nordtveit se vrací do německé ligy. Defenzivní univerzál West Hamu United, jenž dlouhé roky nastupoval za Gladbach, přestoupil do Hoffenheimu, kde podepsal smlouvu na pět let...

Odchovanec Haugesundu se dlouhé roky snažil prosadit na anglické půdě, ovšem do prvního týmu Arsenalu se neprobojoval, načež tak odešel do Borussie Mönchengladbach.

Za mužstvo z Dolního Porýní nastupoval reprezentant Norska pět a půl roku, během nichž se vypracoval mezi nejlepší defenzivní záložníky a loni se stěhoval do West Hamu.

Anglie však 26letému hráči znovu nesedla, Nordtveit zasáhl jen do 16 ligových utkání, nyní se pak vrací do Bundesligy, kde se upsal Hoffenheimu. "Za roky, které jsem strávil v Gladbachu, znám Bundesligu velmi dobře a doufám, že Hoffenheimu budu prospěšný," řekl Nordtveit. "Herní styl a prokázané úsilí byly rozhodujícím atributem pro přestup," vysvětlil.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (306)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tohle je nuda, ja uz cekam jen na konopi za deset

Reagovat
Jeňa

Za ty prachy super posila

Reagovat
jany kozak

za kolko?

Reagovat
smazaný uživatel

Nieco cez 2mega mam pocit :)

Reagovat
db18

Podle ef 2,3 mil. €... to je skoro krádež...

Reagovat
Rudnevs

No tak Transfermarkt píše 7 miliónov...

Reagovat
db18

snad ho primárně berou na DM - i když u Juliana se to pak během zápasu x-krát ještě mění... super, že je zpátky v BL...

Reagovat
Jardman

Dobrá posila, Hoffe to dělá dobře, ten klub se mi líbí. Podle mě dosti adekvátní náhrada za Rudyho, teďka ještě za Süleho.

Reagovat
Rudnevs

Tohto hráča som mal v Gladbachu rád, sezónu 2015/16 mal úžasnú, podľa mňa trocha nedocenený.

Mimochodom, ako som už krátko poobede avizoval, Timo Gebhart sa nakoniec skutočne zúčastnil dnešného druhého tréningu TSV 1860 München o 15:00 a podpis zmluvy je už len formalita. Prišlo sa pozrieť okolo 100 fanúšikov.

I keď má Gebhart imidž drsňáka (a v minulosti mal aj podmienku za vyčíňanie na diskotéke v Nürnbergu), tak poslednými dvoma prestupmi sa ukazuje ako sympaťák. Prišiel do prostredia, kde ho majú radi, kde hrával od 15-tich rokov a kde je tréner jeho kamarát a bývalý spoluhráč. Na Grünwalder Straße má oveľa väčšiu možnosť ešte aspoň čiastočne reštartovať svoju kariéru, ako keby sa šiel zahrabať za veľa peňazí niekam do Číny. Dôležité je, aby si to uvedomil aj sám a aby na sa nesprával ako namachrovaný blbeček, ktorý nemusí makať. Motivácia na dobrý štart pre neho môže byť aj to, že ak stihne podpísať zmluvu do začiatku Regionalligy Nord, tak si úvodný zápas zahrá v rodnom Memmingene, kde hral do svojich 15-tich.

TSV 1860 München som si paradoxne po zostupe dosť obľúbil (podobne ako pred rokom Hannover) a dúfam, že sa to tam konečne dostatočne prečistilo, teraz už nech len výjde ten Grünwalder Stadion a nech vypadne Ismaik. Tak toľko malé Sechzig okienko, teraz len dúfať, že to niekto prečíta.

Reagovat
honziss

Supr, já si tyhle věci rád přečtu. :) Regionalliga je 4. liga? A kdo je to teda bude trénovat? Sorry jsem línej si to hledat.

Reagovat
Rudnevs

Díky, je tieto veci zasa rád píšem. A Regionalliga je prakticky 4.liga, akurát Nemci nemajú celoštátnu 4.ligu, takže postupujúci Regionalligy Bayern ešte hrá proti jednému z postupujúcich z ostatných Regionallíg. No a tréner bude Daniel Bierofka - hráč ktorý sa po výhre Bundesligy zachoval ako správny srdciar a išiel práve do TSV. Ako tréner tiež nádejný, akurát ho brzdila chýbajúca licencia Fußballlehrer, ale v sezóne 2015/16 dostal výminku a Sechzig zachránil v 2.BL. Na Regionalligu mu bude stačiť A-Lizenz.

Reagovat
honziss

Tak to je výborný. Snad se Lvi rehabilitujou a půjdou zase nahoru. Maj tam teď vůbec nějaký hráče krom Gebharta?

Reagovat
Rudnevs

Káder je zložený najmä z členov U21, U21 minulú sezónu trénoval práve Bierofka a dosiahol s nimi síce nepostupové, ale i tak dobré druhé miesto. Aby mohla U21 štartovať v Regionallige musí Áčko hrať vyššie ako tretiu ligu, čo sa nedeje a tak bola U21 degradovaná do Bayernligy.

K U21 hráčom sa pridalo aj pár hráčov z U19 a vznikol tak celkom zaujímavý tím. Dobre sa ukazovali Helmbrecht, Gamboš (Slovák), Heinrich, Bachschmidt, Kindsvater, L.Aigner, Türk, Karger... známe meno je aj Nicolas Andermatt - syn bývalého trénera Martina Andermatta, ktorý v 90-tych rokoch doviedol Ulm do Bundesligy.

Majú v pláne doviesť aj troch skúsených borcov, kapitán Jan Mauersberger je jediný hráč z doterajšieho Áčka, ktorý ostáva, dnes sa pripojil k tréningu o 10:00. Druhý je už spomínaný Gebhart a tretí by sa mal stať Karl Heinz Lappe z Bayernu ll. Prípadné doplnenie kádru nevylučujem.

Inak ďakujem za pozitívne ohlasy, vážim si to!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Super zpestření!

Reagovat
honziss

Tak to je fajn, to by snad mohli jít hned na postup do 3. ligy! No hele a ten Ismaik už je pryč nebo jak to s ním vypadá? Páč pokud tam bdue oxidovat tak to nikdy nebude stoprocentně dobrý. :/

Reagovat
Rudnevs

Stále sa to rieši, nový prezident Reisinger si vie predstaviť budúcnosť aj bez neho. Podľa Reisingera investor sám o sebe nie je zlá vec, ale musí spolupracovať a tiahnúť za jeden povraz s klubom - čo Ismaik nerobil. Nie je vylúčený ani príchod iného investora, ale na Regionalligu sú zahojený aj bez finančnej pomoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si to rad precitam a myslim si ze tieto tvoje perlicky si vela ludi cita...clovek aspon nemusi chodit na nemecke weby, ma tuna spolahlive info,v podstate hlavne kvoli tomu BL diskusiu citam

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že návrat do BL mu jen prospěje. Podle mě mohl jít za víc, ale pravda je, že k nám přišel zdarma. Škoda, že mu angažmá ve WHU nesedlo, vždy jsem ho měl rád.

Btw, děkuji za info o TSV 1860, docela mě mrzí, jak v současné době vypadají jejich vyhlídky.

Reagovat
Robertson

Guten agent ...môžeš mi zhrnúť pôsobenie Asana v Stuttgarte? Nie štatistické,skôr herné,aj s prípadnou víziou jeho možností do budúcna...vraj tam ešte zostane jednu sezónu.Ď.

Reagovat
Rudnevs

Nevidel som každý jeho zápas, to objektívne uznávam. Išlo to celkom dobre, akurát mal nevyrovnané výkony, ku koncu sezóny to už až tak nešlo a v posledných kolách už ani nenastupoval. Na mladíka by som ale povedal, že to nebola zlá sezóna. Hoci povedal by som, že podobne starý Mané, ktorý vo VfB hosťuje zo Sportingu bol lepší. Pozitívne je, že ostáva - na Arsenal by to zataľ nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší střelci anglický 21

6.Loftus-Cheek, Defoe, Ameobi, Robins (7)

5. Cort, Kane (8)

4. Milner, Bent, Lampard (9)

3. Redmond (10)

2. Berahino (11)

1. Jeffers (13)

překvapivej vítěz

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Nj, naše hvězda

Reagovat
Kucka

Fox in the Box

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, 13 gólů má i SHearer. Kdo jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene Wenger believes Video Assistant Referees could have helped Arsenal win the Champions League in 2006 to je fakt komik

Reagovat
Hachim Mastour

krivda

Reagovat
SunFells

Nn, to jsi zas jen ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Neber si to tak, ještě máš čas naučit se pracovat s informacemi.

Reagovat
Nikikrew

Tak rozhodca v danom momente Arsenal uškodil a to výrazne

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že se vždycky najde nějaký ublížený Sunfells, který v tom Wengera utvrdí.

Reagovat
SunFells

Jednak ty nemluv o ublíženosti, když celý tvůj život tvoří zabývání se týmem, který dlouhodobě dává čočku tomu, jemuž údajně fandíš a jednak se nevyjadřuj k problému, o němž nemáš znalost ...zkus to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ublíženec zařadil dvojku. Vlastně nemám právo cokoliv říkat, kromě velebení velkého kanónu a jména našeho pána, Arséna Wengera.

Reagovat
SunFells

Tak aspoň, že podřazuješ.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

"The only thing I can say is Cristiano Ronaldo is a Real Madrid player,"

"Obviously something has happened, something has affected him, his credibility. I'm sure he will tell us and we will see."

"It's no coincidence that he's in a very important tournament, the Confederations Cup. It hasn't finished yet and I don't want to disturb the Portuguese team. He just wants to be the best player in the world. If Cristiano wants to leave Real Madrid, it won't be for money."

může být

Reagovat
smazaný uživatel

Stale mu je len 26 v Gladbachu posobil dlho, myslel som si ze mu uz taha na 30

Reagovat
Azza

Reagovat
vrabejka

Nový článek

Reagovat
blackhawk88

Bayern ma vraj zaujem o Yarmolenka z Kyjeva dufam, ze to je len opat zly zart medii ak toto ma byt Uliho granat, tak dakujem pekne

Reagovat
bobis21

Yarmolenko byl podle mě vždycky lepší než Konoplyanka. Bayern je pro něj asi moc, ale ve větším klubu jsem ho čekal dávno ...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas Akorát nevím, jestli je Bayern zrovna dobrá volba. Na hrotu obsazeno, na křídlech taky. Uvidíme...

Reagovat
bobis21

na křídlech co se týče kvality obsazeno, ale vzhledem k věku a zdraví R-R bude určitě potřeba rotovat sestavu, takže by se do hry dostat mohl. Ale souhlasím že jsou týmy, do kterých by se hodil více.

Reagovat
Uwe háže buly

Do Bayernu by se docela hodil, ale otázkou je kam s ním, napravo je spíš místo pro Robbena s Mullerem a nalevo se mi moc nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neostalo by pre neho miesto, kazdopadne na lavicku by asi uplne spatny nebol

Reagovat
spider_8

Třeba z Ukrajiny nějaký granát doveze

Reagovat
Bayernista18

To by byl přestup!

Reagovat
Miguel19

Chelsea have made an improved €70m offer for Juventus' Alex Sandro. [@cmdotcom] #CFC

Takoví dementi snad nejsme

Reagovat
smazaný uživatel

bargain

Reagovat
Hokaido

No co, já bych ho bral.

Reagovat
Venny

Za takový prachy to nemá smysl. Máme tam Alonsa a Aké taky vypadal solidně. Máme jiný posty, kde nás tlačí bota trochu víc

Reagovat
Uwe háže buly

Aké

Reagovat
blade115

Vždyť tohle by byla bomba, Alex je krom Marcela nejlepší levý bek na světě... Prachy to jsou šílený, ale člověk už to prostě asi musí přestat řešit. Pokud na to máme - a to jakože asi máme, když nabízíme - tak není co řešit. Třeba díky tomu nezbudou peníze na nějakého zbytečného stopera... To by byla dvojitá výhra.

Reagovat
Miguel19

Pokud nepřijde "conteho" stoper, tak se vsadím, že v základu bude furt Cahill.

Reagovat
blade115

Až tam udělá pár svých typických couvaček, tak třeba přijde na řadu Christensen. A nový stoper stejně nemusí nutně odsunout Cahilla, ale klidně Azpiho na wingbacka, případně Luize na lavičku... Kdyby měl třeba přijít ten Bonucci (jakože stejně nepřijde), tak bude rozhodně hrát tu prostřední pozici. Si říkám, že kdyby chtěl dostat ze základu Cahilla, tak přivede spíš levonohého stopera.

Reagovat
Miguel19

Já bych byl radši, kdyby odcouval hned na začátku na tribunu...

Reagovat
spider_8

Jako my ty prachy pořešíme v pohodě. Zrovna teď jsem četl, že prodávámě někoho, koho už jsem myslel, že dávno nemáme. Jméno už jsem zapomněl

Každopádně nejspíš prodáme Traorého za 16, Solanka za 10, Begoviče taky za 10, Atsua za 6 a ještě máme něco dostat za Salaha To je na pokrytí FFP úplně v pohodě a nic víc vlastně člověk řešit nemusí.

Reagovat
blade115

Jen za PL jsme dostali 150 milionů, plus tyhle prodeje, plus prodej Costy, plus nová smlouva s Nike, plus sponzoři atd. Samozřejmě musíme pokrýt všechny náklady i okolo klubu a tak... Ale věřím, že ve vedení sedí kompetentní lidi a že náš CFO není lempl co sotva prolezl základku... Určitě to tam mají dobře spočítaný. Tady je problém asi jen ten morální aspekt té částky... Ale říkám - já se radši smířím s tím, že jsme utratili balík, než s tím, že jsme neposílili kádr.

Reagovat
spider_8

Jako já bych se se 70m za beka, ještě na dobře pokrytou pozici, nesmířil asi nikdy. Ale teď to beru jako způsob, jak dlouhodobě udržet Conteho, takže to je asi jediná věc, která to pro mě ospravedlňuje.

Reagovat
blade115

Na dobře pokrytou pozici? Na wingbacky máme Mosese a Alonsa, s trochou vůle tam zahraje Willian. Pak tu sice jsou alternativy jako Azpi, který je ale potřeba jinde, nebo Aké, s kterým se ale nejspíš tolik nepočítá.

S Alexem to máš jako kdyby byla šance získat třeba Suáréze. Nemusíš ho nutně potřebovat, ale pokud je k dispozici jeden z těch úplně nejlepších hráčů na své pozici, tak po něm prostě jdeš.

Reagovat
spider_8

Myslel jsem, co se týče první volby. Jinak si myslím, že ho trochu přeceňuješ, minimálně jeho přínos.

Reagovat
blade115

Nechci, aby to vyznělo tak, že po něm nutně musíme jít a že na tom stojí sezóna. Na trhu je spousta alternativ, několik dokonce mladších hráčů, co se můžou jednou dostat na stejnou úroveň. Rozdíl je v tom, že Alex je osvědčená kvalita a hned jak by přišel, tak by byl velkým přínosem. Ale já v tomhle věřím Contemu, zatím se mu přestupy daří.

Reagovat
Bayern +

Pomalý ako jahodový lekvár. Na PL nemal, ale snáď WHU privedie do obrany ešte nejaké posily, lebo pri zranení Reida obrana Zaba, Collins, Fonte, ... chudák Cress

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to Ideálně Oxford na hostování (ještě jeden rok by mu to prospělo), Reid základ, Fonte + Ogbonna rotace, Collins rotace nebo klidně pryč. Napravo Zabaleta, který bude učit Byrama, nalevo Cress/Masuaku (který může eventuálně ještě chvilku někde hostovat).

Reagovat
Swarley

to čo máš proti jahodovému lekváru? sám si pomalý

Reagovat
smazaný uživatel

Preco je jahodovy lekvar pomaly?

Reagovat
C-M@ster

Teče pomalu. Pomaleji než voda třeba.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za vysvetlenie. Ja osobne preferujem lekvar s ceresni.

Reagovat
blade115

Reagovat
Miguel19

Chelsea youngster Tammy Abraham is set to join Swansea on a one year loan deal. (Mirror) #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

To jenom ukazuje, jak je skoro zbytečný sledovat spekulace.

Nejdřív to byl skoro jistý Newcastle, pak to měl být na tuty Brighton a ted se pise, ze je to done deal se Swansea.

Reagovat
Hokaido

Jednou se někdo trefí a zlepší si reputaci...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
salami

snad už Swansea vyjde, aby se nevrátili okružní jízdou přes zbytek ligy zase k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Modernizaci stadionu chystá berlínský Union. Druholigový německý celek chce do tří let rozšířit kapacitu na 37 tisíc míst, což je o celých patnáct tisíc více, než An der Alten Försterei momentálně nabízí. (transfermarkt.de)

Myslim ze to je celkom dobry napad, Union ma vela fanusikov,aj na 2.BL by chodilo cca 33-35 tisic, na prvu by bolo beznadejne plno. Aj ked by to asi prinieslo vyrazne pribudnutie miest na sedenie

Reagovat
Rudnevs

Kapacita sa zvýši o 14.966 miest, z toho 10.297 na státie, 4.669 na sedenie a 414 VIP-Plätze, takže väčšina štadióna bude stále na státie. V Unione chcú aby bol štadión vhodný aj na Bundesligu, kde sa požaduje 8.000 miest na sedenie. Okrem iného plánujú vybudovať aj Clubhaus, ktorý bude zahrňovať fanshop, kancelárie a stravovacie zariadenia. Plánuje sa aj zvýšenie počtu toaliet z 37 na 71.

Štadion má stáť 38 miliónov a podľa prezidenta Dirka Zinglera sú na dobrej ceste získať hypotéku. Clubhaus sa začne stavať v roku 2018, nové tribúny, nová strecha a nové osvetlenie prídu na rad v roku 2019, celé sa to má stihnúť do roku 2020 na 100. výročie Stadionu an der Alten Försterei.

Podľa mňa celkom pekný:

https://pbs.twimg.com/media/DCympP7XcAAPdkq?format=jpg

https://pbs.twimg.com/media/DCydAVkUIAEAnaw?format=jpg

Reagovat
Zaschrona

Slusne, o poznani lepsi nez to, co maji ted. I ta kapacita uz zacina byt zajimava pro klub z hlavniho mesta.

Reagovat
smazaný uživatel

skvele, lepsie nez teraz...ja im celkom prajem, snad sa im podari postupit do BL

Reagovat
db18

Konečně něco jinéh, než ty polotovary, které má Chemnitz, Mainz, Regensburg, Hoffenheim, Plzeň atd... všechno skoro stejné stadiony...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Jako chápu, že Rafa těžko bude mezi top 10 nejlepšíma manažerama současnosti, ale aby před ním bylo takový ucho jako Van Bronckhorst? https://www.fourfourtwo.com/features/fourfourtwos-50-best-football-managers-world-2017-45-41

Reagovat
mithro

Manchester United have been cleared of any wrongdoing over Paul Pogba's transfer but disciplinary proceedings have been opened against Juventus, FIFA have confirmed.

bude zase clanocek?

Reagovat
spider_8

To je stejně zajímavý, Juventus podle mufanů platil Raiolovi za to, aby mohl Pogbu prodat a teď kvůli tomu budou mít ještě problémy s Fifou

Reagovat
kiwwi

podle mufanu?

Reagovat
spider_8

Někdo od vás mi tu tvrdil, že jste ten poplatek Raiolovi neplatili, ale akorát vám o něj Juve navýšil cenu. A když jsem mu tvrdil, že je to to samý, tak na mě byl hrubý

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kiwwi

akurat ze to tak nebolo...ta cena bola stanovena na 89m a tolko sme im zaplatili. Bodka. Ci si ho oni cenili na menej a o ten rozdiel nam tu cenu navysili sa nedozvieme, ale mam pocit, ze ta odmena Raiolovi sa nejak tak zacala riesit az potom, pretoze po zaplateni ceny 89m sme podla medii mali zaplatit dalsie peniaze Raiolovi (ale dopadlo to tak, ze to platilo Juve, dosli s tym doveryhodne zdroje, nie mufani)

Reagovat
Busby babes

protoze to to same neni. To je jak kdyby si rikal, ze jsme zaplatili Juve Higuaina, protoze ty penize za Pogbu pak pouzili na nej.

Reagovat
Miguel19

Lol, ten stoper alá Dustin Brown...

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu cenu mohl jít klidně do Sparty..

Reagovat
mithro

Cadena COPE says Barça officials are pessimistic about reaching a deal and signing Verratti due to the hefty cost of the entire operation.

tak pod Edo

Reagovat
vodka

jako Verrattiho bych fakt u nás viděl strašně rád.

Reagovat
tomasinho

Kdo ne ve svojem týmu že. Nad jeho příchodem by slintal snad fanda každého týmu, boží hráč.

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

....asi tak, navíc PSG už je tak vysoko, že už si může v podstatě pomoc jen přestupem do Realu nebo Barcelony kam nejspíš taky jednou půjde.

Reagovat
FUnk

takze rose, son a lamela nestihnou začátek sezony......

Reagovat
smazaný uživatel

To už je moc, neskutečný, jaký mají Rose a Lamela pořád problémy.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

slabe kusy

Reagovat
smazaný uživatel

jeste chybi aby se zranil Moussa

Reagovat
Hachim Mastour

Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
vladis271

Real chce za Ronalda 350 milionov?

Reagovat
vladis271

'#LFC continue to covet Red Bull Leipzig’s Naby #Keïta, whose side say he is not for sale. There is no interest in Aubameyang' - Joyce

Reagovat
vrabejka

Bude to těžký no. VVD chce aspoň k nám jít a víme kolik musíme zaplatit. Ale Lipsko má peněz dost. Budou hrát LM. Třeba zkusit nabídnout 30,40 mega a uvidíme jak se k tomu Lipsko postaví.

Reagovat
SunFells

Víte, kolik musíte zaplatit?

Reagovat
nani92

*Joke

Reagovat
tomasinho

Auby škoda, ale jak jsem psal, u nás se bude hrot řešit až asi jako poslední varianta. CM, CN a LB a pak možná hrot. Keitu ale moc nadějně nevidím, kdežto VVD podle mě přijde.

Reagovat
tomasinho

*CB

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to na nekoho jako je Dolberg, pokud Danny odejde.

Reagovat
tomasinho

To já bych radši nechal Studge už teda. Dalšího Origiho nepotřebujeme, buď něco top, nebo nic a doufat, že Sturriddge odehraje víc jak letos. Začal už nějakou indivindi přípravu v LA prej.

Reagovat
vladis271

Keitu musíme, tam treba poriadne zatlačiť. Pearce píše o 50 v librách, to stačiť nebude, musíme ich poriadne otestovať až niekam k 65 s addonami.

Reagovat
SCELO

to stale pises o keitovi ? pretoze ak hej, tak to nemozes mysliet vazne....

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý talent, ale tie peniaze sú prehnané...

Reagovat
fenixLFC

radsej 65 za keitu nez 40 za salaha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, no a aké krídlo chceme?

Reagovat
smazaný uživatel

Mena zacinaju velkymi pismenami, uz sa to nauc prosim

Reagovat
fenixLFC

je rozdiel ked v diskusii z lenivosti nepouzivam diakritiku ciarky a velke pismena nez ked ty nepoznas rozdiel medzi s a z...ked sa to naucis tak potom davaj rady, dovtedy papa

Reagovat
smazaný uživatel

♥ (len Milan, ty by si sa zas mohol naučiť nominatív množného čísla)...

Reagovat
fenixLFC

hm, kde?

Reagovat
smazaný uživatel

V škole už asi nie, odporúčam samoštúdium.

Reagovat
fenixLFC

takze klasika, nie je to pravda, ale mohla by byt

Reagovat
smazaný uživatel

Milan, to je zas nejaký kec z internetov?

Piče, prepáč, pozeral som články z roku 2016 a kedy si sa to stihol naučiť? Dal by som ruku do ohňa, že si v tom robil často chyby. Škoda, že nejde owny search, hľadať jednotlivo sa mi nechce. Je mi ľúto, že som ťa krivo obvinil . Od dnes sledujem tvoje príspevky častejšie, Milanko.

Reagovat
fenixLFC

kludne sleduj, nevravim ze sa v tom neseknem, ale tak v jednom pripade z polmiliona to si ma s niekym mylis, pretoze v tom som chyby nikdy moc nerobil

Reagovat
smazaný uživatel

Ani v rokoch 2014 či 2015? Ak hej, tak prepáč, no.

Reagovat
fenixLFC

to uz skor teraz nez vtedy

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diakritiku nepouzivam ani ja Milanko,svoje muchy poznam...a este nominativ sa nauc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za carkou ma bejt mezera.

Reagovat
tomasinho

Ty seš trapák už s tím Salahem.

Reagovat
fenixLFC

lebo z neho nie som vystriekany ako ty? okej

Reagovat
smazaný uživatel

Ouha pouzil v prispevku otazku

Reagovat
tomasinho

Já neříkám, že jsem vystříkaný, jsem rád, protože to je kurva kvalita. Ale ty seš totální magor, co to furt hejtuje, má pokaždé nějakou jinou absolutní píčovinu, proč by neměl přijít nebo co. Nejlepší byla hláška s hráčem po vápno. Hráč, co má nejvíc vytvořených šancí v šestnáctce v Serii A a má 19+11.

Reagovat
cristiano.K.

a co je zrovna na tom, že upřednostnuje DM před PK. Stejně je neprioritnější stoper. Salah i Keita mají menší prioritu, i když potřebujeme všecky tři posty.

Reagovat
fenixLFC

pretoze v dobe ked som ho videl (pred toutou sezonou) tak to bolo zufalstvo, dovtedy posobil ako hviezda ale v zakonceni bol tragicky. je mozne ze sa v tom zlepsil ale znova, jedna sa o jednu sezonu kedy zahviezdil. a sorry ze nechcem salaha. budem rad ked sa budem mylit a vtedy som to schopny uznat, som zvedavy ci aj ty keby si sa mylil ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite lepsi Salah nez Keita. Jediny Egyptan v historii co ma na zaklad v Pl.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo Zidan?

Reagovat
smazaný uživatel

M I D O

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

tiez som za to aby sme v jeho pripade pritlacili...

Reagovat
smazaný uživatel

65 mega libier?

Reagovat
Hachim Mastour

Big statement

Reagovat
niflheim

Lewa? Edooo pojď

Reagovat
blade115

Další kdo chce lepší smlouvu? Nebo co to je teď zase za divadlo s tím Lewou?

Reagovat
niflheim

Robert Lewandowski's agent has said his player was disappointed with a perceived lack of support from team-mates and staff in pursuit of the Bundesliga golden boot award.

Reagovat
Miguel19

To je nějaká sračka ne

Reagovat
smazaný uživatel

no je to +- pravda, řekl to tak dva týdny zpátky v nějakém rozhovoru pro polský časopis. Média to trochu překroutila + jeho agenti jsou strašní retardi.

Reagovat
Swarley

jak píše Zupillo, on to tak v podstatě v jednom rozhovoru řekl...

Reagovat
blade115

Reagovat
Ligter

= jasný přestup do United

Reagovat
nani92

pod k nám Robo, u nás chalani vyhrávajú ankety gol mesiaca golmi z ofsajdov, takže neboj sa, u nás budeš slávny

Reagovat
cristiano.K.

on už je zajo, má reklamu na šampon, kdo to může říct.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Rich9908/status/877424608261152768

tradicni sagu s Ronaldem bychom meli za sebou...

Reagovat
blade115

Věk Ronalda skončil... Čas Lewandowskiho nastal.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

no to snad nie, to je sokujuce

mna by zaujimalo, ako to beru fandovia Realu, nam toto robil zemiak a odvtedy ho dost ludi nemusi. a to je este slabe slovo

Reagovat
Tomanatura

ronei

Reagovat
nani92

Mooney

Reagovat
blade115

Fandové Realu na něj bučeli už dávno, takže hádám žádná změna.

Reagovat
r.mrazik

attention whore

Reagovat
Busby babes

ale tak zas dobry, ze letos to mame z krku uz v cervnu. a muzem se v klidu soustredit na toho Lewu.

Reagovat
r.mrazik

achhjo...

Reagovat
nani92

už aby ten Morata prišiel, lebo čítať o Lewandovskom, Ronaldovi a spol. ma nebaví

Reagovat
vladis271

Reagovat
h8_sfatto

konečně jde do pořádného klubu a kvalitní ligy

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
Nikikrew

Reagovat
stiflerovamama

Hossa

Reagovat
Nikikrew

obavam sa ze to bude aj koniec kariery

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ho, skvelý hráčik, legenda NHL... Snáď sa to vyrieši a o rok ho uvidíme hrať hokej...

Reagovat
FUnk

co se stalo?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zápas za čínský celek Guangzhou FC už možná odehrál Paulinho. O brazilského záložníka se zajímá Barcelona, která údajně zahájila jednání o případném přestupu.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

po Jesusovi a Neymarovi najlepší brazílsky strelec kvaldy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me je toto dobry nakup pro obe strany. Havardt prisel do WHU zadarmo na free transfer, a Slaven ho vetsinou hral mimo pozici na kterou je zvyklej. Pokud hral jako DM tak byl solidni. Slaven si ale celou sezonu hral s pravou stranou, to mate Antonio, Arbeola, Snodgrass, Nordveit, myslim, ze Fonte tam taky hral, jako FB.

Cenu ma asi kolem £5 mil, takze si zaplatil vyplatu za jeden rok + neco malo do kapsy a zadna tak velka ztrata pro WHU. Kdyz bude hrat jako DM, tak je to za babku dobry hrac pro Hoffenheim.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý klub niečo rieši, len v Tottenhame nemajú ešte ani výrobcu dresov na ďalšie roky. Sa zase zobudíme až v decembri po LM.

Reagovat
smazaný uživatel

je to amatér

Reagovat
FUnk

bohužel i ta jeho trapna vymluva

Reagovat
kvasha16

kazdy daco riesi, ale kolko timov uz ma hotovy nejaky zasadny transfer? sa panika z transfer deadline presuva v poslednych rokoch uz na otvaranie prestupaku nejak

Reagovat
kiwwi

ale teda ja by som cakal, ze timy uz maju vyhliadnutych hracov a jak skonci sezona tak pre vlastne dobro sa budu snazit zbuchat prestupy ASAP

ak si ovsem nenastavaju vzdusne zamky a budu to tahat do konca prestupaku

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel som len zásadné transfery, ale aj dresy, odchody nepotrebných hráčov, koniec hosťovaní, personálne zmeny a podobne.

Reagovat
samson192

sezona ofiko konci 30.6. tak mozno preto sa s tym natahuju

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Paris Saint-Germain and Argentina international midfielder Angel Di Maria have been handed a suspended one-year prison sentence after admitting to tax fraud charges.

According to the report by El Confidencial, Di Maria defrauded the Spanish government out of £1.14 million during his four-year spell at the Santiago Bernabeu.

Po Barcelone sa to rozbehlo aj v Madride.

Reagovat
Jerichoo

To by sa na u nás na Slovensku nestalo, tu je každý čistý jak lalia

Reagovat
smazaný uživatel

Skutok sa nestal

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc have agreed a £9.7m fee for Adnan Januzaj to join Real Sociedad. [@francefootball] Next Ronaldo

Reagovat
Busby babes

mohl mit uplne jinou karieru. skoda ho, sikovnej je, ale v hlave to asi jeste srovnane nema...

Reagovat
Manik...

Blbej asi nebude když ho na rande vozí máma

Reagovat
Swarley

perfektní volba, snad se tam chytne

Reagovat
smazaný uživatel

Mu poradil Moyes?

Reagovat
niflheim

Odkupka?

Reagovat
vodka

málo...

Reagovat
iamek

Na twitteru jsem cetl 10+5. To jde.

Reagovat
iamek

Juraj Rochovský za menej ako 30 milionov nepustat

Zobrazit překlad

1 · 2 hod

Miso Zalesak

Miso Zalesak a kto zanho myslis da 30 mega po tych jeho vykonoch? :)

Zobrazit překlad

2 · 2 hod

Juraj Rochovský

Juraj Rochovský vykony rastu s kvalitou timu ked da niekto za mbapeho 100 tak za adnana musime chciet aspon 30. mbape neni tri raz lepsi hrac

Zobrazit překlad

59 min

Miso Zalesak

Miso Zalesak hej, ale rozdiel je ten, ze zanho su ochotni dat tolko penazi, kym za Januzaja ani tych 30 mega nie..a drzat ho na lavicke ci v rezerve, to nema zmysel a cenu mu to nezvysi

Zobrazit překlad

40 min · Upraveno

Juraj Rochovský

Juraj Rochovský to je tak ako ked chcu peniaze od nas ber za taku cenu alebo nechaj tak ja bych ho pod 30 nepredal. vie zahrat na kridle kde nemame nikoho a zjavne ani nebudeme mat . zide sa nam

Tohle je top

Reagovat
smazaný uživatel

Understand 39m euros fee inclusive of add-ons. Effectively £35m all-in, give or take a few ££- which may be significant if it becomes record

Takže náš rekord bude pořád patřit Carrollovi?

Reagovat
vrabejka

Ne na dlouho. Do konce TW ho překoná Mendy, VVD nebo Keita

Reagovat
Sm0ker

garantuješ?

Reagovat
vrabejka

bohužel ne

Reagovat
Erdovec

tvl posrané zkouškové, na pořádných školách se z toho ti lidi musí zbláznit

Reagovat
smazaný uživatel

... držím palce...

Reagovat
Erdovec

díky díky, ale asi to bude marné

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne sa nevzdávaj a usmievaj sa jak cip na skúškach

Reagovat
Jazdec

Jj a keď už človek nevie nič tak nech je aspoň za pekneho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

většinou mi přijde, že nevím nic moc a stejně si tam jdu sebevědomě, tentokrát jsem nějak smířený, že to nepůjde a to kupodivu i něco málo umím

Reagovat
smazaný uživatel

veď toto

Reagovat
Jazdec

Presne, ja stále dúfam až do momentu kým si nepotiahnem otázky. Potom je to už často len o tom či sa profesor dobre vyspal. Niekedy však má človek ciťák, že to nepôjde dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je ale typický, čím víc se toho naučíš, tím je ti jasnější, že ta problematika je mnohem složitější než pár řádků ve výpiskách a je ti jasný, že toho nevíš ještě sakra hodně proto jsou flákači v pohodě a poctivě se připravující ve stresu

Reagovat
Erdovec

já už jsem spíše v piči než ve stresu

Reagovat
Jazdec

Uvidím dokedy sa dnes a aj celkovo vydržím ešte učiť.

Reagovat
Erdovec

v tom vedru to nejde

Reagovat
Jazdec

Ani nehovor. 10x si čítam ten istý odstavec a i tak si ho nepamätám.

Reagovat
nani92

nej to v pohode, ked sa pri tom vyventiluješ na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre to poznáš, Yazo, poznáme ...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

co studuješ?

Hodně štěstí teda.

Reagovat
Erdovec

PF UK

Reagovat
Mastný Chobot

hehéj a čo ešte nemáš?

Reagovat
Erdovec

občana

Reagovat
Mastný Chobot

ou, tak to nezávidím

Reagovat
Heisenberg

Dvojka je v pohodě, počkej na příští rok, kdy máš skoro 100 otázek a k 70 z nich zatím katedra nevydala učebnici, takže se pro pochopení problematiky musíš spolehnout buď na zápisky z hodin nebo na učebnici z Brna, která ale na naše otázky moc nenavazuje.

Reagovat
Mastný Chobot

ja mám k jednotke, aj k dvojke nejaké čudné výcucy v PC, ak by ste chceli

Reagovat
Heisenberg

Díky, já už to mám naštěstí za sebou, takže není potřeba.

Reagovat
lucius6

Jsou i horší věci, mně teda pořád přijde střední horší, na vš se dá mnohem lépe pracovat s časem, celkově to máš mnohem více ve vlastních moci, jak si co napíšeš, střední je pro mě byla skutečné peklo, jako vězení, tomu se už nic nevyrovná.

Reagovat
kiwwi

https://twitter.com/MikeKeegan_DM/status/877645091174662144

Premier League write to clubs to ask if they would consider piloting safe standing

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

David Maddock: "Kloppovou prioritou ostáva naďalej stredný záložník a stopér. Obaja budú stať podstatne viac ako Salah. Klopp chce zároveň toto leto priviesť na Anfield štyri veľké posily."

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

čo Ronaldo? Už podpísal, či Vás chcel použiť ako lacnú devu rovnako ako Ramos?

Reagovat
nani92

aspon vidíš ten rozdiel, nás používajú najlepší hráči sveta ako zámienku na zvýšenie platu, nie je to pekné, ale je to kompliment..na druhej strane, ked niektorým hráčom spomenú agenti Liverpool, tak ich vyhadzujú..

Reagovat
vladis271

Jj, nádherný kompliment.

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
Svatej

Tohle byla spis ta situace, kdy jsi to mel zakecat namisto protiofenzivy

Reagovat
nani92

proti vladovi nikdy nepostavím Autobus

Reagovat
Busby babes

tradicni Ronaldo saga je uz za nama. Letos to bylo rychly.

Spis Klopp nejak upousti od svych tradic a prestava kupovat ty budouci hvezdy za par liber...

Reagovat
smazaný uživatel

Solanke nic?

Reagovat
Busby babes

tak uvidite, to by mohl byt ten typ nakupu. rypnul jsem si do toho: Klopp chce zároveň toto leto priviesť na Anfield štyri veľké posily.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale tá naj. pičovina z Vladovho príspevku...

Reagovat
vladis271

reliable sources hovoria, že toto leto prekonáme dotejší transfewr fee record 3 krát.. Salah bude prvý, Ostávajú ešte dvaja. Najviac sa spomínajú VVD a Keita a pri oboch by sa určite jednalo o nové rekordy, čo si ako myslíš, že budeme nakupovať za 20 milionov?

Reagovat
smazaný uživatel

čiže príde stredný záložník a ešte 4 veľké (!) posily? To si nemyslím... Pretože tak je to napísané hore...

Reagovat
smazaný uživatel

*stredný záložník a stopér...

Reagovat
cristiano.K.

= 200 milionů liber, pokud by přišli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechám sa prekvapiť .

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

to sa aj ja musím zasmiať... prepáč

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Stejne me to zarazi, ze se ten kluk musi zabyvat takovejma vecma pocas ME a resilo se to i pri srazu narodaku pred snad 10 dny, kde i Jarolim rikal, ze toho ma plnou hlavu. Jako vim, ze 90% casu u toho nemusi byt pritomen a ze dostane k podpisu jen finalni nabidku...ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste teda

Reagovat
Cobra

Škoda, rád bych ho viděl v PL. Ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

V Itálii je vůbec spoustu těch mlaďochů. Snad se prosadí a seniorská repre zase bude za něco stát.

Reagovat
Busby babes

dulezity je aby neprisli na to, kde je v Praze Kozicka.

Reagovat
r.mrazik

chodi tam vsichni?

Reagovat
teenz

Reagovat
r.mrazik

hodne husty

Reagovat
smazaný uživatel

Počas turnaja ? Divné.

Inak uvidíme, môže byť hviezda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

40 mega za Salaha mi pride teda docela dost nie?

Reagovat
Mastný Chobot

34 v librách zas ani tak nie

Reagovat
smazaný uživatel

34 liber neni no, to mam taky

Reagovat
Mastný Chobot

vďaka ľuďom na ef, no, gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

ziju z tech par korun uz 2 roky

Reagovat
Counter

V dnešním světě ne, v Itálii je výborný tři sezony v kuse a pořád má nejlepší léta před sebou.

Reagovat
Nikikrew

Ja si ho len pamatam z posobenia Chelsea a teda moc neoslnil ale mohol sa vytiahnut a zlepsit, skoda toho deformovaneho trhu, sialene ceny za niektorych hracov.

Reagovat
Counter

V Chelsea ani pořádnou šanci nedostal, holt mu tohle angažmá nevyšlo. Podle mě je tahle částka opodstatněná.

Reagovat
avicii

Reagovat
vodka

30 jde za Schicka

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi to jako adekvátní částka. A těším se na něj, větší jméno jsme v naší situaci asi přivést nemohli.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Alberto Aquilani

Liverpool kupil pred 2 rokmi Firmina za +- rovnakú sumu. Pri podpise majú takmer rovnaký vek. Navyše, Firmino nebol v Nemecku produktívnejší, ako Salah v Taliansku... to len tak na porovnanie...

Reagovat
smazaný uživatel

Spis naopak. Myslim ze jsou s tema 40 milionama spokojeni jak v LFC, tak v AS.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

tak AS samozrejme

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

minulý rok bych řekl, že se posrali. Dneska je to přijatelná částka, doba je zlá

Reagovat
Nikikrew

Je, niektorý nemajú ani na chleba, niekto kupuje Salaha za 40 mega

Reagovat
vladis271

OT:

Čo by Magiánove bludy spravili so Slovenskom odporúčam ovečkám čo ho volili.

http://www.iness.sk/sites/default/files/documents/pdf/other/fiskalne_dopady_kotlebovho_programu.pdf

Reagovat
smazaný uživatel

Tým čo ho volili toto moc nepovie teda

Reagovat
vladis271

Nie sú tam obrázky.

Reagovat
Mastný Chobot

a pri slove fiškálne sa im vybaví Ander z Košíc

Reagovat
kiwwi

Olo, mozes potvrdit?

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa vybaví bukmejker zo sovietskeho zväzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, že by to u nás bylo nějak lepší, máme jiné problémy, ale Slovensko je fakt strašné, no, každý rozumný se od tam už odstěhoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze Kotleba toho nespravi viac no...on ma skor silne reci, bojim sa vsak ze realne by nic neurobil.

Reagovat
vodka

šak ani nikdy nic neudělal, kromě toho, že si postavil rodinný domek, zrušil pár kulturních akcí a následně pozaměstnával rodinné příslušníky, kterým pak odprodával majetek kraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Tuna vsak rodinnych prislusnikov zamestnava kazdy...

Reagovat
vodka

problém je, že chuj furt tvrdil, jak udělá změny a je to stejný zloděj jak smer, z programu v kraji nesplnil už vůbec nic, ta jeho podpora nedává logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

To preto lebo je na Slovensku taka mentalita...do politiky ide kazdy len kradnut a nikomu sa neda verit + tak okato. Ved sme druhy najkorupcnejsi stat Europy mimochodom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele